Και για τα μάτια κάνει το υαλουρονικό. Επίσης μπορείς ακόμα να βρεις το απλο, υπάρχει στοκ.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑24 Φεβ 2021, 00:36υαλουρονικό; αυτό δεν είναι που διαφημίζουν για κρέμες προσώπου νεότητος στα τηλεμάρκετινγκ;Otto Weininger έγραψε: ↑24 Φεβ 2021, 00:06Το vidisan plus έχει και υαλουρονικό.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑22 Φεβ 2021, 22:47κατά προτίμηση νεοδημοκράτες, να εξιλεωθούν και για τα πολιτικά τους γούστα
το vidisan plus έχει καμία διαφορά από το vidisan σκέτο ή απλώς άλλαξε όνομα;τι δουλειά έχει στα μάτια;
να το προτιμήσω; ισχύει ότι καταργήθηκε το απλό ή ψεύδονται;
ΑΠΟΡΊΑ ΠΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΎΣ............
- Otto Weininger
Re: ΑΠΟΡΊΑ ΠΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΎΣ............
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Εννοείται πως δεν έχουμε κολλυρια στο φαρμακείο.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Φεβ 2021, 01:48Ένας φαρμακοποιός τυχαίνει να πάει σε μια επείγουσα δουλειά και αφήνει το γιο του να προσέχει το μαγαζί. Το βράδυ στο σπίτι ο φαρμακοποιός ρωτά το γιο του για το πώς πέρασε τη μέρα του στο φαρμακείο - Α, μπαμπά πέρασα πολύ καλά σήμερα. - Δηλαδή;Δεν πιστεύω να έδωσες κανένα λάθος φάρμακο και χαλάσουμε την καλή εικόνα του φαρμακείου μας
- άκου,έρχεται το πρωί η κυρα-Βασιλική και της πόναγε το κεφάλι
- Κι εσύ τι έκανες παιδί μου; - Της έδωσα Nτεπόν - Mετά έρχεται ο κυρ Κώστας και του πόναγε το χέρι - Και τι έκανες - Του το έδεσα το χέρι και του είπα να το ξεκουράσει - Μπράβο γιε μου τίποτα άλλο έγινε; - Έγινε, έγινε - Τι, απαντά ο πατέρας του
- Να το μεσημέρι όπως ετοιμαζόμουνα να κλείσω μπαίνει μέσα μια γκομενάρα κλειδώνει την πόρτα, κλείνει τις κουρτίνες, γδύνεται, ξαπλώνει πάνω στον πάγκο, μου ανοίγει τα πόδια και μου λέει: "δεν σε βλέπω από την καύλα" - Και εσύ τι έκανες παιδί μου;;; - Της έδωσα κολλύριο!!!!!!!!!!!!!!
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... 73&page=75
Otto Weininger εξήγησέ τους πως αυτά γίνονταν προ κόβιντ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑22 Φεβ 2021, 23:05ΕΓΩ Ο ΓΕΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΜΙΑΣ σαν κλασσικός μικροαστός που νοιάζεται για το πορτοφόλι του ψάχνω πάντα τα φάρμακα μου σε ηλεκτρονικά καταστήματα γιατί ξέρω από πρώτο χέρι, την παρέα μου στο καφενείο, ότι τα φυσικά καταστήματα σε δαγκώνουν όπου σε βρουν....ανενημέρωτο...ως αντιστάθμισμα στα προνόμια και την ασφάλεια της μονιμότητας που έχουμε εμείς του δημοσίου τομέαKauldron έγραψε: ↑22 Φεβ 2021, 22:56Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑22 Φεβ 2021, 22:54
κολλύριο, πύτε
αλλά πρώτα χτίζεις μια σχέση εμπιστοσύνης με τον φαρμακοποιό σου και μετά περνάς στο παρασύνθημαδεν τους κατηγορώ και γω το ίδιο θα έκανα στην θέση τους αλλά τώρα είμαι στην θέση μου και άρα πρέπει να σκεφτώ την δική μου θέση για να μην βρεθώ σε άλλη.....δυσχερέστερη...θέση
ΕΞΆΛΛΟΥ είναι αναγκαία η εξοικονόμηση πόρωνγια τα ταπεινά γεύματα που παίρνουμε εμείς οι.....αδικημένοι από τις τελευταίες κυβερνήσεις...επαρχιώτες στην αυλίτσα μας...η φτώχεια θέλει καλοπέραση :
επειδή ξεφεύγω όμως από το θέμα, το Plus είναι πιο δυνατό είναι θέμα ...μάρκετινγκ η αλλαγή...ονομασίας;;; το ερώτημα έχει και φιλοσοφικές προεκτάσεις...

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και ήθελα ένα thealoz duo. Κάπως έτσι.Otto Weininger έγραψε: ↑24 Φεβ 2021, 09:08Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Εννοείται πως δεν έχουμε κολλυρια στο φαρμακείο.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Φεβ 2021, 01:48Ένας φαρμακοποιός τυχαίνει να πάει σε μια επείγουσα δουλειά και αφήνει το γιο του να προσέχει το μαγαζί. Το βράδυ στο σπίτι ο φαρμακοποιός ρωτά το γιο του για το πώς πέρασε τη μέρα του στο φαρμακείο - Α, μπαμπά πέρασα πολύ καλά σήμερα. - Δηλαδή;Δεν πιστεύω να έδωσες κανένα λάθος φάρμακο και χαλάσουμε την καλή εικόνα του φαρμακείου μας
- άκου,έρχεται το πρωί η κυρα-Βασιλική και της πόναγε το κεφάλι
- Κι εσύ τι έκανες παιδί μου; - Της έδωσα Nτεπόν - Mετά έρχεται ο κυρ Κώστας και του πόναγε το χέρι - Και τι έκανες - Του το έδεσα το χέρι και του είπα να το ξεκουράσει - Μπράβο γιε μου τίποτα άλλο έγινε; - Έγινε, έγινε - Τι, απαντά ο πατέρας του
- Να το μεσημέρι όπως ετοιμαζόμουνα να κλείσω μπαίνει μέσα μια γκομενάρα κλειδώνει την πόρτα, κλείνει τις κουρτίνες, γδύνεται, ξαπλώνει πάνω στον πάγκο, μου ανοίγει τα πόδια και μου λέει: "δεν σε βλέπω από την καύλα" - Και εσύ τι έκανες παιδί μου;;; - Της έδωσα κολλύριο!!!!!!!!!!!!!!
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... 73&page=75
Otto Weininger εξήγησέ τους πως αυτά γίνονταν προ κόβιντ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
ευχαριστώOtto Weininger έγραψε: ↑24 Φεβ 2021, 09:06Και για τα μάτια κάνει το υαλουρονικό. Επίσης μπορείς ακόμα να βρεις το απλο, υπάρχει στοκ.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑24 Φεβ 2021, 00:36υαλουρονικό; αυτό δεν είναι που διαφημίζουν για κρέμες προσώπου νεότητος στα τηλεμάρκετινγκ;τι δουλειά έχει στα μάτια;
να το προτιμήσω; ισχύει ότι καταργήθηκε το απλό ή ψεύδονται;

-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 13 Ιούλ 2023, 09:00 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
13 Ιούλ 2023, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ρουσφέτι του Αδωνη στους φαρμακοποιους.
από zteo » 28 Οκτ 2024, 20:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
28 Οκτ 2024, 21:41
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 1163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
29 Νοέμ 2024, 13:50
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ.
από ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ » 22 Μάιος 2023, 00:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από independent44
22 Μάιος 2023, 00:35
-