Tα πιό γαμάτα ανθυγειϊνά φαγητά

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
bluerose

Re: Tα πιό γαμάτα ανθυγειϊνά φαγητά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 12 Μαρ 2021, 00:54

Gherschaagk έγραψε:
11 Μαρ 2021, 23:10
bluerose έγραψε:
11 Μαρ 2021, 10:26
Beria έγραψε:
11 Μαρ 2021, 10:09

Δηλαδή ή από γκλομπ αστυνομικό θα πάμε ή από overdose χοληστερίνης
Εμένα με ανησυχεί γιατί έχω αηδία για λίπη
Από παντα ευτυχως
Εδώ να τις δεις πως τρώνε οι φιλενάδες. Τρομαξα. Η Κατερινα η αγαπημενη με κάνει και γελάω παιρνει και χαπάκι χοληστερίνης κι είναι 50 αλλά οκ υπερβαρη από παντα. Και συνεχίζει τη μάσα. Δε θα τις αρπαξω το πιατο απο μπροστα της παλι είναι ντροπη θα τη προσβαλλω δευτερη φορα. Σήμερα παλι θα βρεθουμε οι ίδιες 4-5 .. Ποιος ξέρει τι θα δω. Είπα να τρολαρο να φτιάξω αγλυκο κέικ καρότου. Αλλά βαριέμαι θα παω πτι φουρ
Έχω περισσοτερη έλξη προς φουντουνια παρα σε κρέας κι ειδικά εκείνα τα λουκάνικα που βρε.. φαίνεται το λίπος πως τα τρώτε
Στη πολη ένα σκέτο καφέ κερνουσαμε. Τώρα και σε μένα πρεπει να ετοιμασω όταν έρχονται πω..τι συνήθειο είναι και ασυμφορο οικονομικα. Όσο πιο παχυντικα τόσο πιο ευχαριστημενες
Με καραντίνα βρίσκεστε;;!! :o

Μόνο εγώ θα πάθω απ' την κλεισούρα. :011:

Γμτ, εβριμπάντι μιτς ιν δις κάντρι εξεπτ μι.

Πιατέλες τυριών - αλλαντικών για να συνοδέψεις κρασί πιάνονται για γουρουνοκαφρίλες;
Στην αρχή κι ειδικά περσυ με τίποτα
Ελεγχόμενα ναι και μετά από καμποσο καιρό
Μόνο μεταξυ μας και πχ εγώ από κει μπήκα σχολείο, η άλλη μόλις σχόλασε τηλεκπαιδευση είχε αυτή είναι νηπιαγωγός κι οι άλλες χαλαρά δε κάνουν κάτι, σπίτι

Ειχε: Τουρτα σαντιγυ, φράουλα σαβουαγιαρ( αυτό έφαγα το μισό), τουρτα με μπισκότο οραιο,
Κασεροπιτακια, τυρόπιτα, έκανε και μόνη της κορνέ με γέμιση κρέμα(αυτό το φυλαξα θα το βγάλω φώτο μαζί με το κομμάτι τυρόπιτας και το κασεροπιτακια, ουτε αυριο θα το θέλω έχω αντιδια)
Συνεχίζω... Έκανε κι έφερε κρέπες με μερεντα η μια, η άλλη έφερε μηλοπιτα κλειστή. Οι λοιπές τίποτα

Τα τσα-κι-σανε
Και καλά κάνανε
Τι καταλάβαμε; Εδώ έτσι κάνουν, χάνεις τη γευση του καφέ, τρώνε
Εγώ λέω θα τα παρω σπίτι

Πιατέλα ; Ωραία ιδέα για να κάνω... Θα βάλω ντοματίνια επίσης, και παξιμαδακια ελαιόλαδο... Ωχ πεινασμενες θα φυγουν
Πιροσκί. Τίγκα στο λάδι τότε

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 12 Μαρ 2021, 01:35

bluerose έγραψε:
12 Μαρ 2021, 00:54
Gherschaagk έγραψε:
bluerose έγραψε:
11 Μαρ 2021, 10:26

Εμένα με ανησυχεί γιατί έχω αηδία για λίπη
Από παντα ευτυχως
Εδώ να τις δεις πως τρώνε οι φιλενάδες. Τρομαξα. Η Κατερινα η αγαπημενη με κάνει και γελάω παιρνει και χαπάκι χοληστερίνης κι είναι 50 αλλά οκ υπερβαρη από παντα. Και συνεχίζει τη μάσα. Δε θα τις αρπαξω το πιατο απο μπροστα της παλι είναι ντροπη θα τη προσβαλλω δευτερη φορα. Σήμερα παλι θα βρεθουμε οι ίδιες 4-5 .. Ποιος ξέρει τι θα δω. Είπα να τρολαρο να φτιάξω αγλυκο κέικ καρότου. Αλλά βαριέμαι θα παω πτι φουρ
Έχω περισσοτερη έλξη προς φουντουνια παρα σε κρέας κι ειδικά εκείνα τα λουκάνικα που βρε.. φαίνεται το λίπος πως τα τρώτε
Στη πολη ένα σκέτο καφέ κερνουσαμε. Τώρα και σε μένα πρεπει να ετοιμασω όταν έρχονται πω..τι συνήθειο είναι και ασυμφορο οικονομικα. Όσο πιο παχυντικα τόσο πιο ευχαριστημενες

Πιατέλες τυριών - αλλαντικών για να συνοδέψεις κρασί πιάνονται για γουρουνοκαφρίλες;
Μόνο μεταξυ μας και πχ εγώ από κει μπήκα σχολείο, η άλλη μόλις σχόλασε τηλεκπαιδευση είχε αυτή είναι νηπιαγωγός κι οι άλλες χαλαρά δε κάνουν κάτι, σπίτι

Ειχε: Τουρτα σαντιγυ, φράουλα σαβουαγιαρ( αυτό έφαγα το μισό), τουρτα με μπισκότο οραιο,
Κασεροπιτακια, τυρόπιτα, έκανε και μόνη της κορνέ με γέμιση κρέμα(αυτό το φυλαξα θα το βγάλω φώτο μαζί με το κομμάτι τυρόπιτας και το κασεροπιτακια, ουτε αυριο θα το θέλω έχω αντιδια)
Συνεχίζω... Έκανε κι έφερε κρέπες με μερεντα η μια, η άλλη έφερε μηλοπιτα κλειστή. Οι λοιπές τίποτα

Τα τσα-κι-σανε
Και καλά κάνανε
Εγώ λέω θα τα παρω σπίτι

Πιατέλα ; Ωραία ιδέα για να κάνω... Θα βάλω ντοματίνια επίσης, και παξιμαδακια ελαιόλαδο... Ωχ πεινασμενες θα φυγουν
Το πολύ γλυκό και το πολύ λαδερό δεν με τραβάνε.

Επίσης, αν η άλλη δεν φάει το βράδυ ή φάει ένα γιαούρτι, κομμάτια να γίνει, ας φάει λίγο παραπάνω εκείνο το απόγευμα. Το λέω εγώ που δε μπορώ να πιω καφέ μετά τις 4 το απόγευμα.

Θυμήθηκα κάτι που έκανα παλιά. Γιαούρτι στραγγιστό αλατισμένο ελαφρώς κι από πάνω καλυμμένο με πάστα από ελιές καλαμών, να χώνεις μέσα το κριτσίνι και να μπουκώνεσαι. Θα το ξανακάνω.

Ή φέτες από ώριμα νεκταρίνια να τα βουτάς σε τυρί κρέμα που το έχεις χτυπήσει με λίγο εκχύλισμα βανίλιας.και λίγη άχνη έτσι για να φαίνεται ελάχιστα γλυκό.

Για γλυκό να τους έχεις φράουλες και φέτες μπανάνας και να λιώσεις σοκολάτα στην οποία θα προσθέσεις και κάποιο σπίριτ να τις βουτάνε μέσα και να ηδονίζονται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 12 Μαρ 2021, 07:52

John Brown Gun Club έγραψε:
11 Μαρ 2021, 20:49
Naida έγραψε:
11 Μαρ 2021, 20:44
stergiosbik έγραψε:
11 Μαρ 2021, 20:43

Δεν ζεις επικίνδυνα.Εισαι ξενερωτη. :003:
Το μόνο σίγουρο.
Στην Ταιλανδη το πουλανε στο δρομο, πανω σε τοστ η τηγανιτες με τρια κιλα βουτυρο. Θανατος.

Αν ειναι στιλ καραμελωμένο οκ ναι και εγώ το χρησιμοποιώ για εύκολο μπανοφι πχ. Αλλά να το πάρεις να το πιεις έτσι είναι λες και καταπίνεις σιρόπι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 12 Μαρ 2021, 08:43

Gherschaagk έγραψε:
12 Μαρ 2021, 01:35
bluerose έγραψε:
12 Μαρ 2021, 00:54
Gherschaagk έγραψε:

Τα τσα-κι-σανε
Και καλά κάνανε
Εγώ λέω θα τα παρω σπίτι

Το πολύ γλυκό και το πολύ λαδερό δεν με τραβάνε.

Επίσης, αν η άλλη δεν φάει το βράδυ ή φάει ένα γιαούρτι, κομμάτια να γίνει, ας φάει λίγο παραπάνω εκείνο το απόγευμα. Το λέω εγώ που δε μπορώ να πιω καφέ μετά τις 4 το απόγευμα.

Θυμήθηκα κάτι που έκανα παλιά. Γιαούρτι στραγγιστό αλατισμένο ελαφρώς κι από πάνω καλυμμένο με πάστα από ελιές καλαμών, να χώνεις μέσα το κριτσίνι και να μπουκώνεσαι. Θα το ξανακάνω.

Ή φέτες από ώριμα νεκταρίνια να τα βουτάς σε τυρί κρέμα που το έχεις χτυπήσει με λίγο εκχύλισμα βανίλιας.και λίγη άχνη έτσι για να φαίνεται ελάχιστα γλυκό.

Για γλυκό να τους έχεις φράουλες και φέτες μπανάνας και να λιώσεις σοκολάτα στην οποία θα προσθέσεις και κάποιο σπίριτ να τις βουτάνε μέσα και να ηδονίζονται.
Αυτα που τα πηρα συν τη τουρτα οραιο που τη φαγαν και τη μηλοπιτα. Το κορνέ μόνη της το εκανε
Σκέψου συν το γλυκό με τη φράουλα που έφαγα εγω
Μιαμιση ώρα. Πηγαμε καθίσαμε φάγανε
Αστείο ρε σ
Αυτό το κάνουν 2 φορές την εβδομάδα..
Είναι ελαφρυ... Φτιάχνουν και περεκ και αχ μπλιαχ χχ βάζουν βουτυρο
Εγώ δε παω συχνά τόσο όσο να έχω παρεα
Τώρα είναι η σειρά μου

Ειλικρινά θα κάνω αυτά που προτεινες κι ας ξυνισουν, είναι και οικονομικά
Γιατί μια να πας, μια να ετοιμάζεις.. εεε ήμαρτον
Τι χουι είναι αυτο

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 12 Μαρ 2021, 10:39

stergiosbik έγραψε:
11 Μαρ 2021, 20:23
Βάζεις στο στόμα σου και κάθε χιλιοστό του κορμιού σου από τις τρίχες των μαλλιών έως τα νύχια των ποδιών τρέμει από ηδονή!
Εικόνα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 12 Μαρ 2021, 10:54

Chilloutbuddy έγραψε:
12 Μαρ 2021, 10:39
stergiosbik έγραψε:
11 Μαρ 2021, 20:23
Βάζεις στο στόμα σου και κάθε χιλιοστό του κορμιού σου από τις τρίχες των μαλλιών έως τα νύχια των ποδιών τρέμει από ηδονή!
Εικόνα
:lol::lol::lol:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 12 Μαρ 2021, 12:58

Έφαγα χθες τυρόπιτα με μαρμελάδα στα κόφι άιλαντ. Τι ωραίο!!!!
Z

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 12 Μαρ 2021, 15:36

Καραμελίτσα έγραψε:
12 Μαρ 2021, 12:58
ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ! :smt041

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Μαρ 2021, 01:01

Chilloutbuddy έγραψε:
11 Μαρ 2021, 09:40
Για μένα είναι αυτό
Εικόνα

Αυτό το έφτιαξε ο σατανάς με τα χεράκια του.
Δε γίνεται να υπάρχει αυτό το πράμα στο σπίτι, απαγορεύεται
Αν υπάρχει, ξυπνάω το βράδυ ιδρωμένος με γυρισμένα τα μάτια ανάποδα σαν καραχαρίας, πάω γραμμή στο ντουλάπι και το χτυπάω ενδοφλέβια
Τέτοια (αλλα όχι ζαχαρούχα, τα άλλα, τα κλασικά) επινα μονο στο στρατό. Ηταν κανονικά γεύματα, με είχαν κρατήσει και ολοκληρη τη μερα χωρίς να χρειαστει να βάλω τιποτα αλλο στο στομα μου.
Εγώ απο τη συγκεκριμενη κατηγορια (πατσαβουρογάλατα κτλ) τωρα τελευταια τη βρισκω τρελά με αυτό
Εικόνα

Κάτι φλωριές λέει για 0% ζάχαρη, νταρκ/περισσοτερο κακάο και 26g προτειν, αλλα εμενα δεν μου φαινεται και τοσο τρελή διαφορά απο το κλασικό μιλκο (μονο το εξτρα κακάο μου ακούγεται αρκετά πιο πολύ). Οπότε, απ'το να τη βρισκω με κλασικές τερμα σαβουρες, προτιμώ να τη βρισκω με παραπλήσια υποκατάστατα.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 13 Μαρ 2021, 01:17

vantono έγραψε:
13 Μαρ 2021, 01:01

Εγώ απο τη συγκεκριμενη κατηγορια (πατσαβουρογάλατα κτλ) τωρα τελευταια τη βρισκω τρελά με αυτό
Εικόνα

Κάτι φλωριές λέει για 0% ζάχαρη, νταρκ/περισσοτερο κακάο και 26g προτειν, αλλα εμενα δεν μου φαινεται και τοσο τρελή διαφορά απο το κλασικό μιλκο (μονο το εξτρα κακάο ακούγεται αρκετά πιο πολύ). Οπότε, απ'το να τη βρισκω με κλασικές τερμα σαβουρες, προτιμώ να τη βρισκω με παραπλήσια υποκατάστατα.
Το αγοράζω αποκλειστικά για την πρωτεΐνη, αν και συνήθως παίρνω αυτό.

Εικόνα

Δεν είναι ότι μου αρέσει δηλαδή, χίλιες φορές η whey protein
με το γάλα που έχει γεύση και υφή σαν μιλκσεικ
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 13 Μαρ 2021, 01:21

Yochanan έγραψε:
12 Μαρ 2021, 00:21

Σκέφτηκα οτι για το meta-game πρέπει να το κάνεις αυτο το σπαγγετι deep fried. Αλλά μετά λεω γιατί να μείνεις στο σπαγγέτι??

Εικόνα
(προφανώς από Σκωτία)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Μαρ 2021, 01:23

Null έγραψε:
13 Μαρ 2021, 01:17
Το αγοράζω αποκλειστικά για την πρωτεΐνη, αν και συνήθως παίρνω αυτό.

Εικόνα

Δεν είναι ότι μου αρέσει δηλαδή, χίλιες φορές η whey protein
με το γάλα που έχει γεύση και υφή σαν μιλκσεικ
Το έχω δοκιμάσει και αυτό. Και μεβγαλ και αρλα κτλ, όλα αυτά τα προτειν τα εχω παρει παρτούζα. Αλλα περισσότερο γευστικά μου αρεσε το αντιστοιχο μιλκο, το οποιο ειναι και μεγαλύτερο σαν ποσοτητα*. Τα άλλα ειναι μικρούλια.

*μπορεί να ειναι και πιο σαβουρα σε συγκριση με τα υπολοιπα βεβαια, αλλα προς το παρον την εχω καταβρεί με αυτο.

Άβαταρ μέλους
Γλαύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γλαύκος » 13 Μαρ 2021, 01:25

the comet the course the tail έγραψε:
12 Μαρ 2021, 15:36
Καραμελίτσα έγραψε:
12 Μαρ 2021, 12:58
ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ! :smt041
Κόψιμο; Ήταν χαλασμένη η μαρμελάδα. :roll:

:D

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 13 Μαρ 2021, 01:28

vantono έγραψε:
13 Μαρ 2021, 01:23

Το έχω δοκιμάσει και αυτό. Και μεβγαλ και αρλα κτλ, όλα αυτά τα προτειν τα εχω παρει παρτούζα. Αλλα περισσότερο γευστικά μου αρεσε το αντιστοιχο μιλκο, το οποιο ειναι και μεγαλύτερο σαν ποσοτητα*. Τα άλλα ειναι μικρούλια.

*μπορεί να ειναι και πιο σαβουρα σε συγκριση με τα υπολοιπα βεβαια, αλλα προς το παρον την εχω καταβρεί με αυτο.
Και άρλα έχω πάρει. Για αυτό προτιμώ μεβγαλ, επειδή είναι μικρότερη ποσότητα... Δεν μου αρέσει κανένα τους, ειδικά το μίλκο το οποίο πιτσιρικάς το θυμάμαι περισσότερο πηχτό και σοκολατένιο, τώρα μου φαίνεται νερουλό

Και αυτές εδώ τις μπάρες power pro... Με τίποτα! Ότι πιο στεγνό έχω φάει

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 13 Μαρ 2021, 01:36

καλά, μπάρες και λοιπές μαλακιτσες του εμποριου δεν ετρωγα ποτέ, ουτως ή άλλως. Πιτσιρικάς μονο ειχα βρει καπου μια πολυ καλή συνταγη για σπιτικές/χειροποίητες, την ειχα πασάρει στη μανα μου η οποια μου τις εφτιαχνε καθε βδομάδα, και ηταν το κάτι άλλο :g094:
Αν την ξαναπετυχω πουθενα τη συγκεκριμένη, θα την ποστάρω και εδω στο πχορουμ. Πανε και χρονια, δεν τη θυμαμαι.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών