Μπιλ Γκέιτς: Δοκιμάστε συνθετικό κρέας. Θα το συνηθίσετε
Re: Μπιλ Γκέιτς: Δοκιμάστε συνθετικό κρέας. Θα το συνηθίσετε
και θεωρούνται παλαβοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι πρέπει να μειωθεί ο πληθυσμός
- Καραμελίτσα
Εγω λέω ότι τα εγγόνια σου δεν θα το πιστεύουν ότι ήσουν τόσο πλούσιος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 17:26Εγώ θα το πω με τρόπο, μόλις μεγαλωσει λίγο. "Ξέρεις παιδί μου κάποτε η δουλεία ήταν φυσιολογική και οι γυναίκες έκαναν παιδί στα 14. Anyway, εγώ είχα ένα καταψύκτη γεμάτο πτώματα ζώων".Καραμελίτσα έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 17:18Σε 50 χρόνια, θα λέτε στα εγγόνια σας, εγώ έτρωγα σουβλάκι με κρέας από πραγματικό γουρούνι και θα σας κοροϊδεύουν ότι λέτε τερατολογίες.
Σιγα μην οδηγούσες και με κινητήρα εσωτερικής καύσης, παππού.
Και πώς ξέπεσες έτσι παππού, στην αλεσμένη πρωτεϊνη, θα σου λένε; Σου πήραν κι εσένα οι τράπεζες το σπίτι;
Z
- Dwarven Blacksmith
Καραμελίτσα έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 18:36Εγω λέω ότι τα εγγόνια σου δεν θα το πιστεύουν ότι ήσουν τόσο πλούσιος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 17:26Εγώ θα το πω με τρόπο, μόλις μεγαλωσει λίγο. "Ξέρεις παιδί μου κάποτε η δουλεία ήταν φυσιολογική και οι γυναίκες έκαναν παιδί στα 14. Anyway, εγώ είχα ένα καταψύκτη γεμάτο πτώματα ζώων".Καραμελίτσα έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 17:18Σε 50 χρόνια, θα λέτε στα εγγόνια σας, εγώ έτρωγα σουβλάκι με κρέας από πραγματικό γουρούνι και θα σας κοροϊδεύουν ότι λέτε τερατολογίες.
Σιγα μην οδηγούσες και με κινητήρα εσωτερικής καύσης, παππού.
Και πώς ξέπεσες έτσι παππού, στην αλεσμένη πρωτεϊνη, θα σου λένε; Σου πήραν κι εσένα οι τράπεζες το σπίτι;

Αποκλείεται να το θεωρούν ξεπεσμό. Απλά θα με θεωρούν κτήνος.

Φάτε μουσκάρια συνθετικό ,να τον ακούτε και να υπακούτε στον υπηρέτη του Αντιχρίστου.
Και το ταπερ το πλαστικό να φάτε, από εμάς ελεύθερα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σοβαρά τώρα, τρώτε βοδινό κρεας;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Βλέπω έναν youtuber αμερικανό μάγειρα στο facebook. Μαγειρεύει με την γυναίκα και την κόρη του. Για το παιδάκι το βλέπω, βοηθάει και δοκιμάζει όλα τα υλικά, είναι πολύ χαριτωμένο, jack pot πέτυχαν με την μικρούλα.
Αλλά τα υλικά αυτά δεν τα βρίσκεις παρά μόνο στις Η.Π.Α., δεν μπορώ να δω τι ακριβώς είναι, όλα έχουν τα συστατικά στην συσκευασία, αλλά ποιος ξέρει τι είναι; Μπορεί να γράφει χωρίς ζάχαρη και να γράφει κάτι άλλο (συνθετικό) αντί ζάχαρης που δεν γνωρίζεις τι είναι. Σ' αυτό το στυλ είναι τα περισσότερα υλικά. Κάτι ξένο για εμάς.
Αλλά τα υλικά αυτά δεν τα βρίσκεις παρά μόνο στις Η.Π.Α., δεν μπορώ να δω τι ακριβώς είναι, όλα έχουν τα συστατικά στην συσκευασία, αλλά ποιος ξέρει τι είναι; Μπορεί να γράφει χωρίς ζάχαρη και να γράφει κάτι άλλο (συνθετικό) αντί ζάχαρης που δεν γνωρίζεις τι είναι. Σ' αυτό το στυλ είναι τα περισσότερα υλικά. Κάτι ξένο για εμάς.
Μακάρι ρε φίλε.Αρίστος έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 17:27Εγω το ειχα γραψει για τον Γκειτς και τα νεα βιοτεχνολογικα τροφιμα απο την ανοιξη.
Πριν δυο μηνες εγραψα οτι πρωτος στοχος του νεου γενναιου καπιταλισμου της Μεγαλης Επανεκκινησης ειναι να μαθουν να καταναλωνουν οι λαοι γενετικα τροφιμα, γενετικα φαρμακα και γενετικα εμβολια.
.
-
- Phorum.gr user: Rayndeer
Ενα(1) παιδί φίλε συνέλληνα. Κι' αυτό είναι ζήτημα αν θα τα καταφέρεις να το βγάλεις σωστό άνθρωπο.
wooded glade έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 14:30
Γιατί τα κόμματα του κατεστημένουν δεν ρίχνουν αυτά γκόμενες να τελειώνει ;
Εκεί που λέει "Αουρ Σβίιιιντις προφέεεεεσορς"...

- Aprilianos
- EKPLIKTIKOS
Lmao eat the bugs, goyim
Η μουρλέγκω στο βίδεο (αν δεν είναι τρολιά), λέει να φάμε τα μωρά.Aprilianos έγραψε: ↑18 Φεβ 2021, 19:30θα παθεις καρκινο αμα φας αυτο το πραγμα
Εγώ λέω, όπως οι Μότορχεντ, ίτ δε ρίτς, αν και αηδιάζω στην ιδέα να φάω τη Μπακαγιάννη, ή κάποιον απ' το Μητσοτακέικο. Όλα κι όλα, γκαντεμόσαυρα δεν τρώω.
Ο χρήστης ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, βέβαια, έχει ενδιαφέρουσες γαστρονομικές επιλογές, όπως βλέπεις από την υπογραφή του Σενέκας.
Αυτή την στιγμή είδα video από τον Αμερικανό youtuber στο σούπερ μάρκετ. Προτιμάει το βιολογικό βοδινό και άλλα βιολογικά προιόντα, τα οποία θεωρεί καλύτερα για το σώμα αλλά και για το περιβάλλον.
Βιάστηκα λίγο, έχουμε κοινά.
Βιάστηκα λίγο, έχουμε κοινά.