Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ με βίασε 2 φορες στο σπίτι του, μια στις 7 Αυγούστου και άλλη μια στις 13 Αυγούστου

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Γενιά της Αγαμίας

Re: Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ με βίασε 2 φορες στο σπίτι του, μια στις 7 Αυγούστου και άλλη μια στις 13 Αυγούστου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας » 24 Φεβ 2021, 17:43

Fluffy έγραψε:
24 Φεβ 2021, 17:40
Ασέβαστος έγραψε:
24 Φεβ 2021, 08:53
georgebi έγραψε:
23 Φεβ 2021, 21:48

Κατηγορούσε τον ηθοποιό για δύο βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις, οι οποίοι διαπράχθηκαν στην οικία του Ντεπαρντιέ στο Παρίσι, στο 6ο διαμέρισμα, στις 7 και 13 Αυγούστου του 2018.
ε;

πως γινεται να σε βιασει καποιος και 5 μερες μετα να ξανασυναντηθητε για να το επαναλαβει;
εχετε ακουσει για βιασμο γυναικων ενδοοικογενειακο και κατα συρροήν; βιασμους στη δουλεια;
ούτε οικογένεια ήταν ούτε δούλευε εκεί για να φοβάται την απόλυση :102:
σταμάτα να ψαρεύεις ψήφους από κάθε κοινωνική υποομάδα με κάθε αφορμή, ενώ σου τρέχουνε τα σάλια :102:

Γενιά της Αγαμίας

Re: Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ με βίασε 2 φορες στο σπίτι του, μια στις 7 Αυγούστου και άλλη μια στις 13 Αυγούστου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας » 24 Φεβ 2021, 17:44

Nostalgia έγραψε:
24 Φεβ 2021, 17:43
Ναι, αλλα αυτη η περιπτωση δεν ειναι τετοια. Για το συγκεκριμενο εχουμε καμμια εξηγηση; :p2:
έχει ο έθνι, μισό λεπτάκι :102:

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 24 Φεβ 2021, 17:45

Nostalgia έγραψε:
Fluffy έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

ε;

πως γινεται να σε βιασει καποιος και 5 μερες μετα να ξανασυναντηθητε για να το επαναλαβει;
εχετε ακουσει για βιασμο γυναικων ενδοοικογενειακο και κατα συρροήν; βιασμους στη δουλεια;
Ναι, αλλα αυτη η περιπτωση δεν ειναι τετοια. Για το συγκεκριμενο εχουμε καμμια εξηγηση; :p2:
ηθοποιος ήταν η κοπελα αποτι ξέρω, είμαι λάθος;

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 24 Φεβ 2021, 17:45

Γενιά της Αγαμίας έγραψε:
24 Φεβ 2021, 17:44
Nostalgia έγραψε:
έχει ο έθνι, μισό λεπτάκι :102:
Εγω πιστευω οτι προκειται για προσωρινη αμνησια που ενεργοποιηθηκε λογω του μεγαλου σοκ. Την δευτερη φορα ξεμπλοκαρε μαλλον.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 24 Φεβ 2021, 17:51

Nostalgia έγραψε:
Fluffy έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:

ε;

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Φεβ 2021, 00:28
Gherschaagk έγραψε:
23 Φεβ 2021, 23:46
ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Φεβ 2021, 23:30

Ίσως να παίζουν ρόλο οι νέοι προσδιορισμοί του "βιασμού". Απ' ό,τι ξέρω στο γερμανικό και στο σουηδικό δίκαιο ακόμα η πλήρης παθητικότητα/απάθεια/μη ενθουσιώδης συμμετοχή του ενός συντρόφου, μπορεί να σταθεί αφορμή ώστε να αποδοθεί στον ενεργητικό σύντροφο η κατηγορία του βιασμού γιατί ο άλλος σύντροφος δεν του έδωσε σαφείς ενδείξεις για συναίνεση σε σεξουαλική πράξη.

Και έτσι υπάρχουν βαθμοί στο βιασμό.
Αμέλεια, σκόπιμη αμέλεια, υποτιμητική αμέλεια, βιασμός και ίσως κάποια άλλα που δεν τα θυμάμαι.

Τι παίζει στο γαλλικό, δεν ξέρω.
Δλδ δεν κατάλαβε και η ίδια πως την βίασε την πρώτη φορά και είπε να το παίξει στο ριπιτ για να το εμπεδώσει.

Wtf??
Δεν έχω ιδέα τι έγινε στη συγκεκριμένη φάση και όπως έγραψα δεν ξέρω τι παίζει στο γαλλικό δίκαιο.

Μόνον αν ξέρεις (γενικά το λέω) μπορείς να ξεκινήσεις από κάποιες υποθέσεις.

Εννοώ, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορεί να πήγε δυο φορές στο σπίτι του, να έγινε ό,τι έγινε* και κάποια στιγμή να διαπίστωσε ότι μπορεί να επικαλεσθεί ως βιασμούς τις φάσεις.

*Ο όρος "βιασμός" στο πλαίσιο του γερμανικού και σουηδικού δικαίου δεν έχει άμεση σχέση ούτε την ίδια βαρύτητα με την οποία γίνεται αντιληπτός στα δικά μας δεδομένα.

Γενικώς, η γκάμα του όρου "βιασμός" εκεί ξεκινά από κακούργημα και τελειώνει σε πταίσμα.
Στα καθ' ημάς ο βιασμός δεν έχει "περίπου", "με ολίγη" κλπ
Είναι ένας και ως κατηγορία είναι κακούργημα. Τέλος.
Το αν το δικαστήριο αποφανθεί τελικώς ότι δεν είναι βιασμός αλλά κάποιο άλλο πλημμέλημα μικρότερης βαρύτητας, είναι άλλο θέμα.
Αυτό που οι γερμανοί μπορούν να ορίσουν ως βιασμό σε μας προσδιορίζεται ως σεξουαλική παρενόχληση ή κάτι άλλο.

Εμείς σκεφτόμαστε με τα ελληνικά δεδομένα.
Και ακριβώς γι' αυτό μας φαίνονται περίεργα κάποια θέματα.
Θα επαναλάβω ότι αυτά τα γράφω ως μία πιθανή εξήγηση στην περίπτωση που το γαλλικό δίκαιο έχει μεγαλύτερη επιρροή από το γερμανικό/σουηδικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας » 24 Φεβ 2021, 17:57

Fluffy έγραψε:
24 Φεβ 2021, 17:45
Nostalgia έγραψε:
Fluffy έγραψε:

ηθοποιος ήταν η κοπελα αποτι ξέρω, είμαι λάθος;
και; δίνουν κάποιον αντίστοιχο όρκο του Ιπποκράτη ότι πρέπει να συνεργαστούν με τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ, και δη στο σπίτι του και δη στο σπίτι του δεύτερη φορά ενώ μια βδομάδα πριν τους βίασε;
όταν σου λέει μια ελληνίδα ηθοποιός σε περίοδο κρίσης, ότι την κλωτσούσε ή φώναζε ο άλλος και καθόταν μέχρι να λήξει η σεζόν του θεατρου για να μην μείνει άνεργη μισό χρόνο, βγαίνει απόλυτα νόημα και λογική, ασχέτως αν κάποιος άλλος θα τα βροντούσε και θα έφευγε, μπορείς εύκολα να μπεις στην θέση της και να πεις θα έκανα το ίδιο. Αντίθετα εδώ, τουλάχιστον με όσα λέει το άρθρο, δεν έχει καμία λογική. Τι ενδοικογενειακή βία και άσχετα, μας τσαμπουνάς; :102:

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 24 Φεβ 2021, 18:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Φεβ 2021, 17:51
Nostalgia έγραψε:
Fluffy έγραψε:

ΓΑΛΗ έγραψε:
24 Φεβ 2021, 00:28
Gherschaagk έγραψε:
23 Φεβ 2021, 23:46

Δλδ δεν κατάλαβε και η ίδια πως την βίασε την πρώτη φορά και είπε να το παίξει στο ριπιτ για να το εμπεδώσει.

Wtf??
Δεν έχω ιδέα τι έγινε στη συγκεκριμένη φάση και όπως έγραψα δεν ξέρω τι παίζει στο γαλλικό δίκαιο.

Μόνον αν ξέρεις (γενικά το λέω) μπορείς να ξεκινήσεις από κάποιες υποθέσεις.

Εννοώ, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορεί να πήγε δυο φορές στο σπίτι του, να έγινε ό,τι έγινε* και κάποια στιγμή να διαπίστωσε ότι μπορεί να επικαλεσθεί ως βιασμούς τις φάσεις.

*Ο όρος "βιασμός" στο πλαίσιο του γερμανικού και σουηδικού δικαίου δεν έχει άμεση σχέση ούτε την ίδια βαρύτητα με την οποία γίνεται αντιληπτός στα δικά μας δεδομένα.

Γενικώς, η γκάμα του όρου "βιασμός" εκεί ξεκινά από κακούργημα και τελειώνει σε πταίσμα.
Στα καθ' ημάς ο βιασμός δεν έχει "περίπου", "με ολίγη" κλπ
Είναι ένας και ως κατηγορία είναι κακούργημα. Τέλος.
Το αν το δικαστήριο αποφανθεί τελικώς ότι δεν είναι βιασμός αλλά κάποιο άλλο πλημμέλημα μικρότερης βαρύτητας, είναι άλλο θέμα.
Αυτό που οι γερμανοί μπορούν να ορίσουν ως βιασμό σε μας προσδιορίζεται ως σεξουαλική παρενόχληση ή κάτι άλλο.

Εμείς σκεφτόμαστε με τα ελληνικά δεδομένα.
Και ακριβώς γι' αυτό μας φαίνονται περίεργα κάποια θέματα.
Θα επαναλάβω ότι αυτά τα γράφω ως μία πιθανή εξήγηση στην περίπτωση που το γαλλικό δίκαιο έχει μεγαλύτερη επιρροή από το γερμανικό/σουηδικό.
Ναι Γατακι μου το διαβασα και συμφωνω. :g094:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 24 Φεβ 2021, 18:30

24 Φεβ 2021, 17:41
Καραμελίτσα έγραψε:
24 Φεβ 2021, 17:22
Να θυμίσω ότι βιασμός υπάρχει και εντός του γάμου. Τι θα ρωτάτε τότε, γιατί δεν έφευγε από το σπιτι, τα θελε ο κώλος της;

Το πιο πιθανό είναι να είχαν κάποιο είδος σχέσης και ο κωλόγερας να όρμηξε χωρίς να έχει ανοίξει πράσινο.
ναι αλλά αυτή δεν ήταν παντρεμένη, ούτε μιλάμε για Ελλάδα των 60ς :102:
άρα η είδηση/μετάφραση είναι παραπλανητική :102:
ή ενδιάμεσα δεν μπορούσε να φύγει γιατί την κλείδωσε αλλά θα το έλεγε στην καταγγελία λογικά :102:
ή η ιδεολογία σου έχει στρεβλώσει άσχημα :102:
Τι σχέση έχει με ιδεολογία; Λέω η κοπέλα είχε κάποιου είδους σχέση με τον Ντεπαρντιέ προφανώς, γι αυτό και μετά το πρώτο περιστατικό μπορεί να ξαναβρέθηκαν για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Και ζευγάρι κανονικό να ήταν, αν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν ήθελε, πάλι για βιασμό μιλάμε.
Z

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Φεβ 2021, 18:35

Fluffy έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
georgebi έγραψε:
23 Φεβ 2021, 21:48

Κατηγορούσε τον ηθοποιό για δύο βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις, οι οποίοι διαπράχθηκαν στην οικία του Ντεπαρντιέ στο Παρίσι, στο 6ο διαμέρισμα, στις 7 και 13 Αυγούστου του 2018.
ε;

Μην τους χαλάς το όνειρο βρε. Γούσταρε τον βιασμό και ξαναπηγε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας » 24 Φεβ 2021, 19:01

Naida έγραψε:
14 Δεκ 2020, 21:14
Δεν θέλω να έχει καμία επαφή με καμια πατσαβούρα ούτε σε σοσιαλ, ούτε πουθενά .Ούτε τυπικές ούτε τίποτα. Ακόμα και αν έγιναν καλόγριες, λεσβίες, ερωτεύτηκαν άλλον παράφορα κτλ. Να εξαφανίζονται σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Επίσης δεν θέλω να ασχολείται με σοσιαλ(σε αυτό ήμουν τυχερή),να κάνει λαϊκ, να του κάνουν λαϊκ και να τον ταγκαρουν άσχετες πατσαβουρες.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Φεβ 2021, 19:03

24 Φεβ 2021, 19:01
Naida έγραψε:
Δεν θέλω να έχει καμία επαφή με καμια πατσαβούρα ούτε σε σοσιαλ, ούτε πουθενά .Ούτε τυπικές ούτε τίποτα. Ακόμα και αν έγιναν καλόγριες, λεσβίες, ερωτεύτηκαν άλλον παράφορα κτλ. Να εξαφανίζονται σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Επίσης δεν θέλω να ασχολείται με σοσιαλ(σε αυτό ήμουν τυχερή),να κάνει λαϊκ, να του κάνουν λαϊκ και να τον ταγκαρουν άσχετες πατσαβουρες.
Πόσο μπροστά είμαι ρε φίλε.

Que Sera, Sera...

Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας » 24 Φεβ 2021, 19:04

Naida έγραψε:
24 Φεβ 2021, 19:03
24 Φεβ 2021, 19:01
Naida έγραψε:
Πόσο μπροστά είμαι ρε φίλε.
Ναι παίξτο τρελίτσα, θα πείσεις πολύ κόσμο. Αυτό.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 24 Φεβ 2021, 19:06

24 Φεβ 2021, 19:04

Ναι παίξτο τρελίτσα, θα πείσεις πολύ κόσμο. Αυτό.
Δεν έχουμε τις ίδιες ανάγκες σουητι.

Que Sera, Sera...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών