Η ''επιδρομή'' του Edge στο σπίτι του Cena.

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Chris Jericho ανήκει στους top 3 αγαπημένους, θα το κοιτάξωalekhine έγραψε: ↑13 Μαρ 2021, 15:48για εσας τους παλιου μερακληδες εχω να συστησω μια νεα εταιρεια που ξεκινησε εδω και κανα χρονο ονοματι AEW και το προιον της ειναι πολυ καλυτερο του WWE
την τρεχει ο γιος του Dusty Rhodes και εχει μαζεψει μερικους πολυ καλους οπως ο Kenny Omega και οι Young Bucks που εχουν κανει μεγαλο ονομα στην Ιαπωνια μαζι με μερικους του WWE οπως ο Chris Jericho και ο πρωην της Shield Dean Ambrose που τωρα παιζει σαν Jon Moxley
Ευχαριστώ,καλό ακούγεται,θα το τσεκάρω κι εγώ.Ο,τιδήποτε ανεξάρτητο του WWE είναι στάνταρ καλλίτερο.alekhine έγραψε: ↑13 Μαρ 2021, 15:48για εσας τους παλιου μερακληδες εχω να συστησω μια νεα εταιρεια που ξεκινησε εδω και κανα χρονο ονοματι AEW και το προιον της ειναι πολυ καλυτερο του WWE
την τρεχει ο γιος του Dusty Rhodes και εχει μαζεψει μερικους πολυ καλους οπως ο Kenny Omega και οι Young Bucks που εχουν κανει μεγαλο ονομα στην Ιαπωνια μαζι με μερικους του WWE οπως ο Chris Jericho και ο πρωην της Shield Dean Ambrose που τωρα παιζει σαν Jon Moxley
Αυτό όμως αποδεικνύει ότι, δυστυχώς,και η επαγγελματική πάλη,είναι πλέον στα χέρια των Ιλλουμινάτι.
Από το 1984 περίπου μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του '90.