Έμπαινες σε φόρα με εθνικοκαΐλες ρε;
Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
Τρομερες εποχες....ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Φεβ 2021, 15:13Αυτά ήταν τα παιδάκια του MΦ.
Εγώ αναφέρομαι στα προηγούμενα χρόνια που το μαύρο ήταν ένα και η διαχειρίστρια του ήμουν εγώ.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αννα, ακομα νομιζω οτι ασχολειται με το 12θεο.... Την εχω στο φατσοβιβλιο αλλα εχουμε να μιλησουμε χρονια....ΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Φεβ 2021, 16:57Ναι, είχα πάντα το ίδιο ψευδώνυμο.
Η άλλη που λες, ναι θυμάσαι καλά. Και αυτή τέως φίλη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ενταξει δεν τρελαθηκα ποτε.
ενα μόνο θα σου πω. η πρώτη μου επαφη με ιντερνε φορα ηταν κατι παμπαλαια τσατ με τουρκους και ελ εποχες λεητ ναηντιζ. η δεύτερη όμως ηταν το πρεζοτέρικα. αυτό. αυτό μονο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν ήταν ακριβως έτσι μεσιέ. Υπήρχαν και κάποιοι καμμένοι αλλά τους βόλευες.

Αντικειμενικά αξιόλογος όμως.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Tι να μας πουν από τη ζωή τους...

Πασιφάη, δεν το λέω για σένα.
Απλώς ο Νοσταλγία είναι από όσους έζησαν τις πραγματικά μεγάλες στιγμές

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εκτός μαύρου πιθανόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν γνωρίζω τι έκανε στο μαύρο, αλήθεια. Στο 12830 ήταν καλός διαχειριστής. Τον γνώρισα και προσωπικά τον άνθρωπο σε συνάντηση μελών στην Αθήνα.Δυο φορές που ανταμώσαμε, (στην πρώτη μάλιστα ήμανε μπαναρισμένη η άτιμη..

ΓΑΛΗ μου, γενική κουβέντα, έχω άπειρες ιστορίες να διηγηθώ, ιδιαίτερα για το ''χάσμα'' που επικρατούσε και επικρατεί στο χώρο των Εθνικών. Άλλη στιγμή. 

Μαύρη άβυσσος η ψυχή των πχωρουμιτώνε. 

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αυτό ακριβώς έγραψα.Πασιφάη έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 11:39Δεν γνωρίζω τι έκανε στο μαύρο, αλήθεια. Στο 12830 ήταν καλός διαχειριστής. Τον γνώρισα και προσωπικά τον άνθρωπο σε συνάντηση μελών στην Αθήνα.Δυο φορές που ανταμώσαμε, (στην πρώτη μάλιστα ήμανε μπαναρισμένη η άτιμη..), ήταν όλα καλά. Οι επαφές μας δεν προχώρησαν περαιτέρω σε φιλικό επίπεδο, διότι υπήρχαν κάποιες διαφορές ''κατανόησης'' των πραγμάτων. Έχω κρατήσει όμως επαφή φιλική, με άλλα μέλη από τότε.

Οι δικές μου επαφές ήταν με τους περισσότερους και σε φιλικό επίπεδο. Και ακριβώς γι' αυτό, μπορεί να μην διέγραψα κανέναν ποτέ στο μαύρο, αλλά εκτός μαύρου έφαγε ισόβιο μπαν πολύς καλός κόζμος.
Μεγάλη απογοήτευση οι ύπατοι, Πασιφάη.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξέρεις τι είναι να κατεβάζεις ένα φόρουμ εν μια νυκτί; Επειδή κάποιοι ''σπουδαίοι'' θεώρησαν πως μπορούν να σε βρίζουν, για να πολεμήσουν ''αντιπάλους'';
Όχι

Occasio facit furem
Εμένα θα μου πεις, για Ύπατους.. Άστο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 11:47Αυτό ακριβώς έγραψα.Πασιφάη έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 11:39Δεν γνωρίζω τι έκανε στο μαύρο, αλήθεια. Στο 12830 ήταν καλός διαχειριστής. Τον γνώρισα και προσωπικά τον άνθρωπο σε συνάντηση μελών στην Αθήνα.Δυο φορές που ανταμώσαμε, (στην πρώτη μάλιστα ήμανε μπαναρισμένη η άτιμη..), ήταν όλα καλά. Οι επαφές μας δεν προχώρησαν περαιτέρω σε φιλικό επίπεδο, διότι υπήρχαν κάποιες διαφορές ''κατανόησης'' των πραγμάτων. Έχω κρατήσει όμως επαφή φιλική, με άλλα μέλη από τότε.
Οι δικές μου επαφές ήταν με τους περισσότερους και σε φιλικό επίπεδο. Και ακριβώς γι' αυτό, μπορεί να μην διέγραψα κανέναν ποτέ στο μαύρο, αλλά εκτός μαύρου έφαγε ισόβιο μπαν πολύς καλός κόζμος.
Μεγάλη απογοήτευση οι ύπατοι, Πασιφάη.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πχωρουμικές καρακάξες κρώζουν χαρούμενα.
από Kauldron » 02 Οκτ 2024, 20:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
02 Οκτ 2024, 21:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαλαρή κουβεντούλα με 5 προσωπικότητες
από micmic » 23 Ιούλ 2024, 10:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 98 Απαντήσεις
- 2433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
28 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικότητες/ήρωες του ελληνικού αναρχικού χώρου/ Εξάρχεια.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Δεκ 2024, 15:17 » σε Ιστορία - 94 Απαντήσεις
- 2295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Δεκ 2024, 17:01
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
15 Ιαν 2025, 20:29