σουηδια μαχαιρωματα

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
run
Phorum.gr user: ran

σουηδια μαχαιρωματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 04 Μαρ 2021, 13:29

https://www.defence-point.gr/news/synag ... e-machairi

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Βετλάντα της Σουηδίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον οκτώ άτομα τραυματίστηκαν, ενώ η σουηδική αστυνομία εξετάζει το σενάριο τρομοκρατικής επίθεσης.

Πηγή: eleftherostypos.gr

μαλιστα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run
Phorum.gr user: ran

Re: σουηδια μαχαιρωματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 05 Μαρ 2021, 09:28

https://www.defence-point.gr/news/soyid ... e-machairi

Ο ύποπτος ως δράστης της χθεσινής επίθεσης με μαχαίρι στην Σουηδία είναι ένας Αφγανός, 22 ετών, που έφθασε στην χώρα το 2018, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν σήμερα σουηδικά μέσα ενημέρωσης. Ο άνδρας ζούσε εδώ και μερικούς μήνες στην πόλη Βετλάντα της νότιας Σουηδίας, όπου πραγματοποιήθηκε η επίθεση, και η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι του κατά την διάρκεια της νύκτας, σύμφωνα με τις Aftonbladet και Expressen.

Η αστυνομία ερευνά τα κίνητρα του δράση, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειας, και δεν έχει επιβεβαιώσει την ταυτότητά του. Σύμφωνα με τις αρχές, ήταν γνωστός στην αστυνομία για μικροπαραβάσεις και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είχε καταδίκη για κατανάλωση κάνναβης. Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες του κέντρου της Βετλάντα. Λίγη ώρα αργότερα ο ύποπτος συνελήφθη, αφού αστυνομικός τον πυροβόλησε στο πόδι.

Επτά άνθρωποι τραυματίσθηκαν στην επίθεση, που θεωρείται εν δυνάμει «τρομοκρατική», σύμφωνα με νεότερο απολογισμό της αστυνομίας. Τρεις από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και δύο φέρουν σοβαρά τραύματα. Ο ύποπτος νοσηλεύεται και δεν είναι σε κατάσταση για να δώσει κατάθεση. Η Σουηδία έγινε δύο φορές θέατρο τρομοκρατικών επιθέσεων τα τελευταία χρόνια, το 2010 και το 2017.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

πεφτω απο τα συγνεφα ειναι δυνατον αφγανος ο μαχαιροβγαλτης??

ο πολιτισμος των σταν που οι ευρωπαικες ελιτ θελουν να επιβαλλουν στην ευρωπη!!!!
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 05 Μαρ 2021, 09:32

Να δεις που η επόμενη τρομοκρατική επίθεση θα γίνει με πιρούνι.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 05 Μαρ 2021, 09:37

Όσο πιο φιλελεύθερη η χώρα, τόσες περισσότερες θα είναι οι επιθέσεις γιατί τόσο μεγαλύτερο το κοκομπλοκο που παθαίνουν τα τζιχαντια

Καταρρέει το σύμπαν μέσα τους, όταν πάνε στην κακία Δύση και τελικά τους πλακώνουν στα τσιμπούκια και στα επιδόματα. Σου λέει ο Αφγανός, για ποιο λόγο ρε πστη μου έχασα τόσα χρόνια από τη ζωή μου, τι παραμύθια πίστευα;

Αυτοί προκειμένου να είναι καλά πνευματικά θέλουν ξύλο, ετσι δεδικαιωνται.
Aριστοτελης έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών