Ψεκασμένοι
Ψεκασμένοι
Μου αρέσει να ακούω στο background ψεκασμένους στο youtube. Θα ήθελα να μάθω και γιά άλλους που υπάρχουν. Π.χ. τέτοιοι:
Αυτός έχει εκπομπή σε τοπικό κανάλι στον Βόλο. Ολοι οι άλλοι έχουν μόνο κανάλι στο youtube
Αυτός έχει εκπομπή σε τοπικό κανάλι στον Βόλο. Ολοι οι άλλοι έχουν μόνο κανάλι στο youtube
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Re: Ψεκασμένοι
Αλλος:
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μερικοί είναι ειδικευμένοι ψεκασμένοι. Π.χ. αυτός είναι ελληνοκεντρικός ψεκασμένος:
1.
Κι'άλλοι ελληνοκεντρικοί ψεκασμένοι:
Αυτοί είχαν και εκπομπή στα "Παραπολιτικά".
Αυτοί είχαν και εκπομπή στα "Παραπολιτικά".
1.
Με ενδιαφέρει να μου πείτε και γιά ξένους ψεκασμένους. Υπάρχουν πολλοί δημιουργιστές. Από τους καλύτερους είναι ο Kent Hovind. Μιλάει ωραία και φοβερά γρήγορα. Δυστυχώς τον μπουζούριασαν γιά οικονομικά εγκλήματα και έσπασε
1.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Δεν γίνεται να απουσιάζει ο αρχιερέας της αριθμοτρομπαρίας.
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ=ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ=1524.
Φοβερή ταχύτητα ομιλίας και λεξαριθμητικού υπολογισμού άχρηστης πληροφορίας.
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ=ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ=1524.
Φοβερή ταχύτητα ομιλίας και λεξαριθμητικού υπολογισμού άχρηστης πληροφορίας.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΞΥΓΟΝΟ = 2358
ΕΙΜΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΟΡΗ ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΓΑΜΜΑ ΔΕΛΤΑ ΕΙ FΑΥ ΖΗΤΑ ΗΤΑ = ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ = 2493
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ = 2572
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΑΡΝΙΟΝ = Η ΚΑΙΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΒΗΘΛΕΕΜ ΝΑΖΑΡΕΤ = 1524
ΕΙΜΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΟΡΗ ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΓΑΜΜΑ ΔΕΛΤΑ ΕΙ FΑΥ ΖΗΤΑ ΗΤΑ = ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ = 2493
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ ΣΩΤΗΡ = 2572
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΑΡΝΙΟΝ = Η ΚΑΙΝΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΒΗΘΛΕΕΜ ΝΑΖΑΡΕΤ = 1524
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Γιώργος ψεκΚαμίνης:
λίγες ημέρες μετά τη δική μας Ρόδα ήρθε η αλατιέρα του Μπουτάρη και δεν ξέρω τι άλλο έρχεται. Η πραγματικά ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση μάλλον ενοχλεί. Ποιους ενοχλεί, θεωρώ ότι θα το δούμε σύντομα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Τον φίλο μας τον Σκανδάλη τον άκουσες; Τους τηλεφωνεί ένας ακροατής (επίσης ψεκασμένος) και του κλέβει την μισή εκπομπή.
Βρες μου κι'άλλους ψεκασμένους. Με ενδιαφέρουν και οι ξένοι, γιατί άρχισα να βαριέμαι τους δικούς μας.
1.
Τελευταία μου αρέσει αυτός:
Καθαρός ψεκασμός γενικού ενδιαφέροντος, νεαρός, μιλάει καλά και είναι αρκούντως ψώνιο (είναι λέει Διευθύνων Σύμβουλος)
Καθαρός ψεκασμός γενικού ενδιαφέροντος, νεαρός, μιλάει καλά και είναι αρκούντως ψώνιο (είναι λέει Διευθύνων Σύμβουλος)
1.
Ξέρω φυσικά τους αρχιερείς:
1.
Τους ξένους δεν είναι εύκολο να τους παρακολουθήσεις στο youtube, γιατί μερικοί έχουν αποκλειστεί και άλλοι είναι διαθέσιμοι με συνδρομή
1.
1.
Οταν έχουν αποκλείσει τον αρχιερέα, βολεύεσαι με βίντεο που μιλούν γι'αυτόν:
Δεν ήξερα ότι ο Alex Jones πουλάει προϊόντα όπως ο Βελόπουλος
Δεν ήξερα ότι ο Alex Jones πουλάει προϊόντα όπως ο Βελόπουλος
1.