Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 19 Φεβ 2021, 10:51

Scouser έγραψε:
19 Φεβ 2021, 10:36
Συγγνώμη, υπό αυτές τις συνθήκες, αυτό το καθίκι τρώει θέση ΜΕΘ;
Και καλά αυτό. Παρατηρείς ότι η ΕφΣυν δεν κρατά πλέον ούτε τα προσχήματα;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 19 Φεβ 2021, 10:53

Scouser έγραψε:
19 Φεβ 2021, 10:46
Ναύτης έγραψε:
19 Φεβ 2021, 10:44
Ακόμα και η Ντόρα Μπακογιάννη, παρά την όποια αμφισημία των δηλώσεών της, ουσιαστικά πρότεινε να αποφευχθεί η περίπτωση να καταλήξει ο Κουφοντίνας λόγω της απεργίας πείνας.
Όχι γιατί ξαφνικά λυπήθηκε τον Κουφοντίνα, αλλά γιατί διαθέτει την πολιτική οξυδέρκεια για να αντιληφθεί ότι ένας ενδεχόμενος θάνατος του Κουφοντίνα θα αποτελέσει πλήγμα τόσο για την κυβέρνηση, όσο και για τη χώρα μας γενικά.
Εγώ δεν ξέρω πάντως ούτε έναν άνθρωπο που να υποστηρίζει το αίτημα του Κουφοντίνα. Ξέρω όμως αρκετούς που εύχονται να ψοφήσει. In fact, θα είχε πολύ ενδιαφέρον μια δημοσκόπηση για το θέμα του Κουφοντίνα, που μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών θα υπήρχε και το ''θα ήθελα να πεθάνει''.
Στις φιλελεύθερες δημοκρατίες δεν νοούνται τέτοιου είδους δημοψηφίσματα.
Σε αντίθεση μ' εσένα, εγώ ξέρω πάρα πολλούς ανθρώπους, που καίτοι δεν τρέφουν την παραμικρή συμπάθεια στο πρόσωπο του Κουφοντίνα (εγώ, επί παραδείγματι όχι μόνον δεν τρέφω απολύτως καμιά συμπάθεια στο πρόσωπό του, αλλά είχα εξοργιστεί πάρα πολύ με τις άδειες που έπαιρνε, οι οποίες παρ' όλα αυτά ήσαν νόμιμες), κι όμως αναγνωρίζω ότι διατηρεί το δικαίωμα της ισονομίας.
Στην τελική, δεν είναι δα και κάνα σπουδαίο χατήρι να φυλακιστεί στον Κορυδαλλό.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Φεβ 2021, 10:54

Ναύτης έγραψε:
Ακόμα και η Ντόρα Μπακογιάννη, παρά την όποια αμφισημία των δηλώσεών της, ουσιαστικά πρότεινε να αποφευχθεί η περίπτωση να καταλήξει ο Κουφοντίνας λόγω της απεργίας πείνας.
Όχι γιατί ξαφνικά λυπήθηκε τον Κουφοντίνα, αλλά γιατί διαθέτει την πολιτική οξυδέρκεια για να αντιληφθεί ότι ένας ενδεχόμενος θάνατος του Κουφοντίνα θα αποτελέσει πλήγμα τόσο για την κυβέρνηση, όσο και για τη χώρα μας γενικά.
Γιατί θα είναι πλήγμα για την κυβέρνηση;

Εκτός αν θεωρείς ότι ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν οξυδερκής όταν άρχισε τα γλυκανάλατα τιτιβίσματα για τον Έκτορα Κουφοντίνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 19 Φεβ 2021, 10:56

Θα μου προκαλέσει έκπληξη εάν τελικά τον αφήσουν να πεθάνει.Αυτό θα σήμαινε ότι οι νόρμες του 1974 έπαψαν να ισχύουν.Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει.
Ναύτης έγραψε:

Για την κυβέρνηση και την εικόνα που έχει για τον εαυτό της δεν ξέρω.Η χώρα δεν θα πάθει τίποτα.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 19 Φεβ 2021, 10:56

Και το μέχρι τώρα ..........σιωπηλό ΚΚΕ :smt017

Βέβαια λίγο ήξεις αφήξεις η δήλωση.... :102:

Η Αννέτα σταθερή απ την αρχή :smt023

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 19 Φεβ 2021, 10:58

Εάν πιστέψουμε τη Βίβιαν η Αγγλία δεν είναι φιλελεύθερη δημοκρατία.Τότε ποιός είναι;

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 19 Φεβ 2021, 11:00

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Φεβ 2021, 10:54
Ναύτης έγραψε:
Γιατί θα είναι πλήγμα για την κυβέρνηση;

Εκτός αν θεωρείς ότι ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν οξυδερκής όταν άρχισε τα γλυκανάλατα τιτιβίσματα για τον Έκτορα Κουφοντίνα.
Γιατί το θέμα θα διεθνοποιηθεί και η χώρα θα χρεωθεί τον θάνατο ενός απεργού πείνας.
"Και για ποιον λόγο;", θα κουβεντιάζουν στο εξωτερικό. Επειδή με διάφορα προσχήματα του αρνούνταν το νόμιμο δικαίωμα να μεταφερθεί στον προηγούμενο τόπο φυλάκισής του, όταν έχασε δια νόμου το δικαίωμα να κρατείται σε αγροτικές φυλακές.
Αξίζει μια ανθρώπινη ζωή για κάτι τέτοιο;
Δεν τα έχω δει τα τιτιβίσματα του Μπακογιάννη που λες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 19 Φεβ 2021, 11:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 19 Φεβ 2021, 11:00

Ναύτης έγραψε:
19 Φεβ 2021, 10:53
Scouser έγραψε:
19 Φεβ 2021, 10:46
Ναύτης έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω πάντως ούτε έναν άνθρωπο που να υποστηρίζει το αίτημα του Κουφοντίνα. Ξέρω όμως αρκετούς που εύχονται να ψοφήσει. In fact, θα είχε πολύ ενδιαφέρον μια δημοσκόπηση για το θέμα του Κουφοντίνα, που μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών θα υπήρχε και το ''θα ήθελα να πεθάνει''.
Στις φιλελεύθερες δημοκρατίες δεν νοούνται τέτοιου είδους δημοψηφίσματα.
Σε αντίθεση μ' εσένα, εγώ ξέρω πάρα πολλούς ανθρώπους, που καίτοι δεν τρέφουν την παραμικρή συμπάθεια στο πρόσωπο του Κουφοντίνα (εγώ, επί παραδείγματι όχι μόνον δεν τρέφω απολύτως καμιά συμπάθεια στο πρόσωπό του, αλλά είχα εξοργιστεί πάρα πολύ με τις άδειες που έπαιρνε, οι οποίες παρ' όλα αυτά ήσαν νόμιμες), κι όμως αναγνωρίζω ότι διατηρεί το δικαίωμα της ισονομίας.
Στην τελική, δεν είναι δα και κάνα σπουδαίο χατήρι να φυλακιστεί στον Κορυδαλλό.
Άτομα που δεν τρέφουν καμία συμπάθεια στο πρόσωπο του Κουφοντίνα, αλλά... Yeah right, σε πιστέψαμε. :lol:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 19 Φεβ 2021, 11:02

Scouser έγραψε:
19 Φεβ 2021, 11:00
Άτομα που δεν τρέφουν καμία συμπάθεια στο πρόσωπο του Κουφοντίνα, αλλά... Yeah right, σε πιστέψαμε. :lol:
Ειλικρινά, ποσώς με ενδιαφέρει τι πίστεψες και τι όχι. :wink

πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 19 Φεβ 2021, 11:03

Ναύτης έγραψε:
Γιατί το θέμα θα διεθνοποιηθεί και η χώρα θα χρεωθεί τον θάνατο ενός απεργού πείνας.
Δεν πρόκειται να μας ζητήσει τον λόγο καμμιά κυβέρνηση συμμαχικής χώρας.Μάλλον ούτε και αντιπολίτευση.
Μόνο ομάδες της άκρας αριστεράς θα φωνάξουν.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 19 Φεβ 2021, 11:03

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 19 Φεβ 2021, 11:05

Ναύτης έγραψε:
19 Φεβ 2021, 11:02
Scouser έγραψε:
Εξίσου ειλικρινά, ποσώς με ενδιαφέρει το τι πιστεύει πραγματικά ο κάθε εγώ δεν υποστηρίζω τον Κουφοντίνα, αλλά... Απλώς τους θεωρώ μια τάξη μεγέθους πιο ξεφτιλισμένους και σιχάματα από τους ''γνήσιους'' υποστηρικτές του Κουφοντίνα, που τουλάχιστον έχουν το θάρρος της γνώμης τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scouser την 19 Φεβ 2021, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 19 Φεβ 2021, 11:05

πατησιωτης έγραψε:
19 Φεβ 2021, 11:03
Ναύτης έγραψε:
Δεν πρόκειται να μας ζητήσει τον λόγο καμμιά κυβέρνηση συμμαχικής χώρας.Μάλλον ούτε και αντιπολίτευση.
Μόνο ομάδες της άκρας αριστεράς θα φωνάξουν.
Εχμμμ, είπα εγώ ότι θα "μας ζητήσει τον λόγο" κάποιος;
Είπα ότι θα ζημιωθεί η εικόνα της χώρας διεθνώς. Αν δεν το καταλαβαίνεις, το αυτονόητο, δεν έχω τρόπο για να σε πείσω.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 19 Φεβ 2021, 11:06

Otto Weininger έγραψε:
19 Φεβ 2021, 10:51
Scouser έγραψε:
19 Φεβ 2021, 10:36
Συγγνώμη, υπό αυτές τις συνθήκες, αυτό το καθίκι τρώει θέση ΜΕΘ;
Και καλά αυτό. Παρατηρείς ότι η ΕφΣυν δεν κρατά πλέον ούτε τα προσχήματα;
Το 3% γαμάει και δέρνει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στάλιν λιγότερη ισχύ είχε στο ΚΚΣΕ. Άλλα 10 χρονάκια αντιπολίτευση και μετά βλέπουμε.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 19 Φεβ 2021, 11:07

Scouser έγραψε:
19 Φεβ 2021, 11:05
Ναύτης έγραψε:
19 Φεβ 2021, 11:02
Scouser έγραψε:
Εξίσου ειλικρινά, ποσώς με ενδιαφέρει το τι πιστεύει πραγματικά ο κάθε εγώ δεν υποστηρίζω τον Κουφοντίνα, αλλά... Απλώς τους θεωρώ μια τάξη μεγέθους πιο ξευτιλισμένους και σιχάματα από τους ''γνήσιους'' υποστηρικτές του Κουφοντίνα, που τουλάχιστον έχουν το θάρρος της γνώμης τους.
Να σού πω, δεν θα μπω σε τέτοιου είδους συζήτηση.
Μπορείς να θεωρείς ό,τι νομίζεις, άλλωστε ο καθένας μας έχει τη δική του αντίληψη περί "σιχαμάτων" και ανεγκέφαλων να προσθέσω εγώ. :wave:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών