Απάντησε κι εσύ: πρέπει να μην αντιστεκομαστε σε συλληψη επειδη αστυνομικός οχι κομμώτρια?
Αν ρωτάς εμένα, σαφώς και δεν θα αντισταθώ στη σύλληψη αν κάνω κάτι παράνομο.
Απλώς γιατί θα επιβαρύνω τη θέση μου με αντίσταση κατά της αρχής.
Αν δεν έχω κάνει κάτι παράνομο και με συλλάβουν, τα νομικά μου δικαιώματα θα τα αναλάβει δικηγόρος.
Ροζ ΣΥΡΙΖΑ-γαλαζιος ΣΥΡΙΖΑ: συγκοινωνουντα δοχεια ειναι που ελεγχονται πλεον απο το βαθυ ΠΑΣΟΚ. Ο Κουλης λογω ταυτισης με το Σημιτη, ο Τσιπρας επειδη εκανε στροφη οταν εφυγαν οι ΑΝΕΛ.
.
Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από το Ελ πολιτικό σύστημα, το φάντασμα του ΠΑΣΟΚ
Το φάντασμα είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος των αντισυστημικών που οι περισσότεροι από αυτούς είναι τέως πασόκοι.
Επειδή δεν μπορούν αυτοί να ενοποιηθούν πολιτικά παρά μόνο με ακροβατικά τύπου Τσιπροκαμμένου έχουν ανάγκη ένα ενοποιητικό στοιχείο ως εχθρό και αυτό είναι το φάντασμα του ΠΑΣΟΚ που δήθεν ελέγχει τους άλλους ενώ η πραγματικότητα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ σκόρπισε και πολύ φυσικά διάφορα στελέχη του αναζήτησαν καταφύγιο στα άλλα κόμματα.
Η άλλη απάτη είναι η δήθεν ταύτιση Σημίτη -Μητσοτάκη.Όχι ότι δεν υπάρχει αλλά στην πραγματικότητα ο Σημίτης έκανε στροφή προς την πολιτική ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της ΝΔ,της αληθινής και όχι κάποιας φανταστικής που επίσης κατασκευάζουν οι αντισυστημικοί εκ δεξιών.
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.Δεν υπάρχει ούτε ένας νόμος ή μία ενέργεια από όσες έκανε ο Σημίτης που δεν θα την ενέκρινε ο Καραμανλής.
Αν ο Σημίτης ήταν πιο κοντά στα πιστεύω σου απ' ότι ο Καραμανλής Β' γιατί δεν τον ψήφισες;
Απάντησε κι εσύ: πρέπει να μην αντιστεκομαστε σε συλληψη επειδη αστυνομικός οχι κομμώτρια?
Είναι άσχετο αυτό που λες εσύ με αυτό που είπα εγώ. Αλλά αν θες την γνώμη μου, μπορείς να αντισταθείς στην σύλληψη.
Όχι βασικά δεν μπορείς. Ο αστυνομικός έχει δικαίωμα να ασκήσει την αναγκαία βία για να σε συλλάβει. Δεν αντιστέκεσαι και τα υπόλοιπα στο τμήμα με δικηγόρο. Αν αντισταθείς απλά τα κάνεις όλα πιο δύσκολα και θα υποστείς περισσότερη βία.
Με αυτό το σκεπτικό καλό είναι να αναφερόμαστε ΚΑΙ σε χουλιγκάνους που πάνε για ντου και όχι σε αγανακτισμένους πολίτες.
Η αστυνομία είναι άλλο πράγμα από τους χουλιγκανους. Όχι;
H αστυνομία έχει άμεση σχέση με τους νόμους, οι χουλιγκάνοι όχι.
Είναι τελείως άσχετα πράγματα. Στον αστυνόμο μπορώ να αποδώσω κατηγορία για χουλιγκανισμό και να τιμωρηθεί, στον χουλιγκάνο όχι.
Οι χουλιγκάνοι είναι απολίτιστα δίποδα που απλώς θέλουν να επιβληθούν και αντί να μουγκρίζουν φωνάζουν κάποια συνθήματα. Όταν απλώς μουγκρίζουν είναι πολύ πιο κατανοητοί.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.