Στην αρχή κι ειδικά περσυ με τίποταGherschaagk έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 23:10Με καραντίνα βρίσκεστε;;!!bluerose έγραψε: ↑11 Μαρ 2021, 10:26Εμένα με ανησυχεί γιατί έχω αηδία για λίπη
Από παντα ευτυχως
Εδώ να τις δεις πως τρώνε οι φιλενάδες. Τρομαξα. Η Κατερινα η αγαπημενη με κάνει και γελάω παιρνει και χαπάκι χοληστερίνης κι είναι 50 αλλά οκ υπερβαρη από παντα. Και συνεχίζει τη μάσα. Δε θα τις αρπαξω το πιατο απο μπροστα της παλι είναι ντροπη θα τη προσβαλλω δευτερη φορα. Σήμερα παλι θα βρεθουμε οι ίδιες 4-5 .. Ποιος ξέρει τι θα δω. Είπα να τρολαρο να φτιάξω αγλυκο κέικ καρότου. Αλλά βαριέμαι θα παω πτι φουρ
Έχω περισσοτερη έλξη προς φουντουνια παρα σε κρέας κι ειδικά εκείνα τα λουκάνικα που βρε.. φαίνεται το λίπος πως τα τρώτε
Στη πολη ένα σκέτο καφέ κερνουσαμε. Τώρα και σε μένα πρεπει να ετοιμασω όταν έρχονται πω..τι συνήθειο είναι και ασυμφορο οικονομικα. Όσο πιο παχυντικα τόσο πιο ευχαριστημενες
Μόνο εγώ θα πάθω απ' την κλεισούρα.
Γμτ, εβριμπάντι μιτς ιν δις κάντρι εξεπτ μι.
Πιατέλες τυριών - αλλαντικών για να συνοδέψεις κρασί πιάνονται για γουρουνοκαφρίλες;
Ελεγχόμενα ναι και μετά από καμποσο καιρό
Μόνο μεταξυ μας και πχ εγώ από κει μπήκα σχολείο, η άλλη μόλις σχόλασε τηλεκπαιδευση είχε αυτή είναι νηπιαγωγός κι οι άλλες χαλαρά δε κάνουν κάτι, σπίτι
Ειχε: Τουρτα σαντιγυ, φράουλα σαβουαγιαρ( αυτό έφαγα το μισό), τουρτα με μπισκότο οραιο,
Κασεροπιτακια, τυρόπιτα, έκανε και μόνη της κορνέ με γέμιση κρέμα(αυτό το φυλαξα θα το βγάλω φώτο μαζί με το κομμάτι τυρόπιτας και το κασεροπιτακια, ουτε αυριο θα το θέλω έχω αντιδια)
Συνεχίζω... Έκανε κι έφερε κρέπες με μερεντα η μια, η άλλη έφερε μηλοπιτα κλειστή. Οι λοιπές τίποτα
Τα τσα-κι-σανε
Και καλά κάνανε
Τι καταλάβαμε; Εδώ έτσι κάνουν, χάνεις τη γευση του καφέ, τρώνε
Εγώ λέω θα τα παρω σπίτι
Πιατέλα ; Ωραία ιδέα για να κάνω... Θα βάλω ντοματίνια επίσης, και παξιμαδακια ελαιόλαδο... Ωχ πεινασμενες θα φυγουν
Πιροσκί. Τίγκα στο λάδι τότε