Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»
Re: Άλλη μια «δροσερή πνοή Δημοκρατίας»
Και αν δεν τις έχω, το πράγμα δεν θα τελειώσει εδώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Λίνο Βεντούρα
Οι μπάτσοι στην Ελλάδα έχουν μάθει στην ξάπλα και στην ρεκλα. Τώρα τους είπαν μαλλον να βγουν έξω να κάνουν πως δουλεύουν και ξεσπάνε τα νεύρα τους σε κάναν κακομοίρη επειδή χάσανε τους καναπέδες.
- Ανδρέα ζεις
Η μάλλον δεν ξέρουν πως γίνεται να κάνεις τη δουλειά αυτή ! ΜΕ εκπαίδευση μερικών μηνών δεν μαθαίνεται... Είναι πάρα πολύ ιδιαιτέρη δουλειά για την οποία δεν είναι όλοι φτιαγμένοι.4 μήνες.Τόσο κάνουν οι ειδικοί φρουροί αυτοί που θα στέιλουμε στα ΑΕΙ και κινδυνεύουμε να θρηνήσουμε θύματα...Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 19:41Οι μπάτσοι στην Ελλάδα έχουν μάθει στην ξάπλα και στην ρεκλα. Τώρα τους είπαν μαλλον να βγουν έξω να κάνουν πως δουλεύουν και ξεσπάνε τα νεύρα τους σε κάναν κακομοίρη επειδή χάσανε τους καναπέδες.
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Δραχμούλα μόνο.
Δεν σου εχω πει ρε Γαλη να διαβαζεις πρωτα τι ισχυει σε αυτη τη χωρα πριν κανεις εμβριθεις αναλυσεις;
Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών. Ειδικότερα, την ώρα της εκφώνησης της ετυμηγορίας, αντιπροσωπεία τη ΝΔ θα βρεθεί έξω από το Εφετείο. Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτή θα μετέχουν ο γραμματέας της ΝΔ Γιώργος Στεργίου, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τάσος Γαϊτάνης, ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Γιάννης Μπρατάκος, αλλά και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/diki ... xo-efeteio
.
Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών. Ειδικότερα, την ώρα της εκφώνησης της ετυμηγορίας, αντιπροσωπεία τη ΝΔ θα βρεθεί έξω από το Εφετείο. Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτή θα μετέχουν ο γραμματέας της ΝΔ Γιώργος Στεργίου, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τάσος Γαϊτάνης, ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Γιάννης Μπρατάκος, αλλά και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/diki ... xo-efeteio
.
Καλα λοιπον σου λεει ο Χελωνος οτι συναγελαστηκατε με ζαιους και αντιφαδες.
.
.
- Λίνο Βεντούρα
Από ποιον θα θρηνήσουμε θύματα; Πιστεύεις πως οι πανεπιστημιόμπατσοι θα κάνουν κάτι άλλο από το να κάθονται όλην την ημέρα στο ημιυπόγειο μπουντρούμι που θα βάλουν τα «γραφεία» τους;Ανδρέα ζεις έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 19:44Η μάλλον δεν ξέρουν πως γίνεται να κάνεις τη δουλειά αυτή ! ΜΕ εκπαίδευση μερικών μηνών δεν μαθαίνεται... Είναι πάρα πολύ ιδιαιτέρη δουλειά για την οποία δεν είναι όλοι φτιαγμένοι.4 μήνες.Τόσο κάνουν οι ειδικοί φρουροί αυτοί που θα στέιλουμε στα ΑΕΙ και κινδυνεύουμε να θρηνήσουμε θύματα...Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 19:41Οι μπάτσοι στην Ελλάδα έχουν μάθει στην ξάπλα και στην ρεκλα. Τώρα τους είπαν μαλλον να βγουν έξω να κάνουν πως δουλεύουν και ξεσπάνε τα νεύρα τους σε κάναν κακομοίρη επειδή χάσανε τους καναπέδες.
Οι γαλαζαίοι ψήφισαν ώστε αντί για ΣΥΡΙΖΑ με ζιβάγκο να έχουμε ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτες και βαθύ ΠΑΣΟΚ.Αρίστος έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 19:37Lugozzi έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 19:33Φιξεδ.dna replication έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 16:23Η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές το 2019 με κεντρικό σύνθημα «Ανάπτυξη με λιγότερους Φόρους και Επενδύσεις, Αξιοκρατία και Ασφάλεια» "Να φύγει ο σύριζα"
Kαι μετα εγινε ο γαλαζιος ΣΥΡΙΖΑ καταφερνοντας μαλιστα αυτο που ουτε οι Μπολσεβικοι του ΣΥΡΙΖΑ θα εκαναν: να κλεισει την αγορα για 7 μηνες τον τελευταιο χρονο, ΟΥΤΕ στη Βενεζουελα.
.
Δεν έχουν πάρει χαμπάρι και είναι ειρωνικό πως σταλινικά και πατερναλιστικά μέτρα που δεν μπορούσαν να πάρουν οι ροζ ζαίοι τα έχει πάρει αυτός που ψήφισαν.
Χειραγώγηση ΜΜΕ, αυταρχισμός και καταστολή και πάει λέγοντας.
Εδώ ισχύει το περίφημο ρητό "Συνένοχοι ή βλάκες".
Άλλωστε υποστηρίζουν μέτρα που ξεπερνούν σε αυστηρότητα τον σύντροφο Μαδούρο και την κομμουνιστική Κούβα.

Να δούμε αν ο Μαδούρο κάνει ρελάνς έναντι του Μητσοτάκη.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Ο χελώνος είπε ότι εγώ κωλοτριβόμουνα στο εφετείο και εσύ συμφώνησες.
Οκ, μάγκες ευχαριστώ για το οκ που μου δίνετε να χρησιμοποιώ το δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο και τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό για κάθε δράση κομμάτων ή προσώπων που ψηφίσατε, υποστηρίξατε ή υποστηρίζετε σήμερα εσείς.

Και δεν θέλω παραπονάκια από συστημικούς κωλοτρίφτες των αντιφάδων όπως εσύ και ο χελώνος, έτσι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 08 Μαρ 2021, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ανδρέα ζεις
Είναι μία αισιόδοξη άποψη.Το πιο περίεργο με την πανεπιστημιακή αστυνομία έινια ότι κρατάμε και τη σεκιούριτι που είχαμε μέχρι σήμερα και πληρώναμε με 10 εκ. Δηλαδή θα πληρώνουμε δύο σεκιούριτι ... άλλες σπατάλες πάλι για πολιτικούς λόγους.Για να βλέπει η κυρία και ο κύριος ότι μπήκε τάξις που λέει ο λόγος.Τουλάχιστον αποδεσμευστε τους σεκιουριτάδες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 19:48Από ποιον θα θρηνήσουμε θύματα; Πιστεύεις πως οι πανεπιστημιόμπατσοι θα κάνουν κάτι άλλο από το να κάθονται όλην την ημέρα στο ημιυπόγειο μπουντρούμι που θα βάλουν τα «γραφεία» τους;Ανδρέα ζεις έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 19:44Η μάλλον δεν ξέρουν πως γίνεται να κάνεις τη δουλειά αυτή ! ΜΕ εκπαίδευση μερικών μηνών δεν μαθαίνεται... Είναι πάρα πολύ ιδιαιτέρη δουλειά για την οποία δεν είναι όλοι φτιαγμένοι.4 μήνες.Τόσο κάνουν οι ειδικοί φρουροί αυτοί που θα στέιλουμε στα ΑΕΙ και κινδυνεύουμε να θρηνήσουμε θύματα...Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 19:41Οι μπάτσοι στην Ελλάδα έχουν μάθει στην ξάπλα και στην ρεκλα. Τώρα τους είπαν μαλλον να βγουν έξω να κάνουν πως δουλεύουν και ξεσπάνε τα νεύρα τους σε κάναν κακομοίρη επειδή χάσανε τους καναπέδες.
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Δραχμούλα μόνο.
- Λίνο Βεντούρα
Δυο σεκιουριτά δίχως καμία αρμοδιότητα. Η κυρία καινό κύριος δεν θα δει καμία διαφορά.Ανδρέα ζεις έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 19:54Είναι μία αισιόδοξη άποψη.Το πιο περίεργο με την πανεπιστημιακή αστυνομία έινια ότι κρατάμε και τη σεκιούριτι που είχαμε μέχρι σήμερα και πληρώναμε με 10 εκ. Δηλαδή θα πληρώνουμε δύο σεκιούριτι ... άλλες σπατάλες πάλι για πολιτικούς λόγους.Για να βλέπει η κυρία και ο κύριος ότι μπήκε τάξις που λέει ο λόγος.Τουλάχιστον αποδεσμευστε τους σεκιουριτάδες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 19:48Από ποιον θα θρηνήσουμε θύματα; Πιστεύεις πως οι πανεπιστημιόμπατσοι θα κάνουν κάτι άλλο από το να κάθονται όλην την ημέρα στο ημιυπόγειο μπουντρούμι που θα βάλουν τα «γραφεία» τους;Ανδρέα ζεις έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 19:44
Η μάλλον δεν ξέρουν πως γίνεται να κάνεις τη δουλειά αυτή ! ΜΕ εκπαίδευση μερικών μηνών δεν μαθαίνεται... Είναι πάρα πολύ ιδιαιτέρη δουλειά για την οποία δεν είναι όλοι φτιαγμένοι.4 μήνες.Τόσο κάνουν οι ειδικοί φρουροί αυτοί που θα στέιλουμε στα ΑΕΙ και κινδυνεύουμε να θρηνήσουμε θύματα...
Και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αισιόδοξο αυτό.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 19:53Ο χελώνος είπε ότι εγώ κωλοτριβόμουνα στο εφετείο και εσύ συμφώνησες.
Οκ, μάγκες ευχαριστώ για το οκ που μου δίνετε να χρησιμοποιώ το δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο και τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό για κάθε δράση κομμάτων ή προσώπων που ψηφίσατε, υποστηρίξατε ή υποστηρίζετε σήμερα εσείς.
Και δεν θέλω παραπονάκια από συστημικούς κωλοτρίφτες όπως εσύ και ο χελώνος, έτσι;
Ολοι εδω μεσα καταλαβαν οτι το κωλοτριβοσουνα πηγαινε στο οτι γλειφεις τα πατουμενα σε οτιδηποτε κανει η ΝΔ. Και αυτο ειναι χειροτερο κι απο το να ησουνα στην κοινη διαδηλωση Αντιφαδων-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.
.
Γαλαζοζαια.
.
.
Ναι, βρε παιδί μου επειδή όλοι το κατάλαβαν, λέω ότι μου δώσατε το οκ.Αρίστος έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 19:57ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Μαρ 2021, 19:53Ο χελώνος είπε ότι εγώ κωλοτριβόμουνα στο εφετείο και εσύ συμφώνησες.
Και δεν θέλω παραπονάκια από συστημικούς κωλοτρίφτες όπως εσύ και ο χελώνος, έτσι;
Ολοι εδω μεσα καταλαβαν οτι το κωλοτριβοσουνα πηγαινε στο οτι γλειφεις τα πατουμενα σε οτιδηποτε κανει η ΝΔ. Και αυτο ειναι χειροτερο κι απο το να ησουνα στην κοινη διαδηλωση Αντιφαδων-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.
.
Απλώς τώρα θα το εμπεδώσουν καλύτερα.

Και πάλι ευχαριστώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν καταλαβα τι απαντησες αλλα μην φανταστεις οτι με απασχολει κιολας. 
.

.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
24 Νοέμ 2024, 10:32
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια είναι η πιο δροσερή μαξιλαροθήκη;
από Libre arbitre » 14 Αύγ 2023, 18:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 43 Απαντήσεις
- 1439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
17 Αύγ 2023, 11:57
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 680 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
22 Απρ 2024, 14:34
-