Μάνος Δανέζης και αστροφυσική

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Μάνος Δανέζης και αστροφυσική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 12 Μαρ 2021, 23:22

hellegennes έγραψε:
12 Μαρ 2021, 21:29
Ζενίθεδρος έγραψε:
12 Μαρ 2021, 20:37
hellegennes έγραψε:
12 Μαρ 2021, 15:59
Το παράδοξο του Ζήνωνα δεν έχει να κάνει με κερματισμό, έχει να κάνει με συγκλίνουσες σειρές.

Όσο για το πι, η παρατήρηση ότι η περίμετρος και η ακτίνα σχετίζονται με κάποιον τρόπο ήρθε πολύ νωρίς αλλά η μέτρηση του πι ούτε σαν ανέκδοτο δεν προέκυψε από μετρήσεις σε αληθινά αντικείμενα. Προέκυψε από γεωμετρικές αναλύσεις του σχήματος, δηλαδή καθαρά από μαθηματικά.
Τα παράδοξα του Ζήνωνα ηταν σοφιστειες που ανέδειξαν απλα την έλλειψη του ολοκληρωτικου λογισμού. Εφόσον σε μικροσκοπικό επίπεδο δεν μπορει να υφίσταται η κίνηση, ελεγε ο Ζηνων, η κίνηση δεν υπαρχει. Ειναι ίδιας κοπής σοφιστεια με αυτήν που επαναλαμβανετε εσείς εδώ μέσα, πως επειδή στην φύση δεν υπάρχουν τελειοι, με ακρίβεια μήκους Πλανκ, κύκλοι, για αυτο δεν υπαρχει ο κύκλος. Επειδή όμως έχουν εντωμεταξυ ανακαλυφθεί τα στοχαστικα μαθηματικά (Κολμογκοροφ 1933) ειναι επιεικως άκυρος και ξεπερασμένος αυτός ο συλλογισμός. Τελειοι κύκλοι δεν υπάρχουν μεν, αν και η ακτινοβολία υποβάθρου σχηματίζει μια σχεδον τελεια σφαίρα, ωστόσο η πιθανότητα σε ενα σύνολο παρατηρουμενων κυκλων (φυτά, κρατήρες, κυματα) να ειναι ο λόγος της περιμέτρου προς την διάμετρο ισος με π, τείνει στο 1, όσο το τσουβαλι του συνολου φουσκωνει σε στοιχεία.
Η ακτινοβολία υποβάθρου δεν είναι σφαίρα, είναι νοητή σφαίρα, όπως νοητή σφαίρα είναι οποιαδήποτε σφαίρα σχεδιάσεις με συγκεκριμένη και μοναδική ακτίνα. Δεν είναι ένα φυσικό αντικείμενο, είναι ένας χώρος που έχεις ορίσει μέσα στο διάστημα.

Πάμε πάλι: στα μαθηματικά και συγκεκριμένα στην ευκλείδεια γεωμετρία το πι δεν τείνει στην τιμή που ξέρουμε, είναι ακριβώς η τιμή που ξέρουμε και αυτή είναι η διαφορά των μαθηματικών από τις επιστήμες.

Επίσης ξαναεπισημαίνω ότι δεν υπάρχουν δισδιάστατα σχήματα στο σύμπαν. Μιλάς για προβολές. Ναι, αρκετές κυκλικές προβολές στην φύση χοντρικά τείνουν προς τον τέλειο κύκλο, αλλά αυτή η διαφορά του «χοντρικά» με το «ακριβώς» είναι αυτό που διαχωρίζει τα μαθηματικά από τις επιστήμες.
Η ακτινοβολία υποβάθρου ειναι τόσο νοητή όσο και εσυ και οτιδήποτε εκπεμπει ή αντανακλα ακτινοβολία και το βλέπεις, ειτε δεν μπορεις να το δεις τριγύρω σου, λόγω του ότι δεν το αντιλαμβάνονται οι φωτοϋποδοχεις του αμφιβληστροειδους σου χιτωνα. Δεν την όρισε καποιος άνθρωπος, υπάρχει. Οι άνθρωποι απλα την βλέπουν μέσω ραδιοτηλεσκοπίων.

Την τιμή του πι που ξέρεις, μπορεις ειτε να την βρεις μετρώντας το εμβαδο ενός περιγεγραμμενου κανονικού απειρόγωνου, ειτε να το μετρήσεις πρόχειρα πανω σε οποίους κύκλους βρεθούν τριγύρω σου, όπως το έκαναν οι Αιγύπτιοι, που βρήκαν μια καλή προσέγγιση, που τους αρκούσε για τις κατασκευές τους. Το οτι ειναι πρακτικά (μεχρι σήμερα τουλάχιστον) άχρηστο να γνωρίζεις τρισεκατομμύρια δεκαδικα ψηφια, που θα σου βγάλει ο υπολογιστής, δεν σημαίνει πως η σχέση των μηκων ειναι ανύπαρκτη.

Αυτο με το δισδιάστατα σχήματα που δεν υπάρχουν στο σύμπαν, ειναι αστείο. Η επιφάνεια ενός υγρού πανω στην οποία σχηματίζεται ένα κυκλικό κύμα, ειναι πραγματι κυρτή λογω της σφαιρικοτητας της γης. Θεωρητικά, μπορεις να υπολογίσεις αυτην την κυριότητα και την περίμετρο της γης απο την απόκλιση του πι, την οποία θα μετρήσεις σε ενα κυκλικό κύμα διαμέτρου μερικών εκατοστών. Ο Σνελιους ειχε μετρησει ετσι το 1600 την περίμετρο της γης με την απόκλιση από τις 180 μοίρες του αθροίσματος των γωνιων ενός τριγώνου που σχημάτιζαν τρεις πόλεις μεταξυ τους. Αυτο ομως δεν σημαίνει ότι είναι ανύπαρκτα και νοητα κατασκεύασματα οι μαθηματικοί κανόνες. Καθε άλλο.

Γενικα βρίσκω ότι η όλη συζήτηση ειναι λάθος και πρέπει να γίνει πανω στο θεωρημα του Γκεντελ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 12 Μαρ 2021, 23:27

Έχει γράψει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα ο χρήστης Interregnum εδώ αλλά μάλλον δεν τα προσέξατε.

ST48410 @ Στοχασμοί και σκόρπιες σκέψεις ενός παράκαιρου πνεύματος

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 12 Μαρ 2021, 23:41

Ζενίθεδρος έγραψε:
12 Μαρ 2021, 23:22
Η ακτινοβολία υποβάθρου δεν είναι σφαίρα, είναι νοητή σφαίρα
Η ακτινοβολία υποβάθρου ειναι τόσο νοητή όσο και εσυ και οτιδήποτε εκπεμπει ή αντανακλα ακτινοβολία
Ζενίθεδρε, δίνεις διαρκώς την εντύπωση ότι δεν απαντάς σε κάτι που γράφουμε αλλά σε μια προκατασκευασμένη αντίληψη. Εγώ λέω ότι η ακτινοβολία υποβάθρου δεν είναι σφαίρα και εσύ απαντάς στο «η ακτινοβολία υποβάθρου είναι νοητή».

Διάβασέ το πάλι. Η ακτινοβολία υποβάθρου είναι υπαρκτή, αυτό που είναι νοητή σφαίρα είναι το αποτύπωμα, γιατί ο ορίζοντας φωτός είναι αναγκαστικά μια ακτίνα ίση προς όλες τις κατευθύνσεις, ήτοι σχηματίζει μια νοητή σφαίρα. Είναι το ίδιο με τον οπτικό ορίζοντα ενός ανθρώπου. Δεν πρόκειται για ένα σχήμα με φυσική υπόσταση αλλά έναν νοητό κύκλο (ή σφαίρα, αν μιλάς για τρισδιάστατο ορίζοντα) που εξ ορισμού είναι σφαίρα γιατί το όριο της όρασης είναι ανεξάρτητο με την πλευρά που κοιτάς. Ο οπτικός σου ορίζοντας είναι ίδιος προς όλες τις κατευθύνσεις και κατά συνέπεια δημιουργεί μια νοητή σφαίρα που καθορίζει το όριο του οπτικού σου πεδίου. Όμως είναι νοητή σφαίρα με κέντρο εσένα, όχι ένα φυσικό αντικείμενο. Δεν τελειώνει η ύλη στον οπτικό σου ορίζοντα.
Ζενίθεδρος έγραψε:
12 Μαρ 2021, 23:22
Την τιμή του πι που ξέρεις, μπορεις ειτε να την βρεις μετρώντας το εμβαδο ενός περιγεγραμμενου κανονικού απειρόγωνου, ειτε να το μετρήσεις πρόχειρα πανω σε οποίους κύκλους βρεθούν τριγύρω σου, όπως το έκαναν οι Αιγύπτιοι
Από πού σου ήρθε η ιδέα ότι οι Αιγύπτιοι βρήκαν την σχέση μετρώντας «κύκλους»; Πώς τους ήρθε η ιδέα ότι υπάρχει σχέση; Γιατί να αρχίσουν στο ράντομ να μετράνε «κύκλους»; Η ιδέα ότι η ακτίνα και η περίμετρος σχετίζονται προέκυψε από οπτική παρατήρηση. Κατόπιν η σχέση τους βρέθηκε με μαθηματική ανάπτυξη, όχι με μετρήσεις σε κυκλικές προβολές. Φυσικά μιλάμε για εμπειρική ανάπτυξη, γιατί η απόδειξη ήρθε πολύ αργότερα, από τους Έλληνες. Γι' αυτό και τα μαθηματικά ως αντικείμενο μελέτης ξεκινάνε από την ελληνική αρχαιότητα. Πιο πριν είχαμε απλώς εμπειρικές εφαρμογές μέτρησης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 13 Μαρ 2021, 00:12

Δεν πρέπει να είναι σφαίρα, και τόσο τέλεια μάλιστα, η ακτινοβολία του υποβάθρου, και βαριέμαι να κάτσω στο εξηγήσω. Είναι έτσι, και δεν το έβγαλα εγώ.

Και ναι, οι Αιγύπτιοι και νωρίτερα οι Βαβυλώνιοι, έτσι βρήκαν τη σχέση διαμέτρου και περιμέτρου ενός κύκλου, μετρώντας τες με ένα σκοινί, μαλλον γιατί χρειάστηκε να υπολογιζουν ποσο μήκος πρέπει να είναι ώστε να δενουν με αυτο το βόδι στο κυκλικό αλώνι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 13 Μαρ 2021, 13:29

EKPLIKTIKOS έγραψε:
12 Μαρ 2021, 19:25
stavmanr έγραψε:
12 Μαρ 2021, 09:14

Δεν υπάρχει "γνώση a priori".
Δηλαδή οι ταυτολογιες τι ειναι; a posteriori;
Οι ταυτολογίες δεν είναι γνώση.
Αν σου πω "η βαρύτητα είναι βαρύτητα" δεν έμαθες κάτι.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 13 Μαρ 2021, 13:40

hellegennes έγραψε:
12 Μαρ 2021, 14:53
Κανένα μαθηματικό μοντέλο δεν τα προέβλεπε. Προκύπτουν από την ΘτΣ, την ΝΠΕ, την ΘτΕ και λοιπές θεωρίες. Αυτές δημιουργήθηκαν ως προϊόντα παρατήρησης. Δεν υπήρχε πριν κάτι στα μαθηματικά που να προέβλεπε την ύπαρξη όλων αυτών.
Η ΘτΣ τί είναι δηλαδή: έκθεση ιδεών ή μαθηματικές σχέσεις;

"Προϊόντα παρατήρησης"!!! :lol:

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 13 Μαρ 2021, 15:50

ST48410 έγραψε:
12 Μαρ 2021, 23:27
Έχει γράψει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα ο χρήστης Interregnum εδώ αλλά μάλλον δεν τα προσέξατε.

ST48410 @ Στοχασμοί και σκόρπιες σκέψεις ενός παράκαιρου πνεύματος
Η αλήθεια είναι ότι εδώ έχουμε (στο νήμα εννοώ του Δανέζη, όχι στο link σου), με το συνηθισμένο φαινόμενο όπου τα όρια επιστήμης και φιλοσοφικού στοχασμού έχουν ξεφτυλιστεί από το περιεχόμενο της συζήτησης.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 13 Μαρ 2021, 16:14

stavmanr έγραψε:
13 Μαρ 2021, 13:29

Εδώ μιλάμε για ταυτολογια στη λογική. Έστω λοιπόν η πρόταση:

((A ∧ B) → C) ⇔ (A → (B → C))

Τι μπορείς να μου πεις για τη συνθήκη αλήθειας της;

Επίσης, έστω οτι θες να αποδείξεις επαγωγικά οτι:

1+2+…+n=1/2n(n+1)

Το αποδεικνύεις εμπειρικά ή δε συνιστά "γνώση"; Αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχει a priori γνώση, θεωρείς ότι ενδεχομένως υπάρχει περίπτωση να αποδείξεις εμπειρικά ότι το παραπάνω δεν ισχύει, δηλαδή να φτάσεις σε ένα n αριθμό μετά από πολλές πολλές προσπάθειες όπως ξεκινάς (1,2,3....5004, 5005...) όπου θα αποδείξεις το παραπάνω λάθος. Αυτό ισχυρίζεσαι εδώ; Απλά πεσ το μου να το ξέρω να μην απαντάω τσαμπα σαν ηλίθιος, να σε αφήσω να συνεχίσεις τη.. ρακοσυλλεκτικη σου απρόσκοπτα.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 13 Μαρ 2021, 20:03

EKPLIKTIKOS έγραψε:
13 Μαρ 2021, 16:14
stavmanr έγραψε:

Εδώ μιλάμε για ταυτολογια στη λογική.
Μα αν μιλάμε για ταυτολογία στη λογική τότε η πρόταση:
"η παρατήρηση της ύλης είναι αποτέλεσμα των ιδιοτήτων της ύλης (βιολογικός οργανισμός)" αποτελεί ταυτολογία.
Δηλαδή, αναιρείται το σύνολο των φυσικών παρατηρήσεων, στα πλαίσια του σολιψισμού.

Τί ακριβώς θέλεις να μου πεις; Ότι οι φυσικές επιστήμες είναι ...θεόσταλτες (μεταφυσικές δραστηριότητες) ;

Σου τα γράφω επειδή φαίνεται να συνεχίζεις να αγνοείς τη φύση των φυσικών θεωριών που αποτελούν ένα μικτό σύστημα γλωσσικού και μαθηματικού κώδικα, δηλαδή χρησιμοποιούν τις γλώσσες επικοινωνίας για την έκφραση και τεκμηρίωσή τους.
Και συνεχίζουμε να βλέπουμε ότι συγκεκριμένα προφίλς πιστεύουν ότι η φυσική θεωρία είναι κάτι διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη θεωρία ως προς τη δομή των προτάσεων που την συνιστούν.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Μαρ 2021, 20:10

Ζενίθεδρος έγραψε:
13 Μαρ 2021, 00:12
Δεν πρέπει να είναι σφαίρα, και τόσο τέλεια μάλιστα, η ακτινοβολία του υποβάθρου, και βαριέμαι να κάτσω στο εξηγήσω. Είναι έτσι, και δεν το έβγαλα εγώ.
Lol! :lol:

Τι να μου εξηγήσεις, βρε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Μαρ 2021, 20:13

stavmanr έγραψε:
13 Μαρ 2021, 13:40
hellegennes έγραψε:
Κανένα μαθηματικό μοντέλο δεν τα προέβλεπε. Προκύπτουν από την ΘτΣ, την ΝΠΕ, την ΘτΕ και λοιπές θεωρίες. Αυτές δημιουργήθηκαν ως προϊόντα παρατήρησης. Δεν υπήρχε πριν κάτι στα μαθηματικά που να προέβλεπε την ύπαρξη όλων αυτών.
Όχι, είναι φυσικές σχέσεις. Μπορείς να τις περιγράψεις με μαθηματικά, μπορείς με λέξεις, μπορείς με εικόνες, μπορείς με ήχους, μπορείς με οποιουδήποτε είδους αφαιρετικό μέσο (abstractions). Το μέσο περιγραφής είναι αυτό: μέσο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 13 Μαρ 2021, 21:02

stavmanr έγραψε:
13 Μαρ 2021, 20:03
EKPLIKTIKOS έγραψε:
stavmanr έγραψε:

"η παρατήρηση της ύλης είναι αποτέλεσμα των ιδιοτήτων της ύλης (βιολογικός οργανισμός)" αποτελεί ταυτολογία.
Δηλαδή, αναιρείται το σύνολο των φυσικών παρατηρήσεων, στα πλαίσια του σολιψισμού.

Τί ακριβώς θέλεις να μου πεις; Ότι οι φυσικές επιστήμες είναι ...θεόσταλτες (μεταφυσικές δραστηριότητες) ;

Σου τα γράφω επειδή φαίνεται να συνεχίζεις να αγνοείς τη φύση των φυσικών θεωριών που αποτελούν ένα μικτό σύστημα γλωσσικού και μαθηματικού κώδικα, δηλαδή χρησιμοποιούν τις γλώσσες επικοινωνίας για την έκφραση και τεκμηρίωσή τους.
Και συνεχίζουμε να βλέπουμε ότι συγκεκριμένα προφίλς πιστεύουν ότι η φυσική θεωρία είναι κάτι διαφορετικό από οποιαδήποτε άλλη θεωρία ως προς τη δομή των προτάσεων που την συνιστούν.
Η ερώτηση που σου έκανε δεν έχει σχέση με αυτό που απαντάς. Δεν σε ρώτησε για πρόταση φυσικής επιστήμης σε ρώτησε για μαθηματική πρόταση (ξέρεις, γιατί το distinction είναι τεράστιο).

Θα απαντήσεις σε αυτό που ρωτάει;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 13 Μαρ 2021, 21:08

hellegennes έγραψε:
13 Μαρ 2021, 20:13
stavmanr έγραψε:
13 Μαρ 2021, 13:40
hellegennes έγραψε:
Όχι, είναι φυσικές σχέσεις.
Και της χημείας είναι χημικές σχέσεις, της βιολογίας βιολογικές σχέσεις.
"Αν γράψουμε 1N + 1N = 2N είναι Φυσική, όχι Μαθηματικά!"

Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα...
Μπορείς να τις περιγράψεις με μαθηματικά, μπορείς με λέξεις, μπορείς με εικόνες, μπορείς με ήχους, μπορείς με οποιουδήποτε είδους αφαιρετικό μέσο (abstractions). Το μέσο περιγραφής είναι αυτό: μέσο.
Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά.
Τα μαθηματικά περιγράφονται και με λέξεις.

Πχ. "το τετράγωνο της υποτείνουσας ορθογωνίου τριγώνου ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των κάθετων πλευρών του".
ή "Το γινόμενο του αθροίσματος δύο παραγόντων με τρίτο ισούται με το άθροισμα του γινομένου των παραγόντων του με τον τρίτο".

Το γεγονός ότι στη Φυσική παίρνεις το Πυθαγόρειο θεώρημα και το εφαρμόζεις στα διανυσματικά σου μεγέθη (απλά ονομάζοντας το διάνυσμα "δύναμη", "τάση" κλπ), δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα διανύσματα είναι Μαθηματικά.

https://learn-era.gr/moodle/mod/book/view.php?id=4059
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 13 Μαρ 2021, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 13 Μαρ 2021, 21:10

klg έγραψε:
13 Μαρ 2021, 21:02
stavmanr έγραψε:
13 Μαρ 2021, 20:03
EKPLIKTIKOS έγραψε:

Η ερώτηση που σου έκανε δεν έχει σχέση με αυτό που απαντάς. Δεν σε ρώτησε για πρόταση φυσικής επιστήμης σε ρώτησε για μαθηματική πρόταση (ξέρεις, γιατί το distinction είναι τεράστιο).

Θα απαντήσεις σε αυτό που ρωτάει;
Μα δεν με ρώτησε για μαθηματική πρόταση. Μίλησε για "ταυτολογία στη λογική".
Το γεγονός ότι εσύ επιμένεις να μιλήσουμε ΜΟΝΟ για μαθηματικά όταν αναφερόμαστε σε κριτική της λογικής είναι κάτι που αποτελεί πρόβλημα του σκεπτικού σου.
Εκτός αν εννοείς ότι τα Μαθηματικά και μόνο εκφράζουν τη λογική. :smt047

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 13 Μαρ 2021, 21:13

EKPLIKTIKOS έγραψε:
stavmanr έγραψε:

Έστω λοιπόν η πρόταση:

((A ∧ B) → C) ⇔ (A → (B → C))

Τι μπορείς να μου πεις για τη συνθήκη αλήθειας της;
Διάψευσέ την. Όχι αυτήν. Οποιαδήποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 13 Μαρ 2021, 21:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών