θα χαζεψουμε εδω μεσα ...Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:28Μπήκες δηλαδή στο forma.gov.gr και δεν κατάλαβες ότι δεν υπάρχει κωδικός για άραγμα σε παγκάκι;Belisarius έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:11Πάντως εγώ δεν γνώριζα ότι δε μπορώ να αράξω στο παγκάκι και να πιώ τον καφέ μου. Όλη η Ελλάδα αραχτή είναι, για παγκάκι σε ορισμένες πλατείες πρέπει να βάλεις μέσον.
Σόρι αλλά δεν το πιστεύω.
Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»
Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ειδες να γραψω κατι παρανομο; Ειπα να μπουν μεσα στα καφε και στις ταβερνες; Τους παραλογισμους σαν αυτον ακριβως δεν αντεχω. Μου δινεις το δικαιωμα να παω στην πλατεια να βγαλω τον σκυλο, να περπατησω, να βγαλω το παιδι και ερχεται ο μπατσος να μου πει να φυγω; Απο που; τσιφλικι του ειναι; ή μηπως αναφερεται στο ΦΕΚ οτι στην ασκηση δεν μπορεις να πιεις νερο, καφε, γκετορειντ και πρεπει να εισαι σαν μουρλος συνεχεια στο τρεξιμο; Δηλαδη καπου να βαλουμε ενα φρενο, μην τρελαθουμε εντελως.nostromos έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:23γιατι μονο στις πλατειες ...? παντου ... και συμφωνα με εσενα στον πουτσο μας το λοκ νταουν ... γιατι δεν το γραφεις τοση ωρα ...?Nostalgia έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:17Μοκο. Αυτο να κανει. Δηλαδη καπου ελεος. Νερο επιτρεπεται στι πλατειες; Μπιμπερο; Χαρτομαντηλο; Τσιγαρο;nostromos έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:12
το πως θα γινει πρεπει να απασχολησει αυτον που εβγαλε το νομο ... ο μπατσος που τον στελνουνε να τον εφαρμοσει τι θα πρεπει να κανει ...? οι μονιμοι κατοικοι της πλατειας που τη βλεπουνε τιγκα στους καφεδοβειους γονεις πιεζουνε την αστυνομια να λαβει σκληροτερα μετρα ... και αυτοι πολιτες ειναι
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:28Μπήκες δηλαδή στο forma.gov.gr και δεν κατάλαβες ότι δεν υπάρχει κωδικός για άραγμα σε παγκάκι;Belisarius έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:11Πάντως εγώ δεν γνώριζα ότι δε μπορώ να αράξω στο παγκάκι και να πιώ τον καφέ μου. Όλη η Ελλάδα αραχτή είναι, για παγκάκι σε ορισμένες πλατείες πρέπει να βάλεις μέσον.
Εξυπακουεται οτι το παγκακι χρειαζεται σε οικογενειες που βγαζουν τα παιδια τους να παιξουν και σε ηλικιωμενους που βγηκαν να περπατησουν και μετα θελησαν να παρουν μια ανασα.
Με αυτο φαινεται οτι συμφωνει και η κυβερνηση στο δευτερο lockdown καθως δεν εκλεισε τα παρκα που ειχε κλεισει στο πρωτο lockdown.
.
Μα δεν επιλέγω εγώ. Εσύ επιλέγεις.
Εγώ απλώς παρέθεσα ότι ξέρω για τις εναλλακτικές γιατί βαρέθηκα να διαβάζω για παιδάκια και ποδήλατα, που ασφυκτιούν στα στενά πεζοδρόμια.
Τα πρώτα φιλιά δεν τα είχα σκεφτεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εαν δεν εχεις αντιληφθει οτι αυτο το αραγμα στην πλατεια με καφε και κουβεντουλα σε συνθηκες συνωστισμου ειναι παρανομο δεν μπορω να σε βοηθησω ... αν το βρισκεις παραλογο αυτο ειναι αλλο θεμα ... νομιμο παντως δεν ειναιNostalgia έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:30Ειδες να γραψω κατι παρανομο; Ειπα να μπουν μεσα στα καφε και στις ταβερνες; Τους παραλογισμους σαν αυτον ακριβως δεν αντεχω. Μου δινεις το δικαιωμα να παω στην πλατεια να βγαλω τον σκυλο, να περπατησω, να βγαλω το παιδι και ερχεται ο μπατσος να μου πει να φυγω; Απο που; τσιφλικι του ειναι; ή μηπως αναφερεται στο ΦΕΚ οτι στην ασκηση δεν μπορεις να πιεις νερο, καφε, γκετορειντ και πρεπει να εισαι σαν μουρλος συνεχεια στο τρεξιμο; Δηλαδη καπου να βαλουμε ενα φρενο, μην τρελαθουμε εντελως.
Η πλειοψηφία δε γνωρίζει ότι το μηχανάκι δεν επιτρέπεται να κινείται ανάμεσα στα σταματημένα και να βγαίνει μπροστά στο φανάρι, όταν όμως το 2017 μια οδηγός δικύκλου έκανε μήνυση σε νταλίκα και ΙΧ που την "έλιωσαν" ενώ πορευόταν ανάμεσά τους προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες για πολύ μεγάλη της έκπληξη βρέθηκε να πληρώνει τα δικαστικά έξοδα. Γιατί η γενικευμένη παραβίαση ενός νόμου δε σημαίνει ότι θα βρεθεί ποτέ δικαστήριο να πει "α εντάξει όλοι το έκαναν άρα καλά έκανες κι εσύ.Belisarius έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:11Πάντως εγώ δεν γνώριζα ότι δε μπορώ να αράξω στο παγκάκι και να πιώ τον καφέ μου. Όλη η Ελλάδα αραχτή είναι, για παγκάκι σε ορισμένες πλατείες πρέπει να βάλεις μέσον.
Αν όμως κάτσεις και διαβάσεις το νόμο θα δεις ότι όντως δεν επιτρέπεται να αράξεις στο παγκάκι και να πιεις τον καφέ σου ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ αν είσαι μόνος σου ή με τη σύζυγο και ή ξεκουράζεστε από σωματική άσκηση ή επιτηρείτε το παιδί σας που κάνει σωματική άσκηση. Και ότι ξεκάθαρα απαγορεύεται να υπάρχει τρίτος από άλλο νοικοκυριό.
και να πουμε ακομη μια φορα οτι ο μπατσος δεν τους φεσωσε με προστιμο αμεσως αλλα τους ειπε να φυγουνε ... αλλα εκει ειχαμε την εξυπνακιστικη απαντηση της κυριας που εφερε τη γνωστη δυσαρεστη συνεχεια
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Κυριολεκτικά όλη η Ελλάδα έξω είναι σε παγκάκια και πίνει καφέδες μαζί με αστυνομικούς ή ασκείται σε μακρινούς δήμους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:28Μπήκες δηλαδή στο forma.gov.gr και δεν κατάλαβες ότι δεν υπάρχει κωδικός για άραγμα σε παγκάκι;Belisarius έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:11Πάντως εγώ δεν γνώριζα ότι δε μπορώ να αράξω στο παγκάκι και να πιώ τον καφέ μου. Όλη η Ελλάδα αραχτή είναι, για παγκάκι σε ορισμένες πλατείες πρέπει να βάλεις μέσον.
για αυτο λεμε οτι καλο ειναι να ξαναδουνε τα μετρα αφου τα γραφουμε στα @@ μας ... και κλαιγομαστε κιολας αναλογιζομενοι που βρεθηκε ολος αυτος ο κοσμος πινοντας και μια γουλια καφε στο παγκακι ΜΑΣBelisarius έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:39Κυριολεκτικά όλη η Ελλάδα έξω είναι σε παγκάκια και πίνει καφέδες μαζί με αστυνομικούς ή ασκείται σε μακρινούς δήμους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:28Μπήκες δηλαδή στο forma.gov.gr και δεν κατάλαβες ότι δεν υπάρχει κωδικός για άραγμα σε παγκάκι;Belisarius έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:11Πάντως εγώ δεν γνώριζα ότι δε μπορώ να αράξω στο παγκάκι και να πιώ τον καφέ μου. Όλη η Ελλάδα αραχτή είναι, για παγκάκι σε ορισμένες πλατείες πρέπει να βάλεις μέσον.
Ενταξει δηλαδη ας μπει ενα φρενο ρε Γαλη, μεχρι προχθες οποιος γουσταρε εκανε πορειες και τωρα βρηκαν να το παιξουν μαγκες σε μια οικογενεια 3 ατομων με 2 παιδακια; ΟΚ ειμαστε μπανανια αλλα να μην γινουμε και Β. Κορεα, ειδικα με τοσα ραμματα στην γουνα τους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:32Μα δεν επιλέγω εγώ. Εσύ επιλέγεις.
Εγώ απλώς παρέθεσα ότι ξέρω για τις εναλλακτικές γιατί βαρέθηκα να διαβάζω για παιδάκια και ποδήλατα, που ασφυκτιούν στα στενά πεζοδρόμια.
Τα πρώτα φιλιά δεν τα είχα σκεφτεί.
Τα πρωτα φιλια δεν τα σκεφτηκες γιατι εχω καιρο να σου δωσω.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
foscilis έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:35
Αν όμως κάτσεις και διαβάσεις το νόμο θα δεις ότι όντως δεν επιτρέπεται να αράξεις στο παγκάκι και να πιεις τον καφέ σου ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ αν είσαι μόνος σου ή με τη σύζυγο και ή ξεκουράζεστε από σωματική άσκηση ή επιτηρείτε το παιδί σας που κάνει σωματική άσκηση. Και ότι ξεκάθαρα απαγορεύεται να υπάρχει τρίτος από άλλο νοικοκυριό.
Σωστος με μια επισημανση ομως. Απο τη στιγμη που η κυβερνηση δεν εκλεισε τα αστικα παρκα οπως εκανε στο πρωτο lockdown και δεν εκανε ελεγχους σε αυτα, εδωσε την εντυπωση σε πολυ κοσμο πως το παγκακι ειναι νομιμο. Και αυτο πρεπει να καταλογιστει στην κυβερνηση.
.
Kι εμένα μου αρέσει που αναφέρονται στους ινδαρέδες οι μουετζίνηδες με τα επαναστατικά σαλπίσματα στους μιναρέδες.
Εγώ όμως ζω εδώ και ξέρω τι γίνεται.
Εσείς συνεχίστε να ζείτε στον κόζμο του pronews, κανένα πρόβλημα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
nostromos έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:32εαν δεν εχεις αντιληφθει οτι αυτο το αραγμα στην πλατεια με καφε και κουβεντουλα σε συνθηκες συνωστισμου ειναι παρανομο δεν μπορω να σε βοηθησω ... αν το βρισκεις παραλογο αυτο ειναι αλλο θεμα ... νομιμο παντως δεν ειναιNostalgia έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 17:30Ειδες να γραψω κατι παρανομο; Ειπα να μπουν μεσα στα καφε και στις ταβερνες; Τους παραλογισμους σαν αυτον ακριβως δεν αντεχω. Μου δινεις το δικαιωμα να παω στην πλατεια να βγαλω τον σκυλο, να περπατησω, να βγαλω το παιδι και ερχεται ο μπατσος να μου πει να φυγω; Απο που; τσιφλικι του ειναι; ή μηπως αναφερεται στο ΦΕΚ οτι στην ασκηση δεν μπορεις να πιεις νερο, καφε, γκετορειντ και πρεπει να εισαι σαν μουρλος συνεχεια στο τρεξιμο; Δηλαδη καπου να βαλουμε ενα φρενο, μην τρελαθουμε εντελως.
Μηπως φταιω εγω που οι πλατειες ειναι λιγες; Μηπως φταιω εγω που δεν ειναι αξιοι να κανουν εναν σοβαρο λοκνταουν και μας τραβανε τωρα 5 μηνες; Τι περιμενεις τωρα να γινει; Κουραστηκαμε, σαπισαμε και μεσα σε ολα αυτα εχουμε και Αντουανετες δεξιες και αριστερες, ε αντε γαμηθειτε.
Η οικογενεια ηταν νομιμη και εαν ειναι σοβαροι θα πρεπει να το τραβηξουν μεχρι να ξηλωθει ο μπατσος και να πληρωσει μαλιστα.
- Eθνικοκοινωνιστης
ξεκινησαν οι αυθορμητες συγκεντρωσεις σε γειτονιες
ξεκιναει
ξεκιναει

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τσουζει το pronews γιατι ηταν το πρωτο που αναφερθηκε στα γεγονοτα της Νεας Σμυρνης.

Οσο για τους μουετζινηδες αν θελετε πραγματικα να συγκρουστειτε μαζι τους στειλτε κλόυβα να μαζεψει τους Πακιστανους που παιζουν κρικετ στις πλατειες της Αθηνας.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
24 Νοέμ 2024, 10:32
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια είναι η πιο δροσερή μαξιλαροθήκη;
από Libre arbitre » 14 Αύγ 2023, 18:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 43 Απαντήσεις
- 1439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
17 Αύγ 2023, 11:57
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 680 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
22 Απρ 2024, 14:34
-