Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Golden Age
Δημοσιεύσεις: 36033
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:24

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 28 Φεβ 2021, 00:39

Obi Wan Iakobi έγραψε:
28 Φεβ 2021, 00:30


Βρε τους "μπράβους του Μελισανίδη" με τις ευαισθησίες...

Έτσι δεν τους έλεγαν οι αριστεροί όταν πλάκωναν τους αναρχικούς στο ξύλο για το θέμα του γηπέδου;

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi
Δημοσιεύσεις: 15683
Εγγραφή: 19 Ιαν 2020, 22:20

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 28 Φεβ 2021, 00:41

Golden Age έγραψε:
28 Φεβ 2021, 00:39


Βρε τους "μπράβους του Μελισανίδη" με τις ευαισθησίες...

Έτσι δεν τους έλεγαν οι αριστεροί όταν πλάκωναν τους αναρχικούς στο ξύλο για το θέμα του γηπέδου;
Ναι χρονια τους λενε μπραβους και κρυφοφασιστες ειδικα τους εξαρχειωτες.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
adon99
Δημοσιεύσεις: 5314
Εγγραφή: 06 Μαρ 2020, 10:56

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 » 28 Φεβ 2021, 00:43

Πρεπει να ειναι καποιος διανοητικα αναπηρος για να πιστευει οτι ο ρουφιανοντινας κανει κανονικη απεργια πεινας

αμα βαλουν γιατρους που δεν ειναι ακροαριστεροι σαν αυτον που εχει βαλει θα γελασει και το παρδαλο κατσικι με τις εξετασεις του δηθεν "Ετοιμοθανατου"

ειναι και επιπλεον σημαντικος ο λογος
ειχε κανει ταμα να ειναι στην φυλακη του κορυδαλου και οχι του δοκομου
οποτε σ λεει ενταξει τι νοημα εχει η ζωη αν δεν ειμαι κορυδαλο :smt005:

Άβαταρ μέλους
Nandros
Δημοσιεύσεις: 28826
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:41
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 28 Φεβ 2021, 00:46

The Socialist έγραψε:
28 Φεβ 2021, 00:37
Obi Wan Iakobi έγραψε:
28 Φεβ 2021, 00:30
under έγραψε:
28 Φεβ 2021, 00:19
Ο δημαρχος Ραφηνας δινει το παραδειγμα.

Σανός για δεξιά γίδια.Δεν υπάρχει νόμος ή διάταξη που απαγορεύει ανάρτηση πανό σε ιδιωτικό χώρο.
Ν.2946/2001 «Υπαίθρια ∆ιαφήµιση, Συµπολιτείες ∆ήµων και Κοινοτήτων και άλλες
διατάξεις
2. Απαγορεύεται επίσης:
• Η ανάρτηση πανώ, αεροπανώ ή άλλων οµοίων αντικειµένων σε οδούς, πλατείες ή
άλλους κοινόχρηστους χώρους στις προσόψεις των κτιρίων και στους ακάλυπτους
χώρους καθώς και επί της ρυµοτοµικής γραµµής όταν υπάρχει προκήπιο
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... CzjHNBqb0m

:c020:

Άβαταρ μέλους
Golden Age
Δημοσιεύσεις: 36033
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:24

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 28 Φεβ 2021, 00:47

The Socialist έγραψε:
28 Φεβ 2021, 00:33
Έχουμε φτάσει στο παρά πέντε και δεν φαίνεται να καταλαβαίνει κανείς από την κυβέρνηση και κυρίως ο ίδιος ο πρωθυπουργός το πλήγμα στο κράτος δικαίου και τη δημοκρατία.
Πάνω απ' όλα το κράτος δικαίου και η δημοκρατία!!! Πάνω απ' όλα!!!



Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ
Δημοσιεύσεις: 85660
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 12:19

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Φεβ 2021, 00:49

Golden Age έγραψε:
28 Φεβ 2021, 00:38


Πίστευε δεν πίστευε στους θεσμούς και στου ςπυοργείο δημοσίας τάξεως έίχε γίνει ειδική συνεργάτης...και στη σχολή αξιωματικών αστυνομίας έκανε σεμινάρια...και πολυδιαφημιζόταν γιαν τον..."εκσυγχρονισμό της αστυνομλίας" θα 'φερνε... Αυτήν που τώρα δηλώνει ότι δεν πιστεύει στους θεσμούς.
Μα όντως δεν πιστεύει.
Για την ακρίβεια το ιδανικό της είναι η θεσμική κατοχύρωση των δικών της πιστεύω.
Έχω δει συνεντεύξεις και ομιλίες της και ξέρω πολύ καλά τι λέω.
Η χαρά της γραμμικής "διανόησης". Παρακάμπτει στο χαλαρό ό,τι γουστάρει και προβάλλει ως πραγματικότητα τις υποθέσεις της. Πάντα προς μία κατεύθυνση.
Μια ακόμη παπαρομαρίτσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
georgebi
Δημοσιεύσεις: 25645
Εγγραφή: 02 Απρ 2018, 14:17

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 28 Φεβ 2021, 00:50

efsyn11 ορθογραφικά λάθη είχε η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη
που έβαλε τη σφραγίδα του στη θανατική ποινή του κρατούμενου απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.



Εικόνα
https://www.efsyn.gr/politiki/kybernisi ... -poini-ton

Λίγη ώρα μετά την παρέμβαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την απεργία πείνας του κρατούμενου και τις δραματικές ώρες που περνάει ο ίδιος και η οικογένειά του, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε προκλητική ανακοίνωση-απάντηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης εν έτει 2021, κατηγορεί έναν άνθρωπο που βρίσκεται στην 51η ημέρα πείνας για εκβιασμό και με κυνισμό επιμένει ότι «θα μπορούσε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τη μεταγωγή του», αρνούμενος να παραδεχθεί πως το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι νόμιμο και βασίζεται πάνω στις αλλαγές που ψήφισε η ίδια η κυβέρνηση της Ν.Δ.

Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο πρωθυπουργός επιχειρεί να φορτώσει το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης στον Αλέξη Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ (και κατά συνέπεια σε όλους όσοι διαμαρτύρονται εδώ και εβδομάδες για το δίκαιο αίτημα του απεργού πείνας ), ενώ με θράσος ισχυρίζεται ότι τυχόν δικαίωση του αιτήματος θα σημάνει «προνομιακή μεταχείριση και παραβίαση της έννομης τάξης».
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Golden Age
Δημοσιεύσεις: 36033
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:24

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 28 Φεβ 2021, 00:59

Beria έγραψε:
27 Φεβ 2021, 23:26
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
27 Φεβ 2021, 23:15
πατησιωτης έγραψε:
27 Φεβ 2021, 23:09
Еκείνο πάντως που είναι το εντυπωσιακό και είναι η καατάσταση που ζούμε για μισό αιώνα,είναι ότι μέσα σε όλα αυτά τα δακρύβρεκτα δεν τολμά να βγει κανείς συγγενής αυτών που σκότωσε και να ζητήσει από το κράτος να μην υποχωρήσει.Αυτό είναι το κλίμα της μεταπολίτευσης που αγιοποιεί δολοφόνους αρκεί να είναι αριστεροί.
Βγήκε ο Μπακογιαννης.
Και ο Σπύρος Δημητριάδης

Εικόνα
Αυτή ήταν και η γραμμή της Αριστεράς τότε...

Άβαταρ μέλους
Ναύτης
Δημοσιεύσεις: 17246
Εγγραφή: 12 Φεβ 2021, 10:50

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 28 Φεβ 2021, 01:00

foscilis έγραψε:
28 Φεβ 2021, 00:22
Ναύτης έγραψε:
27 Φεβ 2021, 23:42
Στο τέλος ο Κουφοντίνας, αναμφίβολα κακούργος, θα πεθάνει από απεργία πείνας στα χέρια του κράτους. Γιατί;
Επειδή ζήτησε να τον μεταφέρουν, ως είχε το νόμιμο δικαίωμα, πίσω στα πιο σκληρά μπουντρούμια των ελληνικών φυλακών. Για να κάτσει έγκλειστος εκεί πιθανότατα μέχρι το τέλος της ζωής του. Και με προφάσεις του το αρνήθηκαν.
Του αρνήθηκαν ακόμα πρόσβαση σε δημόσια έγγραφα ώστε να είναι σε θέση να προσβάλλει διοικητικές αποφάσεις που θεωρεί ότι τον αδικούν.
Κάποιοι επιχαίρουν, σχεδόν ηδονίζονται, με την κατάσταση αυτή.
Δεν υπάρχει διοικητική απόφαση ενάντια στην οποία να μη μπορείς να προσφύγεις. Ούτε η απόφαση με την οποία του αρνούνται την πρόσβαση σε αυτά τα έγγραφα. Είναι λίγο ακραία αντίδραση η απεργία πείνας μέχρι αυτοκτονίας. Και μάλιστα 2 βδομάδες μετά την έναρξη της διαφωνίας.
Βεβαίως και υπάρχει. Είναι ένα διοικητικό έγγραφο που παράγει έννομες συνέπειες εναντίον σου, αλλά η υπηρεσία δεν στο δίνει για να το διαβάσεις και ενδεχομένως να το προσβάλλεις, επειδή εμπεριέχει προσωπικά δεδομένα. Είναι ακριβώς αυτό που συνέβη στον Κουφοντίνα.
Αν θέλεις να πάρεις στα χέρια σου το έγγραφο αυτό -που ωστόσο, καθώς είπαμε έχει παράξει ήδη έννομες συνέπειες εις βάρος σου- ξεκινάς με ενδικοφανείς προσφυγές ενεντίον της υπηρεσίας που δεν σου δίνει το έγγραφο, προσφεύγεις στον συνήγορο του πολίτη, τρέχεις στον εισαγγελέα για δικαστική συνδρομή του αιτήματός σου, περιμένεις πότε θα απαντήσει η αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (αν σού κοινοποιηθεί η απάντηση, καθώς η αλληλογραφία είναι υπηρεσιακή), τι ενστάσεις ενδεχομένως θα υπάρξουν από υπηρεσιακούς ή πολιτικούς παράγοντες στις διαπιστώσεις του συνηγόρου του πολίτη και στην απόφαση της αρχής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κλπ κλπ κλπ
Αν το κάρμα σου είναι θετικό, μπορεί σε κάνα-δυο χρονάκια να σε καλέσουν για να σού εξηγήσουν τους λόγους που το αίτημά σου απορρίφθηκε.
Σε κάθε περίπτωση, ας συμφωνήσουμε ότι τόσο ο συνήγορος του πολίτη, όσο η ένωση δικαστών και εισαγγελέων, αλλά και μια πλειάδα νομικών της χώρας (όχι, δεν μιλώ για κουφοντινάκια), ξέρει καλύτερα και από τους δυο μας, όταν λένε ότι παραβιάζονται την στιγμή αυτή τα νόμιμα δικαιώματα του Κουφοντίνα.
foscilis έγραψε:
28 Φεβ 2021, 00:22
Ναύτης έγραψε:
27 Φεβ 2021, 23:42
Περιγελούν και χλευάζουν όσους υποστηρίζουν ότι το θέμα δεν είναι ο Κουφοντίνας, ποτέ δεν ήταν, ούτε τίθεται ζήτημα συμπόνιας απέναντι σ' ένα πληρωμένο πιστόλι που δολοφόνησε αθώους. Το θέμα είναι το κράτος δικαίου.
Επειδή ή είναι υποκριτές ή αφελείς.Στην πρώτη περίπτωση αξίζει να τους χλευάζεις και στη δεύτερη να τους περιγελάς.
Ίσως όμως να υπάρχει και ένα τρίτο ενδεχόμενο, να είναι σκεπτόμενοι πολίτες και απλώς να πέφτουν θύματα της ανοησίας και του μένους μιας μάζας ανεγκέφαλων και φανατικών.
foscilis έγραψε:
28 Φεβ 2021, 00:22
Ναύτης έγραψε:
27 Φεβ 2021, 23:42
Αν δεν ισχύει το κράτος δικαίου για τους πάντες, ακόμα και για καθάρματα όπως ο Κουφοντίνας, τότε δεν ισχύει για κανέναν.
Αφήνοντας κατά μέρος ότι δε μιλάμε ακριβώς για τον Καλιγούλα να ντύνεται λιοντάρι και να βιάζει παιδιά αυθαίρετα επιλεγμένων εχθρών στον ιππόδρομο αλλά για μια απλή διοικητική διαφορά άνευ ιδιαίτερης ουσίας, αυτό που λες δεν είναι σωστό λογικά. Το να μην ισχύει το κράτος δικαίου για ένα περιστασιακό κάθαρμα δε μας λέει τίποτα για το αν ισχύει σε άλλα 999.999.999 σκηνικά κάθε χρόνο.
Είναι βολικό να ονομάζουν κάποιοι "απλές διοικητικές διαφορές" τις προφανείς αδικίες που υφίστανται οι άλλοι, ειδικά όταν δεν τους συμπαθούν. Άλλωστε η ενσυναίσθηση δεν αποτελεί αναγκαστικά τεκμήριο πολιτικής οξυδέρκειας.
Όταν όμως τύχει το αγγούρι να μπει στον κώλο αυτών των κάποιων, τότε οιμώζουν περί κρατικής αναλγησίας/ανικανότητας/ασυδοσίας, μανδαρίνων της γραφειοκρατίας, κομματίλας/σαπίλας/ωθομανίλας και γενικώς για τη βάρβαρη βεβήλωση των ιερών πολιτικών και ατομικών τους δικαιωμάτων.
foscilis έγραψε:
28 Φεβ 2021, 00:22
Ναύτης έγραψε:
27 Φεβ 2021, 23:42
Την επόμενη φορά, λοιπόν, που εκείνοι, οι οποίοι γράφουν στ' αρχίδια τους τις ανησυχίες περί κράτους δικαίου, έρθουν αντιμέτωποι με τον παραλογισμό και την αυθαιρεσία ενός οργάνου του κράτους, την επόμενη φορά που ταλαιπωρηθούν έως σχιζοφρένειας από μια δημόσια υπηρεσία και δεν θα μπορούν να βρουν το δίκιο τους με τίποτα, την επόμενη φορά που θα αισθανθούν εντελώς αδύναμοι και απροστάτευτοι απέναντι στην συντριπτική ισχύ του κράτους, ας βγάλουν τον σκασμό.
Είναι στην εφορία και η προϊσταμένη λέει ότι δεν αναγνωρίζει τον σκληρό δίσκο σαν επαγγελματικό έξοδο, άρα χρωστάς 10.34 ευρώ. Αν στο μυαλό τους οι μοναδικές πιθανές αντιδράσεις είναι να βγάλουν το σκασμό ή να βγάλουν ένα πιστόλι και να απειλήσουν να τινάξουν τα μυαλά τους στον αέρα αν δε διαγραφούν τα 10.34 ευρώ, ναι όντως είναι καλύτερα να βγάλουν το σκασμό. Για όλους μας. Ακόμα και για το κράτος δικαίου.
Σωστά.
Είναι -προφανώς- εξαιρετικά επιτυχημένος ο συμψηφισμός που επιχειρείς, αν και ομολογουμένως δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που έγραψα εγώ.
Εν προκειμένω δεν βγήκε κανένα πιστόλι.
Αυτό που βγήκε -ευτυχώς- είναι η μίνιμουμ -και απολύτως αποδεκτή στο πλαίσιο των δημοκρατικών δικαιωμάτων- αντίδραση των στοιχειωδώς σκεπτόμενων πολιτών της χώρας αυτής, απέναντι σε μια πρόδηλη παραβίαση των αρχών του κράτους δικαίου. Ακόμα και γι' αυτούς που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι ακριβώς σημαίνει κράτος δικαίου και απλώς θορυβούν.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious
Δημοσιεύσεις: 13443
Εγγραφή: 13 Σεπ 2018, 19:43

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 28 Φεβ 2021, 01:01

Μετανάστρια έγραψε:
27 Φεβ 2021, 20:07
Αυτό που γίνεται σε αυτή την υπόθεση, που ολόκληρη η δικαιοσύνη έχει ξεφτυλιστεί για να υπηρετήσει τις επιθυμίες μερικών οικογενειών δείχνει σε ποιό βαθμό η εξουσία στην Ελλάδα όχι απλώς αισθάνεται εντελώς στο απυρόβλητο αλλά αισθάνεται ότι μπορεί και να το διατυμπανίζει για να μαθαίνουν και οι άλλοι. Δηλώνουν φάτσα κάρτα ότι το κράτος δικαίου δεν υπάρχει μπροστά τους και δεν κουνιέται φύλο.
Η δικαιοσύνη αρνείται να εφαρμόσει, παραβιάζει το νόμο και καταφεύγει σε πρακτικές για τις οποίες έχουμε την καταδίκη στο Στρασβούργο στο τσεπάκι γιατί έτσι θέλουν τα αφεντικά.
Νομίζω και η πλειοψηφία του κόσμου, ο λαός, το θέλει. Μην υπάρχουν αυταπάτες.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ
Δημοσιεύσεις: 85660
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 12:19

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Φεβ 2021, 01:07

Ναύτης έγραψε:
28 Φεβ 2021, 01:00
foscilis έγραψε:
28 Φεβ 2021, 00:22
Επειδή ή είναι υποκριτές ή αφελείς.Στην πρώτη περίπτωση αξίζει να τους χλευάζεις και στη δεύτερη να τους περιγελάς.
Ίσως όμως να υπάρχει και ένα τρίτο ενδεχόμενο, να είναι σκεπτόμενοι πολίτες και απλώς να πέφτουν θύματα της ανοησίας και του μένους μιας μάζας ανεγκέφαλων και φανατικών.
Ε ναι, όπως λέμε ανεγκέφαλος και φανατικός ο φόσι και σκεπτόμενος ο οδηγός νταλίκας σε ιστιοφόρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

πατησιωτης
Δημοσιεύσεις: 40166
Εγγραφή: 06 Ιαν 2019, 06:41
Phorum.gr user: πατησιωτης
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 28 Φεβ 2021, 01:08

Sid Vicious έγραψε:
28 Φεβ 2021, 01:01
Μετανάστρια έγραψε:
27 Φεβ 2021, 20:07
Αυτό που γίνεται σε αυτή την υπόθεση, που ολόκληρη η δικαιοσύνη έχει ξεφτυλιστεί για να υπηρετήσει τις επιθυμίες μερικών οικογενειών δείχνει σε ποιό βαθμό η εξουσία στην Ελλάδα όχι απλώς αισθάνεται εντελώς στο απυρόβλητο αλλά αισθάνεται ότι μπορεί και να το διατυμπανίζει για να μαθαίνουν και οι άλλοι. Δηλώνουν φάτσα κάρτα ότι το κράτος δικαίου δεν υπάρχει μπροστά τους και δεν κουνιέται φύλο.
Η δικαιοσύνη αρνείται να εφαρμόσει, παραβιάζει το νόμο και καταφεύγει σε πρακτικές για τις οποίες έχουμε την καταδίκη στο Στρασβούργο στο τσεπάκι γιατί έτσι θέλουν τα αφεντικά.
Νομίζω και η πλειοψηφία του κόσμου, ο λαός, το θέλει. Μην υπάρχουν αυταπάτες.
Σίγουρα δεν ισχύει ότι δεν κουνιέται φύλλο.300 καταδρομικές επιθέσεις των οπαδών του Κουφοντίνα έχουν γίνει.

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi
Δημοσιεύσεις: 15683
Εγγραφή: 19 Ιαν 2020, 22:20

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 28 Φεβ 2021, 01:09

πατησιωτης έγραψε:
28 Φεβ 2021, 01:08


Σίγουρα δεν ισχύει ότι δεν κουνιέται φύλλο.300 καταδρομικές επιθέσεις των οπαδών του Κουφοντίνα έχουν γίνει.
Χανια παει και τους μαζευει η ασφαλεια απο τα σπιτια τους και αναρωτιουνται γιατι :lol:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
Golden Age
Δημοσιεύσεις: 36033
Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 01:24

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 28 Φεβ 2021, 01:13

Μετανάστρια έγραψε:
27 Φεβ 2021, 20:07
Αυτό που γίνεται σε αυτή την υπόθεση, που ολόκληρη η δικαιοσύνη έχει ξεφτυλιστεί
Σε αντίθεση με τη δικαστική απόφαση, τύπου δικών της Μόσχας, στη δίκη της ΧΑ να προσθέσω εγώ...

Τότε προφανώς η δικαιοσύνη δεν είχε ξεφτυλιστεί, τότε είχε... δοξαστεί :roll:

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious
Δημοσιεύσεις: 13443
Εγγραφή: 13 Σεπ 2018, 19:43

Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 28 Φεβ 2021, 01:14

Beria έγραψε:
27 Φεβ 2021, 23:46

Προφανώς είναι άλλο. Είναι εγκληματίας, πάει και τελείωσε. Και ως τέτοιος είναι ήδη 20 χρόνια φυλακή και θα μείνει και πολλά ακόμα.

Συζητάμε για την ανθρώπινη ζωή (αυτή που δεν σεβάστηκε ο Κουφοντίνας) και οφείλει να την σεβαστεί με κάθε τρόπο η Πολιτεία που ήθελε να ανατρέψει.
Χωρις αλλά και μα, μου
Η Πολιτεία την σέβεται μια χαρά, τον εμποδίζει κανείς να φάει; Ούτε τον βασανίζει, ούτε σε κάποια ανήλιαγη απομόνωση είναι, μην τρελαθούμε. Είναι παραλογισμός αυτά που γράφεις, δεν το καταλαβαινεις;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών