Μαθηματικά πχώρουμ, όχι μαλακίες.Prepon έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 12:22Δώσε μια εξήγηση.Jimmy81 έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 11:44Με λίγα λόγια τι να μας πουν οι ειδικοί. Αν π.χ. έχετε ένα πρόβλημα που απαιτεί χειρουργική επέμβαση μην πάτε στον ανάλογο ειδικό, αφού έχει τις δικές του "σκοπιμότητες". Να πάτε σε έναν εναλλακτικό κβαντοφιλόσοφο που θα σας συμβουλέψει "πώς με τη σκέψη αλλάζετε την πραγματικότητα"
Έστω ότι οι γκευ είναι 5%.
Γιατί τα αγοράκια που θα βιαστούν από άνδρες θα γίνουν όταν μεγαλώσουν γκευ πχ 20%;
Αφού υποτίθεται μόνο το 5% έχει το "γονίδιο"
Εξήγηση της Ομοφυλοφιλίας μέσω της Εξέλιξης/Φυσικής Επιλογής
Re: Εξήγηση της Ομοφυλοφιλίας μέσω της Εξέλιξης/Φυσικής Επιλογής
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Για τον διαβήτη όμως τι ισχύει; Βλέπουμε ολόκληρες γενεές οικογενειών χωρίς διαβητικούς και να προκύπτει από το πουθενά κάποιος τέτοιος.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 12:35Γενικά το αν θα γίνεις χοντρός εξαρτάται από την αρχή διατήρησης της ενέργειας, όπως θα θυμάσαι απο το σχολείο. Όμως, αν διαβάσεις το λινκ παραπάνω, θα δεις ότι γενετικοί και επιγενετικοι παράγοντες επηρεάζουν αυτήν την ισορροπία. Υπάρχουν τουλαχιστον καμια 50αρια γονίδια που εμπλέκονται, όπως το MC4R, οπου αλλαγές σε αυτό έχουν ως αποτελεσμα:Even in an obesogenic environment, not everyone becomes obese. Before the genomic research era, studies of family members, twins, and adoptees offered indirect scientific evidence that a sizable portion of the variation in weight among adults is due to genetic factors. For example, a key study that compared the body mass index (BMI) of twins reared either together or apart found that inherited factors had more influence than childhood environment.
https://www.cdc.gov/genomics/resources/ ... esedit.htmΠάντως με ένα γκουγκλαρισμα θα βρεις πολλά πράγματα για το θέμα, αλλα σαν γενικό συμπέρασμα μπορείς να κρατήσεις το παρακάτω:Affected children feel extremely hungry and become obese because of consistent overeating (hyperphagia)obesity arises from combined effects between genes, environment and behavior
https://clinical-epigenetics.imedpub.co ... ?aid=20949
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- EKPLIKTIKOS
Ριτζερι λυσε μου μια απορία, θεωρείς οτι πχ ενας ρώσος φυλακοβιος κωλομπαρας σε μια φυλακη είναι χομο; Νομίζω έχεις μπερδέψει τις σεξουαλικές πρακτικές με τον προσανατολισμό (σε δεύτερη φάση, γιατί στην πρώτη είχες μπερδέψει το γάμο με τον προσανατολισμό)
- hellegennes
Prepon έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 10:422. Δοκίμασε να ψάξεις στο γκουγκλι για στατιστικα σχετικά με διαζύγια και ομοφυλοφιλία ή με βιασμούς αγοριών από άντρες και τον μετέπειτα σεξουαλικό τους προσανατολισμο.
Βασικά, δοκιμάστε όλοι σας. Έχει πολύ ενδιαφέρον
Θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία,νούμερα, γραφήματα. Τίποτα. Έχουν όλα εξαφανιστεί.
Σαν να μην έχει γίνει ποτέ αντίστοιχη έρευνα.
Ειδικά για τις επιπτώσεις των διαζυγίων, είναι εξωφρενικό ότι δεν υπάρχει τίποτα.
Δεν έχει τύχει να διαπιστώσω άλλη φορά τέτοιου μεγέθους λογοκρισία.
Είμαι βέβαιος πως αν ψάξω για θετικά άρθρα σχετικά με τον Χίτλερ θα βρω. Στοιχεία αντίθετα με στην γκευ προπαγάνδα, όχι.
Καλώς ήρθατε σε έναν ψεύτικο κόσμο.
Προσωπικά μόλις το αντιληφθηκα

Φέρνεις μια γελοία υπόθεση για την οποία λες ότι υπάρχουν θετικά στοιχεία, σού ζητάω να την στοιχειοθετήσεις και κατόπιν λες ότι δεν υπάρχουν στοιχεία γιατί τα εξαφάνισαν.

Η απλούστερη εξήγηση για το ότι δεν υπάρχουν γραφήματα, στοιχεία, νούμερα, κτλ για τον ισχυρισμό σου είναι πως ποτέ δεν υπήρξαν γιατί δεν είναι επιστημονικά αληθής ισχυρισμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εν ολίγοις η προδιάθεση ή η τάση να καταστεί μελλοντικά κάποιος ομοφυλόφιλος εκκινεί συνήθως από τη γέννηση του.Jimmy81 έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 12:07Αν διαβάσεις τις επιστημονικές πηγές που έδωσα στις αρχικές δημοσιεύσεις θα διαπιστώσεις ότι το consensus είναι γενετικοί λόγοι+κάποιοι περιβαλλοντικοί (ο όρος αναφέρεται κυρίως σε βιολογικές διαδικασίες κατά την εγκυμοσύνη). Σχετικά με τα γονίδια αν το ψάξεις περισσότερο θα βρεις επιπλέον πληροφορίες, πιο ειδικές. Π.χ.
https://www.vice.com/en/article/zmym38/ ... a-gay-gene
A research team, led by Alan Sanders at NorthShore University, compared DNA samples from 1,077 homosexual and 1,231 heterosexual men of European descent. Men were classified into groups on the basis of both their sexual identities and Kinsey Scale scores.
Scientists scanned the entire genome for each person and found two genes that appeared to differ based on sexual orientation: one on chromosome 13, and the other on chromosome 14. The gene finding on the 13th chromosome is particularly noteworthy because that gene is expressed in a part of the brain known as the diencephalon—a region scientists previously found to differ in size between men of different sexual orientations.
Παρότι οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και χρειάζονται κι άλλα δεδομένα, η έρευνα κινείται προς το σωστό δρόμο. Η σεξουαλικότητα όπως και άλλα ανθρώπινα χαρακτηριστικά επηρεάζεται από διάφορα γονίδια.
Όσον αφορά την σκοπιά της εξέλιξης από την οποία προσεγγίζω το θέμα, προφανώς αυτή αφορά όσους την έχουν κατανοήσει και την αποδέχονται (δηλαδή όλη η επιστημονική κοινότητα μεταξύ άλλων).
Τέλος, έχεις άλλες πηγές για το τι σε κάνει "ομοσεξουαλικό"; Κι αν ναι ποιες; Ποιους παράγοντες έχεις βρει εσύ;
Το θέμα είναι αν αυτό μεταβάλλεται ή επηρεάζεται από την ανατροφή και τις παραστάσεις που έχει το παιδί καθώς μεγαλώνει.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Αυτό δεν το ήξερα. Υπέθετα ότι η παχυσαρκία προφανώς εμφανίζεται πιο συχνά όταν οι γονείς είναι αρκετά υπέρβαροι οπότε και το παιδί έχει τις αντίστοιχες προσλαμβάνουσες.AlienWay έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 11:35Δεν μπορούν να εξηγηθούν όλα με αναγωγή στην κληρονομικότητα.
Είναι κάτι που το βλέπουμε και σε κάποιες ασθένειες που κληρονομούνται μεν, αλλά εμφανίζονται και από το μηδέν.
π.χ. και η παχυσαρκία θεωρείται ότι κληρονομείται, αλλά μπορείς να δεις μία ολόκληρη γενιά λεπτών και από το πουθενά να προκύψει κι ένας χοντρός.
Πάντως ακόμα και αν κληρονομείται ως προδιάθεση σίγουρα είναι ευμετάβλητο σε αναντιστοιχία με το θέμα της σεξουαλικότητας.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- hellegennes
Αυτά όμως που λες είναι παθήσεις και οι παθήσεις εξαρτώνται εκτός των άλλων και από το λάιφσταΐλ, δηλαδή την διατροφή, την γυμναστική, αν καταπονείς το σώμα σου, αν το εκθέτεις σε ακραίες συνθήκες και πολλές φορές οι ιοί παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη ασθενειών, ακόμη και καρκίνων (ναι, υπάρχουν ιοί που προκαλούν καρκίνους).AlienWay έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 11:35Δεν μπορούν να εξηγηθούν όλα με αναγωγή στην κληρονομικότητα.
Είναι κάτι που το βλέπουμε και σε κάποιες ασθένειες που κληρονομούνται μεν, αλλά εμφανίζονται και από το μηδέν.
π.χ. και η παχυσαρκία θεωρείται ότι κληρονομείται, αλλά μπορείς να δεις μία ολόκληρη γενιά λεπτών και από το πουθενά να προκύψει κι ένας χοντρός.
Το άλλο είναι hardwired σεξουαλική συμπεριφορά, δεν αλλάζει στην διάρκεια της ζωής σου. Κανείς δεν ξεκίνησε γκέι για να γίνει μετά στρέιτ ή το αντίθετο. Βλέπεις βυζιά και σου σηκώνεται. Εκτός αν έχεις να προτείνεις κάποιον περιβαλλοντικό μηχανισμό που να αλλάζει αυτόν τον αυτοματισμό, δηλαδή να μην σου σηκώνεται βλέποντας βυζιά αλλά τριχωτά στήθη, θα πρέπει να αποδεχτείς ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι εντυπωμένος στον ανθρώπινο εγκέφαλο εκ γενετής.
Για τα άλλα που λες οι μηχανισμοί πρόκλησης είναι γνωστοί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
1. Σου έφερα στοιχεία.hellegennes έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 13:27Prepon έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 10:422. Δοκίμασε να ψάξεις στο γκουγκλι για στατιστικα σχετικά με διαζύγια και ομοφυλοφιλία ή με βιασμούς αγοριών από άντρες και τον μετέπειτα σεξουαλικό τους προσανατολισμο.
Βασικά, δοκιμάστε όλοι σας. Έχει πολύ ενδιαφέρον
Θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία,νούμερα, γραφήματα. Τίποτα. Έχουν όλα εξαφανιστεί.
Σαν να μην έχει γίνει ποτέ αντίστοιχη έρευνα.
Ειδικά για τις επιπτώσεις των διαζυγίων, είναι εξωφρενικό ότι δεν υπάρχει τίποτα.
Δεν έχει τύχει να διαπιστώσω άλλη φορά τέτοιου μεγέθους λογοκρισία.
Είμαι βέβαιος πως αν ψάξω για θετικά άρθρα σχετικά με τον Χίτλερ θα βρω. Στοιχεία αντίθετα με στην γκευ προπαγάνδα, όχι.
Καλώς ήρθατε σε έναν ψεύτικο κόσμο.
Προσωπικά μόλις το αντιληφθηκα
Φέρνεις μια γελοία υπόθεση για την οποία λες ότι υπάρχουν θετικά στοιχεία, σού ζητάω να την στοιχειοθετήσεις και κατόπιν λες ότι δεν υπάρχουν στοιχεία γιατί τα εξαφάνισαν.
Η απλούστερη εξήγηση για το ότι δεν υπάρχουν γραφήματα, στοιχεία, νούμερα, κτλ για τον ισχυρισμό σου είναι πως ποτέ δεν υπήρξαν γιατί δεν είναι επιστημονικά αληθής ισχυρισμός.
2. Εσύ δεν έφερες
3. Σήμερα έφερα επιπλέον έρευνες.
4. Εσύ πάλι σήμερα δεν έφερες οτιδήποτε να στηρίξεις τον ισχυρισμό σου
Αλλά νταξει μωρε
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Όπου 5 βάλε Χ και όπου 20 βάλε Ψ.klg έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 12:41Μαθηματικά πχώρουμ, όχι μαλακίες.Prepon έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 12:22Δώσε μια εξήγηση.Jimmy81 έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 11:44Με λίγα λόγια τι να μας πουν οι ειδικοί. Αν π.χ. έχετε ένα πρόβλημα που απαιτεί χειρουργική επέμβαση μην πάτε στον ανάλογο ειδικό, αφού έχει τις δικές του "σκοπιμότητες". Να πάτε σε έναν εναλλακτικό κβαντοφιλόσοφο που θα σας συμβουλέψει "πώς με τη σκέψη αλλάζετε την πραγματικότητα"
Έστω ότι οι γκευ είναι 5%.
Γιατί τα αγοράκια που θα βιαστούν από άνδρες θα γίνουν όταν μεγαλώσουν γκευ πχ 20%;
Αφού υποτίθεται μόνο το 5% έχει το "γονίδιο"
Πάλι πρέπει να δικαιολογήσεις γιατί Ψ>Χ
Βρες τώρα κάποια άλλη παπάρια προκειμένου να ΜΗΝ απαντήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 26 Φεβ 2021, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ανοητε, εσύ ο ίδιος έχεις ομολογήσει ότι οι θέσεις που υποστηρίζεις δεν είναι αποδεδειγμένες και παραμένουν υποθέσεις.
Τώρα γιατί χαλιεσαι;
Αυτό είναι πουστια
Ναι Ελληγενακο μου, ναιhellegennes έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 13:27
Έλα , εντάξει
Δεν έχει νόημα να ασχολούμαι άλλο μαζί σου.
Προφανώς δεν θα συννεοηθουμε ποτέ.
Για τους υπόλοιπους , οι παρακάτω πίνακες είναι από την έρευνα που δεν έχει καμία σχέση με το επιχείρημαο μου .....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 26 Φεβ 2021, 14:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έχω στοιχεία για να σου απαντήσω.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 12:58Ριτζερι λυσε μου μια απορία, θεωρείς οτι πχ ενας ρώσος φυλακοβιος κωλομπαρας σε μια φυλακη είναι χομο; Νομίζω έχεις μπερδέψει τις σεξουαλικές πρακτικές με τον προσανατολισμό (σε δεύτερη φάση, γιατί στην πρώτη είχες μπερδέψει το γάμο με τον προσανατολισμό)
Στα γρήγορα θα μπορούσε να είναι μπαισεξουαλ
- hellegennes
Δεν έφερες στοιχεία για τον ισχυρισμό σου. Κανένα στοιχείο. Έφερες μια έρευνα που λέει για γάμους, όχι για σεξουαλικό προσανατολισμό. Αυτό που έφερες λέει ότι οι γόνοι χωρισμένων οικογενειών ή αυτών που ζούνε στις πόλεις είναι πιο πιθανό να συνάψουν γάμο με το ίδιο φύλο, όχι ότι είναι πιο πιθανό να είναι γκέι. Αυτό θα ήθελες να λέει.
Εγώ τι στοιχεία να σου φέρω; Δεν αποδεικνύεται το αρνητικό μιας πρότασης. Εσύ έκανες την υπόθεση εσύ πρέπει να την στηρίξεις. Εγώ τι να σου φέρω; Λίστες με επιστημονικές επιθεωρήσεις που ΔΕΝ περιέχουν αυτά που ισχυρίζεσαι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κάπου εδώ να θυμίσω ότι για αυτό διαφωνήσαμεhellegennes έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 02:08Τίποτα απ' τα δυο δεν είναι αληθές. Η θέλησή σου να ισχύει κάτι δεν ισοδυναμεί με αποτελέσματα μελετών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Περιοδικά φυσικής ή γενικά επιστημονικά.
από Antares » 28 Αύγ 2023, 16:44 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 994 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
28 Αύγ 2023, 16:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο καθηγητής φυσικής Κώστας Φουντάς πρόεδρος του CERN
από Ίακχος » 28 Σεπ 2024, 09:52 » σε Θετικές Επιστήμες - 8 Απαντήσεις
- 382 Προβολές
-