Σε γεύση, αλλα παράλληλα γαμαει και τα δόντια και τα κόκαλα. Βοηθάει να φύγει γρηγορότερα το ασβέστιο με το κατουρημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:48Χάλια χάλια, αλλά γαμάει.Highlander έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:44Χαλιά ειναι η κοκακολα, ΕΛΕΟCDwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:23Τόσο γκαντέμης είμαι;
Ήμουν καθαρός από κοκακόλα 5-6 χρόνια, έπινα μόνο 1-2 φορές το μήνα. Τον τελευταίο μήνα εθίστηκα πάλι και πίνω κάθε μέρα.
Βίαιες ανατιμήσεις
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Βίαιες ανατιμήσεις
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Θα μείνει κόσμος χωρίς δουλειά και εδώ συζητούμε για το αν είναι νόστιμη η κοκα κόλα 

-
Η πανδημία έχει διαταράξει την παραγωγή και εμπορία πρώτων υλών παγκοσμίως (τάνκερ με γεμάτα αμπάρια παραμένουν σε λιμάνια μήνες περιμένοντας να ανέβει η τιμή του πετρελαίου, σιτηρά προς εξαγωγή δεσμεύτηκαν απο τις κυβερνήσεις για την εξυπηρέτηση εθνικών αναγκών λόγω πανδημίας κ.λ.π.).
Προσθέτεις και την γνωστή αισχροκέρδεια (μπήκα μέσα μάτιαμου) και φτιάχνεις το μίγμα.
Ειδικά χώρες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα στον πληθυσμό τους χωρίς εισαγωγές (Ελλάδα), θα την ακουσουν στερεοφωνικά.
Προσθέτεις και την γνωστή αισχροκέρδεια (μπήκα μέσα μάτιαμου) και φτιάχνεις το μίγμα.
Ειδικά χώρες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα στον πληθυσμό τους χωρίς εισαγωγές (Ελλάδα), θα την ακουσουν στερεοφωνικά.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Σίγουρα. Αυτό όμως που γράφεις έχει να κάνει με τη θέση μίας επιχείρησης στην αγορά αλλά και πόσο ελαστική είναι η ζήτηση των προϊόντων/υπηρεσιών που παράγει σε σχέση με τη τιμή και το εισόδημα. Ένα μονοπώλιο ανεβοκατεβάζει τις τιμές κατά το δοκούν ρίχνοντας τη παραγωγή ενώChilloutbuddy έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:48Τι να σου πώ, όπου έχω δουλέψει ο κανόνας είναι ότι ανεβάζεις τιμές όποτε μπορείς και όσο μπορείςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:32To ίδιο και εγώ. Οι ανατιμήσεις συμβαίνουν όταν για κάποιο λόγο μειώνεται η παραγωγή ή όταν κυκλοφορεί χρήμα στην αγορά.
Αν μπορείς να ανεβάσεις τιμές και τις πληρώνει ο πελάτης, γιατί να μην το κάνεις έτσι κι αλλιώς; άσχετα από πληθωρισμούς, κόστη, παραγωγές.
μία επιχείρηση που πουλάει εθιστικά προϊόντα/υπηρεσίες μπορεί να χρεώνει υψηλές τιμές.
Απο εκεί και πέρα όσο περισσότερο ανταγωνιστική γίνεται μία αγορά τόσο περισσότερο παίζει ρόλο και η προθυμία πληρωμής των καταναλωτών
που με τη σειρά της καθορίζεται από διάφορους παράγοντες που καταλήγουν στο «πόσο χρήμα κυκλοφορεί στην αγορά».
Τώρα εις ότι αφορά το νήμα ας δούμε πρώτα αν υπάρχουν οι ανατιμήσεις και μετά ας γράψουμε

σε όσα γράφεις. Όχι γιατί δεν αποδέχομαι την αιτιολόγηση της κατάστασης εκ μέρους απλώς δε ξέρω αν όντως υπάρχουν οι αντιμήσεις που
αναφέρονται.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Οι παράγοντες αυτοί οδηγούν πράγματι σε ανατιμήσεις,αν υποθέσουμε πως υφίστανται στη πραγματικότητα.likosmokeses έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:58Η πανδημία έχει διαταράξει την παραγωγή και εμπορία πρώτων υλών παγκοσμίως (τάνκερ με γεμάτα αμπάρια παραμένουν σε λιμάνια μήνες περιμένοντας να ανέβει η τιμή του πετρελαίου, σιτηρά προς εξαγωγή δεσμεύτηκαν απο τις κυβερνήσεις για την εξυπηρέτηση εθνικών αναγκών λόγω πανδημίας κ.λ.π.).
Πριν καμια 15ρια 20χρονια και γω αν δεν υπηρχε κοκακολα στο τραπεζι δε μπορουσα να φαω . Τωρα μπορει μια στο διμηνο και αν .Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:23Τόσο γκαντέμης είμαι;
Ήμουν καθαρός από κοκακόλα 5-6 χρόνια, έπινα μόνο 1-2 φορές το μήνα. Τον τελευταίο μήνα εθίστηκα πάλι και πίνω κάθε μέρα.
Τι να λείπει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:28Εδώ φτιάχνει ο ΑΒ Βασιλόπουλος, δε θα φτιάχνουν οι Κινέζοι;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:26Οι chinamen δε φτιάχνουν καμια mufa cola, πυτε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:23Τόσο γκαντέμης είμαι;
Ποιος δοκιμάζει 500 μάρκες για να καταλήξει πάλι στο συμπέρασμα ότι "κάτι λείπει" όμως;
Νερό + πολυυυ ζάχαρη + ανθρακικό είναι η συνταγή.
- Dwarven Blacksmith
Αυτή είναι η συνταγή της Spite. Αλλά η Sprite δεν είναι ίδια ούτε με τη 7up, πόσο μάλλον με την Κοκακόλα.nick έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 01:12Τι να λείπει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:28Εδώ φτιάχνει ο ΑΒ Βασιλόπουλος, δε θα φτιάχνουν οι Κινέζοι;
Ποιος δοκιμάζει 500 μάρκες για να καταλήξει πάλι στο συμπέρασμα ότι "κάτι λείπει" όμως;
(Ζίρο πίνω, οπότε ασπαρτάμη, όχι ζάχαρη)

- John Brown Gun Club
και λεμονι, λαιμ, πορτοκαλι, κολιαντρο, μοσχοκαρυδο, κανελα, βανιλια και καραμελοχρωμα.nick έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 01:12Τι να λείπει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:28Εδώ φτιάχνει ο ΑΒ Βασιλόπουλος, δε θα φτιάχνουν οι Κινέζοι;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Για την Coca Cola ισχύει αυτό που έγραφε ο Παυλάρας για σοβαρό βέβαια εθισμό:
"Είναι γλυκιά, πολύ γλυκιά και δεν μπορεί κανείς μα κανείς να την χορτάσει".
"Είναι γλυκιά, πολύ γλυκιά και δεν μπορεί κανείς μα κανείς να την χορτάσει".
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- hellegennes
Ρεφάρισμα λέγεται.mao mao έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:26πρώτη φορά ακούω εταιρίες των οποίων οι πωλήσεις πέφτουν, να ανεβάζουν τις τιμές για να ρεφάρουν. Δεν έχει και πολύ λογική.hellegennes έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:18Δεν έχουν σχέση με πληθωρισμό οι ανατιμήσεις. Με απώλεια εσόδων από την εστίαση έχουν να κάνουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Με λίγα λόγια σιρόπι από μπακλαβά με ανθρακικό.John Brown Gun Club έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 01:22και λεμονι, λαιμ, πορτοκαλι, κολιαντρο, μοσχοκαρυδο, κανελα, βανιλια και καραμελοχρωμα.nick έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 01:12Τι να λείπει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Μαρ 2021, 00:28
Εδώ φτιάχνει ο ΑΒ Βασιλόπουλος, δε θα φτιάχνουν οι Κινέζοι;
- Eθνικοκοινωνιστης
να ζησετε να τον θυμαστε 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
δικαιωση οανησοεα,τελικα επρεπε να ειχατε διαβασει εκεινο το βιβλιο ιολογιας
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 17 Μαρ 2021, 01:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση η γευση/οσφρηση μου μετα τις τελειωτικες ανατιμησεις
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 13 Ιούλ 2024, 16:00 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
13 Ιούλ 2024, 18:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει πηδήξει την κοινωνία στους φόρους και στις ανατιμησεις
από Μαδουραίος » 25 Αύγ 2024, 21:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 98 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης
27 Αύγ 2024, 13:28
-