Μπιλ Γκέιτς: Δοκιμάστε συνθετικό κρέας. Θα το συνηθίσετε
-
- Phorum.gr user: Rayndeer
Re: Μπιλ Γκέιτς: Δοκιμάστε συνθετικό κρέας. Θα το συνηθίσετε
Καλή ιδέα και ακόμα καλύτερα τρώτε σχεδόν μόνο φρούτα και λαχανικά. Θα κάνετε καλό στη τσέπη σας και θα ζήσετε και 20 χρόνια παραπάνω.
wooded glade έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 14:30
Γιατί τα κόμματα του κατεστημένουν δεν ρίχνουν αυτά γκόμενες να τελειώνει ;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Κατι θα βρουν για να στα κοψουν και αυτα.Rayndeer13 έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:34Καλή ιδέα και ακόμα καλύτερα τρώτε σχεδόν μόνο φρούτα και λαχανικά. Θα κάνετε καλό στη τσέπη σας και θα ζήσετε και 20 χρόνια παραπάνω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Κάντε και κάνα εμετό που και που και μηρυκάστε 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Phorum.gr user: Rayndeer
Οτι κάνω το κάνω εξ' επιλογής...George_V έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:36Κατι θα βρουν για να στα κοψουν και αυτα.Rayndeer13 έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:34Καλή ιδέα και ακόμα καλύτερα τρώτε σχεδόν μόνο φρούτα και λαχανικά. Θα κάνετε καλό στη τσέπη σας και θα ζήσετε και 20 χρόνια παραπάνω.
wooded glade έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 14:30
Γιατί τα κόμματα του κατεστημένουν δεν ρίχνουν αυτά γκόμενες να τελειώνει ;
- Dwarven Blacksmith
Τώρα δηλαδή τα πιστεύεις ότι η Νέα Τάξη δεν θέλει να τρως τίποτα;George_V έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:36Κατι θα βρουν για να στα κοψουν και αυτα.Rayndeer13 έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:34Καλή ιδέα και ακόμα καλύτερα τρώτε σχεδόν μόνο φρούτα και λαχανικά. Θα κάνετε καλό στη τσέπη σας και θα ζήσετε και 20 χρόνια παραπάνω.

no1 αγροτης στην αμερικη ο μπιλ.
οχι απλα θα δοκιμασετε, μονο αυτο θα τρωτ(μ)ε
https://landreport.com/2021/01/bill-gat ... and-owner/
The co-founder of Microsoft and his wife rank as America’s largest private farmland owners.

οχι απλα θα δοκιμασετε, μονο αυτο θα τρωτ(μ)ε
https://landreport.com/2021/01/bill-gat ... and-owner/
The co-founder of Microsoft and his wife rank as America’s largest private farmland owners.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 18 Φεβ 2021, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
Τωρα εσυ πιστευεις οτι τη Νεα Ταξη την επιασε ο πονος για τις κλανιες των αγελάδων. Αν θελουν να βοηθησουν σε αυτο ας κανουν καμια διασταυρωση για να μη κλάνουν τοσο πολυ. Οχι να σου λενε αστο κρεας και φαε αυτο που σου φτιαχνω εγω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:37Τώρα δηλαδή τα πιστεύεις ότι η Νέα Τάξη δεν θέλει να τρως τίποτα;George_V έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:36Κατι θα βρουν για να στα κοψουν και αυτα.Rayndeer13 έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:34Καλή ιδέα και ακόμα καλύτερα τρώτε σχεδόν μόνο φρούτα και λαχανικά. Θα κάνετε καλό στη τσέπη σας και θα ζήσετε και 20 χρόνια παραπάνω.Νόμιζα ότι τρολλαρες.
Οχι κυριε. Θελω να σφάξω τη γελαδα μου και να τη φαω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
και λάδι μόνο yamalube
- Eθνικοκοινωνιστης
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:37Τώρα δηλαδή τα πιστεύεις ότι η Νέα Τάξη δεν θέλει να τρως τίποτα;George_V έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:36Κατι θα βρουν για να στα κοψουν και αυτα.Rayndeer13 έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:34Καλή ιδέα και ακόμα καλύτερα τρώτε σχεδόν μόνο φρούτα και λαχανικά. Θα κάνετε καλό στη τσέπη σας και θα ζήσετε και 20 χρόνια παραπάνω.Νόμιζα ότι τρολλαρες.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Dwarven Blacksmith
Άλλο ρώτησα.George_V έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:40Τωρα εσυ πιστευεις οτι τη Νεα Ταξη την επιασε ο πονος για τις κλανιες των αγελάδων. Αν θελουν να βοηθησουν σε αυτο ας κανουν καμια διασταυρωση για να μη κλάνουν τοσο πολυ. Οχι να σου λενε αστο κρεας και φαε αυτο που σου φτιαχνω εγω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:37Τώρα δηλαδή τα πιστεύεις ότι η Νέα Τάξη δεν θέλει να τρως τίποτα;Νόμιζα ότι τρολλαρες.
Τώρα δε θα μπω στη διαδικασία να ρωτήσω γιατί θέλεις να σφάξεις την αγελάδα σου γιατί τρομάζω λίγο. Πάντως εγώ που τρώω κρέας όχι λόγω ιδεολογίας αλλά επειδή μου αρέσει γευστικά, σίγουρα το θεωρώ πρόοδο να βγάλουμε από τη μέση την σφαγή ζώων και τη χρήση τεραστίων εκτάσεων και ποσοτήτων ενέργειας.

- George_V
Γιατι αν δεν τη σφάξεις δεν θα φας κρεας απλο ειναι. Εκτος κι αν προτιμας να τη φας ζωντανη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:46Άλλο ρώτησα.George_V έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:40Τωρα εσυ πιστευεις οτι τη Νεα Ταξη την επιασε ο πονος για τις κλανιες των αγελάδων. Αν θελουν να βοηθησουν σε αυτο ας κανουν καμια διασταυρωση για να μη κλάνουν τοσο πολυ. Οχι να σου λενε αστο κρεας και φαε αυτο που σου φτιαχνω εγω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:37
Τώρα δηλαδή τα πιστεύεις ότι η Νέα Τάξη δεν θέλει να τρως τίποτα;Νόμιζα ότι τρολλαρες.
Τώρα δε θα μπω στη διαδικασία να ρωτήσω γιατί θέλεις να σφάξεις την αγελάδα σου γιατί τρομάζω λίγο. Πάντως εγώ που τρώω κρέας όχι λόγω ιδεολογίας αλλά επειδή μου αρέσει γευστικά, σίγουρα το θεωρώ πρόοδο να βγάλουμε από τη μέση την σφαγή ζώων και τη χρήση τεραστίων εκτάσεων και ποσοτήτων ενέργειας.
Και στο φινάλε γιατι να φάω το κρεας που εφτιαξε ενας τυπος σε δοκιμαστικο σωληνα σε ενα εργαστηριο στην ακρη του πουθενα και να μη φάω το δικο μου που ειναι αγνο και φυσικο?
Δλδ θα ξεχάσουμε οτι ξέρουμε εδω και 10000 χρονια?
- Dwarven Blacksmith
Υπάρχουν πολλοί λόγοι και έχουν αναφερθεί. Πριν 10 χιλιάδες χρόνια δεν μεγαλωνες 50 κότες ανά τ.μ.George_V έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:51Γιατι αν δεν τη σφάξεις δεν θα φας κρεας απλο ειναι. Εκτος κι αν προτιμας να τη φας ζωντανη.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:46Άλλο ρώτησα.George_V έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 16:40
Τωρα εσυ πιστευεις οτι τη Νεα Ταξη την επιασε ο πονος για τις κλανιες των αγελάδων. Αν θελουν να βοηθησουν σε αυτο ας κανουν καμια διασταυρωση για να μη κλάνουν τοσο πολυ. Οχι να σου λενε αστο κρεας και φαε αυτο που σου φτιαχνω εγω.
Και στο φινάλε γιατι να φάω το κρεας που εφτιαξε ενας τυπος σε δοκιμαστικο σωληνα σε ενα εργαστηριο στην ακρη του πουθενα και να μη φάω το δικο μου που ειναι αγνο και φυσικο?
Δλδ θα ξεχάσουμε οτι ξέρουμε εδω και 10000 χρονια?
Αν δεν σε πείθουν βέβαια μη το τρώς αλλά άσε μας εμάς που θέλουμε.

που ειναι ο γιαννοπουλος ρε παιδια?
με ποιο νικ γραφει τωρα?
τον χρειαζομαστε σ τετοια νηματα.
ειναι πιο αγνη η κοτα στο κοτετσι σου απ την φρανκενσταιν κοτα του μπιλ με τις 28 πιστοποιησεις?
οχι βεβαια.. γιαννακη λειπεις..

με ποιο νικ γραφει τωρα?
τον χρειαζομαστε σ τετοια νηματα.
ειναι πιο αγνη η κοτα στο κοτετσι σου απ την φρανκενσταιν κοτα του μπιλ με τις 28 πιστοποιησεις?
οχι βεβαια.. γιαννακη λειπεις..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 18 Φεβ 2021, 17:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νo eat zhe bugs yet
νο πάρτυ
νο πάρτυ

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Υπάρχουν δύο ενναλακτικές:
α) Κρέας από φυτά
β) Καλλιεργημένο κρέας εργαστηρίου.
Το πρώτο είναι κρέας που μοιάζει στη γεύση και στην υφή, αλλά αποτελείται από φυτικές πρώτες ύλες. Στην Ελλάδα μπορείς να βρεις στα σ/μ.
Τιμή; Χέσε μέσα!!! Από 15 μέχρι 25 ευρώ το κιλό τα μπιφτέκια!!!
Το δεύτερο είναι πραγματικό κρέας, το οποίο όμως έχει καλλιεργηθεί σε ειδικές εγκαταστάσεις. Μοιάζει πάρα πολύ με το πραγματικό κρέας, αλλά είναι και αυτό προς το παρόν πολύ ακριβό... Δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα...
ΥΓ1
Οκ ρε μάγκες, τρώμε μόνο τεχνητό κρέας, Μπορεί να μου πει κάποιος το πως θα παράγεται το γάλα ή τα αυγά ή το μαλλί ή τα οστά βοοειδών που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή πορσελάνης;;;
ΥΓ2
Εάν έχω καλλιεργημένο κρέας, θα μπορώ να έχω και καλλιεργημένο κρέας αλόγου, γάτας, σκύλου ή ΑΝΘΡΩΠΟΥ;;;
Αφού δεν σφάζεται κάποιος για να το έχω, γιατί να μην το έχω;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...