Φαινεται οτι ξερεις πολλα.Πες μας λοιπον ποιες διασυνδεσεις ειχε ο Κορκολης.
Ράκος η Τατιάνα για τον Λιγνάδη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Ράκος η Τατιάνα για τον Λιγνάδη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ε τελικα τον εκαψε ο ηλιος.Ο έρωτας, το σεξ και ο Τάσος Λιγνάδης
Αποκαλυπτικός όσον αφορά στις απόψεις του για το σεξ και τον έρωτα ήταν ο Δημήτρης Λιγνάδης σε συνέντευξή του το 2017 στο DownTown. Είχε πει πως έχει καταστρέψει ολόκληρη παράσταση για χάρη ενός έρωτα καθώς "έπαιζα χωρίς να δώσω καμιά σημασία στον ρόλο μου, μου 'χε πάρει ο έρωτας τα μυαλά. Έχω κάνει και το άλλο βέβαια: ανέβασα ολόκληρη παράσταση μόνο και μόνο εξαιτίας ενός μεγάλου έρωτα".
Καταθέτοντας την άποψή του για τον έρωτα, είχε αποκαλύψει ότι είχε ερωτευθεί μόλις τρεις φορές στη ζωή του, τονίζοντας πως "ο έρωτας τον οποίο περιγράφω εγώ θυμίζει αρκετά τον έρωτα των Αρχαίων Ελλήνων, των οποίων είμαι οπαδός. Εννοώ ότι δεν αρκεί μια εικόνα για να ερωτευθείς, πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο που σε φτιάχνει" ενώ είχε επισημάνει ότι θα ήθελε να είναι ένας Τσε Γκεβάρα του έρωτα: "Για 'μενα ο έρωτας είναι μια μάχη, μια πορεία προς τη φωτιά. Όταν υπάρχει πραγματικός έρωτας, είναι πραγματική και η φωτιά. Σε καίει, σε ζεσταίνει, σε τραβάει, ζεις μ΄ αυτό αλλά πας προς τον ήλιο. Ξέρεις ότι ο ήλιος καίει -θα σε κάψει και 'σενα- αλλά πας. Το ίδιο συμβαίνει και στον έρωτα. Ξέρεις ότι μάλλον θα καταστραφείς, δεν το θέλεις, δεν το επιδιώκεις αλλά λες «παιδιά συγγνώμη εγώ θα πάω. Με τραβάει τόσο πολύ το φως». Αυτός που πάει προς το φως του έρωτα και ας ξέρει ότι θα καεί- αυτός είναι ο αληθινός Τσε Γκεβάρα. Αν με ρωτάς, θα ήθελα να είμαι ένας Τσε Γκεβάρα του έρωτα". Εκεί είχε εκμυστηρευτεί ότι ο πατέρας του ήταν ένας τέτοιος άνθρωπος: "Ο πατέρας μου. Γ@μ@γε τη ζωή και την υγεία του για τον έρωτα. Αυτά τα λίγα λεπτά χαράς όταν συναντιούνται δύο σώματα ή δύο βλέμματα μπορούν να σου γ@μ@σουν χρόνια ζωής".
Σχετικά με παλαιότερη δήλωσή του ότι είναι εθισμένος στο σεξ είπε πει: "Νομίζω ότι είπα το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο: "ναι μ΄ αρέσει το σεξ". Τώρα αν εθισμός σημαίνει "χτυπάω ενέσεις" δεν είμαι εθισμένος. Μ' αρέσει το σεξ αλλά όχι ως φαστφουντάδικο. Θα έλεγα καλύτερα ως καλή κουζίνα. Σε ποιον δεν αρέσει το σεξ; Μόνο το cyber sex θεωρώ θλιβερό. Λυπάμαι τη νέα γενιά γι' αυτήν την εικονική πραγματικότητα. Χάνεται η καύλα. Γνωρίζεις τη σάρκα μέσα από εικόνες αντί να πας να την κυνηγήσεις, να την πιάσεις. Είναι σαν να έχεις δει θάλασσα με πολλές λεπτομέρειες αλλά μόνο μέσω ίντερνετ, σαν να έχεις κολυμπήσει εικονικά"
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Λες να παιζει καποιο ρολο οτι χιλιαδες ανθρωποι ειδαν τον Βελουχιωτη να διαταζει και να συμμετεχει στις σφαγες ;Nostalgia έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 20:52Χαλαρωσε και ηρεμησε και σταματα να στηριζεις εναν ανωμαλο. Ουτε τον Αρη ειδες να σφαζει με τα ματια σου, αλλα εκει δεν σου χρειαζεται αυτη η παραμετρος μαλλον.under έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 20:20Φιλε,εγω δεν ειδα με τα ματια μου τον Λιγναδη να βιαζει καποιον.Εσυ προφανως ειδες και εισαι σιγουρος.
Αν μια στο εκατομμυριο ομως τη σιγουρια σου δεν την βασιζεις στα ματια σου,μαλλον με την εννοια της δικαιοσυνης στις αστικες δημοκρατιες δεν τα πας καλα.
Κατι τετοιοι σαν εσενα και τους λοιπους εδω μεσα ειχαν βγαλει και τον Κορκολη παιδεραστη πριν 25 χρονια.
Ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν παίζει.
Το τι θεωρούν τα λαϊκά δικαστήρια που δεν έχουν διαβάσει ούτε ένα άρθρο του ποινικού κώδικα, είναι άλλο θέμα.
Οι περισσότεροι ενημερώνονται από τους τουϊτεράδες, τις φεϊσμπουτούδες και τους κοπυπάστε τίτλους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λες να παιζει κανεναν ρολο οτι δεκαδες νεαροι ειδαν τον Λιγναδη να συμμετεχει σε πραξεις με ανηλικους;under έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 21:24Λες να παιζει καποιο ρολο οτι χιλιαδες ανθρωποι ειδαν τον Βελουχιωτη να διαταζει και να συμμετεχει στις σφαγες ;Nostalgia έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 20:52Χαλαρωσε και ηρεμησε και σταματα να στηριζεις εναν ανωμαλο. Ουτε τον Αρη ειδες να σφαζει με τα ματια σου, αλλα εκει δεν σου χρειαζεται αυτη η παραμετρος μαλλον.under έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 20:20
Φιλε,εγω δεν ειδα με τα ματια μου τον Λιγναδη να βιαζει καποιον.Εσυ προφανως ειδες και εισαι σιγουρος.
Αν μια στο εκατομμυριο ομως τη σιγουρια σου δεν την βασιζεις στα ματια σου,μαλλον με την εννοια της δικαιοσυνης στις αστικες δημοκρατιες δεν τα πας καλα.
Κατι τετοιοι σαν εσενα και τους λοιπους εδω μεσα ειχαν βγαλει και τον Κορκολη παιδεραστη πριν 25 χρονια.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
καλως το ψεκαδι με το χιουμορaljawn έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 21:20Αν είναι να μας κυνηγάτε, για να μας γλύψετε τις σούφρες, ευπρόσδεκτη κάθε βοήθεια.Νon4me έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 21:17αλ6 σώστε μας !!!! καρανικα γύρνα πίσω !!!Υδράργυρος έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 13:04Δεν έχουν τσίπα ρε
Δε ντρέπονται, δεν κολώνουν, δεν έχουν καμία ηθικη αναστολή. Στείλτε τους στο διάολο επιτέλους

Λες να παιζει καποιο ρολο οτι δεν ξερεις για τι πραγμα μιλας ;
Πραγματικα με ξεπερναει αυτο που βλεπω σε σενα. Κριμα.
Τελικά, ήταν προφητική η συνέντευξη.Nostalgia έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 21:23"Για 'μενα ο έρωτας είναι μια μάχη, μια πορεία προς τη φωτιά. Όταν υπάρχει πραγματικός έρωτας, είναι πραγματική και η φωτιά. Σε καίει, σε ζεσταίνει, σε τραβάει, ζεις μ΄ αυτό αλλά πας προς τον ήλιο. Ξέρεις ότι ο ήλιος καίει -θα σε κάψει και 'σενα- αλλά πας. Το ίδιο συμβαίνει και στον έρωτα. Ξέρεις ότι μάλλον θα καταστραφείς, δεν το θέλεις, δεν το επιδιώκεις αλλά λες «παιδιά συγγνώμη εγώ θα πάω. Με τραβάει τόσο πολύ το φως». Αυτός που πάει προς το φως του έρωτα και ας ξέρει ότι θα καεί- αυτός είναι ο αληθινός Τσε Γκεβάρα. Αν με ρωτάς, θα ήθελα να είμαι ένας Τσε Γκεβάρα του έρωτα". Εκεί είχε εκμυστηρευτεί ότι ο πατέρας του ήταν ένας τέτοιος άνθρωπος: "Ο πατέρας μου. Γ@μ@γε τη ζωή και την υγεία του για τον έρωτα. Αυτά τα λίγα λεπτά χαράς όταν συναντιούνται δύο σώματα ή δύο βλέμματα μπορούν να σου γ@μ@σουν χρόνια ζωής".
Σχετικά με παλαιότερη δήλωσή του ότι είναι εθισμένος στο σεξ είπε πει: "Νομίζω ότι είπα το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο: "ναι μ΄ αρέσει το σεξ". Τώρα αν εθισμός σημαίνει "χτυπάω ενέσεις" δεν είμαι εθισμένος. Μ' αρέσει το σεξ αλλά όχι ως φαστφουντάδικο. Θα έλεγα καλύτερα ως καλή κουζίνα. Σε ποιον δεν αρέσει το σεξ; Μόνο το cyber sex θεωρώ θλιβερό. Λυπάμαι τη νέα γενιά γι' αυτήν την εικονική πραγματικότητα. Χάνεται η καύλα. Γνωρίζεις τη σάρκα μέσα από εικόνες αντί να πας να την κυνηγήσεις, να την πιάσεις. Είναι σαν να έχεις δει θάλασσα με πολλές λεπτομέρειες αλλά μόνο μέσω ίντερνετ, σαν να έχεις κολυμπήσει εικονικά"
Ε τελικα τον εκαψε ο ηλιος.
Είτε ως Τσε Γκεβάρα του έρωτα, είτε ως Ίκαρος, είτε ως Εκπεπτωκός Άγγελος, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Του τη φόρεσε η ζωή κανονικά και ο Έρως θα συνεχίσει να τραβάει τις ανηφόρες και κατηφόρες του πότε με πολύχρωμες σημαίες και πότε με πένθιμα ταμπούρλα για τους πεσόντες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Φεβ 2021, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αφου ειναι προφανες οτι δεν ξερεις για τι πραγμα μιλας.Δεν υπαρχουν στην δικογραφια δεκαδες νεαροι που τον ειδαν να βιαζει.
Ναι και γιαυτο θα παρει οτι του αξιζει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 21:35Τελικά, ήταν προφητική η συνέντευξη.Nostalgia έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 21:23"Για 'μενα ο έρωτας είναι μια μάχη, μια πορεία προς τη φωτιά. Όταν υπάρχει πραγματικός έρωτας, είναι πραγματική και η φωτιά. Σε καίει, σε ζεσταίνει, σε τραβάει, ζεις μ΄ αυτό αλλά πας προς τον ήλιο. Ξέρεις ότι ο ήλιος καίει -θα σε κάψει και 'σενα- αλλά πας. Το ίδιο συμβαίνει και στον έρωτα. Ξέρεις ότι μάλλον θα καταστραφείς, δεν το θέλεις, δεν το επιδιώκεις αλλά λες «παιδιά συγγνώμη εγώ θα πάω. Με τραβάει τόσο πολύ το φως». Αυτός που πάει προς το φως του έρωτα και ας ξέρει ότι θα καεί- αυτός είναι ο αληθινός Τσε Γκεβάρα. Αν με ρωτάς, θα ήθελα να είμαι ένας Τσε Γκεβάρα του έρωτα". Εκεί είχε εκμυστηρευτεί ότι ο πατέρας του ήταν ένας τέτοιος άνθρωπος: "Ο πατέρας μου. Γ@μ@γε τη ζωή και την υγεία του για τον έρωτα. Αυτά τα λίγα λεπτά χαράς όταν συναντιούνται δύο σώματα ή δύο βλέμματα μπορούν να σου γ@μ@σουν χρόνια ζωής".
Ε τελικα τον εκαψε ο ηλιος.
Είτε ως Τσε Γκεβάρα του έρωτα, είτε ως Ίκαρος, είτε ως Εκπεπτωκός Άγγελος, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Του τη φόρεσε η ζωή κανονικά και ο Έρως θα συνεχίσει να τραβάει τις ανηφόρες και κατηφόρες του πότε με πολύχρωμες σημαίες και πότε με πένθιμα ταμπούρλα για τους πεσόντες.
Μα δεν αφορά μόνον στον βιασμό η υπόθεση, υπάρχουν και άλλα άρθρα πιο αναλυτικά και για άλλες προσεγγίσεις των συγκεκριμένων δραστηριοτήτων.
Οπότε, σταμάτα να παριστάνεις τον Κούγια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμαθα οτι εκει στην Τριπολη τον περιμεναν με ανοιχτες αγκαλες....
Αστον μωρε επειδη ηταν ο πατερας του στην ΕΣΑΣ εχει βαλθει να τον στηριξει μεχρι τελους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τατιάνα "Ήρθαν οι ξένοι να μας πάρουν τα ασθενοφόρα".
από Μαδουραίος » 14 Ιουν 2023, 18:06 » σε Κοινωνικά θέματα - 181 Απαντήσεις
- 3817 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Ιουν 2023, 19:16
-