Σε γλυκό το έχω χρησιμοποιήσει. Σκέτο ποτέ. Σαν σιρόπι είναι.stergiosbik έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 20:36Πεθαίνω!
Υπάρχει ρητή εντολή στο σπίτι,αν τυχόν αγορασει η γυναίκα μου για κανα γλυκό,να κρύβεται στα βαθύτερα μπουντρούμια για να μην το ανακαλύψω.
Δεν ζεις επικίνδυνα.Εισαι ξενερωτη.Naida έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 20:40Σε γλυκό το έχω χρησιμοποιήσει. Σκέτο ποτέ. Σαν σιρόπι είναι.stergiosbik έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 20:36Πεθαίνω!
Υπάρχει ρητή εντολή στο σπίτι,αν τυχόν αγορασει η γυναίκα μου για κανα γλυκό,να κρύβεται στα βαθύτερα μπουντρούμια για να μην το ανακαλύψω.
Το μόνο σίγουρο.stergiosbik έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 20:43Δεν ζεις επικίνδυνα.Εισαι ξενερωτη.Naida έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 20:40Σε γλυκό το έχω χρησιμοποιήσει. Σκέτο ποτέ. Σαν σιρόπι είναι.stergiosbik έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 20:36
Πεθαίνω!
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Δεν ξέρεις τι χάνεις. Better than sex .Naida έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 20:40Σε γλυκό το έχω χρησιμοποιήσει. Σκέτο ποτέ. Σαν σιρόπι είναι.stergiosbik έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 20:36Πεθαίνω!
Στην Ταιλανδη το πουλανε στο δρομο, πανω σε τοστ η τηγανιτες με τρια κιλα βουτυρο. Θανατος.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Δε γράφεται με γιώτα το "τηγανητό". Αλλά καταλαβαίνω πώς μπορεί να μπερδεύτηκες - σου θύμησε κι εσένα στρατό έτσι;
1 αυγό και μια κουταλιά ζάχαρη σε κούπα, ανακατεύεις να λιώσει η ζάχαρη και να γίνει παχύρρευστη κρέμα, συμπληρώνεις με ζεστό γάλα, ανακατεύεις να ομογενοποιηθεί και κατεβάζεις μονορούφι. The bestest!
Εμείς οι δυο θα επικοινωνήσουμε σύντομα, δέχεσαι πιστωτική ,αντικαταβολή κλπ;hellegennes έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 20:29Έχω έναν πελάτη που σε κάποια φάση έφαγε φλασιά και έπαιρνε κάθε μέρα ένα τέτοιο αλλά στην καραμελωμένη εκδοχή του (ζαχαρούχο καραμελωμένο) και μάλιστα την συσκευασία λίτρου (ναι, υπάρχει).Chilloutbuddy έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 09:40Για μένα είναι αυτό
Αυτό το έφτιαξε ο σατανάς με τα χεράκια του.
Δε γίνεται να υπάρχει αυτό το πράμα στο σπίτι, απαγορεύεται
Αν υπάρχει, ξυπνάω το βράδυ ιδρωμένος με γυρισμένα τα μάτια ανάποδα σαν καραχαρίας, πάω γραμμή στο ντουλάπι και το χτυπάω ενδοφλέβια
Τρώει και άλλες τέτοιες καφριλες.Feindflug έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 20:22Τύπε, ο πατέρας σου ακούγεται να είναι σκληρός καριόλης!Ερμής έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 09:49Ω μισό. Τωρα θυμήθηκα μια αηδία που φτιάχνει καμια φορά και τώρα ο πατέρας μου
Τηγανιτή πάριζα ή παριζάκι, πατάτες στο ίδιο λάδι και τρία αυγά μάτια. Φυσικά με κρασί και μισό πακέτο winston μετά για επιδόρπιο.Ήταν της μόδας πριν καμια δεκαετία και βάλε.bluerose έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 09:47
Με αυτό, γίνεται το μπανόφι
Βασικά 2 χρειάζονται συν ένα ολόκληρο βουτυρο.... για ένα μόνο ταψακι 22-24 εκατοστών και φυσικά σαντιγυ
Εδώ οι χωρικοι το φτιάχνουν πολυ αναγουλιασα
Γενικά είναι της μόδας. Μπανοφι και μπανοφι και κινήσεις ηδονής
Είναι της μόδας γενικά αυτό το γλυκο λες και υπογραψανε συμβόλαιο με φαρμακευτική όταν το κάνανε μαστ Και δε μπορείς αν αρχίσεις να σταματήσεις να τρως. Σου λένε έχει μπανάνα είναι υγιεινό. Η δόλια η μπανάνα έχει λουστεί στη χοληστερινη
Ηδη θέλω να κάνω εμετό μόνο στη περιγραφη
Έχεις δίκιο.
Αυτό που τρώει πάντα με κρασί δεν είναι απαραίτητα κακό.Ερμής έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 20:59Τρώει και άλλες τέτοιες καφριλες.
Άλλο ένα. Αρνί στο φούρνο κρύο με το λίπος, Το πετάει στην κατσαρόλα με γκογκιζες και έξτρα βούτυρο και μυζυθρες. Χωρίς κρασί δε τρώει ποτέ. Και φυσικά τα Winston Μετά ακόμη πιο πολύ.