Τώρα εκεί στη νουδου έχουν άλλες φούριες..

Όποιος θεωρεί ως βασικούς ρυθμιστές της δημοκρατίας τις ορδές των βλαμμένων πιτσιρικάδων, ημιπιτσιρικάδων και των γόνων τους, ας πάει να καταταγεί στις λεγεώνες τους.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑27 Φεβ 2021, 01:18Για την ελληνική κοινωνία προφανώς όχι δεν είναι ίδια.Αλλά εδώ μιλάμε για συγκεκριμένο target group που αποτελείται από πιτσιρικάδες.Αυτοί που στρατολογούν τους προηγούμενους χρειάζονται ένα critical event έναν μάρτυρα που μπορεί να είναι ο Γρηγορόπουλος μπορεί και ο Κουφοντίνας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Φεβ 2021, 01:12Συγκρίνεις τον τρόπο θανάτου του Γρηγορόπουλου με το "θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω" του Κουφοντίνα;Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 23:14Από θάνατο Γρηγορόπουλου είχε ξεκινήσει η Σέχτα Επαναστατών μαζί με άλλες τόσες οργανώσεις.
Σοβαρολογούμε τώρα;
Ή εννοείς ότι εκτός των άλλων, πρέπει να συμπεριληφθούν και οι "ευάλωτοι αντιφά που προέρχονται από τραυματισμένες χώρες ιδεολογίες" στο κόνσεπτ;
Και οι πιτσιρικαδες θα κανουν μαρτυρα εναν παππου, σιγα και μη. Εκτος και αν εννοεις ημιπιτσιρικαδεςΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑27 Φεβ 2021, 01:18Για την ελληνική κοινωνία προφανώς όχι δεν είναι ίδια.Αλλά εδώ μιλάμε για συγκεκριμένο target group που αποτελείται από πιτσιρικάδες.Αυτοί που στρατολογούν τους προηγούμενους χρειάζονται ένα critical event έναν μάρτυρα που μπορεί να είναι ο Γρηγορόπουλος μπορεί και ο Κουφοντίνας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Φεβ 2021, 01:12Συγκρίνεις τον τρόπο θανάτου του Γρηγορόπουλου με το "θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω" του Κουφοντίνα;Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑26 Φεβ 2021, 23:14Από θάνατο Γρηγορόπουλου είχε ξεκινήσει η Σέχτα Επαναστατών μαζί με άλλες τόσες οργανώσεις.
Σοβαρολογούμε τώρα;
Ή εννοείς ότι εκτός των άλλων, πρέπει να συμπεριληφθούν και οι "ευάλωτοι αντιφά που προέρχονται από τραυματισμένες χώρες ιδεολογίες" στο κόνσεπτ;
Σιγά το πρόβλημα. Σαφώς και είναι πολύ πιο πιασάρικος ο Λιγνάδης. Οι περισσότεροι τον έχουν ουρημένο τον Κουφοντίνα.Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Φεβ 2021, 01:22Το επιτελειο του κουλη παρακαλανε να πεθανει. Θα ξεχαστει και ο λιγναδης, θα παιξουν και λιγο νομος και ταξη.
Παιζουν με ρισκο, δεν ειναι σιγουρο οτι θα τους βγει
Δεν είναι που αγαπήσαμε ξαφνικά τα κουμπούρια του Κουφοντίνα. Δεν είναι που η «σκοτεινή» ζωή του μας γοήτευε και θέλαμε να την μιμηθούμε αλλά δεν τολμούσαμε.
Και εγω σε lockdown ειμαι, εξαιρετικα δυσμενεις συνθηκες θα ελεγα, εχω να παω σε μπαρ η κλαμπ μηνες και ηταν τροπος ζωης για μενα, σαν οξυγονο αλλα οκ να πω την αληθεια προτιμοτερο ειναι απο τον θανατο. Να κανω και εγω απεργια πεινας να ανοιξουν τα μπαρ αν ειναι.
ουτε εμενα μου αρεσει το αρθρο αλλα στο συγκεκριμενο κομματι εννοει πως προφανως και αποκυρησει τις πραξεις του
μπορει να το λεει συμφωνω ... ομως η αγωνια η υπερβολη και το συναισθηματικο δεσιμο που δειχνει για τον λεγαμενο δειχνουνε αλλα πραγματα ...
1/10ο όχλος ..... πανηγυρίσει .......κάποια στιγμή ο όχλος θα σωπάσει,...... θα μένουν σφιχταγκαλιασμένοι μ’ένα πτώμα , στο μόνιμο ταγκό του θανάτου
Μπορείς ν' αναφέρεις ένα κράτος του κόσμου όπου ο αμετανόητος serial killer επιλέγει πού θα εκτίσει την ποινή του;