klg έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 14:31
Prepon έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 14:20
Jimmy81 έγραψε: ↑03 Μαρ 2021, 09:40
Τι δεν καταλαβαίνεις από την φράση "δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η ομοφυλοφιλία οφείλεται σε κακοποίηση του ατόμου"? Δεν μπορείς να ζητάς να σου απαντήσουν σε υποθετικούς υπολογισμούς που στηρίζονται σε ανεδαφικούς ισχυρισμούς.
Ε πες μου ντε ότι δεν παίρνεις και εσύ από λόγια, σαν τους άλλους δύο, τι με κουράζεις τόση ώρα;
Γαμω το φάσμα μου μέσα....

btw ακόμα δεν έχεις απαντήσει
Σου έφερα στοιχεία , μου απαντάς αλλ αντ άλλων
Μια - δύο - τρεις φορές.
Ε, τι να κανω εγώ τωρα, να προσποιηθω ότι έχουμε διάλογο;
Όταν θα παραδεχτείς ότι έφερα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό μου, τα ξαναλέμε.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, πέρα δλδ από Χελη, κιλό και Τζιμυ , ας αναρωτηθείτε μόνοι σας αν εν έτη 2021 είναι δυνατόν να έχουμε στην πραγματικοτητα ένα τέτοιο debate....
Όταν σε οποιοδήποτε άλλο θέμα, όπως θέματα ευφυίας, θέματα ιατρικά αλλά ακόμη και θέματα χαρακτήρα, ταπεραμεντου κλπ είναι κοινά αποδεκτό πως ευθύνονται τόσο γενετικοί παράγοντες όσο και κοινωνικοι - περιβαλλοντικοί, μήπως στο θέμα της ομοφυλοφιλίας κάνουν όλοι τους χαζούς για πολιτικούς λόγους; Είναι δυνατόν η ομοφυλοφιλία να είναι το μοναδικό εκείνο στοιχείο που δεν επηρεάζεται καθόλου από οτιδήποτε άλλο;;
Αλλά ας δούμε τι απάντησε οταν ερωτήθηκε αν η ομοφυλοφιλία έχει τις ρίζες της μόνο στη βιολογία, ο πατέρας του “ομοφυλοφιλικού γονιδίου” Dean Hamer :
“Και βέβαια όχι. Από τις έρευνες σε διδύμους, ήδη ξέρουμε ότι η μισή ή και παραπάνω μεταβλητότητα στο σεξουαλικό προσανατολισμό δεν κληρονομείται. Οι έρευνές μας προσπαθούν να εξακριβώσουν τους γενετικούς παράγοντες… όχι να αρνηθούν τους ψυχολογικούς”.
Δλδ ο καπετανιος λέει τα παραπάνω.
Και οι μουτσοι του λένε αυτά που διαβάζετε τόσες σελίδες.
Στην κρίση σας