Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»
κι εσύ τα λες σε άτομο που παίζει το πουλάκι του όταν βλέπει τέτοια βίντεο, το σάλιο σου ξοδεύεις.
Οι άλλοι οι πασοκοι παλι; Πως γίναν τόσο χουνταιοι;
Να προσέχουν με τις νέες παρέες τους, γιατί μπορεί να τους τον ακουμπήσουν εκει που έμπλεξαν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Μπάτσοι, Μπάτσοι Μπάτσοι, Μπάτσοι Μπάτσοι, Μπάτσοι Μπάτσοι, Μπάτσοι Μπάτσοι, Μπάτσοι
....Μπατσινίλας
....Μπατσινίλας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 07 Μαρ 2021, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
να ξεθαψει καποιος τα νηματα για τη Μακεδονια να θυμηθουμε τις ευαισθησιες καποιων ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Εγώ ακόμα περιμένω απάντηση για τον νεαρό, από πού φαίνεται ότι ήταν αναρχικός ή στα 30 άτομα που είχαν επιτεθεί νωρίτερα κατά των αστυνομικών; (αν συνέβη τέτοιο γεγονός βέβαια.. )
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δεν βλέπω καμία υπερβολή. Όχι ότι δε μπορεί να κάνω λάθος και αυτό ρωτάω. Πάντως έχω φάει γκλοπιές και εγώ και σε μικρή ηλικία, δεν έκανα σα ξεφωνημένη. Έγραψα νομίζω ότι όντως πονάει ο τύπος. Τα υπόλοιπα είναι για το σόου και την εργαλειοποίηση. Είτε λοιπόν είσαι αφελής και κορόιδο ή πας να κοροϊδέψεις.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Μαρ 2021, 18:08Ασχολείται ο ένας αστυνομικός μαζί του, ενώ είναι πεσμένος κάτω, και ο άλλος γυρνάει και τον κοπανάει δίχως λόγο. Μόνο αυτό έπρεπε να το κριτικαρεις ως υπερβολη. Αφού δεν το έκανες, απλά καβλωνεις με το μπάτσοξύλο. Όσο για το θέατρο ενώ έχει φάει ήδη γκλοπιες, πρέπει να κάνεις πλάκα.
Αυτά είναι δικά σου. Μπορεί να συνέβησαν μπορεί και όχι. Εγώ σχολιάζω τι βλέπω στο βίντεο που παρουσιάζεται ως απόδειξη της εκδοχής σου. Αυτό που βλέπουμε όμως δεν επιβεβαιώνει τίποτα. Επαναλαμβάνω ότι ένας τύπος χωρίς μάσκα αντιστέκεται στη σύλληψη και μάλιστα πάει να διαφύγει συνεπώς καλώς και τις τρώει. Τι έγινε πριν και μετά δε φαίνεται.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Μαρ 2021, 18:08Πέρα από όλα αυτά, το σκηνικό που συνέβη είναι πως τα γιδια των ΔΙΑΣ πήγαν να βάλουν πρόστιμο σε μια οικογένεια με μικρά παιδιά, η γυναίκα φώναζε κάποιος να τους βοηθήσει, μαζεύτηκαν πολίτες να διαμαρτυρηθουν, και οι μπάτσοι μάζεψαν ε νισχύσεις και άρχισαν το ξυλο. Άρα πηγαίνει και στην κοινωνική ανυπακοή, πως διαφωνούν οι πολίτες με τα υπερογκα πρόστιμα, και να θεωρείται έγκλημα να κάθεσαι σε ένα παγκάκι. Όπως και να έχει, δεν έχουμε να κάνουμε με "αγρίους κουκουλοφορους", και η κυβέρνηση χρησιμοποιεί δυσανάλογη βία, με τους κάφρους των ΔΙΑΣ που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να κυνηγάνε μπαχαλους, και όχι να συζητάνε με πολίτες, άρα η αγαπημένη σου κυβέρνηση με αυτόν τον αυταρχισμο, γίνεται ξεφτίλα.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Έχουν ξεφύγει εντελώς οι τσογλανομπατσοι του Μητσοτάκη
Άρα πήγαν να τον συλλάβουν γιατί ο νεαρός δεν φορούσε μάσκα και αυτός αντιστάθηκε και τις "έφαγε";Belisarius έγραψε: ↑07 Μαρ 2021, 18:48Επαναλαμβάνω ότι ένας τύπος χωρίς μάσκα αντιστέκεται στη σύλληψη και μάλιστα πάει να διαφύγει συνεπώς καλώς και τις τρώει. Τι έγινε πριν και μετά δε φαίνεται.
ρε φιλε τυχαινει να εχω γνωρισει πολυ κοσμο στη ζωη μου και σου λεω οτι μπερδευεις τους αναρχικους με αλλα ρευματα της κοινωνιας ...τα υπολοιπα ειναι κουβεντες του αερα
αν σου αρεσει αυτο το αφηγημα και αντισταθηκε για αυτο το λογο καλα εκανε και τις εφαγε ... ελπιζω να του κοψανε και προστιμοParrot έγραψε: ↑07 Μαρ 2021, 18:49Άρα πήγαν να τον συλλάβουν γιατί ο νεαρός δεν φορούσε μάσκα και αυτός αντιστάθηκε και τις "έφαγε";Belisarius έγραψε: ↑07 Μαρ 2021, 18:48Επαναλαμβάνω ότι ένας τύπος χωρίς μάσκα αντιστέκεται στη σύλληψη και μάλιστα πάει να διαφύγει συνεπώς καλώς και τις τρώει. Τι έγινε πριν και μετά δε φαίνεται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
24 Νοέμ 2024, 10:32
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια είναι η πιο δροσερή μαξιλαροθήκη;
από Libre arbitre » 14 Αύγ 2023, 18:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 43 Απαντήσεις
- 1439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
17 Αύγ 2023, 11:57
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
22 Απρ 2024, 14:34
-