Εξυπακούεται πάντως ότι το παρόν τσίρκο ξεκάθαρα επιλέγει, όταν βλέπει ότι θα γίνει ξεκάθαρη η ανεπάρκεια του, να μας βάλει όλους στον γύψο, για να αποφύγει τις μοιραίες συγκρίσεις και διαπιστώσεις (πρβλ. και λοκτνάουν ακορντεόν).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aljawn την 17 Φεβ 2021, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντιλαμβάνομαι την απελπισία σου να παρουσιάσεις τους άχρηστους ως κυβέρνηση, αλλά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δύο περιπτώσεων (25 πόντοι χιόνι max, πιθανότατα περισσότερη διάρκεια το 2008) προκύπτουν και από τον πίνακα. Όπως απάντησα, βέβαια, αν η κακοκαιρία ήταν η εντονότερη, πρώτη η ΕΜΥ θα το είχε επισημάνει.
Αν κάποιος είναι απελπισμένος, μάλλον πρόκειται γι'αυτόν που βλέπει τον αντίπαλό του τόσο μπροστά σε εκλογική εκτίμηση και ονειρεύεται κατάρρευση κυβέρνησης και άλλα παρδαλά.
Ο πίνακας είναι σαφής, φέτος έπεσε περισσότερο χιόνι από κάθε άλλη χρονιά, τα υπόλοιπα είναι φτηνοί δικολαβισμοί, κατάλληλοι για επαρχιακό ειρηνοδικείο.
Τώρα, να μιλάει για ...άχρηστους ο οπαδός του καμμένου και γκρούπις της συγκυβέρνησης συροζοανέλ, ...μόνο στο πχόρουμ αυτά.
Μόνο μην τα λες παραέξω.
Αν κάποιος είναι απελπισμένος, μάλλον πρόκειται γι'αυτόν που βλέπει τον αντίπαλό του τόσο μπροστά σε εκλογική εκτίμηση και ονειρεύεται κατάρρευση κυβέρνησης και άλλα παρδαλά.
Ο πίνακας είναι σαφής, φέτος έπεσε περισσότερο χιόνι από κάθε άλλη χρονιά, τα υπόλοιπα είναι φτηνοί δικολαβισμοί, κατάλληλοι για επαρχιακό ειρηνοδικείο.
Τώρα, να μιλάει για ...άχρηστους ο οπαδός του καμμένου και γκρούπις της συγκυβέρνησης συροζοανέλ, ...μόνο στο πχόρουμ αυτά.
Μόνο μην τα λες παραέξω.
Μην μπερδεύεσαι, εγώ μια χαρά τα πάω με τους τσιρκολάνους, εσένα βλέπω να ξαναπιάνεις δουλειά στο πχόρουμ για στήριξη του Kouli. Τώρα, όταν τα αριθμητικά δεδομένα που εσύ επικαλείσαι, οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα, νταξ, είπαμε, όταν η πραγματικότητα διαφωνεί με τους τσιρκολάνους, τόσο το χειρότερο γι' αυτήν, κατά τους πετσωμένους και τα παπαγαλάκια.
Μην μπερδεύεσαι, εγώ μια χαρά τα πάω με τους τσιρκολάνους, εσένα βλέπω να ξαναπιάνεις δουλειά στο πχόρουμ για στήριξη του Kouli. Τώρα, όταν τα αριθμητικά δεδομένα που εσύ επικαλείσαι, οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα, νταξ, είπαμε, όταν η πραγματικότητα διαφωνεί με τους τσιρκολάνους, τόσο το χειρότερο γι' αυτήν, κατά τους πετσωμένους και τα παπαγαλάκια.
Εγώ βρήκα ακόμα καλύτερη δουλειά στο εξωτερικό, στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, καμία σχέση με νυν και τέως κυβερνώντες.
Εσύ πάλι δεν ξέρω, έχει βγει και η Βάρτζαλη στη γύρα μαθαίνω για νέα φυντάνια.
Τα αριθμητικά δεδομένα είναι σαφή, χιόνι έπεσε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Όπως και να έχει, μιλάμε για καιρικό φαινόμενο μια φορά/δεκαετία, το ότι το γυρίσατε πάλι στο "πού είναι το κράτος;" σε τέτοιες συνθήκες λέει πολλά για τη γενικότερη κατάστασή σας.
Εγώ βρήκα ακόμα καλύτερη δουλειά στο εξωτερικό, στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, καμία σχέση με νυν και τέως κυβερνώντες.
Τα αριθμητικά δεδομένα είναι σαφή, χιόνι έπεσε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Όπως και να έχει, μιλάμε για καιρικό φαινόμενο μια φορά/δεκαετία, το ότι το γυρίσατε πάλι στο "πού είναι το κράτος;" σε τέτοιες συνθήκες λέει πολλά για τη γενικότερη κατάστασή σας.
"Νταούλια ξανά, να πέσει η δεκσά!..."
Και συ προσπαθείς να συγκρίνεις τις τεχνολογικες δυνατοτητες του σημερα με τις δυνατοτητες προ 40 ετων. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει, υπάρχει η τεχνολογία να ικανοποιηθεί η λαική ανάγκη για καθαρους και ασφαλεις δρομους;
Κλειστή η Ε.Ο για να μη ταλαιπωρηθείτε.
Χωρίς ρεύμα για 18 ώρες για να μη πάθετε ηλεκτροπληξία.
Χωρίς νερό για να μη κάνετε μπάνιο και πλευριτωθειτε.
Απαγόρευση κυκλοφοριας μη σαβουρδιαστειτε και σπάσουν τα πλευράκια σας.
Ο Μητσοτάκης σας φροντίζει αλλά είστε αχάριστοι.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Προσωπικά δεν θέλω να περιαυτολογώ, απλά θα αναφέρω το πόσο δεν με ενδιαφέρει πλέον η πολιτική κατάσταση της χώρας.
Μη γίνεστε χυδαίοι όπως οι συριζαίοι με το ματι
ότι κάτι τέτοιο είναι σπάνιο. Λίγη αιδώς δε βλάπτει
Στο Μάτι κάηκαν άνθρωποι.Εδώ το μέτρο ελήφθη προληπτικά.Σε πληροφορώ ότι σε όλο τον κόσμο οι υποδομές έχουν προδιαγραφές ανάλογες με το πρόβλημα της περιοχής ακόμη και για θέματα που στοιχίζουν ζωές.Ο αντισεισμικός κανονισμός π.χ. ΔΙΑΦΕΡΕΙ ανάλογα με τη ζώνη σεισμικότητος.Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι μέρος που δεν έχει σεισμούς πρέπει να έχει τα ίδια μπετά με την Ιαπωνία αλλά αυτό δεν γίνεται και δεν το κάνει κανένας.Ούτε κανείς βάζει τα ίδια αεροβοηθήματα σε αεροδρόμιο που κλείνει δύο μέρες τον χρόνο από ομίχλη με αυτά αεροδρομίου που κλείνει έξι μήνες.
Η φαντασία ενός δήθεν λαικού καθεστώτος με εκατό χιλιάδες εντατικές και εκχιονιστικά στην Αθήνα όσα και στο Αμβούργο καλή είναι αλλά δεν πραγματοποιείται.
16|02|2021 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ:Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΚΟΠΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ “ΣΥΜΜΟΡΙΑ” ΤΟΥ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ – ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ “ΝΕΟ ΜΑΤΙ” ΚΑΙ ΤΗ “ΝΕΑ ΜΑΝΔΡΑ” ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.
5 οι νεκροί από την κακοκαιρία “Μήδεια” μετά από την ενημέρωση φίλου αναγνώστη μας. Και όπως θα δείτε, δεν είναι κανένας τυχαίος. Πρόκειται για Αντιστράτηγο, Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος ε.α.
Σύμφωνα με όσα μας εμπιστεύεται, οι νεκροί σήμερα στην Επικράτεια δεν είναι τρεις όπως επισήμως λέει το μπουρδ@λο που λέγεται Πολιτική Προστασία αλλά πέντε. Συγκεκριμένα μιλάμε για δύο στην Εύβοια, ένας στο Λασίθι από τον χιονιά και από ένας σε Δράμα και Ιωάννινα από πυρκαγιά στο σπίτι τους.
Με εκτίμηση Ανδριανός Γκουρμπάτσης
Αντ/γος – Υπαρχηγός ΠΣ, ε.α.¨”
Μέχρι στιγμής κανένα από το τουρκοκάναλα δεν τα έχουν αναφέρει. https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... %a0%ce%a1/
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 «Δύο μέρες δεν είχαμε ρεύμα - Ο πατέρας του ξεψύχησε στην αγκαλιά του»
Η διακοπή ρεύματος στέρησε στον άτυχο ηλικιωμένο το οξυγόνο που είχε ανάγκη.
O 73χρονος άνδρας “έσβησε” σε χωριό της Ευβοίας, μετά από διακοπή ρεύματος που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία.
Το μηχάνημα υποστήριξης οξυγόνου που είχε ο ηλικιωμένος σταμάτησε…
Όπως είπε ο γιος του, μιλώντας στο LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο «δυο μέρες δεν είχαμε ρεύμα, καθόλου. Ο πατέρας μου ήταν με μηχανική υποστήριξη. Έχει διασωληνωθεί δύο φορές και τώρα έκανε θεραπεία στο σπίτι. Κόπηκε το ρεύμα. Το πρωί με φώναξε… κι έμεινε στα χέρια μου στις 4:00' το πρωί. Δεν θέλω να ρίξετε ευθύνες ούτε στον δήμο, ούτε στην περιφέρεια. Ο Θεός μας φέρνει, ο Θεός μας παίρνει. Είχαν πέσει δεκάδες κολώνες της ΔΕΗ. Να βάλουν στους υποσταθμούς γεννήτριες μεγάλες».
Απαράδεκτες οι καταστάσεις σε όλη την Αττική και ειδικά στα Βόρεια Προάστια για μια κακοκαιρία που εδώ και μέρες οι μετεωρολόγοι έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου! Ρεύμα δεν έχουν οι κάτοικοι, νερό δεν έχουν, θέρμανση δεν έχουν και ευχόμαστε να μην μεγαλώσει η λίστα με τους νεκρούς απόψε το πολυ δύσκολο βράδυ. Θυμίζουμε ότι ήδη έχουμε 3 νεκρούς , με τους δύο να έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω των διακοπών ρεύματος. https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... %a3%ce%9c/
16|02|2021 ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!! ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ! ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΡΟΛΟΙ – ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ “ΧΟΥΝΤΑΣ” ΤΗΣ ΝΔ ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΡΩΘΕΙ Η ΓΟΒΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ.
Μπορεί η Ελλάδα να κόπηκε στη μέση παρά το ότι γνώριζαν πολύ καλά πως θα ερχόταν το κύμα κακοκαιρίας, μπορεί να προσπαθούν να το αιτιολογήσουν λέγοντας πως ήταν «πρωτοφανής» η χιονόπτωση, μπορεί να θρηνούμε θύματα όπως τόσες άλλες φορές (βλ. Μάτι) αλλά υπάρχει ένα σημείο της χώρας όπου το επιτελικό κράτος… λειτούργησε!
Oι κυβερνώντες θέλουν να μας πείσουν με τη βοήθεια των μμπ που ελέγχουν πλήρως οτι ήταν μια θεομηνία ανευ προηγουμενου, οτι όλα έγιναν καλά, οτι το προληπτικό κλείσιμο της εθνικής οδού ήταν σοφή επιλογή και λοιπές παπαριές. Στο πόσους πόντους χιόνι έριξε και αν ήταν 15 ή 25 δεν νομίζω οτι θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη σημασία. Μας είπαν οτι κλείνουν προληπτικά την εθνική οδό για να μην υπάρχουν εικόνες συνωστισμού όπως το 2017. Σε μια χώρα που τυπικά βρίσκεται σε λοκ ντάουν και απαγορεύονται οι μετακινήσεις μεταξύ νομών. Αλλά μιλάμε για επιτελικό σχέδιο. Μετά τα ακορντεόν στο θέμα της πανδημίας πάμε και για ακορντεόν στις μετακινήσεις στο ρεύμα στο νερό κτλ. Και στο τέλος οταν τους ζορίζεις και δεν ξέρουν τι να πουν λένε ναι αλλά στο Μάτι είχαμε 100 νεκρούς. Μιλάμε πλεον για επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία πολιτικούς απατεωνες.
Στο μεταξύ, μίλησα με τον κουμπάρο μου (που μένει Άνοιξη) και μου ανέφερε ότι πάνε για τέταρτη μέρα χωρίς ρεύμα/νερό, αλλά και ότι δεν έχει φανεί γκρέιντερ για να καθαρίσει ούτε τις βασικές οδικές αρτηρίες της περιοχής. Καμία σχέση με τον χιονιά του 2008, όπου τέλος πάντων, το κράτος είχε εμφανιστεί στο διήμερο. Πρακτικά αν δεν ήσουν προετοιμασμένος (νερά, ξηρά τροφή) την έχεις πουτσίσει εντελώς φέτος γιατί πρέπει να κάνεις τέσσερα χιλιόμετρα στο χιόνι για να πας στα Γκούντις της Εθνικής (και αυτά ήταν κλειστά για κάποιο διάστημα).
Μη γίνεστε χυδαίοι όπως οι συριζαίοι με το ματι
ότι κάτι τέτοιο είναι σπάνιο. Λίγη αιδώς δε βλάπτει
Στο Μάτι κάηκαν άνθρωποι.Εδώ το μέτρο ελήφθη προληπτικά.Σε πληροφορώ ότι σε όλο τον κόσμο οι υποδομές έχουν προδιαγραφές ανάλογες με το πρόβλημα της περιοχής ακόμη και για θέματα που στοιχίζουν ζωές.Ο αντισεισμικός κανονισμός π.χ. ΔΙΑΦΕΡΕΙ ανάλογα με τη ζώνη σεισμικότητος.Εσύ μπορεί να νομίζεις ότι μέρος που δεν έχει σεισμούς πρέπει να έχει τα ίδια μπετά με την Ιαπωνία αλλά αυτό δεν γίνεται και δεν το κάνει κανένας.Ούτε κανείς βάζει τα ίδια αεροβοηθήματα σε αεροδρόμιο που κλείνει δύο μέρες τον χρόνο από ομίχλη με αυτά αεροδρομίου που κλείνει έξι μήνες.
Η φαντασία ενός δήθεν λαικού καθεστώτος με εκατό χιλιάδες εντατικές και εκχιονιστικά στην Αθήνα όσα και στο Αμβούργο καλή είναι αλλά δεν πραγματοποιείται.
Τώρα το έσωσες δηλαδή;
Τι να σώσω αγαπητέ όταν με όλα αυτά ανοίξανε θέμα υπογειοποίησης του δικτύου της ΔΕΗ οι πλούσιοι που μένουν στα βορεια προάστεια με την αβάντα του λαικισμού και της αριστεράς.
Διότι βέβαια σε κανονικές συνθήκες κανείς δεν θα τολμούσε να πει δώστε 100 χιλιάρικα το χιλιόμετρο για να γίνει υπόγειο το δίκτυο στην Εκάλη αλλά τώρα πέφτει μαύρο δάκρυ για τα δένδρα που έπεσαν και μένουν για τρεις μέρες χωρίς ρεύμα οι κάτοικοι και φυσικά η μόνη οριστική λύση είναι υπόγειο δίκτυο,δεν είναι να ορισθούν οι αρμοδιότητες ΔΕΗ και δήμων αφού σε παρόμοια περίπτωση ότι και να έκαναν τα δέντρα θα έπεφταν.
Είναι κλασική οικονομική επιλογή να μην επενδύεις σε περιπτώσεις που συμβαίνουν κάθε δέκα χρόνια αλλά σε αυτές να κλείνεσαι μέσα τρεις μέρες και να τελειώνει η ιστορία.Στοιχίζει πολύ λιγότερο,είναι πολύ απλό.
Όπως είναι παράλογο να πάρει ο Σουηδός πυροσβεστικά αεροπλάνα έτσι είναι παράλογο να πάρεις και εσύ τα εκχιονιστικά της Σουηδίας.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.