Σού είπα ότι με έπεισες. Δεν χρειάζεται να κουβεντιάσουμε περαιτέρω.kameron έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 01:18Δεν επιδιώκω να σε πείσω.
Επιδιώκω να τονίσω ότι η εποχή που ο Κουφοντίνας τύγχανε προνομιακής μεταχείρισης έχει περάσει. Όπως κάθε άλλος κρατούμενος μπορεί να προσφύγει ένδικα εναντίον της κρατικής Αρχής εφόσον θεωρεί ότι καταστρατηγούνται τα δικαιώματά του βάσει των προβλεπόμενων διαδικασιών. Αν μπορείς να αποδείξεις ότι το ελληνικό κράτος παραβιάζει τα δικαιώματά του με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μπορείς και εσύ να προσφύγεις αρχικά στα ελληνικά δικαστήρια και μετά στο ΕΔΑΔ και να εξασφαλίσεις την καταδίκη του.
Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
Ναύτης έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 01:16Μα αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι δεν μπορεί να προσβάλλει μια απόφαση που δεν τού δίνουν για να μελετήσει.
Τέλος πάντων, ανακυκλωνόμαστε διαρκώς. Για όποιον/α πραγματικά ενδιαφέρεται σχετικά με το τι έχει συμβεί στην υπόθεση αυτή, το διαδίκτυο είναι γεμάτο από αναλύσεις και στοιχεία. Μελετά ο καθένας και βγάζει τα συμπεράσματά του.
Γνώμη μου είναι ότι στην περίπτωση Κουφοντίνα -και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει απολύτως καμιά σημασία το ποιος είναι ο Κουφοντίνας- οι αρχές του κράτους δικαίου έχουν παραβιαστεί.
Το αν εχουν παραβιαστει οι αρχες του κρατους δικαιου το κρινει οριστικα η δικαιοσυνη και κανεις αλλος.
Ουτε εγω, ουτε εσυ, ουτε η Κουρτοβικ.
Καλά, αν κρίνω από το επικοινωνικό επιτελείο της νδ, η εκτίμηση από το Μέγαρο δεν μου λέει κάτι.

Θυμήθηκα κι ένα σουκσέ της Ρίτας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα τι είναι αυτά που γράφεις; Ποιος σού απαγόρευσε να εκφράσεις την άποψή σου;
Όταν παραθέτεις εμένα, κουβεντιάζεις μ' εμένα. Ποια αισθήματα είναι αμοιβαία; Είναι φανερό ότι δεν συμφωνούμε πουθενά και σε τίποτα. Οπότε τι νόημα έχει να κουβεντιάσουμε;
Κατά τα λοιπά, γράφε ό,τι νομίζεις, ποιος είπε το αντίθετο;
Διατηρώ, ωστόσο, το δικαίωμα να το κουβεντιάζω και να εκφράζω τη γνώμη μου.Zelda έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 01:26Ναύτης έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 01:16Μα αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι δεν μπορεί να προσβάλλει μια απόφαση που δεν τού δίνουν για να μελετήσει.
Τέλος πάντων, ανακυκλωνόμαστε διαρκώς. Για όποιον/α πραγματικά ενδιαφέρεται σχετικά με το τι έχει συμβεί στην υπόθεση αυτή, το διαδίκτυο είναι γεμάτο από αναλύσεις και στοιχεία. Μελετά ο καθένας και βγάζει τα συμπεράσματά του.
Γνώμη μου είναι ότι στην περίπτωση Κουφοντίνα -και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει απολύτως καμιά σημασία το ποιος είναι ο Κουφοντίνας- οι αρχές του κράτους δικαίου έχουν παραβιαστεί.
Το αν εχουν παραβιαστει οι αρχες του κρατους δικαιου το κρινει οριστικα η δικαιοσυνη και κανεις αλλος.
Βεβαιως κανουμε κουβεντα φιλε μου.Ναύτης έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 01:33Διατηρώ, ωστόσο, το δικαίωμα να το κουβεντιάζω και να εκφράζω τη γνώμη μου.Zelda έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 01:26Ναύτης έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 01:16
Μα αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι δεν μπορεί να προσβάλλει μια απόφαση που δεν τού δίνουν για να μελετήσει.
Διαφωνεις σε αυτο που γραφω;
Υπαρχει αλλος φορεας που κρινει τετοιου ειδους διαφορες;
Δεν είναι αυτή απάντηση στην ερώτηση που σού έκανα, Εγώ σού απάντησα ευθέως, εσύ απαντάς με ερώτημα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
'Εχουν μια διευρυμένη αντίληψη της έκφρασης οι οπαδοί του Κουφοντίνα που περιλαμβάνει και βόμβες μολότωφ και ζημιές σε σπίτια και μαγαζιά.
Να κανω εγω μια αλλη καλοπιστη ερωτηση;Μετανάστρια έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 00:53Ωραία, ας μας πούνε λοιπόν οι "η δημοκρατία δεν εκβιάζεται" γιατί η κυβέρνηση αφου είναι καλόπιστη δεν λύνει το πρόβλημα όχι μεταφέροντας τον Κουφοντίνα στον Κορυδαλλό αλλά απλά κοινοποιόντας του το έγγραφο που του αρνείται ώστε να μπορεσει να προσφύγει εναντίον του; Θα έδινε μια άριστη βάση στον Κουφοντίνα να σταματήσει την απεργία (αφού και ο ίδιος δήλωσε ότι δε θέλει να πεθάνει) και εφόσον θεωρεί ότι έπραξε νόμιμα δεν θα είχε τίποτα να φοβηθεί στο δικαστήριο.
Γιατί απαιτεί και επιμένει πρώτα να προσφύγει ο Κουφοντίνας ενάντια στην απόφαση να μην του κοινοποιηθεί το έγγραφο;
Αν δεν κοινοποιουσαν στον ρουπακια ενα εγγραφο οι «παραβιαζονται τα δικαιωματα των κρατουμενων» θα τηρουσαν ιδια σταση;
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 01:28Καλά, αν κρίνω από το επικοινωνικό επιτελείο της νδ, η εκτίμηση από το Μέγαρο δεν μου λέει κάτι.
Θυμήθηκα κι ένα σουκσέ της Ρίτας.
Γαντι σου παει ο στιχος.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 2358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Theseus
08 Ιαν 2024, 23:57
-
-
Νέα δημοσίευση Άλλος ένας θάνατος λόγω έλλειψης ασθενοφόρου.Μαλλον δεν θα είχαν αγροτικό.
από Μαδουραίος » 14 Ιούλ 2023, 10:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 100 Απαντήσεις
- 3374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
31 Μαρ 2025, 19:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΗΠΑ: πρόταση νόμου να αφαιρεθούν τα πρώτα ξαδέρφια απο τη διάταξη περι αιμομιξίας
από Σενέκας » 17 Ιαν 2024, 19:46 » σε Διεθνής πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
17 Ιαν 2024, 23:17
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
13 Νοέμ 2024, 17:44