Λευκός Λύκος έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 10:59
Chainis έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 10:54
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 10:14
Εσύ δεν είσαι οργισμένος;
Oχι ειμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί κάηκε μια γνωστοί μου που κηδεύεται σήμερα. Και γιατί ξέρω ότι θα έχουμε κι άλλα θύματα στο μέλλον αν δεν πάρουμε άμεσα δραστικά μέτρα.
Πολύ λυπάμαι για την γνωστη σου όπως και για όλους αυτούς που καηκαν ή τραυματιστηκαν από αυτήν την καταστροφή.
Άμεσα δραστικά μέτρα δεν προκειται ποτέ να παρθούν.Ποτέ.Όπως με τις φωτιές στην Ηλεία,τις πλημμύρες στην Μάνδρα δεν έγινε τίποτα.
Άμεσα μπορούν να ληφθούν μόνο με ιδιωτική πρωτοβουλία, πχ σύλλογοι ή σωματεία δασοπυρόσβεσης, έχει στο χωριό μου τέτοιον που επεμβαίνει αμέσως και έχει γλυτώσει από τα δύσκολα πολλές φορές την περιοχή, μέτρα προστασίας του καθένα ατομικά, τέτοια.
Η φωτιά στα πρώτα δευτερόλεπτα σβήνει με ένα ποτήρι νερό, στα πρώτα λεπτά με έναν κουβά και μετά θέσει βυτία, κανόνας.
Το κράτος μπορεί να πάρει ριζικά μακροπρόθεσμα μέτρα αλλά φοβάμαι ότι δεν θα γίνει τίποτα.