ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΤΙ
Re: ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΤΙ
Τύπε, βγάζεις τα φρύδια σου;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- hellegennes
Σιγά το κόκκινο. Κάποια ελαφριά μόλυνση είναι ή έσπασε κάποιο αγγείο. Ή στην δική σου περίπτωση μπορεί να είναι κάποια παρενέργεια της ξυλοκαΐνης. Έτριψες το μάτι σου αμέσως μετά;
Το πιο πιθανό αν πας σε οφθαλμίατρο είναι να σου γράψει Septobore (μπορείς να το πάρεις και μόνος σου, δεν χρειάζεται συνταγή). Μου έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν, ειδικά πριν βγούνε στην αγορά φακοί υδρογέλης σιλικόνης που αφήνουν το οξυγόνο να περάσει στο μάτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έτρεχα νυχτιάτικα με έναν συγγενη μου στο νοσοκομείο για τέτοιο κάψιμο. Ούρλιαζε απο τον πόνο. Τελικα ηρεμησε οταν του έριξε ο οφθαλμίατρος σταγόνες κοκαΐνης.stergiosbik έγραψε: ↑25 Φεβ 2021, 22:02Αμα χρησιμοποιεις ηλεκτροκολληση χωρις μασκα,αυτα συμβαινουν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
λάθος του Τ9;

-
Nαι,όντως μπορεί να πάθεις χοντρή ζημιά.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Φεβ 2021, 23:37Έτρεχα νυχτιάτικα με έναν συγγενη μου στο νοσοκομείο για τέτοιο κάψιμο. Ούρλιαζε απο τον πόνο. Τελικα ηρεμησε οταν του έριξε ο οφθαλμίατρος σταγόνες κοκαΐνης.stergiosbik έγραψε: ↑25 Φεβ 2021, 22:02Αμα χρησιμοποιεις ηλεκτροκολληση χωρις μασκα,αυτα συμβαινουν.
Καμμιά φορά αν τύχει και κοιτάξεις για λίγα δεύτερα μετά από λίγο αρχίζουν τα μάτια να πονάνε.
Εγώ δεν ξέρω να κολλάω αλλά αν τύχει ποτέ να βρίσκομαι σε μέρος που κολλάνε αποφεύγω με τα χίλια να κοιτάξω εκεί.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σας ευχαριστώ πολύ που με κάνατε να χεστώ πάνω μου. Αύριο αν δεν εχω γκαβωθεί εντελώς, θα σας ξαναγράψω και μετά το ραντεβού στον οφθόλμα, για να σας ευχαριστήσω.
- vantono
Ναι ολοδική μου ειναι η φωτο πύτε, αλλά δεν ειμαι πιο ωραίος απο τον βάινινγκερ, οπως και να 'χει.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑25 Φεβ 2021, 22:30ΚΑΤΑΡΧΑΣ, η φώτο είναι δική σου τρελό αγόρι; δίκιο είχε η Cecily Anne που σε θαυμάζει (και προέβαλε το συναίσθημα της σε κακία για μένα)
ή είναι πάλι σαν τους κωλοραγάδες, παραπλανητική;
τεσπα
είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό
ΑΠΟΡΊΑ ΠΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΎΣ............
δεν είναι πολύ δυνατό σε σχέση με άλλα που έχω δοκιμάσει
τώρα το πήρα σε ημερήσιες άμπουλες, όπως είπε ο Γκομπάκης είναι καλύτερες από θέμα υγιεινής αλλά επίσης βολεύουν γιατί λήγει γρήγορα από άνοιγμα (δεν ξέρω αν είναι όπως τα γιαούρτια που μας δουλεύουν ή έχει βάση, Otto Weininger)
εντελώς συμπτωματικά, αύριο θα περάσω από Περισσό, αν θες σου φέρνω για δοκιμή
Θενκς σε όλους. Θα σας ενημερωσω αύριο αν ολα πηγαν καλά ή αν μεταλλάσσομαι σε Κύκλωπα σιγά-σιγά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βλέπω καλά; Το ματάκι είναι πράσινο;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Σεπτοβορ 4 ευρώ
Με έχει σωσει άπειρες φορές μετά από μπάφους πώς να παω ρε μαλακα έτσι στη δουλειά
Με έχει σωσει άπειρες φορές μετά από μπάφους πώς να παω ρε μαλακα έτσι στη δουλειά
- vantono
Μια φορά εκατσα να μου τα βγάλει η δικιά μου, πύτε, πριν καιρο. Απο τότε δεν το εχει ξανακάνει. Ισως και να έχουν πάρει φόρμα απο τότε, τι να πω.

Βενζοκαΐνη ειναι, όχι ξυλοκαΐνη.hellegennes έγραψε: ↑25 Φεβ 2021, 23:31
Σιγά το κόκκινο. Κάποια ελαφριά μόλυνση είναι ή έσπασε κάποιο αγγείο. Ή στην δική σου περίπτωση μπορεί να είναι κάποια παρενέργεια της ξυλοκαΐνης. Έτριψες το μάτι σου αμέσως μετά;

Και την εχω κόψει εδω και καιρό τωρα με την καραντίνα, βαριέμαι να πηδάω με τόση διάρκεια. Τέρμα με τα επιβραδυντικά, τώρα ψάχνομαι για κατι επιταχυντικό μη σου πω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- vantono

Μου το προτεινε και ο χέλης παραπάνω, μου το εχουν προτείνει και αλλοι 3 εξωπχορουμικοι που ρωτησα. Μαλλον αυτο θα παρω τελικα.
'Eχει σπάσει αγγείο , πήγαινε σε οφθαλμίατρο για βυθομέτρηση μη γίνεις σαν τον Δράκουλα.vantono έγραψε: ↑25 Φεβ 2021, 21:46ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ?
Θα το ανεβαζα στην ενοτητα της ιατρικής/υγείας κτλ, αλλά επειδη δεν το θεωρω και πολύ σοβαρό (ακομα) ειπα να το βάλω πάκυ...
Τολοιπόνε, εδώ και 3 μερες παρατηρείται ενα έντονο ροδοκοκκίνισμα στο δεξί μου μάτι. Ξυπναω την 1η μερα λέω οκ, καπως ξύστηκα, κατι μου μπηκε, οκ θα 'χει φυγει σε λίγες ώρες. Σημερα κλείνω 3η μέρα και η ροδοκοκκινίλα παραμένει ιδια, διχως ίχνη υποχώρησης. Από τι λέτε να προέρχεται? Καπου εδώ να παραδεχτώ ότι δουλεύω μεχρι αργά το βραδυ αρκετές ωρες μπροστά απο οθονη πισί, και ισως να το εχει επηρεάσει. Το άλλο μου μάτι ομως ειναι κομπλέ.
Έχετε να προτείνετε κανένα καλό κολλύριο? Οχι πολύ βαρύ, κάτι σαν ορό καθαρισμού, αντίστοιχο του φυσιομέρ για τα ρουθούνια.
Και για του λόγου το αληθές...
Εβλεπα ενα ντοκιμαντερ με αφρικανους ανταρτες που κανανε επιθεση σε χωρια και βιαζαν γυναικες. Τον ρώτησε ο δημοσιογραφος : δεν φοβασαι αν εχουν hiv; Οχι λεει, αυτες που έχουν hiv έχουν κοκκινα ματια.
Πηγαινε μια στο Αντρεας Συγγρός να δουν το ματι σου.
Πηγαινε μια στο Αντρεας Συγγρός να δουν το ματι σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τρεις γκέλες στα εθνικά θέματα σε λίγες μέρες είναι επιτυχία για τη Νουδούλα;
από Αρίστος » 17 Μάιος 2023, 15:28 » σε Εθνικά Θέματα - 4 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
17 Μάιος 2023, 16:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση 4,20 το τυλίχτο. Η ακρίβεια χτυπά κόκκινο
από southern » 05 Ιουν 2024, 00:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 146 Απαντήσεις
- 3179 Προβολές
-