ποιος ειναι ο ηγετης συμφωνα με οσα γνωριζεις...?
ΣΕΙΣΜΟΣ
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Πω ρε φίλε είναι τιμή μου που γράφω σε πχόρουμ στο οποίο όλοι έχουν πτυχίο σεισμολογίας
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ελα μετα απο κανα μηνα να μου πεις οτι δεν κουναει.lonelyrider έγραψε: ↑05 Μαρ 2021, 16:56Πω ρε φίλε είναι τιμή μου που γράφω σε πχόρουμ στο οποίο όλοι έχουν πτυχίο σεισμολογίας
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Βλέπω συννεφιασε.
Εύχομαι να μην πιάσει καμμία βροχή και χειροτερεψει και άλλο η κατάσταση για πολύ κόσμο.
Εύχομαι να μην πιάσει καμμία βροχή και χειροτερεψει και άλλο η κατάσταση για πολύ κόσμο.
Ναι,απότομη αλλαγή στον ουρανό.Είπανε για βροχές ;
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ ΗΓΕΤΗΣ = ΠΙΤΕΡ ΧΙΓΓΣ = 1311
μποζόνιο Χιγγς
μάζα μποζονίου Χιγγς 13 Κεφάλαιο Αποκάλυψη => 666
Ηγέτες που υπηρετούν το θηρίο υπάρχουν πολλοί. Πλαισιώνουν την δικτατορία του χαράγματος.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Θα θυμηθώ να στο πω μην ανησυχείς.George_V έγραψε: ↑05 Μαρ 2021, 17:01Ελα μετα απο κανα μηνα να μου πεις οτι δεν κουναει.lonelyrider έγραψε: ↑05 Μαρ 2021, 16:56Πω ρε φίλε είναι τιμή μου που γράφω σε πχόρουμ στο οποίο όλοι έχουν πτυχίο σεισμολογίας
Κανείς δε ξέρει να προβλέψει τι θα κάνει η γη. Ποιος ξέρει τι συμβαίνει εκεί μέσα. Ακόμα και οι επιστήμονες εκτιμήσεις κάνουν. Όχι ότι ξέρουν.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- George_V
Πιο πολύ θέμα παρατήρησης είναι. Ακόμα και οι αρχαίοι υμών πρόγονοι που θεωρούσαν ότι ο σεισμός γίνεται οπότε έχει καβλές ο Ποσειδώνας ήξεραν πολύ καλά ότι μετά από μεγάλο κούνημα η γη θα συνεχίσει να τρέμει τουλάχιστον για 30 μέρες ακόμα.lonelyrider έγραψε: ↑05 Μαρ 2021, 17:21Θα θυμηθώ να στο πω μην ανησυχείς.George_V έγραψε: ↑05 Μαρ 2021, 17:01Ελα μετα απο κανα μηνα να μου πεις οτι δεν κουναει.lonelyrider έγραψε: ↑05 Μαρ 2021, 16:56Πω ρε φίλε είναι τιμή μου που γράφω σε πχόρουμ στο οποίο όλοι έχουν πτυχίο σεισμολογίας
Κανείς δε ξέρει να προβλέψει τι θα κάνει η γη. Ποιος ξέρει τι συμβαίνει εκεί μέσα. Ακόμα και οι επιστήμονες εκτιμήσεις κάνουν. Όχι ότι ξέρουν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Τον σεισμό του 1981 δεν τον έζησα καθώς δεν ήμουν Ελλάδα. Το 1999 δεν τον κατάλαβα καλά καθώς ήμουν σε απόσταση περίπου 33 χιλιόμετρα από το επίκεντρο και παρεμβαλλόταν βουνό. Τότε σχηματίστηκε ισοσκελές τρίγωνο με το σπίτι μου σε άλλο νομό. Η σύσταση του εδάφους αλλά και η απόσταση του μέρους που ζούσα δεν επηρέασε πολύ το κτίριο και δεν θυμάμαι να προβληματίστηκα πολύ από τους μετασεισμούς.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ωχ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- George_V
Και στην Καλαμάτα το ίδιο γίνεται. Θυμάμαι πιτσιρικάς 5 χρόνων το 86 που έκανα βόλτες με το ποδήλατο στο λιμάνι και την παραλία έβλεπα τα νερά να έχουν τραβηχτεί πιο πίσω. Ο σεισμός έγινε Σεπτέμβριο και θυμάμαι επίσης ότι τον Αύγουστο που πηγαίναμε παραλία τα νερά ήταν πιο πίσω έχοντας αποκαλύψει ένα μικρό κομμάτι του βυθού στην παραλία.
- MiGiSukhoI
Τι γίνεται ρε παιδιά;
Δεν λιώνουν οι πάγοι; Δεν θα πνιγούμε;
Δεν λιώνουν οι πάγοι; Δεν θα πνιγούμε;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
11 Δεκ 2024, 20:07
-
- 7 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
16 Ιουν 2024, 21:16
-
-
Νέα δημοσίευση Σεισμός 7.4 ρίχτερ στην Ταϊβάν
από Libre arbitre » 03 Απρ 2024, 07:44 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 313 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
03 Απρ 2024, 07:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επίκειται σεισμός στην Ελλάδα
από whisper » 15 Αύγ 2024, 07:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 14 Απαντήσεις
- 614 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik