Zbutsam Radio
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Zbutsam Radio
http://www.greekradios.gr/live/844/Zbutsam-Radio
Ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο και όχι μόνο.. μια παρέα που ανασυντίθεται και δημιουργεί προσθέτοντας νέα μέλη.. Θεσσαλονίκη, Πάρος, Bolton UK, Κομοτηνή, Αθήνα, Κιλκίς είναι οι πόλεις εκπομπής, χωρίς μουσικά όρια, χωρίς playlists, με άρωμα πειρατικού ραδιοφώνου των 70′ς και 80′ς στην νέα εποχή!
Ο καθένας κάνει εκπομπή από το σπίτι του, μεταδίδοντας ότι θέλει και λέγοντας επίσης ότι θέλει!
Ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο και όχι μόνο.. μια παρέα που ανασυντίθεται και δημιουργεί προσθέτοντας νέα μέλη.. Θεσσαλονίκη, Πάρος, Bolton UK, Κομοτηνή, Αθήνα, Κιλκίς είναι οι πόλεις εκπομπής, χωρίς μουσικά όρια, χωρίς playlists, με άρωμα πειρατικού ραδιοφώνου των 70′ς και 80′ς στην νέα εποχή!
Ο καθένας κάνει εκπομπή από το σπίτι του, μεταδίδοντας ότι θέλει και λέγοντας επίσης ότι θέλει!
the end
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Zbutsam Radio
Νίκος Κατανακης!Πάνας έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 13:09http://www.greekradios.gr/live/844/Zbutsam-Radio
αγαπάμε!!!

(✿ ♥‿♥)
Το μόνο ραδιόφωνο που μας ταιριάζει και μας αντιπροσωπεύει ως έθνος, θα έπρεπε να είναι κρατικό.
the end
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
το Χειμώνα το άκουγα όταν έκανε εκπομπή ο Νίκος.
το διαφημίζει πολύ στο φέισμπουκ.
είναι πετυχημένο τ'όνομά του!!
(✿ ♥‿♥)
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
λέει το 1989...
(και οι 2 είναι γνωστοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί)
(✿ ♥‿♥)
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
(✿ ♥‿♥)
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Έκανα το 2012 εκεί εκπομπές με ροκ τραγούδια. Έχω ακόμα ένα μπλουζάκι του σταθμού.
Είχε τότε αξιόλογα στελέχη (δεν ξέρω τώρα).
Δυνατη η υπογραφη σου.brb και tyt έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 02:52Έκανα το 2012 εκεί εκπομπές με ροκ τραγούδια. Έχω ακόμα ένα μπλουζάκι του σταθμού.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Drexler έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 02:56Δυνατη η υπογραφη σου.brb και tyt έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 02:52Έκανα το 2012 εκεί εκπομπές με ροκ τραγούδια. Έχω ακόμα ένα μπλουζάκι του σταθμού.

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
brb και tyt έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 02:52Έκανα το 2012 εκεί εκπομπές με ροκ τραγούδια. Έχω ακόμα ένα μπλουζάκι του σταθμού.

στον RnShow ή στο Zbutsam Radio;
αν λες το 2ο νταξ δε σε ξέρω.
(✿ ♥‿♥)
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Πειρατικού ραδιοφώνου λες ε; Ο ορισμός παρακάτω είναι σωστός, έβαζα ότι ήθελα και έκαναν σχόλια μόνον για τη μουσική.
Επειδή είχα και πειρατικό πολύ μικρός τέλη 70 αρχές 80 (εντάξει, τον είχαν οι μεγάλοι αλλά έκανα κι εγώ εκπομπές), έχει μία δόση πειρατικού ραδιοφώνου. Αλλά δεν είχε αφιερώσεις και επικοινωνία με τηλέφωνο (πού ίντερνετ τότε). Όποιος ζητούσε τραγούδια, τα έβαζα.
Με βάση τα δεδομένα που γνώρισα το 2012 που έκανα κι εγώ εκπομπές, το προτείνω. Κάναμε και συναντήσεις στο μαγαζί που δούλευε ο Κατανάκης σαν dj.
Στο Zbutsam κουλούρι. Ξέχασα να πω ότι έχω εκπληκτική ραδιοφωνική φωνή. (έτσι μου είπαν τότε αυτοί που με άκουσαν). Ένα παιδί που συμμετείχε και έκανε φοβερές εκπομπές, μου είπε ότι του άρεσαν τα τραγούδια που έπαιζα. Ακόμα ένας ήταν πολύ καλός dj.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 03:03brb και tyt έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 02:52Έκανα το 2012 εκεί εκπομπές με ροκ τραγούδια. Έχω ακόμα ένα μπλουζάκι του σταθμού.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
και γιατί σταμάτησες ρέι;;;brb και tyt έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 03:09Πειρατικού ραδιοφώνου λες ε; Ο ορισμός παρακάτω είναι σωστός, έβαζα ότι ήθελα και έκαναν σχόλια μόνον για τη μουσική.
Επειδή είχα και πειρατικό πολύ μικρός τέλη 70 αρχές 80 (εντάξει, τον είχαν οι μεγάλοι αλλά έκανα κι εγώ εκπομπές), έχει μία δόση πειρατικού ραδιοφώνου. Αλλά δεν είχε αφιερώσεις και επικοινωνία με τηλέφωνο (πού ίντερνετ τότε). Όποιος ζητούσε τραγούδια, τα έβαζα.
Με βάση τα δεδομένα που γνώρισα το 2012 που έκανα κι εγώ εκπομπές, το προτείνω. Κάναμε και συναντήσεις στο μαγαζί που δούλευε ο Κατανάκης σαν dj.Στο Zbutsam κουλούρι. Ξέχασα να πω ότι έχω εκπληκτική ραδιοφωνική φωνή. (έτσι μου είπαν τότε αυτοί που με άκουσαν). Ένα παιδί που συμμετείχε και έκανε φοβερές εκπομπές, μου είπε ότι του άρεσαν τα τραγούδια που έπαιζα. Ακόμα ένας ήταν πολύ καλός dj.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 03:03brb και tyt έγραψε: ↑08 Φεβ 2019, 02:52Έκανα το 2012 εκεί εκπομπές με ροκ τραγούδια. Έχω ακόμα ένα μπλουζάκι του σταθμού.
(ξέρω δεν πληρώνεσαι,το κέφι σου θα έκανες)αλλά κρίμα..
εγώ δεν ακούω συχνά,κυρίως Χειμώνα ακούω αλλά φετος δεν ακουσα καθόλου.και τον Νίκο βασικά ακούω.
(✿ ♥‿♥)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 563 Απαντήσεις
- 13396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
17 Απρ 2025, 01:12
-
-
Νέα δημοσίευση Radio Phorum.
από Communio Sancta » 04 Απρ 2025, 23:57 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 22 Απαντήσεις
- 794 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vagabondo
24 Απρ 2025, 17:26
-
-
- 31 Απαντήσεις
- 1345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
12 Σεπ 2024, 01:27
-