Παιδεραστία στο Πακιστάν, μια καθημερίνη πραγματικότητα (Ντοκιμαντερ)

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Re: Παιδεραστία στο Πακιστάν, μια καθημερίνη πραγματικότητα (Ντοκιμαντερ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 13 Μαρ 2021, 00:49

Papa John έγραψε:
13 Μαρ 2021, 00:09
ST48410 έγραψε:
13 Μαρ 2021, 00:06
Papa John έγραψε:
13 Μαρ 2021, 00:03
Δες το βίντεο για το οποίο γράφω παραπάνω,θα φρίξεις.
Αυτό το video εδώ είναι της σειράς REAL STORIES. Υπάρχει και άλλο για το Πακιστάν; Και τι να φρίξω παραπάνω. Αυτά που είδα είναι αρκετά.
Εκεί θα δεις περισσότερα.Θα το βρω και θα το ανεβάσω.
Ανέβασε το, μου κίνησες την περιέργεια
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 13 Μαρ 2021, 00:51

Γλαύκος έγραψε:
13 Μαρ 2021, 00:46
nostromos έγραψε:
13 Μαρ 2021, 00:13
αυτοι που μας εχουνε τρελανει με το Λιγναδη και τη Μενθωνη εδω γαργαρα για να μην βοηθηθει δηθεν ο ρατσισμος ... οκ καταλαβαμε

Εγώ στην αριστερά ανήκω και είμαι εδώ. Τι λες;
εσυ πολυ καλα κανεις ... αλλα εγω αναφερομαι σε κοσμο που μας κουναγε το δαχτυλο της ηθικης σε υφος αυστηρο κιολας ... λοιπον φιλε μου κανεις τους δεν προκειται να τολμησει να γραψει εδω ... ξερουνε αυτοι ποιοι ειναι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας » 13 Μαρ 2021, 00:59

Ενα ακομα νημα που μας ενδιαφερει τι γινετε στο Πακισταν και οχι τι γινετε εν ελλαδι απο ντοπιους ελληνες
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος

Άβαταρ μέλους
Γλαύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γλαύκος » 13 Μαρ 2021, 01:03

nostromos έγραψε:
13 Μαρ 2021, 00:51
Γλαύκος έγραψε:
nostromos έγραψε:
13 Μαρ 2021, 00:13
αυτοι που μας εχουνε τρελανει με το Λιγναδη και τη Μενθωνη εδω γαργαρα για να μην βοηθηθει δηθεν ο ρατσισμος ... οκ καταλαβαμε

εσυ πολυ καλα κανεις ... αλλα εγω αναφερομαι σε κοσμο που μας κουναγε το δαχτυλο της ηθικης σε υφος αυστηρο κιολας ... λοιπον φιλε μου κανεις τους δεν προκειται να τολμησει να γραψει εδω ... ξερουνε αυτοι ποιοι ειναι
Δικαιολογώ και δεν δικαιολογώ. Ταυτόχρονα. Ναι γίνεται. Αν θες μόνο το επεκτείνω αλλιώς άστο και βαριέμαι.

Προτιμώ όμως να σε στρέψω αλλού. Θες κάποιο ποστ με Έλληνες βιαστές; Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να προκαλέσεις ένα διάλογο και κάνεις κλήσεις εκεί που τις κάνεις; Ή δεν την ξέρεις τη φάση;
Την ξέρεις αλλά το ξεχνάς. πάντα περιμένεις να βγει επιτέλους κάτι θετικό/ Αμ δε. Θα φας τα μούτρα σου, άστο καλύτερα. και θα φας τα μούτρα σου λέγοντας, εννοώ ότι θα μείνεις μαζί με όλους μας ακόμη κολλημένος εκεί κάτω που είμαστε όλοι σαν σύνολο.

Μακάρι να γινότανε μια τέτοια κουβέντα για την καφρίλα των κοινωνιών που έχουν έντονη θρησκευτικότητα, που έχουν το ισλάμ μάλιστα ως θρησκεία, που είναι πίσω σε εκδημοκρατισμούς κλπ κλπ. Εννοείται ότι αυτά τα παιδιά θα μπορούσαν αν μεγάλωναν σε άλλες συνθήκες να φτιάχνανε αύριο μία πολιτισμένη χώρα που θα ήθελες σχέσεις μαζί της.

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 13 Μαρ 2021, 01:09

Στρακαστρουκας έγραψε:
13 Μαρ 2021, 00:59
Ενα ακομα νημα που μας ενδιαφερει τι γινετε στο Πακισταν και οχι τι γινετε εν ελλαδι απο ντοπιους ελληνες
Εγώ ένα ντοκιμαντέρ παρακολούθησα και το δημοσίευσα για όσους ενδιαφέρει το θέμα. Αν δεν ανήκεις σε αυτούς, πήγαινε άνοιξε
ένα άλλο νήμα να μας γράψεις για αυτά που πιστεύεις εσύ πως πρέπει να δούμε.
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 13 Μαρ 2021, 01:11

Γλαύκος έγραψε:
13 Μαρ 2021, 01:03
nostromos έγραψε:
Γλαύκος έγραψε:

Δικαιολογώ και δεν δικαιολογώ. Ταυτόχρονα. Ναι γίνεται. Αν θες μόνο το επεκτείνω αλλιώς άστο και βαριέμαι.

Προτιμώ όμως να σε στρέψω αλλού. Θες κάποιο ποστ με Έλληνες βιαστές; Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να προκαλέσεις ένα διάλογο και κάνεις κλήσεις εκεί που τις κάνεις; Ή δεν την ξέρεις τη φάση;
Την ξέρεις αλλά το ξεχνάς. πάντα περιμένεις να βγει επιτέλους κάτι θετικό/ Αμ δε. Θα φας τα μούτρα σου, άστο καλύτερα. και θα φας τα μούτρα σου λέγοντας, εννοώ ότι θα μείνεις μαζί με όλους μας ακόμη κολλημένος εκεί κάτω που είμαστε όλοι σαν σύνολο.

Μακάρι να γινότανε μια τέτοια κουβέντα για την καφρίλα των κοινωνιών που έχουν έντονη θρησκευτικότητα, που έχουν το ισλάμ μάλιστα ως θρησκεία, που είναι πίσω σε εκδημοκρατισμούς κλπ κλπ. Εννοείται ότι αυτά τα παιδιά θα μπορούσαν αν μεγάλωναν σε άλλες συνθήκες να φτιάχνανε αύριο μία πολιτισμένη χώρα που θα ήθελες σχέσεις μαζί της.
αν τα παιδια αυτα μεγαλωνανε σε αλλη κοινωνια σιγουρα ο κοσμος θα γινοτανε καλυτερος ... ομως αυτο δεν προκειται να γινει γιατι δεν ερχονται εδω παιδια αλλα ενηλικες αντρες κυριως με ολη την κουλτουρα τους σε ισχυ ... το πιθανοτερο ειναι να δημιουργηθει μικροκοσμος δικος τους εδω με ολη την υπαναπτυξη παρα να μπολιασεις εσυ μεταρυθμιση στην κοινωνια απο οπου προερχονται

Άβαταρ μέλους
Γλαύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γλαύκος » 13 Μαρ 2021, 01:22

nostromos έγραψε:
13 Μαρ 2021, 01:11
Γλαύκος έγραψε:
nostromos έγραψε:

αν τα παιδια αυτα μεγαλωνανε σε αλλη κοινωνια σιγουρα ο κοσμος θα γινοτανε καλυτερος ... ομως αυτο δεν προκειται να γινει γιατι δεν ερχονται εδω παιδια αλλα ενηλικες αντρες κυριως με ολη την κουλτουρα τους σε ισχυ ... το πιθανοτερο ειναι να δημιουργηθει μικροκοσμος δικος τους εδω με ολη την υπαναπτυξη παρα να μπολιασεις εσυ μεταρυθμιση στην κοινωνια απο οπου προερχονται
Περίμενε τώρα. Στην υποθετική περίπτωση που ένα τέτοιο έχει βιαστεί μικρό και απλά κατάφερε κι έφυγε από τη χώρα του, τι έχεις να πεις;
Κάποτε βλέπαμε και βίντεο με αποκεφαλισμούς προ ίσις και όχι ξένων αιχμαλώτων αλλά πακιστανών στην ίδια τους τη χώρα. Μετά ακούγαμε για βιασμούς δημόσια ως τιμωρία. κι εκεί λοιπόν που η ανωμαλία και η ψυχοπάθεια επισημοποιείται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά λέει ο άλλος Αυτούς θέλετε ρε ζώα να έρθουν εδώ;. Για να πάρει απάντηση από τον αριστερό Ρε τα βλήματα τι λένε. Δεν καταλαβαίνουν ότι για να αποφύγουν αυτά έρχονται εδώ οι άνθρωποι.

Λοιπόν φαντάζεσαι το σκηνικό να έχεις πωρωθεί από τα βίντεο αυτά και την άλλη μέρα ένας πακιστανός που θα σου έρθει για τα τζάμια να σου κάνει συνειρμό κι εσύ να τον βρίσεις; Σκέψου τώρα να είναι ένα τεοιο κακόμοιρο παιδί και τι θα αναρωτιέται για τη ζωή του.

Οπότε θέλει εμβάθυνση.

Θες να πούμε για τη στάση των δυτικών κρατών και πως θα έπρεπε να ήτανε;

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 13 Μαρ 2021, 01:44

για ενα μικρο παιδακι η αγκαλια μας ειναι φυσικα ανοιχτη ... αλλα η κοινωνια πρεπει να παραμεινει και αυτη ανοιχτη και ελευθερη οποτε για να συνεχισει να ειναι τα ατομα που μπορει να απορροφησει πρεπει να ειναι συγκεκριμενα και να θελουνε να αφομοιωθουνε ... σε διαφορετικη περιπτωση πρεπει να επιστρεψουνε στον τοπο τους γιατι δεν γινεται να συνυπαρξουμε ομαλα ...
οι δυτικες κοινωνιες δεν μπορει να θεωρουνται το αντιστοιχο της πατρικης φιγουρας γεματης κατανοηση για τα προβληματα των οπισθοδρομικων κοινωνιων ... εχουνε τα δικα τους προβληματα και αυτο σημαινει οτι μπορουνε να βοηθησουνε δειχνοντας το δρομο της μεταρυθμισης αλλα οχι παρεμβατικα ... πολιτικες και ρευματα της δυσης βασιζουνε την ανεκτικοτητα σε μια λανθασμενη αντιληψη οτι ο πολιτισμος και η ελευθερια ειναι αυτονοητα ... δεν ειναι ...

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 13 Μαρ 2021, 01:53

Έχω δει 28 λεπτά και δεν έχω λόγια. Πιο πολύ με σοκάρει η άνεση και η φυσικότητα με την οποία οι παιδόφιλοι παραδέχονται τις πράξεις τους.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 13 Μαρ 2021, 01:56

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
13 Μαρ 2021, 01:53
Έχω δει 28 λεπτά και δεν έχω λόγια. Πιο πολύ με σοκάρει η άνεση και η φυσικότητα με την οποία οι παιδόφιλοι παραδέχονται τις πράξεις τους.
Ναι, μοιάζει τόσο αφύσικο λες και βλέπεις ταινία με ηθοποιούς. Τι σου είναι η τύχη πάντως; Γιατί να κλήρωσε σ' αυτά τα παιδάκια να γεννηθούν εκεί;

Άβαταρ μέλους
nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 13 Μαρ 2021, 02:00

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
13 Μαρ 2021, 01:53
υπηρχανε οι Φιλιππινες πριν αλλα προσπαθουνε να παταξουνε την παιδοφιλια ... οι Πακιστανοι νομιζω εχουνε πεσει στο χειροτερο αποπατο της ανθρωπινης φυλης ... σε ολα τα θεματα οχι μονο στην παιδοφιλια

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 13 Μαρ 2021, 09:53

Null έγραψε:
13 Μαρ 2021, 00:49
Papa John έγραψε:
13 Μαρ 2021, 00:09
ST48410 έγραψε:

Αυτό το video εδώ είναι της σειράς REAL STORIES. Υπάρχει και άλλο για το Πακιστάν; Και τι να φρίξω παραπάνω. Αυτά που είδα είναι αρκετά.
Εκεί θα δεις περισσότερα.Θα το βρω και θα το ανεβάσω.
Ανέβασε το, μου κίνησες την περιέργεια
Λοιπόν,γερνάω και η μνήμη μου συχνά με απατάει.

Πρόκειται για το Αφγανιστάν και όχι το Πακιστάν (ένα τσιγάρο δρόμος :003: ) και η παραγωγή είναι από RT.

Αυτό είναι :

Απλά,disgusting.

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 13 Μαρ 2021, 10:01

Πάρταλος έγραψε:
Θα μπολιαστείτε ρε φασίστες, θέτε δε θέτε.
kane mpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 13 Μαρ 2021, 10:06

Γλαύκος έγραψε:
nostromos έγραψε:
Γλαύκος έγραψε:

μεχρι να καταλαβει ο κνιτσ πως η παιδεραστια ειναι μερος του πακιστανικου...πολιτισμου
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 13 Μαρ 2021, 10:22

Γλαύκος έγραψε:
12 Μαρ 2021, 23:50
Λοξίας έγραψε:
12 Μαρ 2021, 20:55
Τι έγινε ρε; Το νήμα δεν έχει πέραση ε;

Μα που είναι οι πτυχιούχοι εργολάβοι υπερασπιστές; Που είναι οι επαγγελματίες δικαιωματιστές;
Ούτε ένας να μην έρθει να υπερασπιστεί τους τσαμένους πακιστανούς, που τους κάνουν διεθνές ρατσιστικό μπούλινγκ;

Άκου, λέει, κουλτούρα βιασμού στο Πακιστάν! Άκου, ξαναλέει, σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αγοριών στην κοινωνία του Πακιστάν!

Σαν δεν ντρέπονται οι δυτικοί ιμπεριαλιστές να διαδίδουν τέτοια ψεύδη...
Τι σαχλαμάρες λέτε αγαπητέ; Ποιος θα υποστηρίξει το βιασμό και μάλιστα ως δικαίωμα;
Όχι, δεν είπα αυτό. Δεν είπα πως κάποιοι υποστηρίζουν τον βιασμό.
Αυτό που είπα είναι ότι οι επαγγελματίες δικαιωματιστές, δεν δέχονται ότι υπάρχει κουλτούρα βιασμού στο Πακιστάν και σε κάποιες άλλες γειτονικές χώρες. Το έχουν δηλώσει ξεκάθαρα σε όλα τα νήματα που έχει αναπτυχθεί σχετική συζήτηση.
Και, στρεψοδικώντας, αντιπαραβάλλουν πως και στην Ελλάδα υπάρχουν βιαστές και πως για αυτούς δεν γίνεται κουβέντα.
Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι/αντιλαμβάνεστε την πονηριά της στρεψοδικίας.
Βεβαίως και υπάρχουν βιαστές στην Ελλάδα, καθώς και παραβάτες κάθε είδους νόμου, όπως υπάρχουν σε όλες τις χώρες.
Αλλά στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κουλτούρα βιασμού όπως υπάρχει σε αυτές τις χώρες.
Στην Ελλάδα, ο βιασμός μικρών παιδιών δεν είναι κοινωνικά ανεκτός όπως σε αυτές τις χώρες.

Και έτσι, βρισκόμαστε μπροστά στο φαινόμενο επαγγελματιών δικαιωματιστών που διαστρεβλώνουν και στρεψοδικούν απέναντι στην πραγματικότητα, προσπαθώντας να (μας) πείσουν πως στις χώρες αυτές δεν υπάρχει κουλτούρα βιασμού και πως όσοι βιασμοί γίνονται εκεί, άλλοι τόσοι γίνονται και στην Ελλάδα.

Το γιατί υποστηρίζουν κατι τέτοιο, αρνούμενοι λυσσαλέα να δεχθούν την πραγματικότητα, δεν είναι δα και κάτι δύσκολο να εξηγηθεί...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λοξίας την 13 Μαρ 2021, 10:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών