Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 08 Μαρ 2021, 14:28

aytologokrisia
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 08 Μαρ 2021, 14:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 08 Μαρ 2021, 14:28

fsvfas
Azzurra Carnelos

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 08 Μαρ 2021, 14:29

Εντωμεταξύ όσες περισσότερες πληροφορίες μαθαίνουμε, τόσο πιο πολύ αηδιαστικό φαίνεται ότι συνεβη χτες. Δεν έχουμε κάποιον υπερβάλλοντα ζήλο κάπου οργάνου που πήγε να κάνει σύλληψη. Μια ομάδα ΔΙΑΣ πήγε χωρίς να είναι στη δικαιοδοσία της να κόψει πρόστιμα, είχε τραμπουκικη συμπεριφορά και έκοψε παράνομα πρόστιμα σε οικογένεια , συνέλαβε παιδιά που πηγαν να διαμαρτυρηθουν για όλο αυτό, και εν τέλη στις εκ νέου διαμαρτυρίες, προσπάθησαν να συλλάβουν αναίτια και ξυλοκοπησαν χωρίς λόγο με παράνομο πτυσσόμενο γκλοπ έναν πεσμένο πολίτη. Τώρα το ότι κάποιοι αντί να πουν πως "ήταν μπάτσοι και έκαναν μαλάκια, ας τους περιλάβει η διοίκηση", λένε για τον κουφόντινα, για ενεδρες και για πόσο παράνομο και επικίνδυνο είναι να κάτσεις με την οικογένεια σου σε ένα παγκάκι, δείχνει το μέγεθος του κομματοσκυλιακου προπαγανδιστικου αυτοεξευτελισμού.

Όσο για το αν το παιδί που υπερασπίστηκε την οικογένεια ήταν και στις πορείες για τα δικαιώματα του κουφόντινα, δεν μου προκαλεί έκπληξη. Το περίεργο θα ήταν να ήταν υπερασπιστής του Νίκου Γεωργιάδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 08 Μαρ 2021, 14:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Μαρ 2021, 14:30

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
08 Μαρ 2021, 14:27
Η άλλη λέει πως οι περαστικοί ήταν απαθείς. Είναι που επιτέθηκαν 30 άτομα στην αστυνομία :D
Τι ακριβώς δεν κατάλαβες; :lol:

Δεν αναφέρομαι στην πλατεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 08 Μαρ 2021, 14:30

vantono έγραψε:
08 Μαρ 2021, 14:09
Εγω παντως ρε παίδες, κάνω περπάτημα 10χλμ σχεδόν καθημερινα εδω και 3 μηνες εντος κι εκτός δήμου μου μιντλ ξεμιντλ κλασ-ξεκλασ, εχω περάσει απο χιλια-δυο σημεία, πεζοδρόμους και μη, με τρεξιμο-τζογκινγκ, περπατημα, αραγμα σε παγκάκι, μασκα-ξεμασκα, καφέ στο χέρι, ειτε με αθλητικα ειτε με τζιν κτλ, εχω δει και αλλους να αραζουν η να αθλουνται οσο εγω κανω τη βολτα μου, και σε ολα αυτα να περνούν σχεδον καθημερινα τσέοι με μηχανές ή περιπολικά απο μπροστά μας. Εμένα προσωπικά δεν με εχουν σταματήσει όχι να με γκλοπιάσουν, αλλά ούτε εχει πεσει το βλέφαρό τους καν πάνω μου. Και αρκετές φορες με εχουν πετύχει και αμάσκωτο (σε ωρα αθλησης, σε πεζοδρομο). Οπως αντιμετωπιζουν εμενα, ετσι ακριβως εχω δει να αντιμετωπιζουν και τους γυρω μου. Ουτε προστιμα, ουτε καν παρατηρηση. Στημπούτσα τους ολα δηλαδή, δεν σταματάνε καν και δεν ασχολούνται με κανεναν.
Μαλλον μας φοβούνται εμας τους μη νεοσμυρνιώτες, τι να πω.

Ας γινει αυτη η ΕΔΕ επιτελους, να μαθουμε περισσοτερες λεπτομέρειες για το τι παίχτηκε. Απο δικές μου καθημερινες εμπειρίες παντως, εγω μεχρι πρότινος εβριζα τους τσεους επειδη ΔΕΝ κανουν τη δουλειά τους, οχι επειδη επιδεικνύουν υπερβόλλοντα ζήλο κάνοντάς την.
Δεν είμαι πλέον Αθήνα,
και επαρχία τα ίδια.

Μιλάμε προχθές πρέπει ήταν 300 άτομα σε μια μικρή πλατεία, ομάδες νεαρών των... 50 ατόμων
και το περιπολικό να περνάει πάνω κάτω μπροστά απ την πλατεία.
Κάποιοι μόνο της ΔΙΑΣ έδιωξαν λίγο κόσμο και καλά, αλλά τους έβριζαν τα πιτσιρίκια από μακριά
Κι όλα αυτά μετά το νέο λοκνταουν. Πιο πριν, δεν υπήρχε ούτε αστυνομία ούτε όμως... τόσα άτομα μαζεμένα με τις ώρες (βοηθάει κι ο καιρός).
Επίσης ο κόσμος ακολουθεί πιστά το ωράριο των ημερών προ κοβιντ. Δλδη Σάββατο βράδυ γίνεται χαμός έξω.

Παρ' όλα αυτά
Το κλίμα είναι πολύ τεταμένο και δεν αργεί να γίνει καμιά χοντρή μλκία

Κουράστηκε ο κόσμος. Θα ανοιξουν μετά τα σύνορα σε όλους τους τουρίστες και θα λέμε για άλλη μια φορά, πόσο μλκες είμαστε
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 08 Μαρ 2021, 14:31

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
08 Μαρ 2021, 14:29
Εντωμεταξύ όσες περισσότερες πληροφορίες μαθαίνουμε, τόσο πιο πολύ αηδιαστικό φαίνεται ότι συνεβη χτες. Δεν έχουμε κάποιον υπερβάλλοντα ζήλο κάπου οργάνου που πήγε να κάνει σύλληψη. Μια ομάδα ΔΙΑΣ πήγε χωρίς να είναι στη δικαιοδοσία της να κόψει πρόστιμα, είχε τραμπουκικη συμπεριφορά και έκοψε παράνομα πρόστιμα σε οικογένεια , συνέλαβε παιδιά που πηγαν να διαμαρτυρηθουν για όλο αυτό, και εν τέλη στις εκ νέου διαμαρτυρίες, προσπάθησαν να συλλάβουν αναίτια και ξυλοκοπησαν χωρίς λόγο με παράνομο πτυσσόμενο γκλοπ έναν πεσμένο πολίτη. Τώρα το ότι κάποιοι αντί να πουν πως "ήταν μπάτσοι και έκαναν μαλάκια, ας τους περιλάβει η διοίκηση", λένε για τον κουφόντινα, για ενεδρες και για πόσο παράνομο και επικίνδυνο είναι να κάτσεις με την οικογένεια σου σε ένα παγκάκι, δείχνει το μέγεθος του κομματοσκυλιακου προπαγανδιστικη αυτοεξευτελισμού.

Όσο για το αν το παιδί που υπερασπίστε την οικογένεια ήταν και στις πορείες για τα δικαιώματα του κουφόντινα, δεν μου προκαλεί έκπληξη. Το περίεργο θα ήταν να ήταν υπερασπιστής του Νίκου Γεωργιάδη.
πήγε να υπερασπιστεί

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 08 Μαρ 2021, 14:31

Ρε παιδιά αλλάξτε γραμμή τουλάχιστον. Ο Γεραπετρίτης κατάλαβε πως η επικοινωνιακή διαχείριση του
συμβάντος πάει να κάνει τα πράγματα χειρότερα από το ίδιο το συμβάν και κάπως πάει να τα μαζέψει
https://www.tovima.gr/2021/03/08/politi ... iereynisi/
Το ίδιο και ο Χρυσοχοϊδης
https://www.ethnos.gr/politiki/148871_h ... iologeitai
Και ο δήμαρχος στο ίδιο κύμα επίσης
https://www.ethnos.gr/ellada/148843_dim ... nomiki-bia

CRWH
Phorum.gr user: CRWH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CRWH » 08 Μαρ 2021, 14:32

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
08 Μαρ 2021, 11:36
CRWH έγραψε:
07 Μαρ 2021, 17:03
Αυτα συμβαινουν οταν δινεις εξουσια σε αμορφωτους λεκεδες.

Υπευθυνοι για την τηρηση των νομων ζωα απο τα ΕΠΑΛ.

Αριστοι.-
μα ΕΠΑΛ; να βγει νόμος να μη μπαίνεις Ε.Φ. αν δεν έχεις Phd
Δεν κανουν ουτε για βοηθοι βοηθου-ψυκτικου αλλα μετα απο ενα μηνα εκπαιδευση μπορουν να ειναι υπευθυνοι για την ερμηνεια και εφαρμογη του Νομου :smt005:

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 08 Μαρ 2021, 14:33

foscilis έγραψε:
08 Μαρ 2021, 14:26
Ναύτης έγραψε:
08 Μαρ 2021, 14:15

Οι αστυνομικοί πήγαν να τους διώξουν -μετά από καρφωτή- από την πλατεία. Οι άνθρωποι, κατά βάση οικογενειάρχες, αντέδρασαν, και λογικά, αφού όποιος απ' εμάς έχει παιδιά καταλαβαίνει πως δεν μπορείς να τα έχεις μαντρωμένα όλη μέρα, ακόμα και τα ΣΚ.
Όχι δεν αντέδρασαν λογικά. Αντέδρασαν παράλογα.
Κάποια στιγμή έπαιξε φάση authority από κάποιον κοπμπλέξα αστυνομικό, του ύφους: "θα σού δείξω εγώ μωρή κάργια που βγάζεις γλώσσα στο όργανον, θα σε γράψω και πήγαινε να βγάλεις άκρη με τον Χαρδαλιά, παλιοπατσαβούρα". Ακούσαν οι νεαροί από δίπλα (δεν ξέρω αν ήσαν ζεόπουλα, ούτε και μ' ενδιαφέρει), πήγαν (ειρηνικότατα, με τα χέρια στις τσέπες, τηρώντας αποστάσεις και χωρίς να σηκώσουν καν τον τόνο της φωνής τους· αυτό πια το πιστοποιεί το βίντεο) να το παίξουν αλληλέγγυοι
Το βίντεο ξεκινάει με έναν από αυτούς ακινητοποιημένο στο πάτωμα. Δεν ξέρω τι έγινε πριν. Αλλά κι εγώ από αυτή τη χώρα είμαι και αμφιβάλλω ΠΑΡΑ πολύ ότι όλα αυτά έγιναν ευγενικά και με χαμηλούς τόνους. Στο βίντεο άλλωστε ακούγεται μια χοντρή να γκαρίζει και διάφοροι άλλοι να βρίζουν. Εν πάση περιπτώσει είναι όντως εντελώς αψυχολόγητος και καταχρηστικός ο τρόπος που ξαφνικά αυτός με το μαρκούτσι ορμάει στον τύπο.
οι αστυνομικοί την είδαν "νόμος και τάξη ρε κωλόπαιδα"και "κοιτάτε τη δουλειά σας ρε μαλακισμένα μη γαμήσω κάνα παιδικό κωλαράκι", οι νεαροί δεν μάσησαν, ο ένας κομπλέξας ράμπο είπε "τώρα θα σε συλλάβω ρε κωλόπαιδο, που δεν κάθεσαι σούζα στην ανωτέρα αρχή", ο νεαρός του είπε κάτι σε "καλά ρε μπάτσε, τρελάθηκες;", και μετά εξαγριώθηκαν οι ράμπο και τον σάπισαν εντελώς αδικαιολόγητα στο ξύλο (διαβάζω, αλλά το μεταφέρω με επιφύλαξη, ότι τού έχουν σπάσει χέρι και πλευρά).
Μετά ξεσηκώθηκε ο κόσμος στην πλατεία, αρχίσανε τις φωνές: "τι κάνετε ρε μαλάκες", οι αστυνομικοί ψιλοχέστηκαν και φώναξαν ενισχύσεις το 3ο τάγμα πεζοναυτών, το ξυλίκι γενικεύτηκε επίσης απρόκλητα και αδικαιολόγητα κατά δικαίων και αδίκων, μετά το νέο κυκλοφόρησε, βγήκε ο κόσμος στους δρόμους και στα μπαλκόνια, κάνανε 1000 άτομα μια πορεία και αρχίσανε οι μαλάκες να πετάνε δακρυγόνα και κρότου λάμψης σε όποιον βλέπανε μπροστά τους, ρε δε πα νά 'ναι κι ο παπάς της ενορίας, ακόμα και σε άσχετες γυναίκες που είχαν την ατυχία να είχαν βγει εκείνη την ώρα βόλτα με τα παιδιά τους.
Κάπως έτσι, πάνω-κάτω (εννοείται όχι ακριβώς), νομίζω ότι παίχτηκε όλη η φάση.
Η διαφορά μας είναι ότι ενώ προφανώς θεωρώ αδικαιολόγητο το ξύλο δε θεωρώ καθόλου αδικαιολόγητο η ανυπακοή στο νόμο να αντιμετωπιστεί με συντριπτικά κλιμακωμένο τρόπο από το κράτος. Ναι, ΠΡΕΠΕΙ να φοβάσαι ότι αν κάνεις μαγκιές σε ένα μπάτσο το επόμενο δευτερόλεπτο θα έχεις εκατό μπάτσους στο ίδιο σημείο και ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις ότι αν ανταπαντήσεις με διαδήλωση θα απαντήσουν με κρότου λάμψης και ελικόπτερα.
Κι αντί να βγει το βράδυ ο υπουργός και να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη για την απαράδεκτη αυτή χρήση άσκοπης και απρόκλητης βίας των αστυνομικών και να διαβεβαιώσει ότι θα γίνει αμέσως ΕΔΕ και οι υπαίτιοι θα πάνε σπίτια τους, βάλανε την Αριστοτελία να λέει ότι αυτοί που έφαγαν το ξυλίκι ήσαν ζέοι και πετάγανε χυδαία τρικάκια για τη Μαρέβα -θα σέβεστε!- και κάτι άλλες πίπες και γκάφες να γελάνε και τα σκυλιά.
Συμφωνώ εν μέρει, είναι γελοία η γραμμή που ακολούθησαν και πρέπει όντως να ερευνηθεί ο ΕΝΑΣ μπάτσος που έδειρε. Δε συμφωνώ ότι ήταν απρόκλητη η κλιμάκωση. Όποιος παρακινεί σε εξέγερση (και μάλιστα με αφορμή αντικοινωνικές μικροπαραβάσεις όχι κανένα ιερό και όσιο) να περιμένει και αλυπητη κρατική καταστολή.
Όχι, δεν αντέδρασαν παράλογα, αντέδρασαν λογικά για γονείς που έχουν μικρά παιδιά. Σε πλατεία ήσαν, όχι στα μπουζούκια.
Όχι, δεν ξεκινά έτσι το βίντεο. Ξεκινά με τον νεαρό να μιλάει ήρεμα, από απόσταση και χωρίς χειρονομίες, στους αστυνομικούς.
Η έστω ανυπακοή στις αστυνομικές αρχές (αν και εγώ δεν είδα καμιά ανυπακοή, είδα κάποιους νεαρούς να διαμαρτύρονται ειρηνικά για αστυνομική αυθαιρεσία), δεν δικαιολογεί σε καμιά περίπτωση άσκοπη, απρόκλητη και ασύμμετρη χρήση βίας από τις αστυνομικές αρχές.
Δεν έδειρε μόνον ΕΝΑΣ μπάτσος. Πρέπει να διερευνηθούν οι ευθύνες και για όσα επακολούθησαν, με την γενικευμένη, άσκοπη, απρόκλητη και ασύμμετρη βία των αστυνομικών.
Ποιος παρακίνησε σε εξέγερση; Έχουμε αποτρελαθεί εντελώς πια, που έτσι και πεις μια κουβέντα σε κάνα χωροφύλακα είναι "υποκίνηση σε εξέγερση"; Ούτε στη χούντα δεν συνέβαιναν αυτά.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 08 Μαρ 2021, 14:34

Μία είναι η Νέα Σμύρνη ,της ΛΑΡΙΣΑΣ.

https://www.kathimerini.gr/society/9197 ... ti-larisa/

Γω δεν περνάω από κει και φυσικά... κι οι μπάτσοι.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 08 Μαρ 2021, 14:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Μαρ 2021, 13:47
Nostalgia έγραψε:
08 Μαρ 2021, 13:20

Σοβαρα; Δηλαδη το παιδι δεν μπορει να ασκηθει με το ποδηλατο στην πλατεια; Πλακα εχεις.
Mα η ίδια αναφέρει ότι την ώρα που πήγαν και κάθησαν στο παγκάκι ήδη ήταν γεμάτη η πλατεία από ματ και ότι παιδάκια έκαναν βόλτες με ποδήλατο τριγύρω. Ε, αν γούσταραν καφέ με ματ τριγύρω, ενώ υπάρχουν δεκάδες κοντινά μέρη πιο ήσυχα, τι να πω; Μόλις πήγαν να καθήσουν κι αυτοί, τους είπαν να φύγουν δυο τρεις φορές, δεν τους έκοψαν κατ' ευθείαν πρόστιμο.

Γιατί τους είπαν να φύγουν; Μήπως δεν ήθελαν επιπλέον κόσμο στην πλατεία για κάποιον άλλο λόγο;

Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στο δημοσίευμα είναι παπαριές. Ειδικά αυτή της τρομοκρατημένης 14χρονης. :lol:

Και ας λένε ό,τι θέλουν.

Είδα και άκουσα αρκετά και έχω σαφέστατη γνώση της περιοχής, ώστε να έχω επαρκέστατη εικόνα για το τι έχει συμβεί.

Το ότι ο ματατζής δεν έπρεπε να χτυπήσει τον νεαρό, είναι σαφές. Έτερον εκάτερον.
Ε και; Τι σημαινει αυτο; Δηλαδη ειχαμε καταληψη πλατειων απο μπαχαλακηδες τωρα θα εχουμε απο ΔΙΑΣ; Απο ποτε απαγορευεται να βρισκομαστε σε μερη οπου βρισκεται η ομαδα ΔΙΑΣ; Δηλαδη εξω απο καθε σουπερ μαρκετ που αραζουν για να παιρνουν τσαμπα νερο και σαντουιτς να μην ξαναπατησουμε; Να φυγουν απο που και γιατι; Γινοταν καμμια επιχειρηση; Ενημερωσαν για τον λογο που πρεπει να φυγουν; Τιποτα απο αυτα δεν εγινε, προκειται ξεκαθαρα για μερικα μπουρτζοβλαχακια που μολις απεκτησαν λιγη εξουσια εγιναν κλασσικα καρακολια. Να ξηλωθουν και να πληρωσουν και προστιμο για ψυχικη οδυνη στην οικογενεια. Σιγα μην αλλαξουμε τα στεκια μας επειδη μερικα μαλακιστηρια την ειδαν δερβεναγες.

Δεν μιλαω για το ξυλο, δεν ξερω τι εγινε εκει, αναφερομαι στο γεγονος της οικογενειας περι προστιμων κλπ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 08 Μαρ 2021, 14:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Μαρ 2021, 14:30
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
08 Μαρ 2021, 14:27
Η άλλη λέει πως οι περαστικοί ήταν απαθείς. Είναι που επιτέθηκαν 30 άτομα στην αστυνομία :D
Τι ακριβώς δεν κατάλαβες; :lol:

Δεν αναφέρομαι στην πλατεία.
Στη πλατεία έπεσε το ξυλίκι που έχει καταγραφεί στο βίντεο που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ορισμένων(και της ΕΛ.ΑΣ αρχικά)
ήταν απόρροια συγκρούσεων διαδηλωτών με τους αστυνομικούς. Αυτό διαψεύδεται πλέον από το δήμαρχο της Νέας Σμύρνης
https://www.ethnos.gr/ellada/148843_dim ... nomiki-bia
Υ.Γ Οι αστυνομικοί δεν ήταν Ματατζήδες.

independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 » 08 Μαρ 2021, 14:36

Κακώς δεν έχουν βάλει ακόμα τις κάμερες στην στολή.Θα μπορούν να δείχνουν ότι 9 φορές στις 10 δεν φταίνε.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 08 Μαρ 2021, 14:37

foscilis έγραψε:
08 Μαρ 2021, 13:52
ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Μαρ 2021, 13:47
Nostalgia έγραψε:
08 Μαρ 2021, 13:20

Σοβαρα; Δηλαδη το παιδι δεν μπορει να ασκηθει με το ποδηλατο στην πλατεια; Πλακα εχεις.
Mα η ίδια αναφέρει ότι την ώρα που πήγαν και κάθησαν στο παγκάκι ήδη ήταν γεμάτη η πλατεία από ματ και ότι παιδάκια έκαναν βόλτες με ποδήλατο τριγύρω. Ε, αν γούσταραν καφέ με ματ τριγύρω, ενώ υπάρχουν δεκάδες κοντινά μέρη πιο ήσυχα, τι να πω; Μόλις πήγαν να καθήσουν κι αυτοί, τους είπαν να φύγουν δυο τρεις φορές, δεν τους έκοψαν κατ' ευθείαν πρόστιμο.

Γιατί τους είπαν να φύγουν; Μήπως δεν ήθελαν επιπλέον κόσμο στην πλατεία για κάποιον άλλο λόγο;

Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στο δημοσίευμα είναι παπαριές. Ειδικά αυτή της τρομοκρατημένης 14χρονης. :lol:

Και ας λένε ό,τι θέλουν.

Είδα και άκουσα αρκετά και έχω σαφέστατη γνώση της περιοχής, ώστε να έχω επαρκέστατη εικόνα για το τι έχει συμβεί.

Το ότι ο ματατζής δεν έπρεπε να χτυπήσει τον νεαρό, είναι σαφές. Έτερον εκάτερον.
Υπάρχει μια οπαδική λογική, κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι μπορούμε να λειτουργούμε με αρχές αντί με πλευρές.
Αρχες, να με τρομοκρατει το μαλακιστηρι οτι θα μου ριξει προστιμο ενω ειμαι νομιμος επειδη ετσι γουσταρει; Χεσε μας ρε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Σέλευκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας » 08 Μαρ 2021, 14:37

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
08 Μαρ 2021, 14:29
Εντωμεταξύ όσες περισσότερες πληροφορίες μαθαίνουμε, τόσο πιο πολύ αηδιαστικό φαίνεται ότι συνεβη χτες. Δεν έχουμε κάποιον υπερβάλλοντα ζήλο κάπου οργάνου που πήγε να κάνει σύλληψη. Μια ομάδα ΔΙΑΣ πήγε χωρίς να είναι στη δικαιοδοσία της να κόψει πρόστιμα, είχε τραμπουκικη συμπεριφορά και έκοψε παράνομα πρόστιμα σε οικογένεια , συνέλαβε παιδιά που πηγαν να διαμαρτυρηθουν για όλο αυτό, και εν τέλη στις εκ νέου διαμαρτυρίες, προσπάθησαν να συλλάβουν αναίτια και ξυλοκοπησαν χωρίς λόγο με παράνομο πτυσσόμενο γκλοπ έναν πεσμένο πολίτη. Τώρα το ότι κάποιοι αντί να πουν πως "ήταν μπάτσοι και έκαναν μαλάκια, ας τους περιλάβει η διοίκηση", λένε για τον κουφόντινα, για ενεδρες και για πόσο παράνομο και επικίνδυνο είναι να κάτσεις με την οικογένεια σου σε ένα παγκάκι, δείχνει το μέγεθος του κομματοσκυλιακου προπαγανδιστικου αυτοεξευτελισμού.

Όσο για το αν το παιδί που υπερασπίστηκε την οικογένεια ήταν και στις πορείες για τα δικαιώματα του κουφόντινα, δεν μου προκαλεί έκπληξη. Το περίεργο θα ήταν να ήταν υπερασπιστής του Νίκου Γεωργιάδη.
Εσύ λες οτι ηταν ενα παιδι που έκανε τη βόλτα του αμέριμνο και προσπάθησε να διαμαρτηρηθεί για την κλήση που έφαγε μια οικογένεια αθώων πολιτών.
Οι άλλοι μας λένε οτι ήταν γνωστός ποινικός που δραστηριοποιείται σε διάφορες ομάδες υποστήριξης δολοφόνων κατά του πολιτεύματος, ότι πριν μετείχε σε επίθεση κατά αστυνομικών και ότι τον αναγνώρισε αστυνομικός στον οποίο πριν είχε επιτεθεί.

Τώρα σε παρακαλώ να βουτήξεις βαθιά μέσα σου και να πεις ειλικρινά ποιον πιστεύεις.
Azzurra Carnelos

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών