Cryptocurrency

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Re: Cryptocurrency

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 17 Μαρ 2021, 23:45

gassim έγραψε:
17 Μαρ 2021, 23:41
stella έγραψε:
17 Μαρ 2021, 23:37
gassim έγραψε:
17 Μαρ 2021, 23:34

τα έχεις γράψει ή τα έχεις διαβάσει;
Τα γράφω (στα αγγλικά) αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά. Οι πελάτες μου είναι ευχαριστημένοι, παίζει να μη γνωρίζουν ούτε εκείνοι (ελπίζω πως δεν συμβαίνει αυτό).

* ως ghostwriter
κάτσε ο ghostwriter δεν ειναι αυτός που γράφει κείμενα για κάτι που γνωρίζει καλά ωστε κάποιος άλλος που δεν γνωρίζει καλά το αντικείμενο να τα παρουσιάζει ως δικά του;
Έεεεεεετσι.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 17 Μαρ 2021, 23:55

stella έγραψε:
17 Μαρ 2021, 23:45
gassim έγραψε:
stella έγραψε:
17 Μαρ 2021, 23:37

Τα γράφω (στα αγγλικά) αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά. Οι πελάτες μου είναι ευχαριστημένοι, παίζει να μη γνωρίζουν ούτε εκείνοι (ελπίζω πως δεν συμβαίνει αυτό).

* ως ghostwriter
κάτσε ο ghostwriter δεν ειναι αυτός που γράφει κείμενα για κάτι που γνωρίζει καλά ωστε κάποιος άλλος που δεν γνωρίζει καλά το αντικείμενο να τα παρουσιάζει ως δικά του;
Έεεεεεετσι.
Xμ, πολυ ενδιαφέρον, όπως και το site σου (αν και έχει μεινει κάπως πισω στα news).
Και βγάζεις λεφτά απο αυτό;

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 18 Μαρ 2021, 00:00

gassim έγραψε:
17 Μαρ 2021, 23:55
stella έγραψε:
gassim έγραψε:

Έεεεεεετσι.
Xμ, πολυ ενδιαφέρον, όπως και το site σου (αν και έχει μεινει κάπως πισω στα news).
(Ευχαριστώ, δυστυχώς το έχω παρατήσει γιατί ασχολούμαι με αρκετά ακόμη!!!)

Βγάζω ναι, δεν έχω παράπονο, οι πελάτες οι περισσότεροι είναι από εξωτερικό (ΕΥΤΥΧΩΣ!!!), αλλά έχει πολύ τρέξιμο (και τώρα για crypto γράφω, γιατί αξίζει να επενδύσει κανείς, κι ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργεί το ledger, χοχο).

Εννοείται αν θες περισσότερες πληροφορίες, θα χαρώ να σου εξηγήσω αναλυτικότερα. Αξίζει να ασχοληθεί κανείς. :lol:

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 18 Μαρ 2021, 00:07

stella έγραψε:
18 Μαρ 2021, 00:00
gassim έγραψε:
stella έγραψε:

Έεεεεεετσι.

Βγάζω ναι, δεν έχω παράπονο, οι πελάτες οι περισσότεροι είναι από εξωτερικό (ΕΥΤΥΧΩΣ!!!), αλλά έχει πολύ τρέξιμο (και τώρα για crypto γράφω, γιατί αξίζει να επενδύσει κανείς, κι ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργεί το ledger, χοχο).

Εννοείται αν θες περισσότερες πληροφορίες, θα χαρώ να σου εξηγήσω αναλυτικότερα. Αξίζει να ασχοληθεί κανείς. :lol:
Επρεπε να την κανουμε αυτή την συζήτηση πριν απο ενα χρόνο που βγήκα σε αναστολή και δεν είχα τι να κάνω.
Τώρα εξακολουθώ να είμαι σε αναστολή αλλα αφενός βρήκα τι να κάνω και αφετέρου όπου να ναι θα ξαναπιάσω δουλειά.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 18 Μαρ 2021, 00:09

τωρα για το ledger δεν νομίζω οτι είναι ανάγκη να καταλάβει κανείς τις λεπτομέρειες της κρυπτογράφησης, αρκεί να ξέρεις οτι είναι ένα είδος λίστας που καταγράφονται όλες οι συναλλαγές και όλοι έχουν απο ένα αντίγραφο.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 18 Μαρ 2021, 00:10

Ledger είναι το τεφτέρι ας πούμε , που γράφει στην blockchain τις συναλλαγές, τι λεφτά έχει ο καθένας ανώνυμα , κλπ
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 18 Μαρ 2021, 00:13

gassim έγραψε:
18 Μαρ 2021, 00:07
stella έγραψε:
gassim έγραψε:

Επρεπε να την κανουμε αυτή την συζήτηση πριν απο ενα χρόνο που βγήκα σε αναστολή και δεν είχα τι να κάνω.
Τώρα εξακολουθώ να είμαι σε αναστολή αλλα αφενός βρήκα τι να κάνω και αφετέρου όπου να ναι θα ξαναπιάσω δουλειά.
Κατάλαβα, χαίρομαι και για τα δύο πάντως!!!

Θα γράψω κάποια στιγμή κάποια tips για όποιον σκέφτεται το ghostwriting και όλα τα παρελκόμενα. Όχι ότι ανακάλυψα τον τροχό, αλλά εντάξει!!! :003:

ΥΓ: Ωωωωω ευχαριστώ παιδιά, ναι αυτό το είχα ψυλλιαστεί ότι είναι σα λίστα, αλλά δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί σε βάθος - δεν έχω εγγραφεί ας πούμε ποτέ σε κάποιο σύστημα να δω τη διαδικασία, μόνο την περιγράφω έτσι "απαλά". Διαβάζω κι εδώ και παίρνω κάποιες ιδέες, αν τις γράφατε και στα αγγλικά με copyright-free wording θα ήμουν ευγνώμων!!! (just joking)

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 18 Μαρ 2021, 00:15

https://www.blockchain.com/btc/block/00 ... 1bbef090d7

Ένα παράδειγμα blockchain explorer που δείχνει μια συναλλαγή
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 18 Μαρ 2021, 00:24

stella έγραψε:
18 Μαρ 2021, 00:13
gassim έγραψε:
18 Μαρ 2021, 00:07
stella έγραψε:

Κατάλαβα, χαίρομαι και για τα δύο πάντως!!!

Θα γράψω κάποια στιγμή κάποια tips για όποιον σκέφτεται το ghostwriting και όλα τα παρελκόμενα. Όχι ότι ανακάλυψα τον τροχό, αλλά εντάξει!!! :003:

ΥΓ: Ωωωωω ευχαριστώ παιδιά, ναι αυτό το είχα ψυλλιαστεί ότι είναι σα λίστα, αλλά δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί σε βάθος - δεν έχω εγγραφεί ας πούμε ποτέ σε κάποιο σύστημα να δω τη διαδικασία, μόνο την περιγράφω έτσι "απαλά". Διαβάζω κι εδώ και παίρνω κάποιες ιδέες, αν τις γράφατε και στα αγγλικά με copyright-free wording θα ήμουν ευγνώμων!!! (just joking)
Να κανεις ένα σχετικό νήμα για το ghostwriting, βασικά θα μπορούσε να γίνει ένα νήμα γενικά για freelancer δουλειές που μπορεί να κάνει κανένας απο το σπίτι του.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 18 Μαρ 2021, 12:35

gassim έγραψε:
17 Μαρ 2021, 23:33
Ερμής έγραψε:
17 Μαρ 2021, 22:26
gassim έγραψε:
17 Μαρ 2021, 15:36
Κράταγα ADA πριν απο τα χριστούγεννα, πριν απο κανένα μήνα μαλακίστηκα και έχω χάσει περίπου τα μισά.
Πάλι ψιλοκερδισμένος είμαι αλλά θα ήμουν αλλού.....ας πρόσεχα.
Πέτυχες τον στόχο που είχες θέσει εξαρχής ή οχι;
Οχι αλλά απ ότι βλέπω ακόμα παίζεται το παιχνίδι και θα τραβήξει μέχρι το φθινόπωρο (πιστεύω).
Νομος.
Ποτέ δεν αφήνουμε αν δε πετύχουμε τον στόχο.
Ποτέ δε κοιτάμε πίσω αν πετύχουμε το στόχο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 18 Μαρ 2021, 13:07

το COTI το έχει ψάξει κανείς;
φαίνεται να έχει τα fundamentals, εκανε μια συνεργασία με apple pay και για τέλος Μαρτίου έχει αρκετά γεγονότα προγραμματισμένα.

Αν και έχω την υποψία οτι κακώς ψειρίζουμε την μαϊμού, όσο κρατάει το bullmarket όλα ή σχεδόν όλα ανεβαίνουν.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 18 Μαρ 2021, 13:22

gassim έγραψε:
18 Μαρ 2021, 13:07
φαίνεται να έχει τα fundamentals, εκανε μια συνεργασία με apple pay και για τέλος Μαρτίου έχει αρκετά γεγονότα προγραμματισμένα.

Αν και έχω την υποψία οτι κακώς ψειρίζουμε την μαϊμού, όσο κρατάει το bullmarket όλα ή σχεδόν όλα ανεβαίνουν.
Εννοείς κακώς προσποιείστε ότι είναι κάτι άλλο πέρα από assets :lol:
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 18 Μαρ 2021, 13:26

Dwarven Blacksmith έγραψε:
18 Μαρ 2021, 13:22
gassim έγραψε:

Εννοείς κακώς προσποιείστε ότι είναι κάτι άλλο πέρα από assets :lol:
Ε όταν εμείς εδω η μαρίδα αγοράζουμε κάτι, ελπίζουμε να ανέβει μέχρι ενός σημείου και μετά να το πουλήσουμε για να βγάλουμε ένα κέρδος. Μεταξύ μας, η όποια αξία έχει ένα πρότζεκτ για εμάς μετράει στο σημείο που θα ανεβάσει την τιμή.
Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν καλά και χρήσιμα πρότζεκτς.

Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger » 18 Μαρ 2021, 13:45

Παιδιά καλώς σας βρήκα. Έχω μια ερωτηση. Το UCA πώς το βλέπετε? Έχει επενδυσει ενας φιλος οταν ηταν πολυ χαμηλά. Κατι εχει βγάλει.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 18 Μαρ 2021, 16:57

gassim έγραψε:

Ακριβώς, κακώς ψειρίζεις τη μαϊμού.
Τι σε ενδιαφέρει; long ή short term; όσο μπορεί αυτό να είναι δυνατό σε μια αγορά που δε γνωρίζουμε.

Αυτό δηλαδή που λένε
its better a wonderful stock at fair price than a fair stock at wonderful price.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Απάντηση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών