Cryptocurrency

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Cryptocurrency

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 21 Φεβ 2021, 19:44

Beria έγραψε:
21 Φεβ 2021, 19:29
enterprise-psi έγραψε:
21 Φεβ 2021, 19:24
Αφού δεν έχεις καταλάβει τι είναι , γιατί γράφεις ;
Κανείς δεν το ελέγχει αυτό είναι το νόημα .

Το bitcoin είναι αποκεντρωμένο , κανείς δεν το ελέγχει . Ομοίως και τα άλλα. Ποιος είναι ο κρυπτονοσμιτας ;
Ο Τάκης Μπιτκοινς
Μεγάλος εβραιομασωνοσιωνιστης :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 21 Φεβ 2021, 19:49

dna replication έγραψε:
21 Φεβ 2021, 19:43
Ερμής έγραψε:
21 Φεβ 2021, 18:43
Δύο ερωτήσεις.
-Ποιοι είναι αυτοί που θα τα αρπάξουν;
-Αν γίνει το πρώτο που λες, δε θα γίνει το δεύτερο, δλδ αν είναι υποχρεωτικό το ηλεκτρονικό νόμισμα για όλους και για όλα τότε οι κρυπτονομισματάδες όπως λες, θα είναι ήδη πλούσιοι και θα γίνουν πλουσιότεροι. Σκέψου για παράδειγμα οτι έχεις μετοχές Apple και αύριο το πρωί βγαίνει ένας νόμος που σου επιβάλει να έχεις iOS και iPhone, τότε πιστεύεις θα αυξηθούν οι μετοχές της εταιρείας ή όχι;
1. o Σατόσι Νακαμότο που κατέχει τα μισά bitcoin που πρόκειται να υπάρξουν
2. έχεις μετοχές apple και αύριο βγαίνει νόμος που λέει οτι θα είναι υποχρεωτικό ένα άλλο, διαφορετικό λειτουργικό σύστημα για τα κινητά
Το 1 είναι ράδιο αρβύλα , εδώ δεν ξέρουμε αν υπάρχει στα αλήθεια ο σατοσι ή ήταν ομάδα , και έχει και τα μισά bitcoins δηλαδή 4.420104e11 ευρώ ..... Λολ

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 21 Φεβ 2021, 19:49

Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω ποια ακριβώς πιστεύετε ότι είναι η απάτη; Αν "αξίζει" όντως το 1 bitcoin τα Χ πράσινα χαρτάκια;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 21 Φεβ 2021, 19:53

1. Αρα για να αυξησει τα κερδη του θα πρεπει να αυξήσει την αξία τους, άρα αυξάνεται και το κέρδος όποιου τα κατέχει.
2. Έφερα ένα παράδειγμα σε αυτό που είπε η juno πως αν έρθει το υποχρεωτικό ηλεκτρονικό χρήμα τότε τα κρυπτο θα εκτοξευθουν, δε θα πέσουν.
Μεταξύ μας ποτέ δε θα υπάρξει εξολοκλήρου ηλεκτρονικό χρήμα, τα κερδη της παραοικονομίας είναι μεγαλύτερα από τα ΑΕΠ χωρών.

Klg υποτίθεται( με κεφαλαίο Υ) ότι τα χρήματα που έχουμε τώρα, έχουν αντίκρυσμα στο χρυσό που κατέχει κάθε κράτος στο παγκόσμιο κέντρο αποθεμάτων της ΝΥ. Με πολλές υποσημειώσεις, αστερίσκους και αμφιβολίες. Υπάρχουν αποδείξεις άλλωστε ότι η FED κόβει χρήμα χωρίς αυτές τις προϋποθέσεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 21 Φεβ 2021, 19:57

klg έγραψε:
21 Φεβ 2021, 19:49
Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω ποια ακριβώς πιστεύετε ότι είναι η απάτη; Αν "αξίζει" όντως το 1 bitcoin τα Χ πράσινα χαρτάκια;
Αυτό που είναι 'παραδοξο' είναι η εκρηκτική άνοδος της ονομαστικής του αξίας, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει νομισμα καθημερινής χρήσης.
Ενώ φτιάχτηκε ως νόμισμα για καθημερινή χρήση

Οπότε η πορεία του είναι ναι ειναι κερδοσκοπική.
Απάτη όμως από πού κι ως πού;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 21 Φεβ 2021, 19:57

Ερμής έγραψε:
-Αν γίνει το πρώτο που λες, δε θα γίνει το δεύτερο, δλδ αν είναι υποχρεωτικό το ηλεκτρονικό νόμισμα για όλους και για όλα τότε οι κρυπτονομισματάδες όπως λες, θα είναι ήδη πλούσιοι και θα γίνουν πλουσιότεροι. Σκέψου για παράδειγμα οτι έχεις μετοχές Apple και αύριο το πρωί βγαίνει ένας νόμος που σου επιβάλει να έχεις iOS και iPhone, τότε πιστεύεις θα αυξηθούν οι μετοχές της εταιρείας ή όχι;
Σ' αυτό δεν έχεις δίκιο. Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος τα κράτη να υιοθετήσουν δικά τους, centralized κρυπτονομίσματα και να σκάσουν στο regulation τα υπόλοιπα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 21 Φεβ 2021, 20:01

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 21 Φεβ 2021, 20:25

Dwarven Blacksmith έγραψε:
21 Φεβ 2021, 19:57
Ερμής έγραψε:
Σ' αυτό δεν έχεις δίκιο. Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος τα κράτη να υιοθετήσουν δικά τους, centralized κρυπτονομίσματα και να σκάσουν στο regulation τα υπόλοιπα.
Γιατί τώρα δεν έχουν αλλά νομίσματα; γιατί θα πρέπει να σκάσουν τα άλλα αν υιοθετήσουν δικά τους; ήδη υπάρχουν 2 3 κρυπτονομισματα που πάνε με βάση τη διακύμανση του δολαρίου

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 21 Φεβ 2021, 20:27

Ερμής έγραψε:
21 Φεβ 2021, 20:25
21 Φεβ 2021, 19:57
Ερμής έγραψε:
Γιατί τώρα δεν έχουν αλλά νομίσματα; γιατί θα πρέπει να σκάσουν τα άλλα αν υιοθετήσουν δικά τους; ήδη υπάρχουν 2 3 κρυπτονομισματα που πάνε με βάση τη διακύμανση του δολαρίου
Και τα οποία είναι ήδη στο στόχατρο
https://www.bloomberg.com/news/articles ... y-scrutiny
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 21 Φεβ 2021, 20:29

Ερμής έγραψε:
21 Φεβ 2021, 00:31
Το έχω ξαναπεί. Να βγάλουμε ένα phorumcoin😂
είχα περιγράψει τα βήματα δημιουργίας ενός κρυπτονομίσματος στο παλιό, αν θέλετε τα επαναλαμβάνω:

βγάζω εγώ, ο dna replication (ακα σατοσι) με τον κομπιουτερά μου το "πολυτιμόνιο" που μπορεί να έχει ας πούμε το ανώτερο χίλια κομμάτια συνολικά.
Εξορύσσω με το αρχαίο ντεσκτοπ μου χαλαρά τα πρώτα 300.
Βγάζω μια πλατφόρμα/ανταλλακτήριο και ανακοινώνω φανταστικές ισοτιμίες από την κούτρα μου κάθε μέρα.
Αλλά πρέπει να το προωθήσω και στα κουτορνίθια επενδυτές κιόλας:
Εξηγώ τον τρόπο εξόρυξης με μπόλικες σαλτσες και προχωρημενιές, πιάνω και μερικούς "ινφλουένσερς" και τους δίνω μερικά πολυτιμόνια με την εμπιστευτική συμβουλή να μην τα εξαργυρώσουν γιατί θα ανέβει πολύ η αξία τους.
"Αγοράζω" και μια πίτσα από τον Κώστα στο pizza plain και το διαφημίζω οτι έγινε η πρώτη συναλλαγή (κερασμένη).
Από καθαρή περιέργεια μερικοί εξορυσσουν.
Πηγαίνουν λοιπόν αυτοί και οι influencers να εξαργυρώσουν για πλάκα το πολυτιμόνιο και πράγματι εγώ που βλέπω την εντολή πώλησης στην πλατφόρμα (μόνο εγώ την παρακολουθώ ακόμα έτσι κι αλλιώς :lol: ) δίνω λεφτά (έξοδα προώθησης, τι να γίνει) και το αγοράζω πίσω.
Αυτοί εντυπωσιάζονται που η παπαριά μου έχει αντίκρυσμα !
Αλλά εγώ την άλλη μέρα κάνω συναλλαγή σε τιμή 30% πιο πάνω και χτυπάνε το κεφάλι τους που δε με άκουσαν, βιάστηκαν και δεν περίμεναν.
Μικρό το κακό όμως, αγοράζουν gpu και στρώνονται στην εξόρυξη γιατί είναι τζάμπα χρήμα όπως λένε στους φίλους τους και στο phorum
the rest is history...

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 21 Φεβ 2021, 20:33

Δε νομίζω ότι είναι τόσο απλό.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 21 Φεβ 2021, 20:33

dna replication έγραψε:
21 Φεβ 2021, 20:29
Ερμής έγραψε:
21 Φεβ 2021, 00:31
Το έχω ξαναπεί. Να βγάλουμε ένα phorumcoin😂
είχα περιγράψει τα βήματα δημιουργίας ενός κρυπτονομίσματος στο παλιό, αν θέλετε τα επαναλαμβάνω:

βγάζω εγώ, ο dna replication (ακα σατοσι) με τον κομπιουτερά μου το "πολυτιμόνιο" που μπορεί να έχει ας πούμε το ανώτερο χίλια κομμάτια συνολικά.
Εξορύσσω με το αρχαίο ντεσκτοπ μου χαλαρά τα πρώτα 300.
Βγάζω μια πλατφόρμα/ανταλλακτήριο και ανακοινώνω φανταστικές ισοτιμίες από την κούτρα μου κάθε μέρα.
Αλλά πρέπει να το προωθήσω και στα κουτορνίθια επενδυτές κιόλας:
Εξηγώ τον τρόπο εξόρυξης με μπόλικες σαλτσες και προχωρημενιές, πιάνω και μερικούς "ινφλουένσερς" και τους δίνω μερικά πολυτιμόνια με την εμπιστευτική συμβουλή να μην τα εξαργυρώσουν γιατί θα ανέβει πολύ η αξία τους.
"Αγοράζω" και μια πίτσα από τον Κώστα στο pizza plain και το διαφημίζω οτι έγινε η πρώτη συναλλαγή (κερασμένη).
Από καθαρή περιέργεια μερικοί εξορυσσουν.
Πηγαίνουν λοιπόν αυτοί και οι influencers να εξαργυρώσουν για πλάκα το πολυτιμόνιο και πράγματι εγώ που βλέπω την εντολή πώλησης στην πλατφόρμα (μόνο εγώ την παρακολουθώ ακόμα έτσι κι αλλιώς :lol: ) δίνω λεφτά (έξοδα προώθησης, τι να γίνει) και το αγοράζω πίσω.
Αυτοί εντυπωσιάζονται που η παπαριά μου έχει αντίκρυσμα !
Αλλά εγώ την άλλη μέρα κάνω συναλλαγή σε τιμή 30% πιο πάνω και χτυπάνε το κεφάλι τους που δε με άκουσαν, βιάστηκαν και δεν περίμεναν.
Μικρό το κακό όμως, αγοράζουν gpu και στρώνονται στην εξόρυξη γιατί είναι τζάμπα χρήμα όπως λένε στους φίλους τους και στο phorum
the rest is history...
Μπράβο. Αν το είχες κάνει αυτό το με το Dogecoin, σήμερα θα είχες 24 δολλάρια σε ψηφιακά άσσετ. Μείον τα...έξοδα προώθησης.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 21 Φεβ 2021, 20:38

Ξεχνάει ότι πέρασαν δέκα χρόνια , ότι αναπτύσσεται τεχνολογία, κόμβοι , τα ledger , γενικά cool story bro 👍

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 21 Φεβ 2021, 20:44

Παιδιά εγώ δε τα ξέρω αυτά, κινέζικα μου ακούγονται και μάλιστα από τα παραδοσιακά τα δύσκολα. Μόνο trading κάνω. Το μόνο που με προβληματίζει στην εξισωση(με τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι τώρα πάντα) είναι πως για να κερδίζει κάποιος, κάποιος άλλος χάνει, στην προκειμένη περίπτωση δε μπορώ να βρω ποιος είναι αυτός που χάνει.
Μάλλον αυτοί που πούλησαν νωρίς, δε ξέρω.
Όπως επίσης τι είναι αυτό που ανεβάζει την τιμή τους;
Οι ολοένα και περισσότεροι αγοραστες; κάτι αλλο; δε ξέρω. Και είναι το μόνο που με προβληματίζει

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 21 Φεβ 2021, 20:47

21 Φεβ 2021, 20:33
Μπράβο. Αν το είχες κάνει αυτό το με το Dogecoin, σήμερα θα είχες 24 δολλάρια σε ψηφιακά άσσετ. Μείον τα...έξοδα προώθησης.
δηλαδή το 30% της συνολικής κεφαλαιοποίησης του dogecoin είναι 24 δολλάρια? γι'αυτό μας ζαλίζετε τον έρωτα?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών