Beria έγραψε: ↑04 Μαρ 2021, 19:20
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Μαρ 2021, 19:14
Beria έγραψε: ↑04 Μαρ 2021, 19:09

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, τι προσπαθείς να πείς.
Το ότι στεφανιδίζεις από την αρχή σ' αυτό το θέμα, χωρίς ούτε μία αναφορά στο αντίπαλο καλλιτεχνικό ή ακτιβιστικό ΔΕΟΣ, είναι σαφές.
Για τους υπόλοιπους έντεχνους, κανένα σχόλιο, η οξύτητα της καλλιτεχνικής ματγιάς των αετών των oreo είναι εμφανής.
Ο Στεφανίδης είπε ότι τα έργα (sic) είναι κακάσχημα αισθητικά, αλλά καμία τέχνη δεν αξίζει να καταστρέφεται.
Παπαριές μαρίτσα μ΄δηλαδή. Λόγια
Εγώ λέω ότι το γκράφιτι είναι τέχνη χουλιγκάνων και όταν αι αρχαί επιλέγουν έναν αμφιλεγόμενο χουλιγκάνο για να τους κάνει θεσμική τέχνη θα τρέχουν να καθαρίζουν τις βρωμιές που θα κάνουν οι άλλοι χουλιγκάνοι.
Εγινε τώρα πιο κατανοητό;
Ναι, τώρα έγινε.
Εγώ πάντως δεν θεωρώ το γκράφιτι τέχνη χουλιγκάνων. Κάποια τα βρίσκω εξαιρετικά και κάποια κακότεχνα. Γενικώς, εξαρτάται από το που και πως. Χουλιγκανισμό θεωρώ τις μουτζούρες και τις βεβηλώσεις γενικώς.
Αναφορικά με το αν θεωρώ "βεβήλωση" και την κακότεχνη απόδοση που υποτιμά αυτόν που θεωρητικώς θέλει να τιμήσει, θα σου πω ναι. Αλλά αυτό είναι πολύ πιο εξειδικευμένο θέμα.
Γι' αυτό όμως που είμαι πεπεισμένη, είναι ότι αν ο δήμος αποφάσιζε να αναθέσει σε κάποιον άλλο καλλιτέχνη έναν χώρο για "ποιοτικά" γκράφιτι με το ίδιο θέμα ή αν ο Εύρυτος ήταν όντως καλός γκραφίστας

το αποτέλεσμα θα ήταν ακριβώς το ίδιο.
Είτε αφορούσε στα πρόσωπα είτε στην υπογραφή.