Και τον Harry για FLOTUS ε; Δεν είναι κακό, περιμένω κάτι τέτοιο από τότε που είχε πει ο Kanye ότι θα κατέβαινε.Daje έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 08:18Ωραιο σεναριο θα ηταν αυτο. Βγαλμενο απο ταινια!
Μέγκαν Μαρκλ: Μετά την συνέντευξη στην Όπρα βάζει πλώρη για τον Λευκό Οίκο;
https://www.protothema.gr/life-style/ar ... euko-oiko/
Μέγκαν ή Παλάτι;
Re: Μέγκαν ή Παλάτι;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Με τίτλο έστω και iure uxoris δε πάει πουθενά. Δε μπορεί να θέσει υποψηφιότητα με τίτλο ευγένειας. Και έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρος ότι το Peerage Act του 1963 εξαιρεί τους Royal Dukes από το δικαίωμα στο disclaim.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Megan > Sleepy Joe
/discuss
/discuss
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- Rocco Siffredi
- George_V
Δεν ξέρω τι συμβαίνει βέβαια σε περίπτωση διαζυγίου. Σίγουρα χάνει τα προνόμια της Βασιλικής Οικογένειάς αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον τίτλο. Θα το ψάξω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Βασικά εγώ δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Το άρθρο 2 του συντάγματος που καθορίζει τα qualifications, δεν νομίζω ότι γράφει τίποτα για τίτλους. Γιατί να μην μπορεί να θέσει υποψηφιότητα; Υπάρχει άλλη νομοθεσία που να την αποτρέπει;
- George_V
Yπηρξε η πρόταση για την 13η Τροπολογία να αφαιρεί την αμερικανική υπηκοότητα σε όσον φέρει τίτλο ευγένειας. Τουτέστιν εάν σου αφαιρεθεί η υπηκοότητα δεν μπορείς να γίνεις Πρόεδρος.
Εν τούτοις δεν επικυρώθηκε από τον απαιτούμενο αριθμό πολιτειών το 1818 και ακόμα είναι σε εκκρεμότητα. Έτσι παρέμεινε στο ράφι και επισήμως 13η Τροπολογία έγινε η κατάργηση της δουλειάς.
Μπορεί να μην έχει ομοσπονδιακή συνταγματική ισχύ ακόμα καθώς σήμερα πρέπει να επικυρωθεί από 26 πολιτείες ακόμα αλλά σίγουρα αν κάποιος καταθέσει ένσταση κατά της υποψηφιότητα σε δικαστήριο σίγουρα εκτός από νομική θύελλα που θα προκληθεί θα έχει και ισχυρές πιθανότητες να την κερδίσει καθώς έχει επικυρωθεί από 12 πολιτείες και υπάρχει νομικό προηγούμενο από άλλες ενστάσεις που έχουν κερδηθει σε άλλες Τροπολογίες που δεν πικυρωθηκαν.
Εν τούτοις δεν επικυρώθηκε από τον απαιτούμενο αριθμό πολιτειών το 1818 και ακόμα είναι σε εκκρεμότητα. Έτσι παρέμεινε στο ράφι και επισήμως 13η Τροπολογία έγινε η κατάργηση της δουλειάς.
Μπορεί να μην έχει ομοσπονδιακή συνταγματική ισχύ ακόμα καθώς σήμερα πρέπει να επικυρωθεί από 26 πολιτείες ακόμα αλλά σίγουρα αν κάποιος καταθέσει ένσταση κατά της υποψηφιότητα σε δικαστήριο σίγουρα εκτός από νομική θύελλα που θα προκληθεί θα έχει και ισχυρές πιθανότητες να την κερδίσει καθώς έχει επικυρωθεί από 12 πολιτείες και υπάρχει νομικό προηγούμενο από άλλες ενστάσεις που έχουν κερδηθει σε άλλες Τροπολογίες που δεν πικυρωθηκαν.
- Καραμελίτσα
Μάλιστα, ενδιαφέρον.George_V έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 12:54Yπηρξε η πρόταση για την 13η Τροπολογία να αφαιρεί την αμερικανική υπηκοότητα σε όσον φέρει τίτλο ευγένειας. Τουτέστιν εάν σου αφαιρεθεί η υπηκοότητα δεν μπορείς να γίνεις Πρόεδρος.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Καργιόλα τρίζουν τα κόκκαλα της Νταιάνας.
Το παλάτι υποτίθεται ότι ήταν ο θεματοφύλακας του αγγλικού μεγαλείου και της περηφάνιας των Άγγλων, αλλά έχει ξεφτιλιστεί τελείως.
Η σύζυγος του διαδόχου σκυλογαμιόταν με μουσουλμάνους και ο πρίγκιπας παντρεύτηκε μια γύφτισσα.
Η σύζυγος του διαδόχου σκυλογαμιόταν με μουσουλμάνους και ο πρίγκιπας παντρεύτηκε μια γύφτισσα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Dwarven Blacksmith
Δεν ξέρω από πλατφόρμες, τύπε, αλλά στις προεκλογικές συγκεντρώσεις θα παίζει συνέχεια
Dein Herz, meine Gier