ο ευρυτος ζωγραφιζει τους αγωνιστες του 21 και λοιπους ελληνες ηρωες
Re: ο ευρυτος ζωγραφιζει τους αγωνιστες του 21 και λοιπους ελληνες ηρωες
Έχει άδεια για τα γκραφιτις ο τύπος;
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
ωραία μια χαρά
Τα παρακάτω έργα του έχουν άδεια από τους δήμους;

Δεν έχουν. Ωραίο αυτό με τον Κλάρα αν και νομίζω ότι στην πραγματικότητα αυτός χρησιμοποίησε χειροβομβίδα. Θα πρέπει ο νεαρός καλλιτέχνης να είναι σωστός στις λεπτομέρειες εάν σκοπεύει να ασχοληθεί σοβαρά με το ιστορικό γκράφιτι.
- Παλαιοελλαδίτης
Re: Κτηνωδια!
Πρώτον, διάβασε καλύτερα τι γράφω. Αν θες στο ξαναγράφω: «Έχεις καταλάβει βέβαια πως δεν είναι αυτός ο τομέας της δράσης του για τον οποίο έχει αποκτήσει αναγνώριση. Είναι απολύτως κατανοητό να μην αρέσουν σε μια μερίδα τα έργα του για το 1821 για καλλιτεχνικούς ή αισθητικούς λόγους (και εμένα δεν μου αρέσουν όλα) ωστόσο τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν σχετίζονται με το καλλιτεχνικό κομμάτι».Σενέκας έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 09:29Παλαιοελλαδίτης, κάτι έλεγες για την τέχνη του που δεν έχει σχέση τις απόψεις;
Έχω την εντύπωση πως γράφω σωστά ελληνικά και πως με βάση το κείμενό μου, κάποιος με επαρκή γνώση ελληνικών καταλαβαίνει πως γράφοντας «καλλιτεχνικό κομμάτι» αναφέρομαι στην, ας πούμε, αισθητική πλευρά, δηλαδή το αν τα γκράφιτί του είναι «ωραία» ή όχι.
Δεύτερον, μια παρένθεση: επειδή θέλω να πιστεύω πως εδώ δεν έχουμε φτάσει τα επίπεδα βοθρίλας του τουίτερ, αν κάνω ριτουίτ σε ένα ποστ φίλου μου που έχει πάρε-δώσε με τον αναρχικό ή τον εθνικιστικό χώρο σημαίνει πως υιοθετώ όλες του τις απόψεις και έχω ευθύνη για τα ριτουίτ που θα κάνει εκείνος; Καλό είναι να μη στεκόμαστε στην ποσότητα των στοιχείων αλλά στην ποιότητά τους. Τσέκαρε καλύτερα τι έχεις κάνει αναδημοσίευση από το τρολ του πχορουμ και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Προσωπικά, όπως δεν ακούω ένα μουσικό κομμάτι ή δεν βλέπω μια ταινία με βάση τις ιδεολογικές/πολιτικές απόψεις των καλλιτεχνών έτσι δεν με ενδιαφέρει και αν ο συγκεκριμένος γκραφιτάς που φτιάχνει τα συγκεκριμένα γκράφιτι για την Ελληνική Επανάσταση είναι εθνικιστής, ακροδεξιός, υποστηρικτής του Λαγού ή του Κασιδιάρη κοκ εκτός και αν μου κοτσάρει τον Μιχαλολιάκο πλάι στον Κολοκοτρώνη ή το πουλί της Χούντας ως συνέχεια του Φοίνικα του Υψηλάντη.
Δεν μπορώ να τα εξηγήσω πιο απλά.
- Obi Wan Iakobi
H Bερα Λαμπρου γιατρε μου μη μπερδευεσαι

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Οχι ακριβως,τα εθνικιστικα ειναι Ευρυτος 14.Τον οποιο τιμουμε ειδικα για το αντι-βελουχιωτικο ειναι δεν ειναι ο ιδιος.Highlander έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 08:07
Τί εννοείς; Με το ίδιο υπογράφει. Το αστείο είναι ότι τώρα λέει πως "δεν τα υιοθετεί".
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Στο κολπο κι ο παπας θελει τα ναζιστικα 

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Υπαρχει κι η εκδοχη του περιστροφου.Κανει και ριμα.Von Mackensen έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 12:05
Δεν έχουν. Ωραίο αυτό με τον Κλάρα αν και νομίζω ότι στην πραγματικότητα αυτός χρησιμοποίησε χειροβομβίδα. Θα πρέπει ο νεαρός καλλιτέχνης να είναι σωστός στις λεπτομέρειες εάν σκοπεύει να ασχοληθεί σοβαρά με το ιστορικό γκράφιτι.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Και στας Σερρας!Ερχομαστε!

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Νομίζω ότι του Λεωνίδα ήταν το έργο και συνόδευε κείμενο του ΤεόΜαυροβασίλης έγραψε: ↑28 Φεβ 2021, 23:34εναλλακτικά μπορεί να γκραφιτάρει τον κουφοντίνα βελουχιώτη, ιδανικά στη βερσιόν Τεο ΡόμβουSid Vicious έγραψε: ↑28 Φεβ 2021, 23:31ΣτηριζωObi Wan Iakobi έγραψε: ↑28 Φεβ 2021, 23:30
Προτεινω καραουλι πατριωτων στο σημειο και τσακισμα οποιου ατεχνου παει να κανει πουστια.
Το έχω το τεύχος κάπου στην αποθήκη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αγωνιστές κατά των funds: Φώτης Μπαμπάνης
από Σενέκας » 12 Μάιος 2023, 09:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 150 Απαντήσεις
- 5413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
14 Μάιος 2023, 17:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικότητες/ήρωες του ελληνικού αναρχικού χώρου/ Εξάρχεια.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Δεκ 2024, 15:17 » σε Ιστορία - 94 Απαντήσεις
- 2266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Δεκ 2024, 17:01
-
-
- 22 Απαντήσεις
- 1326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μαρ 2024, 21:28