Πυρκαγιες στην Αττική

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
under

Re: Πυρκαγιες στην Αττική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 30 Ιούλ 2018, 22:42

Otto Weininger έγραψε:
30 Ιούλ 2018, 22:17
O Mητσοτάκης όταν γίνει Πρωθυπουργός θα έχει την σκληρότερη και χυδαιότερη αντιπολίτευση που υπήρξε ποτέ. Μην υποτιμάς τον μηχανισμό των ζαίων. Ειδικά τώρα που μπήκαν στα κόζα.

Αν δεν είναι αμείλικτος ο Κυριάκος, θα έχει πολλά τράβαλα.
Οι ζαιοι ειναι υποκοσμος και το ξερουμε.
Πλην ομως δεν ειμαστε στο 2015.Περπατανε τωρα εξω και βρεχει ροχαλες.
Η ΝΔ ως κυβερνηση δεν θα χρειαζεται να δινει εξηγησεις σε αυτους.
Ο κοσμος τους εμαθε και τους σιχαθηκε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Walker

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Walker » 30 Ιούλ 2018, 22:43

Μηχανικός έγραψε:
30 Ιούλ 2018, 22:22
Walker έγραψε:
30 Ιούλ 2018, 22:05
Όλοι κουνάτε το δάκτυλο και είστε ακριβώς το ίδιο. Ποσώς ενδιαερεστε για τα θύματα κι αυτό φαίνεται από το μένος σας για τους πολιτικούς αντιπάλους. Αντί να τηρήσετε ήπιους τόνους τώρα που είναι νωπή η τραγωδία.
Ήπιο συριζοτρόλ που κηρύττει την αγάπη και την συγχώρεση.
«Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο»
«όστις σε ραπίσει επί την δεξιάν σιαγόνα, στρέψον αυτω και την άλλην»

Το παίζει Μετανοούσα Μαγδαληνή.

Ξέρουν από αυτά:
Εικόνα
Άμα μου βρεις τι θετικό/αρνητικό είπα για οποιοδήποτε κόμμα ώστε να καταλάβεις που ανήκω θα σου ήμουν ευγνώμων. Αλλά δεν μπορώ και να σε κάνω να μην ασχολείσαι αφού μόνο αυτά σ' ενδιαφέρουν.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 30 Ιούλ 2018, 22:47

perseus έγραψε:
30 Ιούλ 2018, 22:10
συριζαιος και ο Τζημερος
ο τζήμερος τα λεγε απο πριν αυτά, ΟΧΙ αφού καούν 92 ανθρωποι μεγαλε ...

και επειδή την ακούω απτην αρχη επειδη δεν την προλαβα ολη, ΚΑΡΑΓΑΜΑΕΙ ο Θάναρος ! Οποιος θέλει να ακούσει αληθειες με μορφή κοφτερής χατζάρας να κάτσει να την ακούσει όλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 30 Ιούλ 2018, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 30 Ιούλ 2018, 22:49

και εγω τα ελεγα αλλα με λενε συριζαιο.

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 30 Ιούλ 2018, 22:50

Εκατοντάδες πολίτες στο Σύνταγμα «ζήτησαν συγγνώμη» από τα θύματα της φωτιάς στο Μάτι

Εικόνα
Ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα του μπασκετμπολίστα Γιάννη Γκαγκαλούδη - Σιωπηλοί κρατούσαν αναμμένα κεριά στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν και έδωσαν την υπόσχεση τα θύματα της εθνικής τραγωδίας «να μην ξεχαστούν»
Στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα του μπασκετμπολίστα Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Με ανάρτησή του στα Social Media, ο 39χρονος καλαθοσφαιριστής, ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους και όχι μόνο, να συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος κρατώντας αναμμένα κεριά, ώστε να «φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν».

"Ως άνθρωπος του αθλητισμού τα τελευταία 25 χρόνια και επειδή πραγματικά δεν αντέχω άλλο θέλω να διοργανώσω από μόνος μου το εξής... Μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας με κεράκια να φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν τόσο άδοξα... Να κάτσουμε απλά σιωπηλά... Σας παρακαλώ ας το κάνουμε. Όσοι συμφωνείται αντί για να like γράψτε από κάτω ένα ναι. Ένα και και εγώ μέσα είμαι. Παρακαλώ όλους τους φίλους μου στο FB που έχω, δημοσιογράφους, ανθρώπους της showbiz... Σας ευχαριστώ», ανέφερε το αρχικό μήνυμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Η κίνηση του παίκτη -που έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες - δεν έμεινε χωρίς ανταπόκριση και το... ραντεβού ορίστηκε στην πλατεία Συντάγματος. Οι άνθρωποι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ζήτησαν σιωπηλά «συγγνώμη» από τους ανθρώπους που χάθηκαν στο Μάτι, ενώ αναζητούσαν διέξοδο προς τη σωτηρία. Κρατούσαν στα χέρια τους κεριά και χωρίς συνθήματα και φωνές, με σεβασμό στη μνήμη των νεκρών, έδειχναν να κάνουν πράξη την «προσευχή για την Ελλάδα» το «σύνθημα» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου την τελευταία εβδομάδα.
Ο ίδιος, έκανε μια σημαντική επισήμανση από το Σύνταγμα: «Να μην ξεχάσουμε αυτούς τους ανθρώπους».

Εικόνα
Εικόνα

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -sto-mati/

Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas » 30 Ιούλ 2018, 22:51

«Θέλω να δικαστούν, δεν μου φτάνει να παραιτηθούν» - Συγκλονίζει η ανάρτηση ενός τυφλού επιζήσαντα στο Μάτι

«Θέλω οι υπεύθυνοι, οι ανεύθυνοι δηλαδή που αποφάσισαν την τύχη τόσων ανθρώπων να δικαστούν, δεν μου φτάνει να χάσει ο Τσίπρας τις εκλογές. Τι σημαίνει πολιτική ευθύνη; Το μόνο που είχα ήταν μια αξιοπρέπεια και τώρα δεν έχω ούτε κι αυτή» γράφει ο Γιάννης Πέτσας το σπίτι του οποίου καταστράφηκε ολοσχερώς
Σπαρακτική είναι η ανάρτηση στο Facebook του Γιάννη Πέτσα, τυφλού διασωθέντα από την πολύνεκρη πυρκαγιά στο Μάτι, πριν από μία εβδομάδα ακριβώς.

Ο άνθρωπος αυτός, που έζησε τον πύρινο εφιάλτη σε απόσταση αναπνοής και γλίτωσε από θαύμα, όπως σχολιάζει ο ίδιος, περιγράφει με συγκλονιστικό και άκρως παραστατικό τρόπο το πώς βίωσε τις δραματικές εκείνες στιγμές.

Μάλιστα, επιρρίπτει ευθύνες στην Πολιτεία και δεν διστάζει να κατηγορήσει ανοιχτά συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα για την «εγκληματική τους αμέλεια».

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Πάντα - το Μάτι δεν είναι μοναδική περίπτωση - η Πολιτεία έρχεται εκ των υστέρων με τις απαρχαιωμένες της μεθόδους να συμπαρασταθεί. Μετά εορτής, έβαλε ανθρώπους σε κατασκηνώσεις, κάνει συσσίτια, βάζει το Υγειονομικό να καθαρίσει την περιοχή… αυτά είναι τα αυτονόητα.
Ο πρωθυπουργός ανέλαβε την «πολιτική ευθύνη», κρύφτηκε πίσω απ’ τον μπερντέ δηλαδή, οι τηλεοράσεις θα δείξουν ό,τι δείξουν, θα βγάζουν λαβράκια, θα ψάχνουν για ενόχους και στο τέλος μια ωραία πρωία το θέμα θα ξεχαστεί.
Αλλά εμείς, οι Ματιώτες ήμασταν εκεί και σχεδόν όλοι όσοι σωθήκαμε, σωθήκαμε ως εκ θαύματος.
Προσωπικά είμαι τυφλός και θα είχα καεί αν δεν με τραβολογούσε η γυναίκα μου μέσα απ’ τις φλόγες, αν η Μαγκνταλένα δεν κουβαλούσε στην αγκαλιά της το σκυλί κι αν το σπίτι δεν απείχε παρά μερικά μέτρα απ’ την παραλία. Καπνοί, φωτιές, κόλαση, για ώρες. Εκρήξεις, ιπτάμενα φλεγόμενα κλαδιά, έβρεχε φωτιά. Μπήκαμε στο νερό, τρεις ώρες. Άλλοι πνίγηκαν γιατί τους τράβηξε το ρεύμα στ’ ανοιχτά… ή για κάποιο άλλο λόγο, άλλοι εξαϋλώθηκαν, άλλοι έπεσαν στον γκρεμό, άλλοι δεν πρόλαβαν να βγουν απ’ τα αυτοκίνητα… όλα αυτά τα έχετε δει.
Μετά ήρθαν οι βάρκες και κατά τις 12 άρχισαν να παίρνουν κόσμο. Εγώ και οι δικοί μου βγήκαμε στη Ραφήνα κατά τις 1μιση, τα ονόματά μας καταχωρήθηκαν… αλλά μέχρι την τελευταία στιγμή ρωτούσα τους διασώστες μας αν είναι του Λιμενικού χωρίς να παίρνω απάντηση, τι είδους πολιτική προστασία υπήρξε; Μυστική;
Αλλά τίποτα δεν τελειώνει εκεί.
Ούτε η «πολιτική ευθύνη» μου φτάνει, τι σημαίνει «πολιτική ευθύνη»; Δεν με νοιάζει τι εννοεί ο πρωθυπουργός, θα ήθελα να έχει ήδη παραιτηθεί… αλλά σιγά που θα το ’κανε, αυτός ή όποιος άλλος, πότε παραιτήθηκε κάποιος;
Θέλω οι υπεύθυνοι, οι ανεύθυνοι δηλαδή που αποφάσισαν την τύχη τόσων ανθρώπων να δικαστούν, δεν μου φτάνει να χάσει ο Τσίπρας τις εκλογές. Θέλω ν’ αποζημιωθώ για την ζωή μου που μου κατέστρεψαν επειδή κανένας δεν ειδοποίησε, 2 ή 3 ώρες πριν, επειδή ένας ηλίθιος αντί να στέλνει τα αυτοκίνητα πίσω στην Αθήνα τα έστελνε να καούνε στο Μάτι. Θέλω ν’ αποζημιωθώ γιατί είμαι ανήμπορος να εργαστώ και γιατί τώρα δεν έχω που να μείνω, που χρειάζομαι ένα σωρό λεφτά που δεν τα έχω για να συνεχίσω, για τα ζώα μου που ψήθηκαν, για όλους αυτούς που δεν ήξερα και χάθηκαν, για όλα αυτά τα δράματα. Γιατί δεν είμαστε παλιόχαρτα κύριοι να στείλετε το σκουπιδιάρικο και να σφυρίζετε αδιάφορα ύστερα, ζούμε εκ θαύματος. Και δεν είμαι ιδιοκτήτης για να μου δώσετε κάτι να φτιάξω, να μου νομιμοποιήσετε το αυθαίρετο, είμαι σαν ξένος περιπλανώμενος στον τόπο μου, που πληρώνω φόρους σ’ αυτό το ληστρικό κράτος και ξέρω πως εγώ και χιλιάδες άλλοι, τα φυσικά πρόσωπα δηλαδή αυτής της καταστροφής θα αγνοηθούμε, θα μας χτυπήσετε στην πλάτη κι από δω πάνε κι οι άλλοι, αυτή είναι η Ελλάδα πάντα… «σε 10 χρόνια δεν θα το θυμάται κανείς».
Αύριο, αγαπητή Πολιτεία μπορεί να μην είμαι εδώ, γιατί κανένας δεν ξέρει τι εισπνεύσαμε όταν εσείς δίνατε συνεντεύξεις.
Για τα φυσικά πρόσωπα που υπέστησαν αυτό που έχω εγώ υποστεί, ποιος θ’ ενδιαφερθεί; Ν’ ανάψω λαμπάδα που σώθηκα; Κι εσείς; Θα πάτε Μύκονο; Μέχρι πότε θα μας λοιδορεί κάποιος κύριος Ψινάκης;
Γιατί κύριοι δεν εκκενώσατε το Μάτι; Πώς ο Δήμος Αθηναίων άδειασε τις κατασκηνώσεις; Από πού το ήξερε;
Είστε δολοφόνοι κύριοι. Σκοτώσατε ένα σωρό κόσμο, ξεκληρίσατε οικογένειες. Και τώρα, σε λίγες μέρες θα σας δείχνει η τηλεόραση να κάνετε βόλτες στα ερείπια… περάσατε ήδη έμαθα στις 9 σήμερα το πρωί, με την περιφερειάρχη ίσως. Γιατί σας θυμάμαι και στη Μάνδρα, θυμάμαι τον Καραμανλή στις άλλες φωτιές, σας θυμάμαι όλους.
Θέλω δικαίωση κύριοι γιατί το μόνο που είχα ήταν μια αξιοπρέπεια και τώρα δεν έχω ούτε κι αυτή.
Θέλω να κινηθώ κατά της Πολιτείας για εγκληματική αμέλεια… ή ό,τι άλλο. Και ζητώ τη βοήθεια όλων σας.
Θέλω να παραιτηθεί η Κυβέρνηση, να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί και θέλω τη ζωή μου πίσω κύριοι. Αυτή που είχα, με τα χιλιάδες προβλήματα, με την κοινωνική απομόνωση, με την ανεργία και όλα τα συναφή.
Γιατί δεν επέζησα απ’ αυτή τη φρίκη για να πεθάνω άστεγος κι αβοήθητος επειδή είστε όλοι εσείς ευθυνόφοβοι κι ανίκανοι, θέλω να μπορώ να κοιμάμαι και να μην σκέφτομαι τον εφιάλτη που έζησα… που ζήσαμε όλοι μας, να μην θυμάμαι τις φωνές, τα παιδάκια, τα παρατημένα αντικείμενα στην παραλία… που περίμενα σαν ναυαγός τόσες ώρες να φανεί μια ακτοφυλακή… χιλιάδες τέτοιες περιγραφές κύριοι, ο καθένας κι ένα δράμα κι εσείς να λέτε ότι τα κάνατε όλα σωστά γιατί το αντίθετο έγινε και πήρατε τόσο κόσμο στο λαιμό σας… αν θεωρηθούμε εμείς ζωντανοί.
Θέλω να μηνύσω την Πολιτεία για εγκληματική αμέλεια και ζητώ τη συμπαράσταση όλων των πληγέντων και μη, την υποστήριξη δικηγόρων, να συνασπισθούμε όλοι μαζί γιατί το κακό θα ήταν σαφώς μικρότερο αν υπήρχε κάποιος με κουκούτσι μυαλό να το διαχειριστεί.

Εικόνα

Εικόνα

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -sto-mati/

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 30 Ιούλ 2018, 23:09

under έγραψε:
30 Ιούλ 2018, 22:42
Otto Weininger έγραψε:
30 Ιούλ 2018, 22:17
O Mητσοτάκης όταν γίνει Πρωθυπουργός θα έχει την σκληρότερη και χυδαιότερη αντιπολίτευση που υπήρξε ποτέ. Μην υποτιμάς τον μηχανισμό των ζαίων. Ειδικά τώρα που μπήκαν στα κόζα.

Αν δεν είναι αμείλικτος ο Κυριάκος, θα έχει πολλά τράβαλα.
Οι ζαιοι ειναι υποκοσμος και το ξερουμε.
Πλην ομως δεν ειμαστε στο 2015.Περπατανε τωρα εξω και βρεχει ροχαλες.
Η ΝΔ ως κυβερνηση δεν θα χρειαζεται να δινει εξηγησεις σε αυτους.
Ο κοσμος τους εμαθε και τους σιχαθηκε.
ο κόσμος έχει κοντή μνήμη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 30 Ιούλ 2018, 23:10

και τα κομμούνια το όπλο παρά πόδα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
billy huge
Phorum.gr user: Billy Huge

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billy huge » 30 Ιούλ 2018, 23:11

Ένα επιδοματάκι θέρμανσης, ένα ΚΕΑ, μερικοί διορισμοί, και πολλά ωραία λόγια, μια χαρά αναστρέφει το κλίμα ο Σύριζας μέχρι του χρόνου το Σεπτέμβρη που θα πάει για εκλογές
Vae Victis

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 30 Ιούλ 2018, 23:13

billy huge έγραψε:
30 Ιούλ 2018, 23:11
Ένα επιδοματάκι θέρμανσης
Πάλι καλά δηλαδή, γιατί η ΝΔ άφηνε τον κόσμο με μαγκάλια

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 30 Ιούλ 2018, 23:13

θα βγαλει και καμμια απατη των νεοδημοκρατων

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 30 Ιούλ 2018, 23:14

perseus έγραψε:
30 Ιούλ 2018, 23:13
θα βγαλει και καμμια απατη των νεοδημοκρατων
Για περισσότερες πληροφορίες παρακολουθείτε documento

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 30 Ιούλ 2018, 23:15

με το που θα πεσουν οι φαυλοι προδοτες, θα πρεπει να αντιμετωπισθουν με ταχεια εφαρμογή δικαιοσυνης, κατά τα πρότυπα του γνωστος ηγήτορα

no lawww aaalll day

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 30 Ιούλ 2018, 23:15

http://doncat.blogspot.com/2018/07/blog-post_29.html
Sunday, July 29, 2018
Ανοιχτή επιστολή στην κυρία Δούρου
Αγαπητή Κυρία,

πρέπει να πω ότι οι πρώτες σας Παρουσίες στην τοπική αυτοδιοίκηση ήταν συμπαθητικές. Βέβαια με χάλασε λίγο εκείνο το: «Όλοι ένα βήμα πίσω» αλλά το παρέκαμψα. Νέα γυναίκα είναι, ζωντανή, όμορφη – θέλει να φανεί.

Ωστόσο η μέθοδος του «λάθε βιώσας» που αρχίσατε από την αρχή να εφαρμόζετε, μου έκανε εντύπωση. Όποτε εμφανιζόταν σοβαρό πρόβλημα, η Δούρου δεν ήταν εκεί. Αμέσως ξετυλιγόταν μία γραφειοκρατική κορδέλα που μπέρδευε τα πράγματα – αλλά η Δούρου δεν ήταν εκεί.

Εμφανέστατο έγινε το πρόβλημα με τις πλημμύρες της Μάνδρας. Απλές αποφάσεις που θα είχαν ξεπεράσει προβλήματα (όπως π.χ. η διακοπή κυκλοφορίας στην παλαιά Εθνική Αθηνών Κορίνθου, έτσι που να μην επιπλέουν νταλίκες μέσα στον οικισμό) δεν τις πήρε κανείς. Άλλωστε εσείς δεν ήσασταν εκεί. Εμφανιστήκατε μετά από μέρες με κάτι ασαφή μελλοντικά σχέδια που ακόμα σέρνονται.

Και σε μια πράξη ύψιστου ναρκισσισμού, καταθέσατε μήνυση κατά του …εαυτού σας. Άραγε εκδικάστηκε; Και γιατί τότε κυκλοφορείτε ελεύθερη; 23 νεκροί δεν ήσαν αρκετοί;

Με τα σκουπίδια και την διαχείρισή τους, θριαμβεύσατε. Παραλίγο να διχοτομήσουμε τον ΧΥΤΑ της Φυλής κι από κει που επρόκειτο να μην έχουμε κανένα, αποκτήσαμε δύο…

Αλλά βέβαια το αποκορύφωμα της καριέρας σας ήταν οι προχθεσινές πυρκαγιές στην Αττική. Και πάλι, εσείς απουσιάζατε. Έτσι καταφέρατε να πολλαπλασιάστε και τον αριθμό των θυμάτων και των ζημιών, σε ύψος ρεκόρ.

Τι να πω; Μπορεί να είναι γρουσουζιά, ή κακό μάτι. Σύμπτωση, ή βουντού. Φαίνεται ότι αυτό με την ιδιότητα του περιφερειάρχη, δεν το έχετε. Δεν σας πάει – πως να το κάνουμε…

Κι επειδή δεν το βλέπω να παραιτείστε, όπως η σεμνή υπουργός εσωτερικών της Πορτογαλίας (έχετε πάνω από εκατό λόγους να το κάνετε – αλλά καμία ευαισθησία)…

Γι αυτό μία θερμή παράκληση. Ζητήστε από το μεγάλο αφεντικό να σας μετακομίσει σε κάποια άλλη θέση. Όποια και να είναι. Κάπου στα πολιτιστικά ή και τα προπαγανδιστικά. Οτιδήποτε εκτός από του ανθρώπου που έχει την ευθύνη για την διαχείριση και την οργάνωση μιας περιφέρειας. Η παραμονή σας στη θέση του περιφερειάρχη είναι κίνδυνος-θάνατος για την Αττική. Ξεκινήσαμε με 23 νεκρούς και ανεβήκαμε στους 80+.

Αν συνεχίστε έτσι, δεν θα της έχουν μείνει και πολλοί κάτοικοι, μέχρι να φύγετε…

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 30 Ιούλ 2018, 23:16

Ο Βαξεβάνης πολύ σας ενοχλεί, ε;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών