ο ευρυτος ζωγραφιζει τους αγωνιστες του 21 και λοιπους ελληνες ηρωες
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Re: ο ευρυτος ζωγραφιζει τους αγωνιστες του 21 και λοιπους ελληνες ηρωες
εγώ πάντως μια χαρά θα ζούσα σε μια κοινωνία χωρίς Δημήτρη Μητσοτάκη και Σπύρο Γραμμένο, και επίσης μια χαρά σε μια κοινωνία χωρίς Εύρυτο88.
-
o Prepon αν και πιο δεξιός και από plouf διαφωνεί μαζί σουJolly Roger έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 22:41εγώ πάντως μια χαρά θα ζούσα σε μια κοινωνία χωρίς Δημήτρη Μητσοτάκη και Σπύρο Γραμμένο, και επίσης μια χαρά σε μια κοινωνία χωρίς Εύρυτο.
Prepon @ Τραγούδια που ακούμε στα κρυφά.

Ο Γραμμένος είναι περίπτωση Πιτσιρίκου: κάτι είχε αλλά το ξεχείλωσε

Τι είχε ρε μαλακα;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 23:01o Prepon αν και πιο δεξιός και από plouf διαφωνεί μαζί σουJolly Roger έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 22:41εγώ πάντως μια χαρά θα ζούσα σε μια κοινωνία χωρίς Δημήτρη Μητσοτάκη και Σπύρο Γραμμένο, και επίσης μια χαρά σε μια κοινωνία χωρίς Εύρυτο.
Εμείς είχαμε πονοκέφαλο από την αταλαντοσύνη
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
τι φάση οι ψιλές κι οι περισπωμένες; υπήρχε πολυτονικό στη ναζιστική Γερμανία;
ρε μαλάκες, αντικειμενικά τώρα, δεν έχει να κάνει με πολιτική: τα γράφιτι του τύπο είναι για τον πούτσο. Θυμίζει τις ζωγραφιές του Γονίδη.

κρίμα στον μαλάκα τον δήμαρχο που φώναξε τον παπά της ενορίας και τον μπάτσο να πάνε να τον παρακολουθήσουνε να μπογιατίζει, λες και θα έβλεπαν τον Νταλί επι τω έργω

κρίμα στον μαλάκα τον δήμαρχο που φώναξε τον παπά της ενορίας και τον μπάτσο να πάνε να τον παρακολουθήσουνε να μπογιατίζει, λες και θα έβλεπαν τον Νταλί επι τω έργω

-
καταρχας μην βριζεις, θα παρω τηλεφωνο τον ΓιαννόπουλοBeria έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 23:02Τι είχε ρε μαλακα;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 23:01o Prepon αν και πιο δεξιός και από plouf διαφωνεί μαζί σουJolly Roger έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 22:41εγώ πάντως μια χαρά θα ζούσα σε μια κοινωνία χωρίς Δημήτρη Μητσοτάκη και Σπύρο Γραμμένο, και επίσης μια χαρά σε μια κοινωνία χωρίς Εύρυτο.
εσεις η Γενιά του Πολυτεχνείου είστε αυστηροί και με πρώιμους καλλιτέχνες όπως ο Γενιάς της Αμαρτίας που τον ειρωνευτήκατε και έτσι έφυγε
και με καλόκαρδους κριτικούς όπως ο Γενιάς της Αγαμίας που τον
ειρωνευτήκατε και έτσι δεν έφυγε
Εγώ ήμανε 12 χρονω στο Πολυτεχνείο ρε μπαγλαμάΓενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 23:08καταρχας μην βριζεις, θα παρω τηλεφωνο τον ΓιαννόπουλοBeria έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 23:02Τι είχε ρε μαλακα;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 23:01
o Prepon αν και πιο δεξιός και από plouf διαφωνεί μαζί σου
εσεις η Γενιά του Πολυτεχνείου είστε αυστηροί και με πρώιμους καλλιτέχνες όπως ο Γενιάς της Αμαρτίας που τον ειρωνευτήκατε και έτσι έφυγε
Και δεν είμαι αυστηρός με τους καλλιτέχνες. Είμαι αυστηρός με τους σαχλαμάρες
-
Κι εγώ 5... κι έχω και τη γιορτή της 25ης Μαρτίου ως ανάθεσηBeria έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 23:10Εγώ ήμανε 12 χρονω στο Πολυτεχνείο ρε μπαγλαμάΓενιά της Αγαμίας έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 23:08καταρχας μην βριζεις, θα παρω τηλεφωνο τον Γιαννόπουλο
Και δεν είμαι αυστηρός με τους καλλιτέχνες. Είμαι αυστηρός με τους σαχλαμάρες

-
Αγαπητοί, γω ως παλαιός- με ουκ ολίγες εορτές στο βιογραφικό και πανηγυρικούς λόγους- έχω άφθονο υλικό για την 25η Μαρτίου( παρουσίαση , βίντεο ,χρονικό κλπ ) αλλά είμαι δεκτικός σε καινοτόμες προτάσεις . Προτείνετε και που ξέρετε , μπορεί να παρουσιαστείτε και σε σχολική εορτή 

- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Rap battle Κολοκοτρώνης vs ΔράμαληςΣτύγιος έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 23:22Αγαπητοί, γω ως παλαιός- με ουκ ολίγες εορτές στο βιογραφικό και πανηγυρικούς λόγους- έχω άφθονο υλικό για την 25η Μαρτίου( παρουσίαση , βίντεο ,χρονικό κλπ ) αλλά είμαι δεκτικός σε καινοτόμες προτάσεις . Προτείνετε και που ξέρετε , μπορεί να παρουσιαστείτε και σε σχολική εορτή
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ενδιαφέρον , φτιάξε διαλόγους και ανάρτησε το, bro.Awesomatic έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 23:25Rap battle Κολοκοτρώνης vs ΔράμαληςΣτύγιος έγραψε: ↑01 Μαρ 2021, 23:22Αγαπητοί, γω ως παλαιός- με ουκ ολίγες εορτές στο βιογραφικό και πανηγυρικούς λόγους- έχω άφθονο υλικό για την 25η Μαρτίου( παρουσίαση , βίντεο ,χρονικό κλπ ) αλλά είμαι δεκτικός σε καινοτόμες προτάσεις . Προτείνετε και που ξέρετε , μπορεί να παρουσιαστείτε και σε σχολική εορτή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αγωνιστές κατά των funds: Φώτης Μπαμπάνης
από Σενέκας » 12 Μάιος 2023, 09:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 150 Απαντήσεις
- 5432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
14 Μάιος 2023, 17:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικότητες/ήρωες του ελληνικού αναρχικού χώρου/ Εξάρχεια.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Δεκ 2024, 15:17 » σε Ιστορία - 94 Απαντήσεις
- 2270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Δεκ 2024, 17:01
-
-
- 22 Απαντήσεις
- 1326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μαρ 2024, 21:28