Έχεις δίκιο, το μπέρδεψα με τα corsair.Στύγιος έγραψε: ↑19 Μαρ 2021, 18:58Θα πάρω άλλο καλύτερο ,όταν επιτρέψουν οι συνθήκες . Αυτό είναι φτηνιάρικο των 30 ευρώ.
Τροφοδοτικά, μνήμες, επεξεργαστής
Re: Τροφοδοτικά, μνήμες, επεξεργαστής
Μείνε φφ, είναι απλά καλλίτερος για τον τρόπο που δουλεύουμε (διάβασα και τα προηγούμενα που έγραψες, παρόμοιο μάηντσετ έχω κι εγώ όσον αφορά το γουόρκφλόου - που λέμε και στο χωριό) και επίσης * https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... n-manager/sharp έγραψε: ↑19 Μαρ 2021, 19:33
*Τις περισσότερες φορές σώζω τα ανοιγμένα ταμπς με batch bookmark mode Ctrl+Shift+D. Έτσι κρατάω μια ιδιότυπη History που δεν βαραίνει τον ΦΦ όπως κάνει η κανονική History. Και έχω ζωντανή απόδειξη για το πόσο καλή διαχείριση κάνει η sqlite.
Αυτά τα bmks είναι ένας λόγος που δεν αποφασίζω να πάω σε chrome. Μπορεί όμως να είναι καλύτερα, γιατί ό,τι χρησιμοποιεί η πλέμπα είναι αυτό που κυνηγιέται από κακόβουλα προγράμματα, διαφημίσεις κλπ
ρε άθρωπε...
Με ευχαριστείς αργότερα, ίσως το πιο χρήσιμο πλαγκινάκι για φφ κατά την μη ταπεινή γνώμημου, σώζεις ολόκληρο το σέσσιο, για πάντα, και μετά προχωράς, έχει δίκιο ο νάνος, είναι θέμα ψυχολογίας, αυτή του τεμπέλη συγκεκριμένα όπως εγώ, και εσύ από ότι βλέπω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν ξέρω πολλά. Είναι βασισμένος σε Chrome;the comet the course the tail έγραψε: ↑19 Μαρ 2021, 20:19σου προτείνω τον Lynx. ταιριάζει με Ξενάκη στο background.
https://en.wikipedia.org/wiki/Lynx_(web_browser)ST48410 έγραψε: ↑19 Μαρ 2021, 20:22Δεν ξέρω πολλά. Είναι βασισμένος σε Chrome;the comet the course the tail έγραψε: ↑19 Μαρ 2021, 20:19σου προτείνω τον Lynx. ταιριάζει με Ξενάκη στο background.

Τον είχα τσεκάρει όταν πρωτοβγήκε, δεν ήμουν ποτέ όπερα τύπος

φφ + brave γενικά, για τον οποιονδήποτε, νομίζω είναι κάτι που δουλεύει.
Το επόμενο βήμα πάντως Στάθη είναι να σταματήσουμε, εμείς οι ίδιοι, να γεμίζουμε τα bd centers του φβ, της κουκλ κτλ με όλα τα προσωπικά μας ντάτα. Δεν είναι απλά θέμα ασφάλειας δεδομένων, πλέον, όποιος έχει πρόσβαση σε αυτά αποκτά υπερβολικά μεγάλες εξουσίες.
Άμα το δεις θρησκευτικά το πράμα, το foss είναι κάτι σαν τον Άγιο Σώστη αν υπάρχει τέτοιο πράμα, όλα αυτά (τα τελευταία) τα γράφω για να κάμω τρίγκερντ τον klg στην πραγματικότητα, μη δίνεις σημασία.
.
.
Αμήν. Ειδικά το τι στοιχεία δίνουν τα πολύ μικρά παιδιά δεν περιγράφεται.
Ναι, ακριβώς, για το μέλλον μιλάω και εγώ.
.
.
Στο μέλλον οι Κινέζοι θα έχουν τις κάμερες που θα σε παρακολουθούν μέχρι και στην τουαλέτα και οι Δυτικοί θα έχουν ξεπουλήσει όλες τους τις πληροφορίες σε 5-6 εταιρείες που θα μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Όλοι κάτω από μεγεθυντικό φακό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
με την ραμ ένα πράμα ισχύει, όσο περισσότερη τόσο το καλλίτερο και ποτέ δε βλάπτει η ποσότητα.sharp έγραψε: ↑19 Μαρ 2021, 18:01Θενκς, θα το δοκιμάσω. Ένας ταπεινός 9700Κ είναι, αλλά τα 64 γίγα που έχω βάλει κάνουν όλη τη δουλειά. Πάντα ήμουν της μνήμης, γιατί πιστεύω ότι το μποτλνεκ είναι στο σουάπ.sys3x έγραψε: ↑19 Μαρ 2021, 15:52Εφόσον έχεις καλό μηχανάκι μάλλον στα πλαίσια του φυσιολογικού είναι η χρήση που κάνεις, ο νάνος φυσικά πάλι λέει.. ας πούμε κάτι που δεν ισχύει, πάλι.sharp έγραψε: ↑23 Φεβ 2021, 00:14
Παραξήγησις, δεν είναι τα ίδια, ούτε τα ανοίγω ξανά κάθε μέρα. Προκύπτουν από πολλές μέρες, από κάτι που θέλω να δω ή να κάνω και να το αναβάλω (πχ να την πω σε κάποιον εδώ μέσα). Και επειδή χρησιμοποιώ hibernate μένουν για καιρό σε διαφορετικά παράθυρα. Shutdown/restart παίζει μια φορά το μήνα σε μένα ή αν με εκβιάσει η Μάικροσοφτ με update που κι αυτό το γράφω τις περισσότερες φορές. Το σύνολο το διαβάζω όταν κάποια στιγμή θέλω να κλείσω το παράθυρο και μού λέει "σίγουρα θές να κλείσεις 350 tabs;"
.
Πριν κάτι χρόνια κρεμούσε η φώφη, αλλά τώρα σκυλί, έχει περάσει όλα τα κραστεστ.
Α και bookmarks έχω κάτι χιλιάδες... άλλος χαμός από κει. Πολλές φορές σώζω τα tabs σε μαζικά bmks για να τα δω αργότερα και ποτέ δεν το κάνω. Μερικά πρέπει να είναι πια διπλά, αλλά έχω βρει έναν καλό open source manager για sqlite και καααάποια στιγμή θα ασχοληθώ. Είμαι καλά γιατρέ μου;
Σου προτείνω να περάσεις ένα πλαγκίν στο φφ για σέσσιον μάνατζμεντ, θα κάνεις την ζωή σου ακόμη πιο εύκολη και θα έχεις και περισσότερες επιλογές όταν πχ κάνεις μια έρευνα για κάποιο θέμα με χ αριθμό καρτελών ανοιχτών, απλά σώζεις το σέσσιον και προχωράς με τη ζωή σου.
Πολύ βασικό βέβαια να έχεις ζωή εξαρχής αλλά αυτά θα στα εξηγήσει καλλίτερα ο νάνος σε 3...2...
ο 9700Κ είναι παραπάνω από μιά χαρά (για το 90+% των χρηστών τουλάχιστον, και για μουσικούλες κάνει

κάτι ακόμη για τα πολλά ταμπς, όλα αυτά δεν έχουν σημασία, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα mx μάους της λότζιτεκ, και φυσικά μιλάω για την ροδέλα! προσωπικά οτιδήποτε δεν έχει πλέον αυτή τη ροδέλα με προκαλεί εκνευρισμό

.
.
Στην Κίνα μην είσαι τόσο σίγουρος, ότι αφορά το μέλλον.
.
.
- Dwarven Blacksmith
"Το κάμερες στην τουαλέτα" είναι πολύ μπουμερική βερζιον δυστοπίας.
Στην πραγματικότητα η θερμοκρασία των κοπράνων σου είναι που θα αποστέλλεται με κάθε καζανάκι.
Αυτό στην Κίνα θα βοηθά στην πρόληψη νόσων, στη Δύση θα βοηθά την Allianz να αυξήσει τα ασφάλιστρα σου.
Στην πραγματικότητα η θερμοκρασία των κοπράνων σου είναι που θα αποστέλλεται με κάθε καζανάκι.
Αυτό στην Κίνα θα βοηθά στην πρόληψη νόσων, στη Δύση θα βοηθά την Allianz να αυξήσει τα ασφάλιστρα σου.

- Οργισμένος
Τα ηχεια εχουν δικη τους τροφοδοσια ρε νουμερο . Καλα σε λεει. ΤΟσα βατ δικαιολογουνται μονο για διπλες καρτες γραφικεων και συστηματα ψυξης για οβερκλοκινγκ και λοιπα σπορ.
Να κοιταξεις το συντελεστη αποδοσης του τροφοδοτικου που θα παρεις. Ενας πολυ βασικος δεικτης ποιοτητας.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
μια που μιλάμε για μνήμες 

ενεργοποίησα το resizableBAR.
Καμμία απολύτως διαφορά.
ούτε στο μάηνινγκ ούτε πουθενά, δεν έτρεξα κανένα παιχνίδι ακόμη, εκεί ίσως να δω, ειδικά στα 1080p που παίζω, σε παραπάνω ανάλυση είναι έτσι κι αλλιώς ηρέλεβαντ.
enterprise-psi το δοκίμασες με την 1070;

ενεργοποίησα το resizableBAR.
Καμμία απολύτως διαφορά.

ούτε στο μάηνινγκ ούτε πουθενά, δεν έτρεξα κανένα παιχνίδι ακόμη, εκεί ίσως να δω, ειδικά στα 1080p που παίζω, σε παραπάνω ανάλυση είναι έτσι κι αλλιώς ηρέλεβαντ.
enterprise-psi το δοκίμασες με την 1070;
.
.