Απάντησε κι εσύ: πρέπει να μην αντιστεκομαστε σε συλληψη επειδη αστυνομικός οχι κομμώτρια?
Σε μενα παει η ερωτηση; Να σου απαντησω μου εχει πει μπατσακι μεταμεσονυχτια στο Σκιστο με το γνωστο υφακι "το ξερεις οτι εαν θελω σε παω μεσα" ενω ημουν καθολα νομιμος και του απαντησα "ελα παμε τωρα, τι νομιζεις οτι θα σε φοβηθω" με αντιστοιχο υφακι.
Εαν με ακουμπουσε δεν ξερω τι θα εκανα, εαν εχανα την ψυχραιμια μου μαλλον θα αντιδρουσα, εαν δεν εχανα την ψυχραιμια μου και φερομουν εξυπνα, θα πηγαινα μεσα και ακομα θα ετρωγες μηνυσεις.
Παντως παιζει μεγαλο ρολο ο τροπος του οργανου και ο λογος του. Ειμαι ευγενεστατος με τα οργανα μεχρι να δω το αντιθετο, μετα ακουλουθω τον τροπο/υφος τους.
Παιζει κυριως ρολο πως ησουνα στο Σχιστο. Στην Αθηνα ειναι αλλιως τα πραγματα.
Δηλαδη;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Τουλάχιστον ο Κούλης έχει καταλάβει τα προβλήματα των Ελεύθερων επαγγελματιών και υποσχέθηκε μείωση φορολογίας. Βέβαια αυτό δε μου αρκεί οπότε σε νορμάλ συνθήκες δεν τον ψηφίζω. Όσο όμως ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται επικίνδυνος το ξανασκέφτονται.
Με αυτό το σκεπτικό καλό είναι να αναφερόμαστε ΚΑΙ σε χουλιγκάνους που πάνε για ντου και όχι σε αγανακτισμένους πολίτες.
Η αστυνομία είναι άλλο πράγμα από τους χουλιγκανους. Όχι;
H αστυνομία έχει άμεση σχέση με τους νόμους, οι χουλιγκάνοι όχι.
Είναι τελείως άσχετα πράγματα. Στον αστυνόμο μπορώ να αποδώσω κατηγορία για χουλιγκανισμό και να τιμωρηθεί, στον χουλιγκάνο όχι.
Οι χουλιγκάνοι είναι απολίτιστα δίποδα που απλώς θέλουν να επιβληθούν και αντί να μουγκρίζουν φωνάζουν κάποια συνθήματα. Όταν απλώς μουγκρίζουν είναι πολύ πιο κατανοητοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε τον 30χρονο Έλληνοϊρακινό «ινδιάνο» (τελικά δεν ήταν αλβανικής καταγωγής) , όπως είναι ευρέως γνωστός στους κύκλους των οπαδών
Κάπου αλλού διάβασα ότι το προσωνύμιο του το απέδωσαν οι μπάτσοι,ύστερα από εξέταση του βίντεο και από τον τρόπο που όρμηξε στον παπάκια.Τους θύμισε λέει τον τρόπο που ορμούσαν οι Ινδιάνοι και έριχναν τους αντιπάλους τους από τα άλογα
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.