Cryptocurrency
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Cryptocurrency
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Θέλω σε short term να βγάλω τα λεφτά που έχω βάλει και να περισσέψει και κάτι για να μείνει μέσα long term.Ερμής έγραψε: ↑18 Μαρ 2021, 16:57Ακριβώς, κακώς ψειρίζεις τη μαϊμού.gassim έγραψε: ↑18 Μαρ 2021, 13:07το COTI το έχει ψάξει κανείς;
φαίνεται να έχει τα fundamentals, εκανε μια συνεργασία με apple pay και για τέλος Μαρτίου έχει αρκετά γεγονότα προγραμματισμένα.
Αν και έχω την υποψία οτι κακώς ψειρίζουμε την μαϊμού, όσο κρατάει το bullmarket όλα ή σχεδόν όλα ανεβαίνουν.
Τι σε ενδιαφέρει; long ή short term; όσο μπορεί αυτό να είναι δυνατό σε μια αγορά που δε γνωρίζουμε.
Αυτό δηλαδή που λένε
its better a wonderful stock at fair price than a fair stock at wonderful price.
Τώρα είμαι κάπου 25% πάνω απο το αρχικό ποσό. Αλλά μιλάμε για μικρά τετραψήφια ποσά, δηλαδή αυτό το 25% δεν είναι κανένα εκατομμύριο

Αν και είμαι πολύ ψάρι, θεωρώ πως είναι μια από τις πάμπολλες διορθώσεις που θα υπάρξουν. Προσωπικά κρατάω και γιατί όχι και άλλη αγορά του αν και με τα φραγκοδίφραγκα που βάζω δεν..
Πούλησαν μαζικά μόλις πήρε πολύ τα πάνω του γι'αυτό κ η πτώση. Πιο αναμενόμενη και από τα αναμενόμενα
Καλά και εμείς τι νομίζεις ότι παίζουμε, τίποτα μύρια; τετραψήφια μικρά παίζουμε οι περισσότεροι. Ο στόχος διαφέρειgassim έγραψε: ↑18 Μαρ 2021, 18:25Θέλω σε short term να βγάλω τα λεφτά που έχω βάλει και να περισσέψει και κάτι για να μείνει μέσα long term.Ερμής έγραψε: ↑18 Μαρ 2021, 16:57Ακριβώς, κακώς ψειρίζεις τη μαϊμού.gassim έγραψε: ↑18 Μαρ 2021, 13:07το COTI το έχει ψάξει κανείς;
φαίνεται να έχει τα fundamentals, εκανε μια συνεργασία με apple pay και για τέλος Μαρτίου έχει αρκετά γεγονότα προγραμματισμένα.
Αν και έχω την υποψία οτι κακώς ψειρίζουμε την μαϊμού, όσο κρατάει το bullmarket όλα ή σχεδόν όλα ανεβαίνουν.
Τι σε ενδιαφέρει; long ή short term; όσο μπορεί αυτό να είναι δυνατό σε μια αγορά που δε γνωρίζουμε.
Αυτό δηλαδή που λένε
its better a wonderful stock at fair price than a fair stock at wonderful price.
Τώρα είμαι κάπου 25% πάνω απο το αρχικό ποσό. Αλλά μιλάμε για μικρά τετραψήφια ποσά, δηλαδή αυτό το 25% δεν είναι κανένα εκατομμύριο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο
https://ocryptografos.com/tapmydata-ofe ... -dedomena/
Έχει κανείς άποψη για το nexo.io ?
https://ocryptografos.com/tapmydata-ofe ... -dedomena/
Έχει κανείς άποψη για το nexo.io ?
Μεταφέρθηκαν και τα ADA Στο coinbase οπότε για την ώρα bye bye binance
Τα γύρισα όλα σε cardano και sushiswap.
Δεν έχω ξανακάνει τέτοια ταρζανια και προβλέπω ξύλο.

Για το καρντανο δε βλέπω ιδιαίτερη ταρζανια. Σούσι όμως; διατί;
DeFi ftw
To BAT ξηγηθηκε ωραια. Εδωσα τα μισα και πηρα και αλλα coins
Στα πλην τα fees που ειναι στα υψη
Το ether θα κρατησει σιγουρα τιμη μεχρι την εκτοξευση καθως πολλοι τα κρατανε στα πορτοφολια και ειναι απαραιτητο οταν αγοραζουν απο εκει να εχουν ether στο λογαριασμο για να γινει η συναλλαγη με αλλα νομισματα
Οταν μαθει η κυρια Τασια απο τα Τρικαλα Κορινθιας οτι τα επιτοκια στα κρυπτο δινουν 10% αντι για την κακια τραπεζα που της εχει αρνητικο επιτοκιο και ορμησει και αυτη τοτε βγαινουμε
Ειναι πολυ ευκολο αν θελουν να τα μπλοκαρουν να το κανουν
Το ποτε θα γινει η παγκοσμια κλοπη του αιωνα αργει λιγο ακομα
Bullish μεχρι το 2023
Ετσι ειπε ο υδραυλικος του μπατζανακη μια τριτοξαδερφης, φυσικα και δεν υιοθετω
Το ether θα κρατησει σιγουρα τιμη μεχρι την εκτοξευση καθως πολλοι τα κρατανε στα πορτοφολια και ειναι απαραιτητο οταν αγοραζουν απο εκει να εχουν ether στο λογαριασμο για να γινει η συναλλαγη με αλλα νομισματα
Οταν μαθει η κυρια Τασια απο τα Τρικαλα Κορινθιας οτι τα επιτοκια στα κρυπτο δινουν 10% αντι για την κακια τραπεζα που της εχει αρνητικο επιτοκιο και ορμησει και αυτη τοτε βγαινουμε
Bullish μεχρι το 2023
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Γενικά μόλις ακούσεις τον Μπάμπη τον φαναρτζη να σου πει ότι "ψιτ ψηλέ έχω μια πληροφορία..." τότε ξεκινά να τα μαζεύεις. Αν και η φάση είναι διαφορετική από το Χρηματιστήριο του 99. Εδώ είμαι παγκόσμιο και έχει ανοίξει παρά πολύ.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Οι πιο πολλοί crypto youtubers , σου λένε αγόρασε το τάδε γιατί θα πάει φεγγάρι , το κάνουν για να πουλήσουν τα δικά τους .
Κανένα μην ακούτε εκτός αν βγαίνει νόημα
.
Πχ για το raven , όχι δεν πιστεύω στην τεχνολογία κλπ μαλακίες αλλά σίγουρα πολλοί miners θα πάνε εκεί όταν κλείσει το ethereum mining
Κανένα μην ακούτε εκτός αν βγαίνει νόημα
.
Πχ για το raven , όχι δεν πιστεύω στην τεχνολογία κλπ μαλακίες αλλά σίγουρα πολλοί miners θα πάνε εκεί όταν κλείσει το ethereum mining
Ναι αλλά όταν κλείσει το eth mining τότε είναι που θα αρχίσει να ανεβαίνει στο θεό. Ειδικά όταν μπει σε εφαρμογή το eth2.
Ψήνω να αρχίσω να χώνω raven σιγά σιγά ψιλολογια.
Επιμένω επίσης και στο algo
Έχεις δει buy and sale ratio του ada Στο coinbase;
Ψήνω να αρχίσω να χώνω raven σιγά σιγά ψιλολογια.
Επιμένω επίσης και στο algo
Έχεις δει buy and sale ratio του ada Στο coinbase;
Εδω κυρα Τασια απο Αθηνα ομως.pikey25 έγραψε: ↑20 Μαρ 2021, 11:05To BAT ξηγηθηκε ωραια. Εδωσα τα μισα και πηρα και αλλα coins
Bullish μεχρι το 2023
Αληθεια δινουν τοκο τα κρυπτο? Δεν το ηξερα.
Ποιος αποδιδει τον τοκο στον πελατη? Η πλατφορμα που κρατα το πορτοφολι του πελατη?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Μα στο εθεριουμ βασίζομαι για early retirement , και στο cardano για τσάμπα μηχανάκι 
Έχει μείνει και 0.1 btc για τίποτα ευκαιρίες

Έχει μείνει και 0.1 btc για τίποτα ευκαιρίες
https://blockfi.com/crypto-interest-account/