ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 12:30
Πασιφάη έγραψε: ↑15 Μαρ 2021, 12:26
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑14 Μαρ 2021, 20:46
Μου έλεγε η γυναίκα μου για τον άνδρα μιας φίλης της για το πόσο δυναμικός , βαρύς μάγκας και άνδρας είναι , και εν το μεταξύ αυτός την γυναίκα του την έχει δείρει πολλές φορές
Ενώ εγώ ο ΑΙΝΕΙΑΝ , ντρέπομαι που το λέγω , δεν έχω δείρει ποτέ την γυναίκα μου
Και δεν τον έστειλε στη μάνα του, η φίλη της γυναίκας σου; Σούμπιτος ο κα@@@πστς.
Εσύ, ο Αινειάν, προσπάθησε να διακρίνεις πότε τρολλάρεις και πότε αυτά που γράφεις,είναι αρκούντως σοβαρά.
Η κακοποίηση δεν είναι θέμα που μπορούμε να το διαχειριστούμε εύκολα, ούτε να το πάρουμε στην πλάκα.
Πρόσεχε τι γράφεις. Φιλική συμβουλή.
Καλημέρα φίλη Πασιφάη

Τουλάχιστον εσύ απάντησε μου σοβαρά , όταν οι γυναίκες θέλουν τον άνδρα "δυναμικό" τι εννοούν ;

Και μια δεύτερη σοβαρή ερώτηση

Η αγριάδα ανεβάζει τους άνδρες σαν σεξ απηλ προς το γυναικείο φύλο;
Θα σου απαντήσω υποκειμενικά.
Για μένα δυναμικός άντρας είναι αυτός που βοηθάει το έτερόν του ήμισυ σε μια σχέση, ή σε έναν γάμο που κακά τα ψέμματα λογιέται και σαν επιχείρηση, που όλοι προσπαθούμε να προσφέρουμε σ'αυτήν . Είναι αυτός που θα αντιληφθεί την κούραση με τα παιδιά και θα βοηθήσει, όχι για να πει οτι ''το έκαμε'', αλλά διότι σέβεται και μπαίνει τρόπον τινά, στα παπούτσια του άλλου.
Αυτός που θα ευχαριστήσει τον άνθρωπό του, με μικρά πράγματα καθημερινά, που αναγνωρίζουν την προσφορά του.
Η δεύτερη ερώτηση που θέτεις, απαιτεί συζήτηση μεγάλη. Δεν τίθεται απλά θέμα καύλας. Δεν χρειάζεται δα και την τεράστια νοημοσύνη να το αντιληφθείς.