Σύλληψη μου από την ... Χρυσή Αυγή και δεκάωρη περιπέτεια !
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- wooded glade
Σύλληψη μου από την ... Χρυσή Αυγή και δεκάωρη περιπέτεια !
Έγινε σήμερα.
Θα σας τα πω με δόσεις.
10 ή ώρα το πρωϊ έστειλαν περιπολικό στο σπίτι μου να με συλλάβει - κατά παραγγελία της Χρυσής Αυγής !
Βασικά επειδή έγραφα εναντίον τους και ειδικώτερα επειδή είπα να μην καλούνται τα στελέχη τους στην ιπποδρομιακή εκπομπή της ΟΠΑΠ ΑΕ.
Έφαγα και ξύλο στην αρχή, όταν είπα στον αστυφύλακα να με αφήσει να ντυθώ προκειμένου να πάω μαζί του στο τμήμα (βλαχάκι πρώτης τάξεως, δεν θέλει περισσότερες συστάσεις νομίζω).
Θα σας τα πω με δόσεις.
10 ή ώρα το πρωϊ έστειλαν περιπολικό στο σπίτι μου να με συλλάβει - κατά παραγγελία της Χρυσής Αυγής !
Βασικά επειδή έγραφα εναντίον τους και ειδικώτερα επειδή είπα να μην καλούνται τα στελέχη τους στην ιπποδρομιακή εκπομπή της ΟΠΑΠ ΑΕ.
Έφαγα και ξύλο στην αρχή, όταν είπα στον αστυφύλακα να με αφήσει να ντυθώ προκειμένου να πάω μαζί του στο τμήμα (βλαχάκι πρώτης τάξεως, δεν θέλει περισσότερες συστάσεις νομίζω).
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Σύλληψη μου από την ... Χρυσή Αυγή και δεκάωρη περιπέτεια !
posting in epic thread
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Otto Weininger

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 12 Απρ 2018, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δέν έχουμε εικονίδια για μια τέτοια στιγμή. 
Πιάνω στασίδι, καποιος να παρει για πιτσα, μπυρες εχει στο ψυγείο

Πιάνω στασίδι, καποιος να παρει για πιτσα, μπυρες εχει στο ψυγείο
Νήφε και μέμνησο απιστείν
"Ελαβα κλήση απο το fbi II: electric boogaloo"?
wooded glade έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 20:21Έγινε σήμερα.
Θα σας τα πω με δόσεις.

Το καταλαβαίνετε, φαντάζομαι, ότι ζούμε την πρώτη πραγματικά μεγάλη στιγμή του νέου μας φόρουμ
το ξαναβάζω εδώ γιατί του αξίζει:
"10 ή ώρα το πρωϊ έστειλαν περιπολικό στο σπίτι μου να με συλλάβει - κατά παραγγελία της Χρυσής Αυγής !
Βασικά επειδή έγραφα εναντίον τους και ειδικώτερα επειδή είπα να μην καλούνται τα στελέχη τους στην ιπποδρομιακή εκπομπή της ΟΠΑΠ ΑΕ."
Και σε άφησαν ή γράφεις από μέσα τώραwooded glade έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 20:21Έγινε σήμερα.
Θα σας τα πω με δόσεις.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Θέλω να μου περιγράψεις το ξύλο που έφαγες, προσπαθώ να φκιάσω εικόνα (επίσης, τί ρούχα πήρες να φορέσεις, μήπως χτύπαγαν πολύ στο μάτι?)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Αναμενόμενη η στοχοποίηση.
Άπαντες οι ΧΑ πχωρουμίτες αθώοι λόγω συμπάθεις προς τον γκουρού του κουβά, ψάξτε αλλού γιά καρφιά.
Άπαντες οι ΧΑ πχωρουμίτες αθώοι λόγω συμπάθεις προς τον γκουρού του κουβά, ψάξτε αλλού γιά καρφιά.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Ζούμε ιστορικές στιγμές
fbi#2
fbi#2

πάντως το θρυλικό "άρπαξα προειδοποίηση από το FBI" δεν το πιάνjειBeria έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 20:26wooded glade έγραψε: ↑12 Απρ 2018, 20:21Έγινε σήμερα.
Θα σας τα πω με δόσεις.
Το καταλαβαίνετε, φαντάζομαι, ότι ζούμε την πρώτη πραγματικά μεγάλη στιγμή του νέου μας φόρουμ
το ξαναβάζω εδώ γιατί του αξίζει:
"10 ή ώρα το πρωϊ έστειλαν περιπολικό στο σπίτι μου να με συλλάβει - κατά παραγγελία της Χρυσής Αυγής !
Βασικά επειδή έγραφα εναντίον τους και ειδικώτερα επειδή είπα να μην καλούνται τα στελέχη τους στην ιπποδρομιακή εκπομπή της ΟΠΑΠ ΑΕ."
Όμως, αχάριστοι να μην είμαστε, στηρίζομε
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Καθήστε να παρει ανάσα ο άνθρωπος βρε.
Λοιπον, είναι 10 το πρωί. Ειχες ξυπνήσει? ειχες πιει καφέ? ησουν ντυμένος? χτύπησαν κουδούνι και ειπαν ψαχνουμε τον κύριο wooded?
Λοιπον, είναι 10 το πρωί. Ειχες ξυπνήσει? ειχες πιει καφέ? ησουν ντυμένος? χτύπησαν κουδούνι και ειπαν ψαχνουμε τον κύριο wooded?

Νήφε και μέμνησο απιστείν
τα υστερα του κοσμου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μετά τη σοβαρή Χρυσή Αυγή τώρα έχουμε και το σοβαρό ISIS.
από Frappezitis » 10 Δεκ 2024, 07:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 379 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
12 Δεκ 2024, 13:57
-
-
- 183 Απαντήσεις
- 5481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
20 Απρ 2025, 19:55