Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Highlander
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
Πολάκης έξαλλος στο Facebook: Σταματήστε τα μακάβρια μαθηματικά
Για "μακάβρια μαθηματικά" κάνει λόγο στην οργισμένη του ανάρτηση στο Facebook, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με αφορμή την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπρεσίας για τον αριθμό των αγνοουμένων και των νεκρών.
Η ανακοίνωση πυροδότησε σειρά δημοσιευμάτων που όντως έκαναν "μακάβριες πράξεις" για να παίξουν ακόμη περισσότερο με το θυμικό του κοινού.
Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Πολάκη:
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ .
Μην προσθέτετε τον αριθμό των αγνοουμένων (25) στον αριθμό των νεκρών !!!!!!
Έχουν ταυτοποιηθεί 59 σωροί, μέχρι στιγμής, απο τους ιατροδικαστές!!
Έχουν γίνει αναζητήσεις 84 ατόμων στο νεκροτομείο....
Και απομένουν 25 αγνοούμενοι που ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ !!!!!!!
http://www.documentonews.gr/article/pol ... tika-photo
Για "μακάβρια μαθηματικά" κάνει λόγο στην οργισμένη του ανάρτηση στο Facebook, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με αφορμή την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπρεσίας για τον αριθμό των αγνοουμένων και των νεκρών.
Η ανακοίνωση πυροδότησε σειρά δημοσιευμάτων που όντως έκαναν "μακάβριες πράξεις" για να παίξουν ακόμη περισσότερο με το θυμικό του κοινού.
Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Πολάκη:
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ .
Μην προσθέτετε τον αριθμό των αγνοουμένων (25) στον αριθμό των νεκρών !!!!!!
Έχουν ταυτοποιηθεί 59 σωροί, μέχρι στιγμής, απο τους ιατροδικαστές!!
Έχουν γίνει αναζητήσεις 84 ατόμων στο νεκροτομείο....
Και απομένουν 25 αγνοούμενοι που ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΜΒΩΡΥΧΙΑ !!!!!!!
http://www.documentonews.gr/article/pol ... tika-photo
-
- Phorum.gr user: independent_44
Αποκλείεται να μην έπεσε στο τραπέζι, έστω και για το τυπικό, η ιδέα να το αποκρύψουν τελείως.
Μετά κάποιος είδε στο ημερολόγιο 2018 και είπε όχι ρε πούστη...
Μετά κάποιος είδε στο ημερολόγιο 2018 και είπε όχι ρε πούστη...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ωραια ιδεα ,παω να δω το Χαιλαντερ το πρωτο αιντε καληνυχτα.Πολάκης έξαλλος στο Facebook: Σταματήστε τα μακάβρια μαθηματικά
- nik_killthemall
ρε συ όντως δεν το είχα προσέξει.
Δηλ. η κεντρική συριζοδιοίκηση χέρι χέρι με την τοπική συριζοαυτοδιοίκηση προέταξαν με θάρρος τα αγωνιστικά βυζιά τους μπροστά στις μπουλντοζες για να προστατέψουν τα αυθαίρετα που έφτιαξε το νδσοκ ! τι γλυκο ...
σοβαρά τώρα, για ποιο λόγο αυτό το νήμα έχει 300-400-500 σελίδες ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 29 Ιούλ 2018, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- metaxoskolikas
οι συριζαίοι που ισχυρίζεστε ότι ο συριζα δε φέρει ευθύνη για ό,τι έγινε στο Μάτι, έχετε καταλάβει ότι σας έχει διαψεύσει ο ίδιος ο τσίπρας με την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης ή μπα;
- billy huge
- Phorum.gr user: Billy Huge
- metaxoskolikas
επειδή ο χαμός 100 ανθρώπων είναι σοβαρό θέμα...nik_killthemall έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 23:32
σοβαρά τώρα, για ποιο λόγο αυτό το νήμα έχει 300-400-500 σελίδες ?
ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται πως θα μπορούσε να αποφευχθεί
Φιλοι συριζα Σαμου

Σήμερα, μετράμε ώρες λειτουργίας τις σελίδας μας. Από αύριο θα βλέπετε μία λιγότερη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή, μετά από όλα αυτά τα χρόνια επιτέλους καταλάβαμε ότι δεν έχουμε άλλο λόγο ύπαρξης, θα σας αδιάσουμε τη γωνιά. Εκ μέρους αυτών των ιδεών που εκπροσωπούμε, αναλαμβάνουμε την όποια πολιτική ευθύνη έχουμε από δω ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ! Ελπίζουμε το βάρος που κουβαλάμε όλοι οι Συριζαίοι να το καταλάβουν κι άλλοι.
Γι' αυτό λοιπόν σας λέμε εν πλήρει γνώσει της κατάστασης που συνειδητοποιήσαμε σήμερα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ! ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

Νήφε και μέμνησο απιστείν
Η πολιτικη ευθυνη του Τσιπρα ειναι κατι σαν τα Mea Culpa του Ανδρεα.Θυμησου τι αξια ειχαν αυτα.metaxoskolikas έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 23:33οι συριζαίοι που ισχυρίζεστε ότι ο συριζα δε φέρει ευθύνη για ό,τι έγινε στο Μάτι, έχετε καταλάβει ότι σας έχει διαψεύσει ο ίδιος ο τσίπρας με την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης ή μπα;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Έχω ένα μερίδιο από συνεταιρισμό σε οικόπεδο στον Πόρο που μας το έχουν χαρακτηρίσει "δασική έκταση".
Ο Συνεταιρισμός βρίσκεται σε καλό δρόμο για να το αποχαρακτηρίσει.
Πως λέτε να το χτίσω; Εγώ σκέφτομαι να έχει ένα καλό υπόγειο κατάλληλο για να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες με φιάλες οξυγόνο, αντιπυρικές στολές, ατσάλινη πόρτα και δεξαμενή νερού στην οποία θα μπαίνουμε με στολές βατραχανθρώπων μέχρι να περνάει το θερμικό κύμα.
Α ξέχασα. Να έχει και κομπιούτερ με Internet και σύνδεση στο Φόρουμ για να μαθαίνω αν έχετε βρει νομικό να σας εξηγήσει αν υποχρεούται ο Τσίπρας να παραιτηθεί.
Πως λέτε να το χτίσω; Εγώ σκέφτομαι να έχει ένα καλό υπόγειο κατάλληλο για να αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες με φιάλες οξυγόνο, αντιπυρικές στολές, ατσάλινη πόρτα και δεξαμενή νερού στην οποία θα μπαίνουμε με στολές βατραχανθρώπων μέχρι να περνάει το θερμικό κύμα.
Α ξέχασα. Να έχει και κομπιούτερ με Internet και σύνδεση στο Φόρουμ για να μαθαίνω αν έχετε βρει νομικό να σας εξηγήσει αν υποχρεούται ο Τσίπρας να παραιτηθεί.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
-
παταρι να εχει και τα αλλα τα βρισκουμε
Εαν εχει αυλη μην ξεχασεις να φυτεψεις πευκα.NikosVy έγραψε: ↑29 Ιούλ 2018, 23:44Έχω ένα μερίδιο από συνεταιρισμό σε οικόπεδο στον Πόρο που μας το έχουν χαρακτηρίσει "δασική έκταση".

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Υπόγειο θα έχει.
Για πατάρι ρώτα τους άλλους (Είναι κάπου 53 με την απογραφή που είχε κάνει το 2012 ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ αν και τώρα είναι αξιότιμα μέλη του Φόρουμ κομ Τζιάρ και ενοχλούνται όταν τους θυμίζει κανείς το παρελθόν τους.
Για πατάρι ρώτα τους άλλους (Είναι κάπου 53 με την απογραφή που είχε κάνει το 2012 ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ αν και τώρα είναι αξιότιμα μέλη του Φόρουμ κομ Τζιάρ και ενοχλούνται όταν τους θυμίζει κανείς το παρελθόν τους.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πράκτορες στην βορειοανατολική Αττική
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 14 Αύγ 2024, 15:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Αύγ 2024, 15:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ξέρετε κάποιον έμπιστο ουρολόγο - αφροδισιολόγος στην Αττική;
από Μαδουραίος » 14 Μάιος 2023, 12:08 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
15 Μάιος 2023, 22:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aλλη μια αποτυχια της κυβερνησης.Έως 50% η αύξηση τα ενοικια στην Αττική
από Μαδουραίος » 22 Οκτ 2024, 08:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
23 Οκτ 2024, 23:44
-