νομίζεις
και γω την κυνηγάω αν της κάνουν λάικ
απλά δεν το παίζω social warrior της κακιάς ώρας

Ε τότε μάτια μου, διάβασε και αυτό που είναι πολύ πιο αναλυτικό.Nostalgia έγραψε: ↑24 Φεβ 2021, 18:25Ναι Γατακι μου το διαβασα και συμφωνω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Φεβ 2021, 17:51Θα επαναλάβω ότι αυτά τα γράφω ως μία πιθανή εξήγηση στην περίπτωση που το γαλλικό δίκαιο έχει μεγαλύτερη επιρροή από το γερμανικό/σουηδικό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑24 Φεβ 2021, 00:28
Δεν έχω ιδέα τι έγινε στη συγκεκριμένη φάση και όπως έγραψα δεν ξέρω τι παίζει στο γαλλικό δίκαιο.
Μόνον αν ξέρεις (γενικά το λέω) μπορείς να ξεκινήσεις από κάποιες υποθέσεις.
Εννοώ, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορεί να πήγε δυο φορές στο σπίτι του, να έγινε ό,τι έγινε* και κάποια στιγμή να διαπίστωσε ότι μπορεί να επικαλεσθεί ως βιασμούς τις φάσεις.
*Ο όρος "βιασμός" στο πλαίσιο του γερμανικού και σουηδικού δικαίου δεν έχει άμεση σχέση ούτε την ίδια βαρύτητα με την οποία γίνεται αντιληπτός στα δικά μας δεδομένα.
Γενικώς, η γκάμα του όρου "βιασμός" εκεί ξεκινά από κακούργημα και τελειώνει σε πταίσμα.
Στα καθ' ημάς ο βιασμός δεν έχει "περίπου", "με ολίγη" κλπ
Είναι ένας και ως κατηγορία είναι κακούργημα. Τέλος.
Το αν το δικαστήριο αποφανθεί τελικώς ότι δεν είναι βιασμός αλλά κάποιο άλλο πλημμέλημα μικρότερης βαρύτητας, είναι άλλο θέμα.
Αυτό που οι γερμανοί μπορούν να ορίσουν ως βιασμό σε μας προσδιορίζεται ως σεξουαλική παρενόχληση ή κάτι άλλο.
Εμείς σκεφτόμαστε με τα ελληνικά δεδομένα.
Και ακριβώς γι' αυτό μας φαίνονται περίεργα κάποια θέματα.
Ναι ρε φίλε με νιώθεις με τις καριες;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑24 Φεβ 2021, 19:09
νομίζεις
όπα πέσαμε σε ώρα που ο λύκος δοκιμάζει τις προβιές τουNaida έγραψε: ↑24 Φεβ 2021, 19:19Ναι ρε φίλε με νιώθεις με τις καριες;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑24 Φεβ 2021, 19:09
νομίζεις
Δεν τον κυνηγάω για τα λάικ, δεν έχει και πολλά πλέοναλλά στέλνουν και μνμ μη γμσ τίποτα
Υγ Δεν το παίζω σοσιαλ γουοριορ. Είναι κάποια πράγματα σωστά και κάποια λάθος. Και κάποια που μπορεί είναι σωστά (το λάικ) αλλά να μας ενοχλούν. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να δεχόμαστε και τα λάθος.
Μου ανάβεις τα λαμπάκια και την κάνεις; οχι κύριε. Τώρα θα κάτσεις εδώ που κάθεσαι.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑24 Φεβ 2021, 19:21
όπα πέσαμε σε ώρα που ο λύκος δοκιμάζει τις προβιές του
όταν είσαι έτοιμη, ξαναπερνάω
Δεν αλλάζω, στον καναπέ κάθομαι με την κουβερτούλα μου και βλέπω τροχό της τύχης.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑24 Φεβ 2021, 19:28εδώ είμαι, έκανα ότι έφυγα και κοιτάω από την χαραμάδα όσο αλλάζεις
Λες να υπάρχουν Γαλλιόλες, τύπε;
το πιο πιθανο; κατι δεν εχεις καταλαβει για το νομο των πιθανοτητων.Καραμελίτσα έγραψε: ↑24 Φεβ 2021, 17:22Να θυμίσω ότι βιασμός υπάρχει και εντός του γάμου. Τι θα ρωτάτε τότε, γιατί δεν έφευγε από το σπιτι, τα θελε ο κώλος της;
Το πιο πιθανό είναι να είχαν κάποιο είδος σχέσης και ο κωλόγερας να όρμηξε χωρίς να έχει ανοίξει πράσινο.
εχετε ακουσει για νεραρα γκομενακια που θελουν να γινουν γνωστα και τσιμπουκωνουν διασημους;
Εσύ, τύπε, αυτήν την πληροφορία την έχεις ως γκομενάκι ή ως διάσημος;