ΣΕΙΣΜΟΣ
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
ναι βρε αλλα πρεπει να αδεισει ολη η ποσοτητα νερου σε καποιες περιοχες ... θα βουλωσει το συμπαν απο το χωμα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Έλα ρε, το νερό της Λάρισας είναι υπερχλωριωμένο σε ποσοστό που βρωμάει. Γω κι η οικογένεια εδώ και μερικά χρόνια πίνουμε κατά προτίμηση εμφιαλωμένο γιατί μας πειράζει η μυρωδιά. Αν το αφήσεις να τρέξει κάνα 2 λεπτο ή ακόμα το βράσεις και μετά το πιεις ,τι θα πάθεις;
ενταξει εγω κανονικα πινω αλλα ξερεις τι γινεται με τις Ελληνιδες μαναδες ...Στύγιος έγραψε: ↑04 Μαρ 2021, 15:54Έλα ρε, το νερό της Λάρισας είναι υπερχλωριωμένο σε ποσοστό που βρωμάει. Γω κι η οικογένεια εδώ και μερικά χρόνια πίνουμε κατά προτίμηση εμφιαλωμένο γιατί μας πειράζει η μυρωδιά. Αν το αφήσεις να τρέξει κάνα 2 λεπτο ή ακόμα το βράσεις και μετά το πιεις ,τι θα πάθεις;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Φίλτρο επάνω απο τα καλα...φίλτρο και κάτω...Στύγιος έγραψε: ↑04 Μαρ 2021, 15:54Έλα ρε, το νερό της Λάρισας είναι υπερχλωριωμένο σε ποσοστό που βρωμάει. Γω κι η οικογένεια εδώ και μερικά χρόνια πίνουμε κατά προτίμηση εμφιαλωμένο γιατί μας πειράζει η μυρωδιά. Αν το αφήσεις να τρέξει κάνα 2 λεπτο ή ακόμα το βράσεις και μετά το πιεις ,τι θα πάθεις;
Εμφιαλωμένα μονο σε διακοπές νερού.
Παρατηρητής...
στο μεταξυ περιπτερα πουλανε το 6πακ 1,5 λιτρο 6 ευρω ... ελεος ρε φιλε
εχω φιλτρο αλλα ξεχναω να το αλλαζω καθε 3 μηνες ... παντως το πρωι μοιραζανε βανακια του δημου νερο και ηταν λες και μοιραζανε φαγητο σε στρατοπεδο προσφυγων στη Σομαλια ... της κουλαςksk έγραψε: ↑04 Μαρ 2021, 15:58Φίλτρο επάνω απο τα καλα...φίλτρο και κάτω...Στύγιος έγραψε: ↑04 Μαρ 2021, 15:54Έλα ρε, το νερό της Λάρισας είναι υπερχλωριωμένο σε ποσοστό που βρωμάει. Γω κι η οικογένεια εδώ και μερικά χρόνια πίνουμε κατά προτίμηση εμφιαλωμένο γιατί μας πειράζει η μυρωδιά. Αν το αφήσεις να τρέξει κάνα 2 λεπτο ή ακόμα το βράσεις και μετά το πιεις ,τι θα πάθεις;
Εμφιαλωμένα μονο σε διακοπές νερού.
- MiGiSukhoI
Νερό μόνο ανθρακούχο.
Ξινό Νερό ή Aqua Carpatica (Ρουμανία) που είναι φυσικώς ανθρακούχα.
Πόσο θέλεις να τα πουλάνε τα περίπτερα; Σε όποιον δεν αρέσει στο σουπερμάρκετ, στην ουρά. Εγώ ήδη έχω πουλήσει 6 εξάδες προς 6 ευρώ η μία.
Πόσο θέλεις να τα πουλάνε τα περίπτερα; Σε όποιον δεν αρέσει στο σουπερμάρκετ, στην ουρά. Εγώ ήδη έχω πουλήσει 6 εξάδες προς 6 ευρώ η μία.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
MiGiSukhoI έγραψε: ↑04 Μαρ 2021, 16:02Νερό μόνο ανθρακούχο.

- MiGiSukhoI
Ανώτατη τιμή έχει οριστεί εδώ και χρόνια για το νερό στα περίπτερα. Από τότε που είχαμε Δραχμές, το 1996.
Εδώ και χρόνια είναι 0.50 € για τα 0.5lt και 1.00 € για το 1.5lt.
Όλα νόμιμα.
Όλα νόμιμα.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Η εξάδα δεν είχε λίγο λιγότερο? Π. χ. Πλήρωνες τα 5. +1 δώρο?MiGiSukhoI έγραψε: ↑04 Μαρ 2021, 16:11Ανώτατη τιμή έχει οριστεί εδώ και χρόνια για το νερό στα περίπτερα. Από τότε που είχαμε Δραχμές, το 1996.
Όλα νόμιμα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
12-15 λεπτά έχει κανονικά σε τιμές χονδρικής το μισόλιτρο και 22 με 35 το 1.5 λίτρο , τα συμπεράσματα δικά σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 04 Μαρ 2021, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.55 ευρώ πουλάει την εξάδα ΖΑΓΟΡΙ ο Μασούτης.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
11 Δεκ 2024, 20:07
-
- 7 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
16 Ιουν 2024, 21:16
-
-
Νέα δημοσίευση Σεισμός 7.4 ρίχτερ στην Ταϊβάν
από Libre arbitre » 03 Απρ 2024, 07:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 316 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
03 Απρ 2024, 07:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επίκειται σεισμός στην Ελλάδα
από whisper » 15 Αύγ 2024, 07:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 14 Απαντήσεις
- 615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik