Καλέ μου άνθρωπε, δεν καταλαβαίνω γιατί αρχίζετε τα "εγώ ποτέ δεν δήλωσα ότι... αυτό ή εκείνο". Όπως ομαδοποιείτε έτσι σας ομαδοποιώ, σιγά μην κάνω ενδελεχή έρευνα για κάθε έναν σας ξεχωριστά.vantono έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 21:43Την πληρη συμπνοια απόψεων με το συνάφι του μπλάκι, που την ειδες ακριβως?
Εγω σιχαίνομαι και τα αριστερά γκραφιτι, και γενικα τις οποιεσδήποτε μουτζουρες σε δημοσιους τοιχους. Δεν θυμαμαι ποτέ να εχω δηλωσει αριστερογκραφιτολάγνος εδω μεσα. Εσεις ενω τα σιχαινεστε ολα αυτα ομως, τωρα γυρνατε τη μπιφτεκα και επικροτείτε τις μουτζουρες ενος ναζουλου.
ο ευρυτος ζωγραφιζει τους αγωνιστες του 21 και λοιπους ελληνες ηρωες
Re: ο ευρυτος ζωγραφιζει τους αγωνιστες του 21 και λοιπους ελληνες ηρωες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
Το γκραφιτι ειναι προφορικη ιστορια της πολης, πατημενη παραβατικα πανω στη επιβεβλημενη εκ των ανω γραπτη της ιστορια. Σε παραπεμπω σε αυτο το εξαιρετικο βιβλιο για περαιτερω εμβαθυνση πανω στις παραβατικες νεανικες κουλτουρες της πολης.vantono έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 21:43Την πληρη συμπνοια απόψεων με το συνάφι του μπλάκι, που την ειδες ακριβως?
Εγω σιχαίνομαι και τα αριστερά γκραφιτι, και γενικα τις οποιεσδήποτε μουτζουρες σε δημοσιους τοιχους. Δεν θυμαμαι ποτέ να εχω δηλωσει αριστερογκραφιτολάγνος εδω μεσα. Εσεις ενω τα σιχαινεστε ολα αυτα ομως, τωρα γυρνατε τη μπιφτεκα και επικροτείτε τις μουτζουρες ενος ναζουλου.

wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτο μ'αρεσει κατα 50%. Μονο η μορφη της κουκουβάγιας δηλαδη. Η ξύλινη επένδυση μου βαράει αυτόματα μπόχα ναφθαλίνης στη μυτη, αλλα οκ, γουστα ειναι αυτα. Τουλαχιστον δεν ειναι κατι ασχημο, και σιγουρα εχει ταλέντο ο καλλιτεχνης εδω.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 21:50Οχι τις ταγκιες και τα παραπληγικα αναρχοσυνθηματα σιχαινομαστε τα ωραια γκραφιτι μας αρεσουν.Πχ αυτο που το μουτζουρωσατε κιολας,προφανως η Γλαυξ θεωρηθηκε αρχαιοναζιστικο συμβολοvantono έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 21:43
Την πληρη συμπνοια απόψεων με το συνάφι του μπλάκι, που την ειδες ακριβως?
Και με τον Φιδελ και με τον Γκεβαρα εχω πετύχει γκραφιτιές που μ'αρεσουν, κατα καιρους. Αλλα για καποιο λογο δεν θα ημουν και πολυ ενθουσιασμενος αν τα εβλεπα εξω. Στους τοιχους του δωματίου μου οκ, μπορει να τα εβαζα.
Όπα ρε που σας έπιασε ο καημός, για τα εξειδικευμένα εικαστικά. Σε λίγο θα μας πείτε ότι τα φίλια ούγκανα χρησιμοποιούν την τεχνική του Πόλοκ για να "πειράξουν" καλλιτεχνικώς ότι δεν τους αρέσει.John Brown Gun Club έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 21:45ειναι επισης και ο ορισμος της τσιγγουνιας του δημαρχου, αντι να παραγγειλει καποιο μνημειακο εργο σε εξειδικευμενο εικαστικο, χωσανε τον φασιστοπιτσιρικο που βαφει τοιχους εδω και ενα χρονο και ειναι προφανες πως δεν εχει καν περασει απεξω απο την ΑΣΚΤ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Obi Wan Iakobi
Ρε ανθρωπε αυτος μπορει να γραφει οτι θελει χριστιανος ειναι.Εσυ πρεπει να μεινεις σταθερος στις αποψεις σου η αδιαφορεις για ολες τις θρησκειες η οχι.Δεν εχει ολιγον εγκυος εδω.vantono έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 21:50
Ας πούμε οτι αν έγραφε κάψτε τα τζαμιά σκετο, χωρίς να αντιπαραβάλλει τιποτα για αγιασοφιές και τα ρέστα, θα με εβρισκε απλως αδιάφορο. Δεν θα καθομουν ουτε να ασχοληθω ουτε να τον κραξω. Αν ομως εβλεπα να γράφει κάψτε την αγιασοφια και σηκωστε παντου τζαμιά, θα ειχα ακριβως την ιδια αντιδραση με τωρα (παρότι εχω γραμμενη την αγιασοφιά εκει που δεν πιάνει μελανοχίτωνας).
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Ωραιοτατη η επενδυση δινει ακομα καλυτερο αποτελεσμα.Αν κατι ειναι καλο γιατι να μην το βλεπουν περισσοτεροι ανθρωποι?vantono έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 21:58
Αυτο μ'αρεσει κατα 50%. Μονο η μορφη της κουκουβάγιας δηλαδη. Η ξύλινη επένδυση μου βαράει αυτόματα μπόχα ναφθαλίνης στη μυτη, αλλα οκ, γουστα ειναι αυτα. Τουλαχιστον δεν ειναι κατι ασχημο, και σιγουρα εχει ταλέντο ο καλλιτεχνης εδω.
Και με τον Φιδελ και με τον Γκεβαρα εχω πετύχει γκραφιτιές που μ'αρεσουν, κατα καιρους. Αλλα για καποιο λογο δεν θα ημουν και πολυ ενθουσιασμενος αν τα εβλεπα εξω. Στους τοιχους του δωματίου μου οκ, μπορει να τα εβαζα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Highlander
Τι εννοείς;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 20:05Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος.Highlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 18:47Σε ποιους αναφέρεσαι;Καθένας έχει τη δική του άποψη σχετικά με το θέμα.
Εγώ θεωρώ ότι είχε και τα δύο αυτά στοιχεία.
Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον, αν υπήρχαν και κάποια παραδείγματα καλλιτεχνών που εκφράζουν την ιστορική σας άποψη.

- Highlander
Για τις θρησκείες αδιαφορεί, όχι για το εθνικιστικό θρησκευτικό μίσος.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 22:02Ρε ανθρωπε αυτος μπορει να γραφει οτι θελει χριστιανος ειναι.Εσυ πρεπει να μεινεις σταθερος στις αποψεις σου η αδιαφορεις για ολες τις θρησκειες η οχι.Δεν εχει ολιγον εγκυος εδω.vantono έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 21:50
Ας πούμε οτι αν έγραφε κάψτε τα τζαμιά σκετο, χωρίς να αντιπαραβάλλει τιποτα για αγιασοφιές και τα ρέστα, θα με εβρισκε απλως αδιάφορο. Δεν θα καθομουν ουτε να ασχοληθω ουτε να τον κραξω. Αν ομως εβλεπα να γράφει κάψτε την αγιασοφια και σηκωστε παντου τζαμιά, θα ειχα ακριβως την ιδια αντιδραση με τωρα (παρότι εχω γραμμενη την αγιασοφιά εκει που δεν πιάνει μελανοχίτωνας).
- John Brown Gun Club
Οχι. Το νουμερο ενα ζητουμενο ειναι να καταχωθουν οριστικα τα φασισταρια στις τρυπες τους. Ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 22:00Όπα ρε που σας έπιασε ο καημός, για τα εξειδικευμένα εικαστικά. Σε λίγο θα μας πείτε ότι τα φίλια ούγκανα χρησιμοποιούν την τεχνική του Πόλοκ για να "πειράξουν" καλλιτεχνικώς ότι δεν τους αρέσει.John Brown Gun Club έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 21:45ειναι επισης και ο ορισμος της τσιγγουνιας του δημαρχου, αντι να παραγγειλει καποιο μνημειακο εργο σε εξειδικευμενο εικαστικο, χωσανε τον φασιστοπιτσιρικο που βαφει τοιχους εδω και ενα χρονο και ειναι προφανες πως δεν εχει καν περασει απεξω απο την ΑΣΚΤ.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Εννοώ, ότι θεωρώ το ερώτημα σου μία σαφέστατη απάντηση και σ' ευχαριστώ γι' αυτό.Highlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 22:07Τι εννοείς;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 20:05Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος.Highlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 18:47Σε ποιους αναφέρεσαι;Καθένας έχει τη δική του άποψη σχετικά με το θέμα.
Εγώ θεωρώ ότι είχε και τα δύο αυτά στοιχεία.
Θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον, αν υπήρχαν και κάποια παραδείγματα καλλιτεχνών που εκφράζουν την ιστορική σας άποψη.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το να κρίνουν οι τριτοτελευταίοι τα δευτερεύοντα, είναι επίσης μια τέχνη του δρόμου.John Brown Gun Club έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 22:09Οχι. Το νουμερο ενα ζητουμενο ειναι να καταχωθουν οριστικα τα φασισταρια στις τρυπες τους. Ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 22:00Όπα ρε που σας έπιασε ο καημός, για τα εξειδικευμένα εικαστικά. Σε λίγο θα μας πείτε ότι τα φίλια ούγκανα χρησιμοποιούν την τεχνική του Πόλοκ για να "πειράξουν" καλλιτεχνικώς ότι δεν τους αρέσει.John Brown Gun Club έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 21:45
ειναι επισης και ο ορισμος της τσιγγουνιας του δημαρχου, αντι να παραγγειλει καποιο μνημειακο εργο σε εξειδικευμενο εικαστικο, χωσανε τον φασιστοπιτσιρικο που βαφει τοιχους εδω και ενα χρονο και ειναι προφανες πως δεν εχει καν περασει απεξω απο την ΑΣΚΤ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Obi Wan Iakobi
Α αυτο τον πειραζει.Τοτε γιατι οι ομοιδεατες του εχουν επανειλλημενα βεβηλωσει εκκλησιες και παραδοξως κανενα τζαμι(απο τα οθωμανικα που υπαρχουν)?Highlander έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 22:08
Για τις θρησκείες αδιαφορεί, όχι για το εθνικιστικό θρησκευτικό μίσος.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- John Brown Gun Club
Καλα, προερχομενο απο μια τελειωμενη σα και του λογου σου, εχει μικροτερη αξια απο μια πορδη μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 22:13Το να κρίνουν οι τριτοτελευταίοι τα δευτερεύοντα, είναι επίσης μια τέχνη του δρόμου.John Brown Gun Club έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 22:09Οχι. Το νουμερο ενα ζητουμενο ειναι να καταχωθουν οριστικα τα φασισταρια στις τρυπες τους. Ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα.
- Highlander
Να θέσω και άλλα τότε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 22:11Εννοώ, ότι θεωρώ το ερώτημα σου μία σαφέστατη απάντηση και σ' ευχαριστώ γι' αυτό.
Ποια ιστορική άποψη;
Ποιανων;
Και που κολλάνε τα παραδείγματα καλλιτεχνών;

- Obi Wan Iakobi
Τοτε γιατι υπερασπιζεστε τον κοκκινο φασιστα-τρομοκρατη Κουφοντινα και τον λετε ''παντοτινο ανταρτη''? μιλαω και για πριν την απεργια του.John Brown Gun Club έγραψε: ↑02 Μαρ 2021, 22:09
Οχι. Το νουμερο ενα ζητουμενο ειναι να καταχωθουν οριστικα τα φασισταρια στις τρυπες τους. Ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αγωνιστές κατά των funds: Φώτης Μπαμπάνης
από Σενέκας » 12 Μάιος 2023, 09:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 150 Απαντήσεις
- 5432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
14 Μάιος 2023, 17:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικότητες/ήρωες του ελληνικού αναρχικού χώρου/ Εξάρχεια.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Δεκ 2024, 15:17 » σε Ιστορία - 94 Απαντήσεις
- 2270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Δεκ 2024, 17:01
-
-
- 22 Απαντήσεις
- 1326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μαρ 2024, 21:28