Όταν η Παγώνη συμφωνεί μαζί μου να ανοίξουν τα καταστήματα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Όταν η Παγώνη συμφωνεί μαζί μου να ανοίξουν τα καταστήματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 01 Μαρ 2021, 12:43

Δηλωσε σημερα η Παγωνη.

H πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Open, ξεκαθάρισε ότι αφενός δεν υπάρχει κανένα lockdown έτσι όπως το βιώνουμε, αφετέρου πρέπει να ανοίξουν άμεσα μαγαζιά και σχολεία, αλλά και μέρος της εστίασης, καθώς θα ήταν πιο εύκολο να ελεγχθεί η κατάσταση με τον κόσμο.

https://www.tribune.gr/greece/news/arti ... anoyn.html

Ακριβώς ότι είχα γράψει σε άρθρο μου πριν ένα μήνα.

Ας πάψει λοιπόν η κοροϊδία ενός ανύπαρκτου lockdown που γίνεται καθημερινά η αφορμή για τους περισσότερους συνωστισμούς ανά δήμο που γνώρισε η χώρα! Ο κόσμος που συνωστίζεται σε πλατείες, πάρκα και με παρέες σε σπίτια, ας κάνει κάτι παραγωγικότερο και πιο ασφαλές υγειονομικά: ας πάει να δουλέψει! Γλυτώστε μας λοιπόν κύριοι ειδικοί και κύριοι της κυβέρνησης από αυτή την καραντίνα-παρωδία, την καραντίνα-ανέκδοτο.

https://slpress.gr/politiki/lockdown-st ... ton-dromo/

Γιατι δεν με προσλαμβανουν σαν συμβουλο στην κυβερνηση να τους γλυτωνω 3 ΔΙΣ καθε μηνα που χανει η οικονομια απο το αχρειαστο lockdown που το μονο που κανει ειναι να δημιουργει περισσοτερους συνωστισμους;

.

Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Όταν η Παγώνη συμφωνεί μαζί μου να ανοίξουν τα καταστήματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 01 Μαρ 2021, 12:55

Οπως εκεινα που θα μας γλυτωνες με τον Αλεξη και τον αλλο τον καραγκιοζη με τα cds που τελικα κατεληξαν να ρουφανε πιπες επι 17 ωρες σερι μεσα σ'ενα δωματιακι..... (και που φυσικα μας κοστισε παραπανω λεφτα και πληρη ελεγχο των τραπεζων απο τους ξενους).
Ασε, το μαθαμε το παραθυμι. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ! ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 01 Μαρ 2021, 13:04

Εικόνα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 01 Μαρ 2021, 13:07

vatraxos έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:04
Εικόνα
Kαπως ετσι πρεπει να εμοιαζε ο Αριστος μετα το δημοψηφισμα ή την διαπραγματευση του Τσιπρα
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 01 Μαρ 2021, 13:11

Daje έγραψε:
01 Μαρ 2021, 12:55
Οπως εκεινα που θα μας γλυτωνες με τον Αλεξη και τον αλλο τον καραγκιοζη με τα cds που τελικα κατεληξαν να ρουφανε πιπες επι 17 ωρες σερι μεσα σ'ενα δωματιακι..... (και που φυσικα μας κοστισε παραπανω λεφτα και πληρη ελεγχο των τραπεζων απο τους ξενους).
Ασε, το μαθαμε το παραθυμι. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ! ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ!

Τωρα κυβερνατε ΕΣΕΙΣ, αποδεξου το. Εσεις που καθε μηνα χρεωνετε την οικονομια με 3 ΔΙΣ εξαιτιας του ΑΧΡΗΣΤΟΥ υγειονομικα lockdown.

.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 01 Μαρ 2021, 13:12

George_V έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:07

Kαπως ετσι πρεπει να εμοιαζε ο Αριστος μετα το δημοψηφισμα ή την διαπραγματευση του Τσιπρα
Εικόνα
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 01 Μαρ 2021, 13:12

vatraxos έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:04
Εικόνα

Ασε το αποτυχημενο damage control.

Sυμφωνει η δε συμφωνει μαζι μου η Παγωνη;

.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 01 Μαρ 2021, 13:13

Αρίστος έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:11
Daje έγραψε:
Τωρα κυβερνατε ΕΣΕΙΣ, αποδεξου το. Εσεις που καθε μηνα χρεωνετε την οικονομια με 3 ΔΙΣ εξαιτιας του ΑΧΡΗΣΤΟΥ υγειονομικα lockdown.
.
Δηλαδη τι υποννοεις, οτι το κανουν επιτηδες και υπαρχει σχεδιο υποδουλωσης του πλανητη?
Οι ειδικοι δεν εχουν μοντελα που δειχνουν την πορεια εξαπλωσης του ιου με και χωρις λοκνταουν?
Δεν σου περναει απο το μυαλο οτι τα μοντελα εδειχναν τιλτ σε ΜΕΘ/νοσοκομεια και γι'αυτο κλεισαμε το μαγαζι (προσωρινα)?

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 01 Μαρ 2021, 13:15

Daje έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:13
Αρίστος έγραψε:
Daje έγραψε:
.
Δηλαδη τι υποννοεις, οτι το κανουν επιτηδες και υπαρχει σχεδιο υποδουλωσης του πλανητη?
Οι ειδικοι δεν εχουν μοντελα που δειχνουν την πορεια εξαπλωσης του ιου με και χωρις λοκνταουν?
Δεν σου περναει απο το μυαλο οτι τα μοντελα εδειχναν τιλτ σε ΜΕΘ/νοσοκομεια και γι'αυτο κλεισαμε το μαγαζι (προσωρινα)?

Στο αρθρο γραφω ακριβως οτι ΔΕΝ υπαρχει lockdown επειδη ο κοσμος που δεν δουλευει συνωστιζεται κατα εκατονταδες σε πλατειες, παρκα και εξοχες. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ειπε σημερα η Παγωνη.

.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 01 Μαρ 2021, 13:17

Αρίστος έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:15
Daje έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

.

Στο αρθρο γραφω ακριβως οτι ΔΕΝ υπαρχει lockdown επειδη ο κοσμος που δεν δουλευει συνωστιζεται κατα εκατονταδες σε πλατειες, παρκα και εξοχες. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ειπε σημερα η Παγωνη.

.
Βλακειες γραφετε και οι δυο.
Ειναι δυνατον να ειναι το ιδιο? Ιδιος συνωστισμος υπαρχει σε πλατειες, παρκα, εξοχες και καφετεριες/ταβερνες, καταστηματα?

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 01 Μαρ 2021, 13:19

Μπράβο στην παγωναρα. Τόσο φτιάχτηκα με την πάρτη της, Που σκέφτομαι να τσεκάρω αν όντως την αδικεί ο φακός όπως λέει η ίδια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 01 Μαρ 2021, 13:19

Daje έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:17
Αρίστος έγραψε:
01 Μαρ 2021, 13:15
Daje έγραψε:

.
Βλακειες γραφετε και οι δυο.
Ειναι δυνατον να ειναι το ιδιο? Ιδιος συνωστισμος υπαρχει σε πλατειες, παρκα, εξοχες και καφετεριες/ταβερνες, καταστηματα?

Χτες σε αστικο Αλσος ειδα ΠΑΝΩ απο 500 ατομα. Οσο για την τηλεοραση εδειξε μεγαλους συνωστισμους σε ολη την Ελλαδα. Στη Θεσσαλονικη ειχαμε και διαδηλωσεις κατα του lockdown.

Αν ανοιγε η λιανικη οι συνωστισμοι θα ηταν κατα πολυ μικροτεροι.

.

Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon » 01 Μαρ 2021, 13:24

Αρίστος έγραψε:
01 Μαρ 2021, 12:43

Γιατι δεν με προσλαμβανουν σαν συμβουλο στην κυβερνηση να τους γλυτωνω 3 ΔΙΣ καθε μηνα που χανει η οικονομια απο το αχρειαστο lockdown που το μονο που κανει ειναι να δημιουργει περισσοτερους συνωστισμους;

.
Δεν είσαι τόσο ωραίος όσο η Παγώνη, δεν "γράφεις" στο γυαλί.

Εν τω μεταξύ τα μποτ έχουν τιλτάρει. Η κασέτα έχει κολλήσει στο τι έκανε ο Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 01 Μαρ 2021, 13:26

Αρίστος έγραψε:
01 Μαρ 2021, 12:43
Γιατι δεν με προσλαμβανουν σαν συμβουλο στην κυβερνηση
να τους κλείσω ντηλς για βελτιωτικά καυσίμων, ελ σουπερμάρκετ και τρίτα μάτια για να πάρει η αγορά τα πάνω της και να βγάλουμε το κατιτίς;

.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy » 01 Μαρ 2021, 13:31

Ανευθυνη,εγκληματικη σταση.Οταν οι ειδικοι και μελη της επιτροπης υιοθετουν την πρακτικη "πουτανα ολα,οποιος πεθανει πεθανε" :-?

Συψα σωσε μας.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών