Ε να γκαστρωθει και να θηλάζει ο μπαμπάς λίγο δύσκολο εκτός κι αν είναι ιππόκαμπος.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑12 Μαρ 2021, 00:06Το λάθος ξεκινάει από τον φυλετικο διαχωρισμο που κανει η ίδια με το να λέει οτι ειναι αυτή η μανούλα, πως αυτή ήταν έγκυος, πως αυτη το θηλάζει κ.λ.π.
Καινούριο φρούτο. Τώρα τα παιδιά θα αποκαλύπτουν το φύλο στους γονείς στα 18 τους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Καινούριο φρούτο. Τώρα τα παιδιά θα αποκαλύπτουν το φύλο στους γονείς στα 18 τους
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Καινούριο φρούτο. Τώρα τα παιδιά θα αποκαλύπτουν το φύλο στους γονείς στα 18 τους
Ο Γενιάς έχει γίνει Γιαννόπουλος Ν.2 (ή Ν.48)
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
δεν έχω καταλάβει ποιος είσαι ακόμα και θα τσιμπήσω. Διάβασε παραπάνω. Σου έγραψε κανείς να μη είσαι ότι φύλο γουστάρεις; Γιατί όμως θεωρείς δεδομένο ότι το παιδί της θα έχει πρόβλημα να καταλάβει το φύλο του μέχρι τα 18; Γιατί όχι μέχρι τα 28;Zoomer έγραψε: ↑12 Μαρ 2021, 00:06kathysterimenoi eiste seis poy thelete na mas epivalte ti fylo thamaste
- Dwarven Blacksmith
Εγώ θα σας αποκαλύψω το δικό μου στα 18 χρόνια στο πχορουμ. 2011 νομίζω γράφτηκα στο παλιό, επομένως 2029, ο καιρόc γαρ εγγυc.

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ναι, αλλα έτσι ποτίζει με το δηλητήριο του φυλετικου διαχωρισμού το παιδί από τα γεννοφάσκια του. Κάποια μέρα θα γυρίσει και θα της πει: Αμα μεγαλώσω, θα θηλάζω σαν εσένα ή θα γκάστρωνω την θηλάζουσα σαν τον γονεα 1, αυτον με την τριχοφυΐα στο προσωπο;George_V έγραψε: ↑12 Μαρ 2021, 00:07Ε να γκαστρωθει και να θηλάζει ο μπαμπάς λίγο δύσκολο εκτός κι αν είναι ιππόκαμπος.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑12 Μαρ 2021, 00:06Το λάθος ξεκινάει από τον φυλετικο διαχωρισμο που κανει η ίδια με το να λέει οτι ειναι αυτή η μανούλα, πως αυτή ήταν έγκυος, πως αυτη το θηλάζει κ.λ.π.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑12 Μαρ 2021, 00:06Το λάθος ξεκινάει από τον φυλετικο διαχωρισμο που κανει η ίδια με το να λέει οτι ειναι αυτή η μανούλα, πως αυτή ήταν έγκυος, πως αυτη το θηλάζει κ.λ.π.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
-
Δηλαδή τι λες ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα αν μεγαλώνεις ένα παιδί χωρίς φύλο ή με εναλλάξ; Αν ας πούμε τις μονές μέρες το φωνάζεις Δήμητρα και τις ζυγές Τάκη πως αυτό θα περάσει απαρατήρητο από τα άλλα παιδάκια και δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα; Αν σου ζητήσει να πάει να γραφτεί σε ομάδα μπάσκετ και του πεις ότι δεν γίνεται γιατί πριν γίνει 18 δεν θα ήταν ασφαλές να επιλέξει φύλο και να γραφτεί στην αντίστοιχη ομάδα; Αν σου ζητήσει να μη φοράει σουτιέν και του πεις ότι καλό θα ήταν να μην το βγάζει τις μέρες που τον φωνάζεις Δήμητρα μέχρι τα 18 και βλέπουμε;
Είπαμε άλλο πράγμα οι πολύ λίγες περιπτώσεις που υπάρχει ένα πρόβλημα (δυσφορίας φύλου) και να γίνεται αυτό σεβαστό και άλλο να παίρνει φόρα ο καθένας και να καταστρέφει τη ζωή ενός παιδιού για να προπαγανδίσει τις ιδέες του.
- George_V
Όχι ακριβώς. Τουλάχιστον θα ξέρουμε τι φύλο είναι. Οι υπόλοιποι περιμένετε να αποφασίσει το 8χρονο παιδί σας τι είναι.BlastFromThePast έγραψε: ↑12 Μαρ 2021, 00:34Σε αντίθεση με σένα που θα μεγαλώνεις οχτάχρονους επιβήτορες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εκτος αν αποφασισει π.χ. οτι δεν του αρεσει που το σωμα του γινεται γυναικειο οποτε μπορει να ζητησει διπλη μαστεκτομη και χορηγηση αναστολεων εφηβειας απο τα 12.George_V έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 23:55Πηγη: https://www.newsit.gr/lifestyle/Emily-R ... a/3238829/. Emily Ratajkowski: Γέννησε και θα μάθει το φύλο του μωρού σε 18 χρόνια
Μια ευτυχισμένη μανούλα είναι πια η Emily Ratajkowski, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.
Το εκρηκτικό μοντέλο και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Sebastian Bear-McClard, έγιναν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.
Η Emily Ratajkowski αποκάλυψε τα χαρμόσυνα νέα μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, ωστόσο επεφύλασσε κι ένα… κουίζ
Στη λεζάντα της φωτογραφίας δεν ανέφερε το φύλο του μωρού, καθώς, όπως λέει, είναι κάτι που θα ανακαλύψει το ίδιο στην εφηβεία. Έκανε γνωστό, παρόλα αυτά, πως θα πάρει το όνομα Sylvester Apollo Bear.
«Όταν ο σύζυγός μου και εγώ, λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση, μετά τα «συγχαρητήρια» είναι σχεδόν πάντα: «Ξέρετε τι (φύλο) θέλετε;». Εμείς απαντάμε σε αυτό, ότι δεν θέλουμε να ξέρουμε το φύλο, μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 ετών και να μας το γνωστοποιήσει. Όλοι γελάνε», έγραψε χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της που την έδειχνε να το θηλάζει
Αγοράκι η κοριτσάκι?
Εεεε δε ξέρω... Θα μας το πει το ίδιο όταν ενηλικιωθεί τι από τα 2 είναι...
- George_V
Aπαντουσα στον από πάνω.
Δεν πήρες θέση επί της ουσίας του νήματος. Καταγράφεται.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑12 Μαρ 2021, 00:10Εγώ θα σας αποκαλύψω το δικό μου στα 18 χρόνια στο πχορουμ. 2011 νομίζω γράφτηκα στο παλιό, επομένως 2029, ο καιρόc γαρ εγγυc.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 66 Απαντήσεις
- 2544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
17 Ιαν 2025, 13:21
-
-
Νέα δημοσίευση Παρτε τα παιδια απο τους Ελ γονεις.
από Μαδουραίος » 20 Νοέμ 2024, 05:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
20 Νοέμ 2024, 05:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα συχνότερα ονόματα που δινουν οι γονείς στα παιδιά τους
από George_V » 23 Αύγ 2024, 19:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 33 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-