Έεεεεεετσι.
Cryptocurrency
Re: Cryptocurrency
Xμ, πολυ ενδιαφέρον, όπως και το site σου (αν και έχει μεινει κάπως πισω στα news).
Και βγάζεις λεφτά απο αυτό;
(Ευχαριστώ, δυστυχώς το έχω παρατήσει γιατί ασχολούμαι με αρκετά ακόμη!!!)
Βγάζω ναι, δεν έχω παράπονο, οι πελάτες οι περισσότεροι είναι από εξωτερικό (ΕΥΤΥΧΩΣ!!!), αλλά έχει πολύ τρέξιμο (και τώρα για crypto γράφω, γιατί αξίζει να επενδύσει κανείς, κι ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργεί το ledger, χοχο).
Εννοείται αν θες περισσότερες πληροφορίες, θα χαρώ να σου εξηγήσω αναλυτικότερα. Αξίζει να ασχοληθεί κανείς.

Επρεπε να την κανουμε αυτή την συζήτηση πριν απο ενα χρόνο που βγήκα σε αναστολή και δεν είχα τι να κάνω.stella έγραψε: ↑18 Μαρ 2021, 00:00(Ευχαριστώ, δυστυχώς το έχω παρατήσει γιατί ασχολούμαι με αρκετά ακόμη!!!)
Βγάζω ναι, δεν έχω παράπονο, οι πελάτες οι περισσότεροι είναι από εξωτερικό (ΕΥΤΥΧΩΣ!!!), αλλά έχει πολύ τρέξιμο (και τώρα για crypto γράφω, γιατί αξίζει να επενδύσει κανείς, κι ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς λειτουργεί το ledger, χοχο).
Εννοείται αν θες περισσότερες πληροφορίες, θα χαρώ να σου εξηγήσω αναλυτικότερα. Αξίζει να ασχοληθεί κανείς.
Τώρα εξακολουθώ να είμαι σε αναστολή αλλα αφενός βρήκα τι να κάνω και αφετέρου όπου να ναι θα ξαναπιάσω δουλειά.
τωρα για το ledger δεν νομίζω οτι είναι ανάγκη να καταλάβει κανείς τις λεπτομέρειες της κρυπτογράφησης, αρκεί να ξέρεις οτι είναι ένα είδος λίστας που καταγράφονται όλες οι συναλλαγές και όλοι έχουν απο ένα αντίγραφο.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ledger είναι το τεφτέρι ας πούμε , που γράφει στην blockchain τις συναλλαγές, τι λεφτά έχει ο καθένας ανώνυμα , κλπ
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Κατάλαβα, χαίρομαι και για τα δύο πάντως!!!gassim έγραψε: ↑18 Μαρ 2021, 00:07Επρεπε να την κανουμε αυτή την συζήτηση πριν απο ενα χρόνο που βγήκα σε αναστολή και δεν είχα τι να κάνω.stella έγραψε: ↑18 Μαρ 2021, 00:00(Ευχαριστώ, δυστυχώς το έχω παρατήσει γιατί ασχολούμαι με αρκετά ακόμη!!!)
Τώρα εξακολουθώ να είμαι σε αναστολή αλλα αφενός βρήκα τι να κάνω και αφετέρου όπου να ναι θα ξαναπιάσω δουλειά.
Θα γράψω κάποια στιγμή κάποια tips για όποιον σκέφτεται το ghostwriting και όλα τα παρελκόμενα. Όχι ότι ανακάλυψα τον τροχό, αλλά εντάξει!!!

ΥΓ: Ωωωωω ευχαριστώ παιδιά, ναι αυτό το είχα ψυλλιαστεί ότι είναι σα λίστα, αλλά δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί σε βάθος - δεν έχω εγγραφεί ας πούμε ποτέ σε κάποιο σύστημα να δω τη διαδικασία, μόνο την περιγράφω έτσι "απαλά". Διαβάζω κι εδώ και παίρνω κάποιες ιδέες, αν τις γράφατε και στα αγγλικά με copyright-free wording θα ήμουν ευγνώμων!!! (just joking)
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
https://www.blockchain.com/btc/block/00 ... 1bbef090d7
Ένα παράδειγμα blockchain explorer που δείχνει μια συναλλαγή
Ένα παράδειγμα blockchain explorer που δείχνει μια συναλλαγή
The business man whose master plan controls the world each day,
Να κανεις ένα σχετικό νήμα για το ghostwriting, βασικά θα μπορούσε να γίνει ένα νήμα γενικά για freelancer δουλειές που μπορεί να κάνει κανένας απο το σπίτι του.stella έγραψε: ↑18 Μαρ 2021, 00:13Κατάλαβα, χαίρομαι και για τα δύο πάντως!!!gassim έγραψε: ↑18 Μαρ 2021, 00:07Επρεπε να την κανουμε αυτή την συζήτηση πριν απο ενα χρόνο που βγήκα σε αναστολή και δεν είχα τι να κάνω.stella έγραψε: ↑18 Μαρ 2021, 00:00
(Ευχαριστώ, δυστυχώς το έχω παρατήσει γιατί ασχολούμαι με αρκετά ακόμη!!!)
Θα γράψω κάποια στιγμή κάποια tips για όποιον σκέφτεται το ghostwriting και όλα τα παρελκόμενα. Όχι ότι ανακάλυψα τον τροχό, αλλά εντάξει!!!
ΥΓ: Ωωωωω ευχαριστώ παιδιά, ναι αυτό το είχα ψυλλιαστεί ότι είναι σα λίστα, αλλά δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί σε βάθος - δεν έχω εγγραφεί ας πούμε ποτέ σε κάποιο σύστημα να δω τη διαδικασία, μόνο την περιγράφω έτσι "απαλά". Διαβάζω κι εδώ και παίρνω κάποιες ιδέες, αν τις γράφατε και στα αγγλικά με copyright-free wording θα ήμουν ευγνώμων!!! (just joking)
Νομος.
Ποτέ δεν αφήνουμε αν δε πετύχουμε τον στόχο.
Ποτέ δε κοιτάμε πίσω αν πετύχουμε το στόχο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
το COTI το έχει ψάξει κανείς;
φαίνεται να έχει τα fundamentals, εκανε μια συνεργασία με apple pay και για τέλος Μαρτίου έχει αρκετά γεγονότα προγραμματισμένα.
Αν και έχω την υποψία οτι κακώς ψειρίζουμε την μαϊμού, όσο κρατάει το bullmarket όλα ή σχεδόν όλα ανεβαίνουν.
φαίνεται να έχει τα fundamentals, εκανε μια συνεργασία με apple pay και για τέλος Μαρτίου έχει αρκετά γεγονότα προγραμματισμένα.
Αν και έχω την υποψία οτι κακώς ψειρίζουμε την μαϊμού, όσο κρατάει το bullmarket όλα ή σχεδόν όλα ανεβαίνουν.
- Dwarven Blacksmith
Εννοείς κακώς προσποιείστε ότι είναι κάτι άλλο πέρα από assetsgassim έγραψε: ↑18 Μαρ 2021, 13:07το COTI το έχει ψάξει κανείς;

Ε όταν εμείς εδω η μαρίδα αγοράζουμε κάτι, ελπίζουμε να ανέβει μέχρι ενός σημείου και μετά να το πουλήσουμε για να βγάλουμε ένα κέρδος. Μεταξύ μας, η όποια αξία έχει ένα πρότζεκτ για εμάς μετράει στο σημείο που θα ανεβάσει την τιμή.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Μαρ 2021, 13:22Εννοείς κακώς προσποιείστε ότι είναι κάτι άλλο πέρα από assetsgassim έγραψε: ↑18 Μαρ 2021, 13:07το COTI το έχει ψάξει κανείς;
Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν καλά και χρήσιμα πρότζεκτς.
- Space_Passenger
Παιδιά καλώς σας βρήκα. Έχω μια ερωτηση. Το UCA πώς το βλέπετε? Έχει επενδυσει ενας φιλος οταν ηταν πολυ χαμηλά. Κατι εχει βγάλει.
Ακριβώς, κακώς ψειρίζεις τη μαϊμού.gassim έγραψε: ↑18 Μαρ 2021, 13:07το COTI το έχει ψάξει κανείς;
Τι σε ενδιαφέρει; long ή short term; όσο μπορεί αυτό να είναι δυνατό σε μια αγορά που δε γνωρίζουμε.
Αυτό δηλαδή που λένε
its better a wonderful stock at fair price than a fair stock at wonderful price.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"