Και καλά αυτό. Παρατηρείς ότι η ΕφΣυν δεν κρατά πλέον ούτε τα προσχήματα;
Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
- Otto Weininger
Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
Στις φιλελεύθερες δημοκρατίες δεν νοούνται τέτοιου είδους δημοψηφίσματα.Scouser έγραψε: ↑19 Φεβ 2021, 10:46Εγώ δεν ξέρω πάντως ούτε έναν άνθρωπο που να υποστηρίζει το αίτημα του Κουφοντίνα. Ξέρω όμως αρκετούς που εύχονται να ψοφήσει. In fact, θα είχε πολύ ενδιαφέρον μια δημοσκόπηση για το θέμα του Κουφοντίνα, που μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών θα υπήρχε και το ''θα ήθελα να πεθάνει''.Ναύτης έγραψε: ↑19 Φεβ 2021, 10:44Ακόμα και η Ντόρα Μπακογιάννη, παρά την όποια αμφισημία των δηλώσεών της, ουσιαστικά πρότεινε να αποφευχθεί η περίπτωση να καταλήξει ο Κουφοντίνας λόγω της απεργίας πείνας.
Όχι γιατί ξαφνικά λυπήθηκε τον Κουφοντίνα, αλλά γιατί διαθέτει την πολιτική οξυδέρκεια για να αντιληφθεί ότι ένας ενδεχόμενος θάνατος του Κουφοντίνα θα αποτελέσει πλήγμα τόσο για την κυβέρνηση, όσο και για τη χώρα μας γενικά.
Σε αντίθεση μ' εσένα, εγώ ξέρω πάρα πολλούς ανθρώπους, που καίτοι δεν τρέφουν την παραμικρή συμπάθεια στο πρόσωπο του Κουφοντίνα (εγώ, επί παραδείγματι όχι μόνον δεν τρέφω απολύτως καμιά συμπάθεια στο πρόσωπό του, αλλά είχα εξοργιστεί πάρα πολύ με τις άδειες που έπαιρνε, οι οποίες παρ' όλα αυτά ήσαν νόμιμες), κι όμως αναγνωρίζω ότι διατηρεί το δικαίωμα της ισονομίας.
Στην τελική, δεν είναι δα και κάνα σπουδαίο χατήρι να φυλακιστεί στον Κορυδαλλό.
Γιατί θα είναι πλήγμα για την κυβέρνηση;Ναύτης έγραψε: ↑19 Φεβ 2021, 10:44Ακόμα και η Ντόρα Μπακογιάννη, παρά την όποια αμφισημία των δηλώσεών της, ουσιαστικά πρότεινε να αποφευχθεί η περίπτωση να καταλήξει ο Κουφοντίνας λόγω της απεργίας πείνας.
Όχι γιατί ξαφνικά λυπήθηκε τον Κουφοντίνα, αλλά γιατί διαθέτει την πολιτική οξυδέρκεια για να αντιληφθεί ότι ένας ενδεχόμενος θάνατος του Κουφοντίνα θα αποτελέσει πλήγμα τόσο για την κυβέρνηση, όσο και για τη χώρα μας γενικά.
Εκτός αν θεωρείς ότι ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν οξυδερκής όταν άρχισε τα γλυκανάλατα τιτιβίσματα για τον Έκτορα Κουφοντίνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Θα μου προκαλέσει έκπληξη εάν τελικά τον αφήσουν να πεθάνει.Αυτό θα σήμαινε ότι οι νόρμες του 1974 έπαψαν να ισχύουν.Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει.
Για την κυβέρνηση και την εικόνα που έχει για τον εαυτό της δεν ξέρω.Η χώρα δεν θα πάθει τίποτα.
Για την κυβέρνηση και την εικόνα που έχει για τον εαυτό της δεν ξέρω.Η χώρα δεν θα πάθει τίποτα.
Και το μέχρι τώρα ..........σιωπηλό ΚΚΕ 
Βέβαια λίγο ήξεις αφήξεις η δήλωση....
Η Αννέτα σταθερή απ την αρχή

Βέβαια λίγο ήξεις αφήξεις η δήλωση....

Η Αννέτα σταθερή απ την αρχή

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
Εάν πιστέψουμε τη Βίβιαν η Αγγλία δεν είναι φιλελεύθερη δημοκρατία.Τότε ποιός είναι;
Γιατί το θέμα θα διεθνοποιηθεί και η χώρα θα χρεωθεί τον θάνατο ενός απεργού πείνας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Φεβ 2021, 10:54Γιατί θα είναι πλήγμα για την κυβέρνηση;Ναύτης έγραψε: ↑19 Φεβ 2021, 10:44Ακόμα και η Ντόρα Μπακογιάννη, παρά την όποια αμφισημία των δηλώσεών της, ουσιαστικά πρότεινε να αποφευχθεί η περίπτωση να καταλήξει ο Κουφοντίνας λόγω της απεργίας πείνας.
Εκτός αν θεωρείς ότι ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν οξυδερκής όταν άρχισε τα γλυκανάλατα τιτιβίσματα για τον Έκτορα Κουφοντίνα.
"Και για ποιον λόγο;", θα κουβεντιάζουν στο εξωτερικό. Επειδή με διάφορα προσχήματα του αρνούνταν το νόμιμο δικαίωμα να μεταφερθεί στον προηγούμενο τόπο φυλάκισής του, όταν έχασε δια νόμου το δικαίωμα να κρατείται σε αγροτικές φυλακές.
Αξίζει μια ανθρώπινη ζωή για κάτι τέτοιο;
Δεν τα έχω δει τα τιτιβίσματα του Μπακογιάννη που λες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 19 Φεβ 2021, 11:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άτομα που δεν τρέφουν καμία συμπάθεια στο πρόσωπο του Κουφοντίνα, αλλά... Yeah right, σε πιστέψαμε.Ναύτης έγραψε: ↑19 Φεβ 2021, 10:53Στις φιλελεύθερες δημοκρατίες δεν νοούνται τέτοιου είδους δημοψηφίσματα.Scouser έγραψε: ↑19 Φεβ 2021, 10:46Εγώ δεν ξέρω πάντως ούτε έναν άνθρωπο που να υποστηρίζει το αίτημα του Κουφοντίνα. Ξέρω όμως αρκετούς που εύχονται να ψοφήσει. In fact, θα είχε πολύ ενδιαφέρον μια δημοσκόπηση για το θέμα του Κουφοντίνα, που μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών θα υπήρχε και το ''θα ήθελα να πεθάνει''.Ναύτης έγραψε: ↑19 Φεβ 2021, 10:44Ακόμα και η Ντόρα Μπακογιάννη, παρά την όποια αμφισημία των δηλώσεών της, ουσιαστικά πρότεινε να αποφευχθεί η περίπτωση να καταλήξει ο Κουφοντίνας λόγω της απεργίας πείνας.
Σε αντίθεση μ' εσένα, εγώ ξέρω πάρα πολλούς ανθρώπους, που καίτοι δεν τρέφουν την παραμικρή συμπάθεια στο πρόσωπο του Κουφοντίνα (εγώ, επί παραδείγματι όχι μόνον δεν τρέφω απολύτως καμιά συμπάθεια στο πρόσωπό του, αλλά είχα εξοργιστεί πάρα πολύ με τις άδειες που έπαιρνε, οι οποίες παρ' όλα αυτά ήσαν νόμιμες), κι όμως αναγνωρίζω ότι διατηρεί το δικαίωμα της ισονομίας.
Στην τελική, δεν είναι δα και κάνα σπουδαίο χατήρι να φυλακιστεί στον Κορυδαλλό.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εξίσου ειλικρινά, ποσώς με ενδιαφέρει το τι πιστεύει πραγματικά ο κάθε εγώ δεν υποστηρίζω τον Κουφοντίνα, αλλά... Απλώς τους θεωρώ μια τάξη μεγέθους πιο ξεφτιλισμένους και σιχάματα από τους ''γνήσιους'' υποστηρικτές του Κουφοντίνα, που τουλάχιστον έχουν το θάρρος της γνώμης τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scouser την 19 Φεβ 2021, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Εχμμμ, είπα εγώ ότι θα "μας ζητήσει τον λόγο" κάποιος;πατησιωτης έγραψε: ↑19 Φεβ 2021, 11:03Δεν πρόκειται να μας ζητήσει τον λόγο καμμιά κυβέρνηση συμμαχικής χώρας.Μάλλον ούτε και αντιπολίτευση.
Μόνο ομάδες της άκρας αριστεράς θα φωνάξουν.
Είπα ότι θα ζημιωθεί η εικόνα της χώρας διεθνώς. Αν δεν το καταλαβαίνεις, το αυτονόητο, δεν έχω τρόπο για να σε πείσω.
Το 3% γαμάει και δέρνει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στάλιν λιγότερη ισχύ είχε στο ΚΚΣΕ. Άλλα 10 χρονάκια αντιπολίτευση και μετά βλέπουμε.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Φεβ 2021, 10:51Και καλά αυτό. Παρατηρείς ότι η ΕφΣυν δεν κρατά πλέον ούτε τα προσχήματα;
JD Vance
JD Vance
Να σού πω, δεν θα μπω σε τέτοιου είδους συζήτηση.Scouser έγραψε: ↑19 Φεβ 2021, 11:05Εξίσου ειλικρινά, ποσώς με ενδιαφέρει το τι πιστεύει πραγματικά ο κάθε εγώ δεν υποστηρίζω τον Κουφοντίνα, αλλά... Απλώς τους θεωρώ μια τάξη μεγέθους πιο ξευτιλισμένους και σιχάματα από τους ''γνήσιους'' υποστηρικτές του Κουφοντίνα, που τουλάχιστον έχουν το θάρρος της γνώμης τους.
Μπορείς να θεωρείς ό,τι νομίζεις, άλλωστε ο καθένας μας έχει τη δική του αντίληψη περί "σιχαμάτων" και ανεγκέφαλων να προσθέσω εγώ.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 2364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Theseus
08 Ιαν 2024, 23:57
-
-
Νέα δημοσίευση Άλλος ένας θάνατος λόγω έλλειψης ασθενοφόρου.Μαλλον δεν θα είχαν αγροτικό.
από Μαδουραίος » 14 Ιούλ 2023, 10:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 100 Απαντήσεις
- 3374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
31 Μαρ 2025, 19:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΗΠΑ: πρόταση νόμου να αφαιρεθούν τα πρώτα ξαδέρφια απο τη διάταξη περι αιμομιξίας
από Σενέκας » 17 Ιαν 2024, 19:46 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
17 Ιαν 2024, 23:17
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
13 Νοέμ 2024, 17:44