Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 27 Φεβ 2021, 20:55

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Φεβ 2021, 20:53
Δική του επιλογή είναι.
Αυτός έκανε την επιλογή του: να κάνει απεργία πείνας μέχρι θανάτου αν δεν τον αφήσουμε να εκτίσει αξιοπρεπώς το υπόλοιπο της ποινής του.
Εμείς έχουμε τη δική μας: να τον αφήσουμε να πεθάνει στα χέρια μας ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή είναι καί δική μας. Έτσι λειτουργεί μία πολιτεία.
Προσωπικά, δεν θέλω νεκρό από τα δικά μου χέρια.

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 27 Φεβ 2021, 20:57

stavmanr έγραψε:
27 Φεβ 2021, 20:49
Awesomatic έγραψε:
27 Φεβ 2021, 17:58
stavmanr έγραψε:
27 Φεβ 2021, 17:24
2) Δεν εκβιάζεις ποτέ κάποιον με το πιστόλι στο δικό σου κρόταφο.
Στον κουφοντίνα να το πεις που πιστεύει ότι η απειλή πως "αν τραβήξω τη σκανδάλη θα σας λερώσω το χάλι" θα δουλέψει.
Σε εσένα το γράφω που υποστηρίζεις ότι μπορείς να εκβιάζεις κάποιον βάζοντας το πιστόλι στο δικό σου κεφάλι.
Αυτός δεν υποστήριξε κάτι τέτοιο. Απλά έβαλε το πιστόλι στο κεφάλι του (απεργία πείνας). Εκείνος σου λέει στην ουσία "αν δεν μπορώ να ζήσω αξιοπρεπώς, δεν αξίζει να ζήσω".
Αν θέλει να αυτοκτονήσει ας αυτοκτονήσει. Μόνος του θα τραβήξει την σκανδάλη :102:.. Δεν εξετάζω καν πόσο ηλίθιο είναι το αίτημα "αν δεν μπορώ να πάω στις φυλακές που θέλω θα αυτοκτονήσω". Αλλά αν για αυτό διάλεξε να πεθάνει be my guest.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Φεβ 2021, 20:59

πατησιωτης έγραψε:
27 Φεβ 2021, 20:52
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
27 Φεβ 2021, 20:50
Να πούμε ένα μπραβο σε αυτούς που το 2015 διαδήλωναν για να «μείνουμε Ευρώπη» και να μη γίνουμε Κούβα και τώρα ετοιμάζονται να μας κάνουν Τουρκία με νεκρό απεργό πείνας στα χέρια του κράτους.
Γιατί Τουρκία και όχι Αγγλία;
Γιατί εκεί μετά τον Μπόμπυ Σαντς πέθαναν και 9 σύντροφοι του, που συνέχισαν την απεργία πείνας.

Εδώ οι σύντροφοι του Κουφοντίνα κάνουν βαρυσήμαντες δηλώσεις με ποιητικές αναφορές για τους κολασμένους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Φεβ 2021, 21:02

stavmanr έγραψε:
27 Φεβ 2021, 20:55
ΓΑΛΗ έγραψε:
Δική του επιλογή είναι.
Αυτός έκανε την επιλογή του: να κάνει απεργία πείνας μέχρι θανάτου αν δεν τον αφήσουμε να εκτίσει αξιοπρεπώς το υπόλοιπο της ποινής του.

Προσωπικά, σέβομαι απολύτως την αυτοκτονία.
Και το έχω δηλώσει και παλιότερα.
Είναι μια πραγματικά ελεύθερη επιλογή.

Το πολύ πολύ να τον αφορίσει η εκκλησία αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 » 27 Φεβ 2021, 21:06

stavmanr έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Δική του επιλογή είναι.

Για σιγά ρε φίλε. ΠΟΙΟΣ τον εμποδίζει σε αυτό; Τον έβαλαν σε καταναγκαστικά έργα μήπως; Τον μαστίγωσαν; Τον βίασαν; Ασε μας που σας έπιασε όλους η τάχα μου ευαισθησία! Αν ο Μιχαλολιάκος π.χ. κάνει απεργία πείνας για κάποιο αίτημα, οι μαλάκες που διαγκωνίζονται ποιός θα βγάλει την πιό δακρύβρεχτη ανακοίνωση τώρα, θα αντιδράσουν το ίδιο; :lol:

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 27 Φεβ 2021, 21:13

Ούτε 2 χρονια μέσα δεν έχει κάτσει για κάθε δολοφονία που έκανε ο.. αδικημένος.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Φεβ 2021, 21:17

Bandit59 έγραψε:
27 Φεβ 2021, 21:06
stavmanr έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Δική του επιλογή είναι.

Για σιγά ρε φίλε. ΠΟΙΟΣ τον εμποδίζει σε αυτό; Τον έβαλαν σε καταναγκαστικά έργα μήπως; Τον μαστίγωσαν; Τον βίασαν; Ασε μας που σας έπιασε όλους η τάχα μου ευαισθησία! Αν ο Μιχαλολιάκος π.χ. κάνει απεργία πείνας για κάποιο αίτημα, οι μαλάκες που διαγκωνίζονται ποιός θα βγάλει την πιό δακρύβρεχτη ανακοίνωση τώρα, θα αντιδράσουν το ίδιο; :lol:
Μα φυσικά, αμφιβάλλεις;

Το ίδιο θα έλεγαν για τον οποιοδήποτε κρατούμενο, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η ευνομούμενη πολιτεία και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. :cry

Εγώ πάντως τους πιστεύω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 27 Φεβ 2021, 21:43

Bandit59 έγραψε:
27 Φεβ 2021, 21:06
stavmanr έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Δική του επιλογή είναι.

Για σιγά ρε φίλε. ΠΟΙΟΣ τον εμποδίζει σε αυτό; Τον έβαλαν σε καταναγκαστικά έργα μήπως; Τον μαστίγωσαν; Τον βίασαν;
Σάμπως ζήτησε να σε μαστιγώσει ή να σε βιάσει;
Γιατί ζορίζεσαι τόσο πολύ πώς εκείνος προτιμά να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του εκτίοντας την ποινή του;
Ασε μας που σας έπιασε όλους η τάχα μου ευαισθησία!
Να υποθέσω δηλαδή ότι κάποιους σας έπιασε "τάχα μου" η αναισθησία αντίστοιχα κι απλά βλέπετε το ζήτημα ιδεολογικά;
Αν ο Μιχαλολιάκος π.χ. κάνει απεργία πείνας για κάποιο αίτημα, οι μαλάκες που διαγκωνίζονται ποιός θα βγάλει την πιό δακρύβρεχτη ανακοίνωση τώρα, θα αντιδράσουν το ίδιο; :lol:
Ας κάνει και θα το συζητήσουμε.
Αλλά καί οι δύο μας ξέρουμε ότι η απεργία πείνας δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει κάποιος ελαφρά τη καρδία.
Βάζεις τη ζωή σου στην κόψη.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 27 Φεβ 2021, 21:43

Και .......επιτέλους Η βαρυσήμαντη παρέμβαση που όλοι με αγωνία περιμέναμε

Εικόνα
https://www.efsyn.gr/politiki/antipolit ... koyfontina

Η ζωή του καταδικασμένου για τρομοκρατία Δημήτρη Κουφοντίνα, σύμφωνα με τους γιατρούς, κρέμεται από μία κλωστή. Απευθύνω, αυτήν την ύστατη ώρα, έκκληση στην κυβέρνηση να αλλάξει τη στάση της, για να μην κοπεί.
Εικόνα
Η ανθρώπινη ζωή σε ένα κράτος δικαίου αποτελεί ύψιστο αγαθό. Ακόμα και όταν πρόκειται για καταδικασμένους επειδή δεν τη σεβάστηκαν.

Η Δημοκρατία, άλλωστε, είναι ισχυρή όταν έχει νόμους που ισχύουν για όλους και δεν εκδικείται.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 27 Φεβ 2021, 21:47, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 27 Φεβ 2021, 21:44

Awesomatic έγραψε:
27 Φεβ 2021, 20:57
Αν θέλει να αυτοκτονήσει ας αυτοκτονήσει.
Είσαι επικίνδυνος για τους συμπολίτες σου.
Αλίμονο αν κάθε φορά που κάποιος επιχειρεί να θέσει τέρμα στη ζωή του ακούμε τις συμβουλές σου.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 27 Φεβ 2021, 21:45

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Φεβ 2021, 21:02
stavmanr έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Δική του επιλογή είναι.

Εσύ γενικά, μην ακούσεις για σκοτωμούς. Τη χαρά σου βρίσκεις.

Θα σεβόσουν την αυτοκτονία του παιδιού σου ή απλά γράφεις παπαρίτσες κατά συνήθεια;

Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron » 27 Φεβ 2021, 21:46

Επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ το θέμα, ο Κουφοντίνας και οι δικηγόροι του έχουν προσφύγει δικαστικώς για το ζήτημα της μεταγωγής του;

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 27 Φεβ 2021, 21:53

stavmanr έγραψε:
27 Φεβ 2021, 21:44
Awesomatic έγραψε:
27 Φεβ 2021, 20:57
Αν θέλει να αυτοκτονήσει ας αυτοκτονήσει.
Είσαι επικίνδυνος για τους συμπολίτες σου.
Αλίμονο αν κάθε φορά που κάποιος επιχειρεί να θέσει τέρμα στη ζωή του ακούμε τις συμβουλές σου.
Κι όμως δεν είμαι εγώ που κατέβηκα σε κορονοδιαδήλωση υποστήριξης για έναν εκτελεστή. Άλλοι θέτουν τους συμπολίτες τους σε κίνδυνο.

Ξέρεις, αυτοί οι ευαίσθητοι που θα γίνουν η αφορμή για περαιτέρω διασπορά του ιού, μεγαλύτερη διάρκεια σε lockdown και πιθανόν για αυτοκτονίες ανθρώπων που δεν τους αξίζει (σε αντίθεση με τον κουφοντίνα)
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 27 Φεβ 2021, 21:56

kameron έγραψε:
27 Φεβ 2021, 21:46
Επειδή δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ το θέμα, ο Κουφοντίνας και οι δικηγόροι του έχουν προσφύγει δικαστικώς για το ζήτημα της μεταγωγής του;
Μεταφέρω -με επιφύλαξη- μια ανάρτηση στο ΦΒ που δείχνει να ξέρει την ιστορία:

Μέχρι πριν λίγο καιρό έκτιε την ποινή του στις Αγροτικές Φυλακές Βόλου. Με νέα διάταξη αφαιρούσαν αυτό το δικαίωμα σε καταδικασμένους για τρομοκρατία, διάταξη 100% "φωτογραφική" αφού ήταν ο μόνος. Στην πράξη όμως, ο κρατούμενος δεν έχει καταδικαστεί για τρομοκρατία!! Τι έκαναν λοιπόν... Πρόσθεσαν ότι και σε όποιον έχει ασκηθεί δίωξη δεν μπορεί να εκτίσει ποινή σε αγροτική φυλακή. Πάλι όμως, δεν υπάρχει δίωξη εις βάρος του γιατί δεν έδωσε κανένα δικαίωμα!! Πρόσθεσαν λοιπόν το απίθανο "και για όποιον υπάρχει ανοιχτή διαδικασία", κάτι που νομικά δεν υφίσταται και είναι για γέλια.. Μια (ήδη τιμωρημένη για σχέσεις με τον Βαγγέλα και την ομάδα του) διέταξε προκαταρκτική έρευνα εις βάρος πολιτικών κρατουμένων και με βάση αυτή, τον πήρανε από τον Βόλο και τον πήγανε στον Δομοκό. Όμως αυτό ήταν παράνομο (με βάση τον νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν!!) αφού έπρεπε να μεταφερθεί στις φυλακές που βρίσκονταν πριν την μεταγωγή του στις αγροτικές, δηλαδή στον Κορυδαλλό. Στα χαρτιά βέβαια λένε ότι τον πήγαν στον Κορυδαλλό και μετά στον Δομοκό!! Τον πήγαν στον Δομοκό επικαλούμενοι ότι στον Κορυδαλλό δεν εκτίουν ποινή οι βαρυποινίτες. Βέβαια στις φυλακές Κορυδαλλού υπάρχει ειδική πτέρυγα για την οργάνωση, οπότε το επιχείρημα είναι τουλάχιστον αστείο, όπως αστείο είναι να επικαλούνται τα μέτρα για τον κορονοϊό αφού οι κατηγορούμενοι για κατασκοπία στη Ρόδο μεταφέρθηκαν στον Κορυδαλλό.
Πέρα από αυτά, αρνούνται να του κοινοποιήσουν το σκεπτικό της απόφασης για να μην μπορεί να την προσβάλει νομικά, επικαλούμενοι προσωπικά δεδομένα!! Υπάρχει και σχετική παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη που ζητάει να του επιδοθούν όλα τα σχετικά έγγραφα ώστε να μπορεί να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα του.
Μετά από όλες αυτές τις αδικίες, αυθαιρεσίες και παρανομίες αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργία πείνας,
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Φεβ 2021, 21:58

stavmanr έγραψε:
27 Φεβ 2021, 21:45
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Φεβ 2021, 21:02
stavmanr έγραψε:

Εσύ γενικά, μην ακούσεις για σκοτωμούς. Τη χαρά σου βρίσκεις.

Θα σεβόσουν την αυτοκτονία του παιδιού σου ή απλά γράφεις παπαρίτσες κατά συνήθεια;
Βρε ηλίθιε, μου κάνεις κήρυγμα για την αυτοκτονία και την αξία της ανθρώπινης ζωής σε ένα θέμα που αφορά έναν εκτελεστή;

Σιγά μην περιμένω να αποφασίσει ο κάθε επαναστάτης της συμφοράς και τα συντρόφια του, αν αξίζει να ζήσω ή να πεθάνω. Βλάκες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών