ΜΗΝΎΜΑ ΑΙΝΕΙΑΝ ΠΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ..
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Re: ΜΗΝΎΜΑ ΑΙΝΕΙΑΝ ΠΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ..
Βάλτε ρε να βαθμολογούμε τα νήματα όπως στο παλιό το φορουμάκι.
Ως ηττημένοι στρατιώτες στο πεδίο της μάχης .. στήνουμε ακόμη και ...κωλο να πάμε με τον στρατηγό Νικητή προκειμένου να σώσουμε το σαρκιο μας ...
Μην μας παίρνεις τα κεφάλια , μην μας παλουκωνεις .. λυπήσου μας ...
Μην μας παίρνεις τα κεφάλια , μην μας παλουκωνεις .. λυπήσου μας ...
- Golden Age
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑09 Μαρ 2021, 23:58.
πριν χάσεις την κυβέρνηση και την εξουσία , κάτι αναδρομικά και αυξήσεις στις συντάξεις των αποστράτων Αξιωματικών ..μην ξεχάσεις να τα δώσεις
Μετά μπορείς να χάσεις την εξουσία και την κυβέρνηση με την ησυχία σου ..
Μπορεί εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ να ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ..
Αλλά τόσοι και τόσοι ένστολοι της σειράς μου σε ψηφίζουν σαν Νέα Δημοκρατία ...
Δεν ξέρω αν θα τη χάσει απο άλλα θέματα (πολύ πιθανό

Σε ότι αφορά όμως τα καραγκιοζιλίκια, τα θέατρα και τις προβοκάτσιες της Αριστεράς, δεν πρόκειται να πέσει. Ο κόσμος γνωρίζει πλέον και ευτυχώς δεν τσιμπάει.
- Dwarven Blacksmith
Καραμελίτσα θες λεπτά ομιλίας και μεγαμπάιτ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 00:31Κύριε Πρωθυπουργε
Παρόλα τα χρήματα και αποδοχές που εχω από νόμιμες και παράνομες πηγές ..
Πέραν του ότι συντηρώ οικονομικά με πλουσιοπάροχο τρόπο την οικογένεια μου , την γυναίκα μου και τη κόρη μου ..
Συντηρώ άλλες .... τέσσερεις γυναίκες μαζί με τα παιδιά τους , φίλες της γυναίκας μου ...
Που έχουν ερωτικές σχέσεις μαζί μου ..για ένα κομμάτι ψωμί για λίγα ψώνια από σούπερ μάρκετ για πληρωμή ενός λογαριασμού της ΔΕΗ για έναν λογαριασμό της Vodafone η της Cosmote ..
Σαν απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού ΔΕΝ μπορώ να τα βγάλω πέρα χωρις την οικονομική βοήθεια σας ..

Ως ηττημενοι στρατιώτες στο πεδίο της μάχης ..εκληπαρουμε τον νικητή στρατηγό να μας λυπηθεί και ... στήνουμε ακόμη και κωλο σε αυτόν για να γλυτώσει το σαρκιο μας ..Φρούραρχος έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 00:35Βάλτε ρε να βαθμολογούμε τα νήματα όπως στο παλιό το φορουμάκι.
Ούτε Πέρσες στρατηγοί που αυτομόλησαμε στο στρατό του Μεγάλου Αλεξάνδρου μετά από τη μαχη στα Γαυγάμηλα να ήμασταν

Ω Υπατε Μέγιστε Κυβερνήτη της Ελλάδας Έλληνα Πρωθυπουργε Κωνσταντίνε Μητσοτάκη ..
Λυπήσου Μας ...
Σαν τρομοκρατημένοι στρατιώτες του εχθρικού στρατού ο οποίος μόλις έχασε την μάχη και ηττήθηκε .... πέφτουμε στα γόνατα μπροστά στο μεγαλείο της Νίκης σου ..σε προσκυνούμε και κραυγαζουμε ..
ΑΦΈΝΤΗ ΈΛΕΟΣ !!!
Δηλαδή
Κύριε Ελέησον ...
Λυπήσου Μας ...
Σαν τρομοκρατημένοι στρατιώτες του εχθρικού στρατού ο οποίος μόλις έχασε την μάχη και ηττήθηκε .... πέφτουμε στα γόνατα μπροστά στο μεγαλείο της Νίκης σου ..σε προσκυνούμε και κραυγαζουμε ..
ΑΦΈΝΤΗ ΈΛΕΟΣ !!!
Δηλαδή
Κύριε Ελέησον ...
- EKPLIKTIKOS
Έτσι είναι το φόρουμ, οι παρτακηδες το παίζουν ιδεολόγοι κ οι ιδεολόγοι παρτακηδες.Σενέκας έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 00:32Πάντως, για υλιστής, κοιλιόδουλος, παρτάκιας ΑΙΝΕΙΑΝ, δε φαίνεσαι και πολύ πραγματιστής. Δηλαδή απο πασόκ σε συριζα είναι στανταρ πορεία που δείχνει ιδεολογικό προσανατολισμό. Θα περίμενε κάποιος απο ένα τόσο παγερό συμφεροντολόγο να αλλάζει κόμμα κάθε βδομάδα ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος, κάτι σαν τον Ψαριανό πχ. Γιαλατζή κυνικός παρτάκιας μου φαίνεσαι

- Καραμελίτσα
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 00:37Καραμελίτσα θες λεπτά ομιλίας και μεγαμπάιτ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 00:31Κύριε Πρωθυπουργε
Πέραν του ότι συντηρώ οικονομικά με πλουσιοπάροχο τρόπο την οικογένεια μου , την γυναίκα μου και τη κόρη μου ..
Συντηρώ άλλες .... τέσσερεις γυναίκες μαζί με τα παιδιά τους , φίλες της γυναίκας μου ...
Που έχουν ερωτικές σχέσεις μαζί μου ..για ένα κομμάτι ψωμί για λίγα ψώνια από σούπερ μάρκετ για πληρωμή ενός λογαριασμού της ΔΕΗ για έναν λογαριασμό της Vodafone η της Cosmote ..
Σαν απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού ΔΕΝ μπορώ να τα βγάλω πέρα χωρις την οικονομική βοήθεια σας ..

Μπαίνω σε πειρασμό να γράψω η ίδια στον Μητσοτάκη για τον Αινείαν.
Z
Να πεις κάποιον καλό λόγο για εμένα !!!Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 00:54Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 00:37Καραμελίτσα θες λεπτά ομιλίας και μεγαμπάιτ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 00:31Κύριε Πρωθυπουργε
Μπαίνω σε πειρασμό να γράψω η ίδια στον Μητσοτάκη για τον Αινείαν.

-
Ο Θεός να κόβει χρόνια από τον Αινειαν και να δίνει μέρες στον Μητσοτάκη.
- Ανδρέα ζεις
Το μεταφράζω στα γερμανικά και το στέλνω στη Φρανκφούρτη.Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσουν αρνητικά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑09 Μαρ 2021, 23:58.
πριν χάσεις την κυβέρνηση και την εξουσία , κάτι αναδρομικά και αυξήσεις στις συντάξεις των αποστράτων Αξιωματικών ..μην ξεχάσεις να τα δώσεις
Ελλάς Γαλλία ανωμαλία.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
Δραχμούλα μόνο.
Ή θα είσαι Έλληνας ή Ευρωπαίος ! Και τα δύο δεν γίνονται.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εχει γίνει τόσο προβλέψιμος όσο ο Έθνι.

Οι αξιωματικοί κάπου το παραγαμησαν, οι περισσότεροι βγαίνουν στη σύνταξη στα 43. Οι συντάξεις είναι βαρβάτες. Ένα κράτος που η οικονομία του μπορεί να δώσει στους ΔΥ περίπου 100 ευρώ το μήνα χωρίς να δανειστεί από το εξωτερικό. Ότι παραπάνω από τα 100 ευρώ δίνει το κλέβει από τις επόμενες γενιές που θα πρέπει να το ξεπληρώσουν. Φυσικά τους ίδιους δεν τους πειράζει γιατί αυτοί μόνο εισπράττουν και δεν πρόκειται να πληρώσουν για τίποτα.
Αντίθετα ανεβαίνουν και στην κοινωνική κλίμακα και αποκτούν τουπέ και πολλές φορές κουνάνε και το δάχτυλο στους πτωχούς ωπου φταίνε γι'αυτό που είναι σύμφωνα με αυτούς. Αλλά η αλήθεια είναι ότι εξ αιτίας ενός ΔΥ φτωχαίνουν δέκα νοικοκυριά από τα οποία στερούν τα λεφτά τους και αρκετές γενιές.
Αντίθετα ανεβαίνουν και στην κοινωνική κλίμακα και αποκτούν τουπέ και πολλές φορές κουνάνε και το δάχτυλο στους πτωχούς ωπου φταίνε γι'αυτό που είναι σύμφωνα με αυτούς. Αλλά η αλήθεια είναι ότι εξ αιτίας ενός ΔΥ φτωχαίνουν δέκα νοικοκυριά από τα οποία στερούν τα λεφτά τους και αρκετές γενιές.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΑΙΝΕΙΑΝ ΠΑΝΤΑ TO THE POINT!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑09 Μαρ 2021, 23:58.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
καπου δε βγαινουν τα μαθηματικα. με μια συνταξη του χιλιαρικου και αν, δε βγαινεις ουτε για τα βιαγκρα που χρειαζονται γιανα βολευεις 4 γυναικες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 00:31Κύριε Πρωθυπουργε
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 609 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
23 Μαρ 2024, 18:42
-
-
Νέα δημοσίευση Ψηφίζουμε όλοι τον άξιο πρωθυπουργό Μητσοτάκη
από βοθρατζης » 30 Οκτ 2024, 20:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
30 Οκτ 2024, 22:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιστολή Μ. Καρυστιανού προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας
από sys3x » 24 Μάιος 2024, 12:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
24 Μάιος 2024, 12:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Aποχώρηση του Καραγιαννακίδη από τη ΝΔ με επιστολή-κατηγορώ προς το Μητσοτάκη
από Αρίστος » 20 Ιαν 2025, 10:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 70 Απαντήσεις
- 979 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
20 Ιαν 2025, 15:57
-